Şimdi Ara

D&R SİPARİŞİ İPTAL ETTİ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
5.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yanlış fiyat değil , doğru fiyattan satıldı aral oyunun fiyatını 30 TL’e kendi indirdi . Suçu D&R’da değil , gidip 30 tane alıp ürünü satmaya çalışanlara ticaretini yapanlarda arayın . Kesin öyle alanlar yüzünden stok durumu böyle olmuştur herkes 1’er tane adam gibi olsa sorun olmazdı . Ondan dolayı da toplu iptal gerçekleştirmişlerdir paranız iade olmadıysa şikayet edin , ama anında iade ettilerse mağdur değilsiniz böyle ölücülüğün lüzumu yok ayıptır .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu bizim almaya çalıştığımız ancak stok yok diye iptal edilen oyun mu. :-(
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyunlar-xbox-one-ghost-recon-wildlands-sifir-570003802/detay

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MambaVino kullanıcısına yanıt
    Güzel kardeşim bunun ölücülükle ne alakası var. Biz fiyatı öldürmek için pazarlık etmedik ki. Var olan fiyattan sipariş verdik. Öyle toplu da değil 1 tane. Zaten art niyet taşısa idik dediğin gibi toplu sipariş geçerdik. Nitekim eminim ki sipariş verip tekrar alan arkadaşlar olmuştur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum dostum. Ancak yalnızca bu ürün değil farklı sitelerde farklı ürünler de bu durum çokça yaşandı. Bu forumda buna çokça şahit olduk. Nitekim olumlu sonuç alanlarda oldu. Ses çıkarmak gerek bu durumlarda

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Umarım bu zihniyette ki firmalar dediğin gibi fiyat kırmak zorunda kalırlar. Kaldı ki geçmişte kendi aralarındaki gizli konuşmaları nasıl ayyuka çıktı. İgrendim resmen o konuşmalardan.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iaaynaci

    Güzel kardeşim bunun ölücülükle ne alakası var. Biz fiyatı öldürmek için pazarlık etmedik ki. Var olan fiyattan sipariş verdik. Öyle toplu da değil 1 tane. Zaten art niyet taşısa idik dediğin gibi toplu sipariş geçerdik. Nitekim eminim ki sipariş verip tekrar alan arkadaşlar olmuştur.
    Sizin günahınız değil , dediğim gibi bu işin ticaretini yapan aç gözlü insanlar yüzünden siz mağdur oldunuz . Ne zaman böyle ucuz bir ürün olsa böyle mağazalarda hep sorun olması emin olun bu ticaret zihniyetindeki açgözlülerin yüksek miktarda sipariş geçmesinden kaynaklanıyor . Özellikle bu forumda da böyle tip insan çok sayıda var , o yüzden sıcak fırsat olan birşeyi bu forumda kesin patlatırlar ürün satışları iptal olur mağdur oluruz diye paylaşmıyorum .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • iaaynaci kullanıcısına yanıt
    2 defa benim başıma geldi bu durum iptal ettiler. İşin aslı şikayet etmedim aradılar beyefendi takdir edersiniz ki bu ürünün fiyatı bu değil arkadaşımız siteye listelerken fiyatta yanlışlık yapmış dediler ben de birşey dememiştim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • D&R SİPARİŞİ İPTAL ETTİ

    Olumsuz cevap geldi
  • Bende başvurdum Tüketici hakem heyetie beni haklı buldular sizi neden haksız bulmuşlar acaba?
  • Bende şimdi E-Devlet üzerinden baktım. Karara bağlandı diyor ama. Kararı göremedim. Acaba eve mi postalayacaklar. Dijital ortamda nasıl edebilirim. Sizin kararlarınızda farklılık olmasının sebebi farklı komisyonlar olabilir mi? Bundan sonra siz ne yapacaksınız peki. Ürünü aldınız mı? D&R'dan
  • ShaRLooT kullanıcısına yanıt
    Aynı ürün aynı konu için mi hocam?Ürünü alabildiniz mi?
  • Tüketici Hakem Heyeti beni haklı bulunca D&R'a da kağıt gitti bende aradım ürünü gönderin diye sizinle irtibata geçecek arkadaşlar dedi telefondaki kişi ama irtibata geçmek yerine dava açmışlar bana :D

    Arkadaşıma da aynı şekilde oldu onun davası görüldü bitti ve arkadaşım kazandı D&R'ın itiraz hakkı olmadan dava kapandı, şimdi o alıcam oyunu felan diyordu bilmiyorum ne oldu.

    Benim dava'ya gelince, dava günü daha verilmedi bekliyoruz bakalım ama bu tarz davalarda genelde son kullanıcı haklı bulunuyor.

    Burada olay ucuza oyun almak değil, D&R bunu hep yapıyor kasıtlı olarak fiyatı düşük yazıyorlar 3 gün sonra yanlış yazılmış deyip sipraişleri iptal ediyorlar ve bizde nasıl olsa param geldi deyip uğraşmıyoruz ama uğraşmamız lazım, çünkü bu işin yanlışlıkla yapıldığını düşünmüyorum!!!




  • ShaRLooT kullanıcısına yanıt
    Aynı üründe sizi haklı buldular beni haksız o neden acaba vay arkadaş
  • siz ne zaman başvuru yapmıştınız?
  • Yıllardır aynı sorun... 1 hafta bekletirler stok yok deyip iptal ederler. En son Horizon Zero Dawn Collector's Edition siparişim de 1 hafta bekletip stok yok demişlerdi.

    D&R SİPARİŞİ İPTAL ETTİ

    Müşteri hizmetlerin de çalışan hanımlar da dövecek gibi cevap veriyor bir şey söyleyince.
    En son iptal olayından bu yana alışveriş yapmak istesem bile gelmeyeceğini bildiğimden ürün almıyorum :)




  • Yalnız adamlar şu fiyat olaylarını bilerek de yapıyor olabilirler mi? Yani, üründe hatalı fiyat girip, o hatalı fiyatın oyun severler arasında çok çabuk yayılacağını ve siteye girşelerin ve hatta sitaden farklı alışverişlerin olabileceğinin farkında olduklarını varsayarsak bilinçli bir şekilde belirli periyotlar ile hatalı fiyat veriyor olabilirler. Şuda var zaten mahkemede kaybetseler dahi satın alınan ürün ile mahkeme süreci göz önüne alınırsa aradaki zaman diliminde ürünün zaten fiyatı düşmüş olacak, firma olarak çok kayıp yaşamayacaklar, sadece sürümü düşünecekler
  • hocam sizin iş ne oldu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ShaRLooT

    hocam sizin iş ne oldu?
    Merhaba, hocam Tüketici Hakem Heyeti beni haklı buldu. Aradan geçen 2 hafta içerisinde D&R'dan mektup geldi bana. Gelen mektupta, aynı ürünün stokta olmadığını ancak bir üst modelini aynı fiyattan verebileceklerini söylediler. Bende kabul ettim. Oyunu 3 hafta kadar önce sipariş ettim. Mağaza fiyatı 200 tl idi. Hesabıma 170 tl'lik kupon tanımladılar. Yine 30 tl'ye almış oldum ürünü. Bu sorun, birazda benden kaynaklı 9 - 10 ay kadar bir sürede çözüldü. Üstüne düşsem daha erken de olabilirdi.
  • Benide THH haklı buldu ama D&R kararın itirazı için dava açmıştı ilk davanın parasınımı ne yatırmamış iptal oldu tekrar dava açtılar mayısta mahkememiz var :)

    Bakalım benimkisi ne olacak 1 yıl sonra
  • ShaRLooT kullanıcısına yanıt
    Haydi hayırlısı hocam. Sonunda gülen taraf siz olacaksınız. Adamlara yetmezmiş gibi birde üstüne mahkeme dava dosya ücretleri ve yargılama giderlerini kiteleyecekler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.