Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.350
Cevap
73
Favori
1.658.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ONURUM88

    ya benim makıne de suspnsıyonlar sert.az engebeliyollarda bile araç zıplar gibi.sizdede öyle mi.1.2 16 valf.2006 model 11.000 km.

    yeni albealarda orta sert süspansiyon sistemi kullanılmıştır..güvenli viraj ve yol tutuş için çok ta başarılı olmuştur.
    hafif engebeli yollarda zıplıyor hissi yarı bağımsız arka süspansiyon sisteminden kaynaklıdır.sol hareket edince sağ kontra vermekte ve tersi olmakta bu durumda aracın zıpladığı ya da yol çizgisinin bozulacağı hissini yaratıp sürücüde direksiyonu hafif de olsa sağa sola oynatma gereği doğmaktadır.halbuki direksiyon sabit tutulsa bu his kaybolacaktır...
  • teşekkurler sayın havnitekın
  • 2004 model albea1.2 için ilk taksit 114,5 ytl ödedim


    arkadaşlar arabayı arkadasımdan almıştım , bir süre denerim diye satış işlemi yapmamıştık , şimdi noter satışı ve adıma ruhsat işlemleri yaptıracagım,
    arkadasımdan ne gibi belgeler almam gerekiyor, sadece noterden satış belgesiyle gitsem ruhsat vs işina halledebilir miyim. plaka başka ile ait , onu değiştirmem de gerekli mi sizce??
  • quote:

    Orjinalden alıntı: lebu

    2004 model albea1.2 için ilk taksit 114,5 ytl ödedim


    arkadaşlar arabayı arkadasımdan almıştım , bir süre denerim diye satış işlemi yapmamıştık , şimdi noter satışı ve adıma ruhsat işlemleri yaptıracagım,
    arkadasımdan ne gibi belgeler almam gerekiyor, sadece noterden satış belgesiyle gitsem ruhsat vs işina halledebilir miyim. plaka başka ile ait , onu değiştirmem de gerekli mi sizce??


    arkadaşının temiz kağıdı alması gerekiyor vergi dairesinden.sendewww.egm.gov.tr den plaka sorgulayabilirsin haciz çalıntı tahdit gibi bilgiler orada mevcut ama resmi belge yerine geçmez.plakada otrduğun yerin plakasıyla değişmek zorunda.




  • doblo vip premio kullanıcı arkadasım albea için 139 miyon ödüyoruz.ama sıfır alırsan ilk sene firma ödüyor diğer forumda da 1e bascağma 2 ye basmışım düzeltmek istmedim yani yüzotuzdokuzmilyon oke!
  • albea türkiye nin en popüler araçlarından ama burada sadece 44 mesaj var ilginç
  • 2006 da 14 bin küsur albea satılmış. Taksiciler foruma girmiyor demekki :) :)
    quote:

    Orjinalden alıntı: aagir

    albea türkiye nin en popüler araçlarından ama burada sadece 44 mesaj var ilginç
  • quote:

    Orjinalden alıntı: lebu

    2006 da 14 bin küsur albea satılmış. Taksiciler foruma girmiyor demekki :) :)
    quote:

    Orjinalden alıntı: aagir

    albea türkiye nin en popüler araçlarından ama burada sadece 44 mesaj var ilginç




    bencede yaa..niye böle??demekki herkez albea sından memnun kimse şikayet edecek bişey bulamıyor
  • merhaba arkadaşlar. albeaların içi nasıl. albea taksiye bindim ama hiç sürücü koltuğuna oturmadım. yeni albealarda sürücü koltuğunda yükseklik ayarı varmış. benim boyum 1.90 bu arabada rahat edebilirmiyim acaba. doblolarda çok rahat ediyorum ama albealardada rahat edebilirmiyim. ticari amacım olmadığı için albea istiyorum ama rahat edermiyim sizce.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ogretmen82

    merhaba arkadaşlar. albeaların içi nasıl. albea taksiye bindim ama hiç sürücü koltuğuna oturmadım. yeni albealarda sürücü koltuğunda yükseklik ayarı varmış. benim boyum 1.90 bu arabada rahat edebilirmiyim acaba. doblolarda çok rahat ediyorum ama albealardada rahat edebilirmiyim. ticari amacım olmadığı için albea istiyorum ama rahat edermiyim sizce.
    albea 1.4 dynamic,1.3multijet dynamic ve 1.2 16v speedgear modellerinde yüksekliği ayarlı sürücü koltuğu mevcuttur .gerek yükseklik gerek diz uzaklığı gerekse arka koltuk diz uzaklığı açısından değil kendi sınıfında ,bir üst sınfta bile çok iyi ölçülere sahiptir.rahatlıkla kullanabilir ve çok memnun kalırsınız diye düşünüyorum.yanlız active modellerinin koltukları farklıdır ve yükseklik ayarı yoktur...ama yine de 1.87 boyunda bir tanıdığım 1.2 16v lpgli modele sahip ve arabasından son derece memnundur..




  • Arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum.İnternette albea hk. bilgi almak için sanırım doğru yerdeyim.2003 1.2 16 V satılık bir albea var çok temiz gorünüyor, fakat kime sorduysam 1200 motor çekmez diyor(onların yalancısıyım) sizlerde bu konu hk bilgi almak istiyorum...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Mehmet_svm

    Arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum.İnternette albea hk. bilgi almak için sanırım doğru yerdeyim.2003 1.2 16 V satılık bir albea var çok temiz gorünüyor, fakat kime sorduysam 1200 motor çekmez diyor(onların yalancısıyım) sizlerde bu konu hk bilgi almak istiyorum...

    albea 1.2 16 v motor 80 hp gücünde 4000 devirde maximum 114 Nm tork üreten çok verimli bir motordur.çekişi çok tatminkardır...anti propoganda yapanlara inanmayınız...güvenle alıp kullanabilirsiniz...2.el otoları almadan önce küçük bir ücret karşılığı yetkili servislerde çok nokta kontrol yaptırabilirsiniz..(kaporta,boya motor,aktarma..yürüyen aksam vs..)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi havnitekin -- 7 Şubat 2007; 14:42:28 >
  • Teşekkür ederim arkadaşım saol,araba babmın arkadaşının benimde çok hoşuma gitti,fiyatıda uygun,alırken servise götürcez.
  • araba çekmez diyor ama hangi koşullarda? mesela 4 kişi ve bagaj dolu iken , yokuş yukarı ivmelenmen az olur tabiki. motor hacmi -torku - ağırlık belli. arabanın kapasitesini bilerek sürersen sorun yaşamazsın.
    bana sorarsan: -araba gidiyor mu? evet gidiyor.. -1.4- 1.6 motorlularla kapışır mı? hayır kendi sınıfıyla kıyasla derim -yakıtı nasıl? sakin sürersen üzmüyor, sürekli 4bin devir civardında kullanırsan 1.6 litre kadar yakıyor derim
    ben memnunum , elime para geçince sıfır dizel almayı planlıyorum.
  • ARKADAŞLAR CUMARTESİ GÜNÜ BEN TAKSİCİLERİ DOLAŞTIM EN ÇOK YOL YAPANLAR ONLAR OLDUĞU İÇİN ALBEALAR HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİ ALDIK SONUÇ OLARAK ALBEA 1.2 MODELİNDE 4 KİŞİ BİNDİMİ SADECE RAMPADA AĞIR KALIYOR GÖRÜŞÜ VAR AMA DİĞER ALBEA MODELLERİNDE HİÇ KİMSENİN SIKINTISI YOK TAKSİCİMİZ GAYET MEMNUN ALBEA DAN




    TOFAŞ'ÇIYIZ SAYGILAR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİAT SATIŞ -- 6 Şubat 2007; 19:03:58 >
  • orjinal 185/65 lastik 14 inç jant kullanıyoruz diye biliyorum.. jant çapını aracımız olumsuz etkilenmeden kaça kadar büyütebiliriz . bu durumda lastik oranları ne olur, yol tutuşu , konforu ne gibi etkiler .??
  • quote:

    Orjinalden alıntı: lebu

    orjinal 185/65 lastik 14 inç jant kullanıyoruz diye biliyorum.. jant çapını aracımız olumsuz etkilenmeden kaça kadar büyütebiliriz . bu durumda lastik oranları ne olur, yol tutuşu , konforu ne gibi etkiler .??


    jant büyüdükçe yanak daralır yani daraltılmali mesela 14 jant a 65 yanaksa 15 janta 60 yanak hatta 55 gibi.ama tavsiye etmem malum yollar çukur ve tümsek dolu yanakları yırtma ve jantı eğme kırma riskin artar.bana göre geniş yanak en iyisidir.(Türkiye şartlarında).
  • SAYIN HAVNİTEKİN

    BEN DE ALBEA SPEEDGEAR ALMAYI PLANLIYORUM....SİZCE ALBEA SPEEDGEARIN PERFORMANSI NASIL??BENİM ARAÇTAN FAZLA BİR PERFORMANS BEKLENTİM YOK FAKAT ÖNÜMDEKİ BİR ARACI ZORLANMADAN SOLLAMAK İSTERİM....SİZCE ALBEA SPEEDGEAR BU DEDİKLERİME UYGUN MU??
  • YAZMAYI UNUTMUŞUM YAKIT TÜKETİMİ DE ÖNEMLİ TABİİ
  • quote:

    Orjinalden alıntı: orkuty

    SAYIN HAVNİTEKİN

    BEN DE ALBEA SPEEDGEAR ALMAYI PLANLIYORUM....SİZCE ALBEA SPEEDGEARIN PERFORMANSI NASIL??BENİM ARAÇTAN FAZLA BİR PERFORMANS BEKLENTİM YOK FAKAT ÖNÜMDEKİ BİR ARACI ZORLANMADAN SOLLAMAK İSTERİM....SİZCE ALBEA SPEEDGEAR BU DEDİKLERİME UYGUN MU??

    bence son derece uygun çok keyifli ve tatminkar bir araç...ilk kalkış biraz yavaş ancak güvenli kalkış modu nedeniyle böyle...elektronik kontrol ünitesi kalkışta patinajı büyük ölçüde engelliyor....amam sorun olmıuyor....ne de olsa bu araçla drag yapmıyacağımıza göre...açıkçası bu araçla hiçbir yarışa kalkmamalı...en azından şanzıman ömrünü düşünmek gerekir....
    gerçi dünyanın en iyi ecvt şanzımanına sahip(fuji elektronik...subaru)..sollamalar harika hiç sorun yok hatta bazen aracı 1600 sananlar oluyor....yakıt tüketimi düz vitesli modelden sadece %5 fazla....bu da çok iyi bir sonuç....daha açık tabirle şehir içinde ortala bir depoyla 500 km mümkün...şehir dışı da De modunda çok ekonomik 6.0 lt nin altına biraz inebilir.

    http://www.youtube.com/watch?v=RCxD4YWcdlc



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi havnitekin -- 9 Şubat 2007; 23:28:20 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.