Şimdi Ara

D-Smart'ın Fil TV Gibi Kapanma İhtimali Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Fil TV kapandı ve paramı geri alamadım (Edit geri aldım hiç kullanmadığım modül için tam para iadesi (99 TL) yapmışlar, kullanmakta olduğum modül için 1 TL'nin altında bir ödeme yapmışlar). Belgesel kanalları için D-Smart almayı düşünüyorum. Modül fiyatlarını bir süredir takip ediyorum fakat sürekli modül fiyatları n11 sitesinde düşüyor. Fiyatlardaki düşüş, acaba Fil TV gibi kapanır mı sorusunu aklıma getiriyor. Yorumlarınız nedir? Daha önce filbox'ta 12 aylık 48 TL civarı fiyata üyelik yenilemesi yapılmış, sonuç olarak filbox kapandı.

    n11'den modül alınca 12 aylık süre sonunda yenileme otomatik liste fiyatından mı oluyor yoksa bizi arıyorlar mı? (FilBox'ta üyelik bitimine doğru teklif sunuyorlardı). Eğer arıyorlarsa yada otomatik yenileme yapılıyorsa pahalı fiyatlardan mı yenileme yapıyorlar. D-smart'ta üyeliği iptal edersek modülü teslim etmemiz gerekiyormuş.

    Ayrıca n11'deki satıcılar aktivasyon için kimlik fotokopisi istiyorlar, bu normal midir?

    https://urun.n11.com/uydu-alicisi/d-smart-modul-ailespor-paketi-1yillik-paket-ucretsiz-dsmart-go-P262858530
    D-Smart'ın Fil TV Gibi Kapanma İhtimali Var Mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coderMX -- 27 Aralık 2018; 16:24:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Valla ben 100 liraya aldım aile spor paketini şimdi 59 'a kadar düşmüş , kapanır diye tırsmıyor değilim ya da kanalları çıkarırlar diye
  • Hocam Merhabalar,

    Tabiki kapanır mı bunun garantisini veremeyiz ancak filbox kapanma sebebi tamamen ekonomik değildi sahibi yurt dışına kaçtı ve yönetecek, alacak kimse kalmadı bu sebeple kapandı.

    Dsmart modül bu fiyatlara zaten bayiler toplu sattığı için böyle ucuz yoksa dsmart 52 tlye full paket satıyor kapanacağını zannetmiyorum. Satın alabilirsiniz sıkıntı olmaz hocam.

    Bunun dışında tahhüt bitiminde sizi arayacaklardır fakat belli olmaz siz 1 ay önceden iptal talebi vererek teklif alabilirsiniz. Ayrıca tahhüt bitiminde liste fiyatı üzerinden devam eder eğer yenilemezseniz.

    Btk kuralları gereği sözleşme şart ileride herhangi bir sıkıntı olursa yayınlarınızın kapanmaması için sözleşme öneririm.

    Merak ettiğiniz başka bir şey olursa yardımcı olurum mesaj atmanız yeterli olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin Bilgin -- 25 Aralık 2018; 20:55:46 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BTK kuralları gereği sözleşme demişsiniz ya, sözleşmeyi D-Smart müşteri hizmetlerinden mi talep edeceğiz?



    Ayrıca n11'deki satıcılar kimlik fotokopiside talep ediyorlar. Tabi satıcının ne kadar dürüst olduğunu bilemeyiz, keşke kimlik fotokopisini D-Smart'a kendimiz iletiyor oslaydık. Sakat bir durum çıkar mı emin olamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coderMX C kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar,

    Dilerseniz bu konuda dsmart müşteri hizmetleri ile görüşerek bilgi alabilirsiniz, fakat bunu bayiler yapıyor çünkü ellerindeki sözleşmeyi sisteme girmek zorundalar. Dsmart ile görüşerek direkt kargo ile göndermeyi talep edin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hiçbir şey olmaz. Rahat olun. İzlemeye devam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kapanır tabiki. 1 yıl sonra olabilir 2 yıl sonra olabilir tarih bilemeyiz ama teknolojinin gelişimiyle veya ekonominin kötüleşmesiyle bazı şeyler yok olmaya devam edecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theCoffee -- 27 Aralık 2018; 12:24:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: theCoffee

    Kapanır tabiki. 1 yıl sonra olabilir 2 yıl sonra olabilir tarih bilemeyiz ama teknolojinin gelişimiyle veya ekonominin kötüleşmesiyle bazı şeyler yok olmaya devam edecek.
    teknolojik gelişim tv konusunda şu değişikliğe gidecek, çanak anten devri sona erip iptv tamamen dünyada kullanılacak sistem olacak
  • D-Smart müşteri hizmetleri ile görüştüm. Modülü N11 üzerinden alsam ve kimlik fotokopisini size göndersem olur mu diye sordum fakat böyle bir uygulamaları yokmuş. Daha doğrusu N11 yada farklı bir platformdan modül satışı yokmuş. Sadece aylık üyelik olarak modül satışı varmış. Ben konuyu çok iyi anlattım müşteri temsilcisine fakat anlayamadım konu sanki n11'deki mağazalar resmi olmayan yollardan bu modülleri satıyorlar gibi telefonda anladım. N11 gibi web sitelerinden bu modüllerin satışları resmi değil mi? Eğer resmiyse neden D-Smart müşteri hizmetleri çok farklı bir şey söylüyor? 12 aylık üyelik için 22 TL dediler. N11'de ise 7 belgesel kanalı 77 TL.
  • 1 milyondan fazla abonesi olan bir platformdan bahsediyoruz, altın yumurtlayan tavuğu keser misiniz siz?

    Ayrıca dua edin kapanmasın yoksa digitürk'ün tekeliyle belimizden kan alırlar. Rekabet iyidir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 29 Aralık 2018; 18:25:3 >
  • Filbox normal şartlardan dolayı kapanmadı zaten az haber izleyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.