Şimdi Ara

D-Smart + internet Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,
    D-Smart internet kullanicisiyim. 16 MB 75 GB AKK internet aylık 56 TL ödüyorum. TV hizmeti de düşünüyorum. Mega paket + 16 MB 100 GB AKK 86 TL fiyat verdiler. ( Bir yıl ek paketler hediye) sizce fiyat nasıl? D-Smart+internet kullanan arkadaşlar kaç TL ödüyor? Yardım lütfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • mega paketı eskı kullanıcılar olarak 15 lira civarına kullanıyoruz ordan hesap biçin bence 24 megabit alma şansınız varsa 24 megabit sorun en azından akk 8 megabit olur
  • Üstat, bulunduğum bölgede fiber yok, max alabileceğim 16 mb, tekrar arayacaklar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim şimdiki hızım 50mb d smartta 16 mb çıkıyor geçecektim ama vazgeçecek gibiyim. birde müşteri temsilcileri beni korkutuyor işlerinden pek anladıklarını sanmıyorum ilk kayıt bile biraz sıkıntılı oldu kadın sadece adımı soyadımı doğru yazmış modül dedim 100 kere kutu yollamış değişik ciddiyetsiz bir müşteri hizmetleri var internet benim can damarım akşamları 2 3 saat ders izle video izle falan hayatta ki tek zevkim bunlara emanet etme düşüncesi çok kötü
  • En mantiklisi Tivibu o zaman 5 TL süper paket, ilginiz için teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dsmarta sakın bulaşma .!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 yıldır hem tv+internet abonesiyim. aralık 15 te 12 aylık taahhütüm bitti. Mevcut aboneliğim tv=aile paketi 12 ay mega paket hediye, internet 16mb hız 100gb akn yalın internet. Bu iki hizmete aylık tek fatura 63tl geliyodu. Ama interneti ben hiç 16mb alamadım en iyi aldıgı hız 12-13 civarı idi bu hızdada kopma oluyodu hızımı bazen 12mb ye bazen 8mb felan düşürüyorlardı. akn de dolunca hız otomatikmen 5mb oluyo aldıgım hız ise 3mb civarı idi. taahhütün bitimine 15-20 gün kala aradılar. Taahhütünüz 15 aralıkta bitiyor kullandığınız paketin taahhütsüz aylık bedeli 79 tl eğer taahhüt verirseniz 72,9 yada 72 tl gibi bir fiyat söyledi. Dedim fiyatı artırıyorsunuz hemde internet performansından memnun değilim. Dedi yılbaşından sonra fiyatlar değişicek siz bundan etkilenmeyeceksiniz bu belirttiğim fiyattan taahhüt verirseniz 12 ay sabit ücretle kullanacaksınız dedim kabul edemem zaten internet kötü eğer fiyattan 63tende aşağıya indirim yaparsanız devam ederim dedim olmaz dedi.Kızdım iyice kabul etmedim taahhüt 15 aralıkta bitiyodu 16 aralıkta iptal dilekçemi yazdım imzaladım. Uydu alıcısını ve modemi parçaları ile bilrikte kutusuna koyup götürdüm bayiye. Dedim bu iptal dilekçesi, bu uydu cihazı buda modem üyeliğimi iptal edin diye. Hiç bir itiraz yada diretmede bulunmadılar aldılar direk iptal dilekçemi sisteme gridiler teslim ettim çıktım. Şimdi müşteri temsilcilerinin haberi yokya cihazı modemi iade ettiğimden pazartesiden beri arıyorlar işte iptal dilekçeniz tarafımıza ulaştı neden iptal ediyosunuz memnun değilmisiniz diyorlar. Dedim internetinizde durum bu tv yayınlarındada izlenecek doğru düzgün birşey kalmadı + fiyatıda 63 ten 72 ye çıkarıyosunuz daha ne olsun dedim ayrıca ben ayın 16 sında cihazı ve modemi teslim ettim bayinize dedim. Keşke teslim etmeseydiniz siz işte eski abonemizsiniz daha uygun fiyat sağlardık dedi. Dedim onu ben iptal dilekçemi göndermeden önce temsilcinize söyledim ama böyle birşeyin mümkün olamayacağını söyledi bende kızdım cihazları iade ettim dedim. Keşke teslim etmeseydiniz dedi size daha uygun fiyat verirdik dedi. Dedim uygun fiyattan kastınız nedir. Az bekletti baktı 61 tl den yine üyeliğinizi devam ettirirdik dedi. Valla dedim iş işten geçti cihazları teslim ettim başta ben bunu ilettim temsilcilerinize ama kabul etmediler artıkta kullanmayı düşünmüyorum dedim birşey diyemedi. eğer ben tamam 61 tl den devam edelim deseydim uzatacaktı taahhütümü ama benim için öncelik internet olduğu için ve benim bölgemde dsmartın internet alt yapısı iyi olmadığı içi kabul etmedim. Ha bu durumdan önce evime 2. bir hat olarak türknet aknsiz sınırsız 16mb hızda internet bağlattım türknette böyle bir sorun yok ve kota akn felan yok en azından kafam rahat 59tl ödüyorum. Birazda ona güvenerek dsmartı iptal ettirdim. Senin yerinde olsam iptal dileçesini gönderir sonrasında ağırdan alırdım daha uygun fiyatla dönüş yapacaklarına eminim.

    Saygılar




  • arkadaşla aynı durum. bana da zam yapacağız dediler 72 civarı, o zaman iptal edin dedim. talep aldılar sonra başkası aradı, mega paket+25mbps fibes 64 TL teklif ettiler kabul ettim.

    ilk arayanlar yapamayız, imkansız diyorlar.. kapatın o zaman dedikten sonra da daha farklı kişi arayıp aynı fiyattan kalabiliyorsunuz.
  • Yayınla beraber bu paralara biter bence bu iş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mevcutta Superonline Fiber abonesiyim (Adana'da). 10 gün sonra taahhütüm bitiyor, D-Smart nasıl biliyorsa artık öğrenmiş, bugün aradı 100mbps 200gbAKK için aylık 89TL dedi. Yazılanları okuduktan sonra anladığım kadarıyla fiyatta esneklik var, ama benim için asıl önemlisi kaliteli hizmet ve kopma yaşanmaması. Yani az ödeyim ama bol çile çekeyim istemiyorum, zamanında TT sayesinde bol bol yaşadım o dönemi. Aranızda Adana bölgesinde DSmart Fiber kullanan var mıdır bilmiyorum ama Superonline'dan sonra geçilir mi önerir misiniz? Superonline şımarıklığın tavanına vurmuş durumda çünkü, şu anki tarifeler hem daha yavaş ve az kotalı hem de daha pahalı! O yüzden bugünkü teklifle D-Smart acaba dedirtti bana. Ne dersiniz denemeye değer mi?
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    aman ha hocam, sakin bulasma dsmarta.ne tv sine ne internetine, internet zaten ttnet elemani geliyor.3 gun oldu kurulali, herseyi sorun.daha da kotusu hicbir cozum de uretemiyorlar.eger varsa kablotv-net kullan.
  • antisocial77 A kullanıcısına yanıt
    Tşk. Düşündüm bayağı bir, 10-15TL için macera aramaya gerek yok dedim zaten. Mecburen pahalı mahalı ama hiç olmazsa herşey hazır, çalışan sistem, sorunsuz Türkcell Superonline'a devam ettim.
  • dsmart fiber diye bi sağlayıcı yok benim bildiğim superonline dır o. Ortak anlaşmaları vardır superonline kalitesi neyse onu verir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.