Şimdi Ara

d-smart iptal etmek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
4
Favori
103.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sielmec

    quote:

    Orijinalden alıntı: cevdetay


    quote:

    Orijinalden alıntı: mukoca1

    selamlar. dün dsmart sitesine üye olup iptal için mesaj gönderdim,ayrıca btk ya iptal işlemini telefonla yapmak istediğimi,uğraşacak vaktim olmadığını bildirdim. btk da şikayetiniz işletmeciye gönderilmiştir,cevap beklenmektedir yazıyor...
    az önce eve geldim, kanallar kapanmış . aradım dsmart ı hattım ne durumda diye sordum; benden yine dilekçe ve kimlik fotokopisi istiyorlar,bir hafta içinde göndermezsem hattım yeniden açılacakmış. tam iptal için bu evraklar mutlaka bize ulaşmalı diyorlar. göndermesem bir sorun çıkarmı acaba?? ne yapmamı önerirsiniz??
    şu an kartı çıkardım receiverden, tarama yaptım ve izliyorum,bunun mahsuru varmıdır???

    ben dsmarta iptal icin telefon ettikten sonra btk ya sikayet ettim tam hatirlamiyorum 2. gun yada 3.gun dsmart aradi iptal ettirmemem icin direndi tekliflerde bulundu istemiyorum dedikten 15 dakika sonra internet ve yayin gitti kutuyuda bayiye biraktim kurtuldum.

    Merhaba,

    Kutuyu bırakma şartı varmı her türlü ? dediğim gibi kutu şehir dışında ve 1 aydan önce elime ulaşamaz. şart değilse hemen iptal ettirip (ki bu ayı da kestiler) kurtulmak istiyorum. Öteki türlü iade etmedim diye başka bi sıkıntı çıkmasını istemiyorum ..

    ben iptal icin aradigimda kutu sizde kalirsa 100tl lik bir fatura daha cikar demisti bende istemez kutuyu vereyim dedim benim sozlesmede 24 ayin sonunda 90 tl odiyerek kutu mulkiyeti kullaniciya geciyor falan filan yaziyordu sizin nasil bilmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • gene arayıp şansımı denerim ay sonuna doğru isterlerse de artık diğer şehirden bi şekilde cihazı falan alır teslim ederim.. teşekkürler
  • iki aylık bir super hd paketim var,şu an iş problemlerim dolayısıyla borçlanmak istemiyorum ve iptal ettirmek istiyorum.24 ay super paket+internet taahhudum var,her ikisi için 222*2 444 tl istiyorlar. bana biraz fazla geldi,gerçekten böyle midir?btk ile çözebilirmiyim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cholak

    iki aylık bir super hd paketim var,şu an iş problemlerim dolayısıyla borçlanmak istemiyorum ve iptal ettirmek istiyorum.24 ay super paket+internet taahhudum var,her ikisi için 222*2 444 tl istiyorlar. bana biraz fazla geldi,gerçekten böyle midir?btk ile çözebilirmiyim?

    Sinema kanallarının kapanmasını gerekçe gösterip iptal ettirebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cetates

    quote:

    Orijinalden alıntı: brucelee

    Telefon ile başlattığım paket aboneliğimi iptal ettirmek istedim ve benden dilekçe, nüfus cüzdanı fotokopi vs istediler. Telefonda konuştuğum kişiye paket alırken sözlü onay yetiyor da iptalde neden bunları istiyorsunuz diye sorduğumda, bunları BTK nın istediğini söyledi. Web üzerinden BTK ya başvurdum bakalım ne cevap gelecek.

    ne cevap geldi ?

    Benim aboneliğimde 4 nisan 2013 te bitiyordu. Benden de aynı şekilde evrak istediler ve kutu mülkiyeti 24 ay sonunda bana kalacaktı dsmart ısrarla kutuyuda iade etmemi yada 172 tl kutu ücreti istedi.

    BTK ya şikayet yazdım hemen ertesi günü aradılar. Kutu mülkiyetinide bana bıraktılar. aboneliğimide iptal ettiler.
    Ama tekrardan abonelik yaptım. :)


    Yazın BTK ya hiç müşteri hizmetleriyle uğraşmayın.




  • Arkadaşlar merhaba,

    2 yıllık taahhüt sürem dolunca beni bir bayisi aradı ve paket değişikliği yapabileceğimi söyledi. önerdiği teklif uygun geldi ve kabul ettim. bana yeni bir kutu göndereceklerini eski kutuyu ise hiç bir ücret ödemeden dsmart merkezi arayarak normal uydu alıcısı olarak kullanabileceğimi söyledi. ertesi gün gelip kurulumu yaptılar. ben dsmart merkezi aradım ve eski kutuyu düz receiver olarak kullanmak istediğimi söyledim. bana 60 tl karşılığında bu işlemi yapabileceklerini söylediler. lanet olsun dedim kutuya ihtiyacım yok 60 tl vermek istemiyorum bu kutuyu size iade edeyim dedim. tamam dediler. aslında beni arayan bayi meğer benim mevcut aboneliğimin paketini değiştirmemiş bana sıfırdan ikinci bir abonelik açmış.

    eski kutuyu teslim etmeye gittim başka bir bayiye kapatma işlemi için benden 27 tl istediler. bunu duyunca çıldırdım. beni arayan ve paket değişikliği yapacağız diyen bayiye gittim. verdikleri yeni kutuyuda yanımda götürdüm, iptal etmelerini istiyorum anlatıyorum ama biz iptal edemeyiz merkezi arayacaksınız onlar iptal ediyorlar diyorlar. merkezi arıyorum 10 gün kullandığım abonelik için benden cayma parası olarak 99 tl istiyorlar. bunlar nasıl bir şirket. elimizi verdik kolumuzu kaptırdık. şikayet bildirimi açtım. şayet beni haklı görürlerse ücretsiz iptal yapacaklar. ama bayiyi haklı görürlerse ki muhtemelen öyle olacak iptal için benden para isteyecekler. eski aboneliğimin devam etmesini isetdim sonuçta 2 yıllık taahhüt süresini doldurmuştum bu abonelikte bana ugyun gelecek istediğim pakete geçip kullanacaktım ama iptal prosedürünün tamamlandığını tekrar kullanıma açamayacaklarını bildirdirler. şimdi benim eski kutuyu 14/02/2014 e kadar teslim etmem gerekiyor, teslim etmezsem bir aylık fatura yansıtacaklar.

    konuyla ilgili btk ya ve sikayetvar.com a şikayet bildirimi açtım. umarım buralardan bir sonuca ulaşabilirim.

    artık dsmart benim için bitti, en zararsız şekilde iki aboneliğide iptal ettirip bir daha bulaşmamak istiyorum. bana önerebileceğiniz başka bir yöntem var mı?




  • Arkadaşlar Merhaba ;

    Ben de D-Smart-Net kullanıcısıydım.İnternetimi iptal etmek için D-Smart'ı aradığımda başıma gelenleri,
    Aşağıdaki BTK'ya attığım mailimde yazdım.Daha sonra ne oldu biliyormusunuz ?
    BTK maili D-Smart Net'e ilettikten sonra beni aradılar.Daha önce 600 tl.ye yakın fatura çıkaracağını söyleyenler;
    Sadece kullandığım dönemdeki indirim bedeli olan 43 TL. ödeyeceğimi;
    İptalimin bu akşam gerçekleşeceğini söylediler.Ben de haliyle Kimlik Fotokopisini göndermem gerektiğini söylemiştiniz.
    Buna gerek yok mu dedim.Ordaki arkadaş da BTK'ya yazmış olduğum mailin iptal için geçerli olduğunu buna gerek kalmadığını söyledi.
    Evet arkadaşlar Benim de başıma gelenler bunlar.BTK'ya mail atmamızı söyleyen arkadaşlara teşekkür ediyorum.

    Mailin Tam Metni :

    1............... no'lu D-smart net kullanıcısıyım.D-smartnet'e kayıtlı telefonum 05............
    Ocak 2011'dan beri 3 yıl D-Smartın internetini kullandıktan sonra,1.1.2014 tarihinde başlamak üzere
    telefonla 3 aylık indirimli 1 yıllık internet kullanımı için taahhüt verdim.2 ay interneti
    kullandıktan sonra 28.02.2014 tarihinde telefon ile D-smart net'e iptal başvurusu yaptım.
    İlk telefonu açan arkadaş güzel bir şekilde yardımcı oldu,hattımı iptal etmek için işlem yaptı
    Daha sonra beni başka bir bölüme aktardı.Oradaki arkadaş taahhütümün olduğunu söyledi.
    Aboneliğinizi iptal ederseniz 600 tl.ye yakın bir cayma bedeli olduğunu söyledi.
    Ben de 2 ay kullandığım internet için nasıl böyle bir meblağ istendiğini sorunca,
    Oradaki aynı kişi kendi ekranında öyle göründüğünü söyledi.Ben de böyle bir şey olursa
    Tüketici mahkemesine gideceğimi söyledim.Ayrıca iptal için Kimlik fotokopisini D-Smart
    adresine posta ya da faks yolu ile göndermemi ancak bu şekilde iptalin gerçekleşeceğini belirttiler.
    Bir telefon ile taahhüt verdiğim halde neden telefonla iptal edilmiyor da bir takım evrak işlemleri,
    posta işlemleri ile masraf ve zaman yönünden zarara uğrayıp
    mağdur kalıyorum? İptalin telefon yoluyla yapılmasını ve cayma bedeli miktarının almış
    olduğum indirim bedeline sabitlenmesini rica ederim.D-smartnetin böyle bir yanlışa
    düşmeyeceğini umut ediyor ve bunun düzeltilmesini talep ediyorum.




  • Selamlar;
    Taahhüttümün bitmesine rağmen uzun zaman mücadele ederek iptal ettirmek istediğim D-smart2ımı nihayetinde iptal ettirmeyi başardım.Faks gönderdim almadık dediler, posta yoluyla APS olarak gönderdim ulaşmadı dediler,müşteri hizmetlerini aradım mail atayım dedim mail olmaz yazılı başvurunuz gerekli dediler.En sonunda kızdım sözleşmeyi güzelce okudum.Sözleşmenin bir maddesinde (dikkatli okursanız görürsünüz) mail yolu ile iptal gerçekleştirebileceğim yazılıydı.Yani telefonda iptal etmemek için attıkları palavralara kanmayın.Attığım mailin ertesi günü iptal işlemimi kayıda aldılar ve tarafıma mail ile dönüş yaptılar.Aşağıya maili aynen yapıştırdım.

    Doğan TV Dijital Platform İşletmeciliği A.Ş

    İlgi (a) 20.02.2012 Tarihli Uydu Platform Aboneli Sözleşmesi
    İlgi (b) 28.02.2012 tarih ve A258938 nolu Sevk İrsaliyesi

    Hizmetinizin 17862693 nolu abonesiyim.
    İlgi(b)de kablosuz ADSL modemin teslimi ile başlayan hizmetinize ait ilgi (a) sözleşmeyi; yine aynı sözleşmenin 2.11. maddesi gereğince fesh ettiğimi bildiririm.

    Sözleşmenin 2.11. maddesi hükmü gereğince sözleşmenin tarafınızdan da fesh edildiğine ilişkin yazınızı talep ediyorum.

    Saygılarımla.

    Tc Kimlik No: -----------

    Cep Tel No: ---- -------


    Umut Yiğit

    NOT: Bu talebim tarafınıza sözleşmede belirtilen faks numaranıza faks ve iadeli taahhütlü posta yolu ile de yapılmıştır.




  • Posta yoluyla gönderdim ardından telefon ettim dsmartımı kapatın diye ertesi günde Öğle vakti BTK nın şikayet sitesine mail attım.akşama aradılar iptal ettiler,kutuyu söylenen yere 10 gün içinde götürün işlem tamam dediler:)Allah razı olsun yardımcı olanlardan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hopefull_25

    Selamlar;
    Taahhüttümün bitmesine rağmen uzun zaman mücadele ederek iptal ettirmek istediğim D-smart2ımı nihayetinde iptal ettirmeyi başardım.Faks gönderdim almadık dediler, posta yoluyla APS olarak gönderdim ulaşmadı dediler,müşteri hizmetlerini aradım mail atayım dedim mail olmaz yazılı başvurunuz gerekli dediler.En sonunda kızdım sözleşmeyi güzelce okudum.Sözleşmenin bir maddesinde (dikkatli okursanız görürsünüz) mail yolu ile iptal gerçekleştirebileceğim yazılıydı.Yani telefonda iptal etmemek için attıkları palavralara kanmayın.Attığım mailin ertesi günü iptal işlemimi kayıda aldılar ve tarafıma mail ile dönüş yaptılar.Aşağıya maili aynen yapıştırdım.

    Doğan TV Dijital Platform İşletmeciliği A.Ş

    İlgi (a) 20.02.2012 Tarihli Uydu Platform Aboneli Sözleşmesi
    İlgi (b) 28.02.2012 tarih ve A258938 nolu Sevk İrsaliyesi

    Hizmetinizin 17862693 nolu abonesiyim.
    İlgi(b)de kablosuz ADSL modemin teslimi ile başlayan hizmetinize ait ilgi (a) sözleşmeyi; yine aynı sözleşmenin 2.11. maddesi gereğince fesh ettiğimi bildiririm.

    Sözleşmenin 2.11. maddesi hükmü gereğince sözleşmenin tarafınızdan da fesh edildiğine ilişkin yazınızı talep ediyorum.

    Saygılarımla.

    Tc Kimlik No: -----------

    Cep Tel No: ---- -------


    Umut Yiğit

    NOT: Bu talebim tarafınıza sözleşmede belirtilen faks numaranıza faks ve iadeli taahhütlü posta yolu ile de yapılmıştır.


    Bunlara hiç gerek yok ne cürretle posta yolu ile dilekce kimlik fotokopisi vs istiyorlar asla yollamayın sözleşme arkasında yazıyor muhabbetinede papuç bırakmayın ben BTK ya şikayet ettim ertesi gün kendileri aradı ve telefonla iptal ettiler bunların ticaret anlayışları bu işte




  • quote:

    Orijinalden alıntı: realjonturk

    quote:

    Orijinalden alıntı: hopefull_25

    Selamlar;
    Taahhüttümün bitmesine rağmen uzun zaman mücadele ederek iptal ettirmek istediğim D-smart2ımı nihayetinde iptal ettirmeyi başardım.Faks gönderdim almadık dediler, posta yoluyla APS olarak gönderdim ulaşmadı dediler,müşteri hizmetlerini aradım mail atayım dedim mail olmaz yazılı başvurunuz gerekli dediler.En sonunda kızdım sözleşmeyi güzelce okudum.Sözleşmenin bir maddesinde (dikkatli okursanız görürsünüz) mail yolu ile iptal gerçekleştirebileceğim yazılıydı.Yani telefonda iptal etmemek için attıkları palavralara kanmayın.Attığım mailin ertesi günü iptal işlemimi kayıda aldılar ve tarafıma mail ile dönüş yaptılar.Aşağıya maili aynen yapıştırdım.

    Doğan TV Dijital Platform İşletmeciliği A.Ş

    İlgi (a) 20.02.2012 Tarihli Uydu Platform Aboneli Sözleşmesi
    İlgi (b) 28.02.2012 tarih ve A258938 nolu Sevk İrsaliyesi

    Hizmetinizin 17862693 nolu abonesiyim.
    İlgi(b)de kablosuz ADSL modemin teslimi ile başlayan hizmetinize ait ilgi (a) sözleşmeyi; yine aynı sözleşmenin 2.11. maddesi gereğince fesh ettiğimi bildiririm.

    Sözleşmenin 2.11. maddesi hükmü gereğince sözleşmenin tarafınızdan da fesh edildiğine ilişkin yazınızı talep ediyorum.

    Saygılarımla.

    Tc Kimlik No: -----------

    Cep Tel No: ---- -------


    Umut Yiğit

    NOT: Bu talebim tarafınıza sözleşmede belirtilen faks numaranıza faks ve iadeli taahhütlü posta yolu ile de yapılmıştır.


    Bunlara hiç gerek yok ne cürretle posta yolu ile dilekce kimlik fotokopisi vs istiyorlar asla yollamayın sözleşme arkasında yazıyor muhabbetinede papuç bırakmayın ben BTK ya şikayet ettim ertesi gün kendileri aradı ve telefonla iptal ettiler bunların ticaret anlayışları bu işte

    Ben de aynısını yaptım,bir gün sonra kendileri arayıp kapattılar.




  • 17 Subatta bende internet ve dsmart aboneliğimi başlatmıştım.69 tl lik paket
    Sizin yorumlarınızın üzerine btk ya şikayetimi ilettim.
    Sinema kanallarındaki kalitesizliğini belirttim biraz önce.
    Bakalım ne olacak.
  • Subatın 17 si ile martın 24 arasındaki kullanım süresi ve ceza toplamı 350 lira cıvarında fatura cıkaracaklarını belirttiler.2014 e girdiklerinden beri sinema paketi yuzunden cıkan sorunlar dolayısıyla geri odeme ve ceza indirimine gitmediklerini soyluyolar.

    bu yasa üzerinden yola cıktım bakalım ne olacak.
    http://www.btk.gov.tr/mevzuat/kurul_kararlari/dosyalar/2013%20DK-THD-14.pdf
  • realjonturk R kullanıcısına yanıt
    email adreslerini bile bulamadım.. lütfen cevaplar mısınız.. bir türlü kurtulamadım bir aydan beri...
  • Arkadaşlar yardımcı olabilen olursa sevinirim. Yaklaşık 2 ay önce D smartın hdli ispanya ligiyle euroligin olduğu ayda 28 liralık paketine geçtim taahhütlü. binanın çanağındaki sorundan dolayı hd yayınları alamıyorum. bunun üzerine iptal ettirmek için müş hizi aradım. bana 200 lira fesih bedeli çıkardı. yalnız sözleşmeye baktığımda gördümki sözleşme normalde 03,02,2014 de yapıldı ama sözleşme de 2013 yazmışlar ben de öyle imzalamışım. müş hizmetleriyle görüşmemde 2 aylıksınız diye teyit etti acaba bunu kullanarak 200 lirayı vermeyebilir miyim. bu sözleşmenin geçerliliği bozulur mu? sağolun.
  • Arkadaşlar aboneliğimin bitmesine 6 ay kaldı ve hiç memnun değilim euro lig gitti digiturk e-aralık ayında 2 yıllık sürem bitmiş ti 1 yıllık uzatmıştım sizce iptali için ek ücret çıkarmı veya çıkmaması için ne yapmam gerek Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar 4 gün önce dsmart hd 16 tl giriş paketine uye oldum servis gelip bağladı 4 tane hd kanal var ve normal uydu kanalları çok kötü vazgeçmek caymak için dsmart müşteri temsilcisini aradım nedenini sordu anlattım devam etmem için ikna etmek istediler kabul etmedim onun üzerine 48 tl kurulum ücretini öderseniz iptal ederim dedi bayan kabul ettim yayınınız kesildikten sonra kutu, yu teslim edersiniz dediler bekliyorum bi sakatlık çıkarmı acaba yorumlarınızı bekliyorum saygılar
  • 7gün geçmeden dsmart giriş paketinden caymak istedim ve aradım nedenini sordular hoşuma gitmedi dedim tamam iptal edelim ama 48 tl aktivasyon ücreti öderseniz iptal edicez dendi evet dedim 1 gün sonra onlar aradı iptal etmemek için başka paketler denememi söylediler ve ben hayır iptal ettirdim siz tekrar neden aradınız dedim ozaman iptal olmadı şimdi yapıcaz dedi ve 10 gün içersinde cihazları bayii ye teslim edin yoksa parasını ödesiniz dedi ve kanalları kapatıcaz dedi fakat eve gidince baktım kanallar hala açık daha sonra bir yetkili daha aradı şu paket var bu paket var tc sordu tel sordu bendedim neden istiyorsunuz kayıt yapıyorum dedi 4.kez kayıt yaptılar hala yapcaz diyor bende dedimki iptal ettim bir bakayım dedi hı evet iptal olmuş dedi ben bu işi hiç anlamadım bu kadar cahillik olurmu böyle bir firmaya yakıştıramadım okadar şikayet yazıyorum geri dönen yok bakalım acaba gerçekten fesih olacakmı ve boşu boşuna 48 tl ödeyecekmiyim




  • geçen sene 2 yıllık taahütüm bitmesine rağmen 1 sene daha devam etti nasıl bilmiyorum bu sabah aradılar d-smart taahütünüz bitiyor vs diye uzatalım vs dediler kapadım telefonu :D

    artık ttnet telefon internet = 100 tl d-smart =30 tl belasından kurtulup uydunet adsl - tv ye geçmek istiyorum

    bu d-smart ı kendi satış şubelerinden de iptal ettirebiliyormuyuz ?

    ya da hiç bir yere başvurmadan direk btk sitesinden iptal ettirebiliymiyiz şikayet olarak başvrup bir bilgisi olan var mı ?

    yoksa btk dan şikayet etmek için önce bir d-smart a başvurup işlem görmemesi mi gerekiyor bunun üstüne mi btk ya yazabiliyoruz ?

    bu mezarcılar kutuyu da ister mi 3 sene geçmesina rağmen ? ya da çanağı ?
  • fenerbahçeyi şampiuonlar liğine sokarlarmı acaba? o zaman ben iptal ettirmezdim.:)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.