Şimdi Ara

d-smart iptal etmek (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
4
Favori
103.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İptal dilekçesini bugün faxladım bakalım kaç gün sürecek (0212 478 0333) 7 gün içerisinde iptal dilekçeniz ulaşmazsa iptal talebiniz iptal edilecektir diye söyledi operatör
    şimdi btk ya da üye oldum ayın 30 undan önce halletmem lazım yoksa 1 fatura daha çıkarırlar
     d-smart iptal etmek
     d-smart iptal etmek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin_KarayeL -- 24 Ekim 2014; 16:22:05 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Derin_KarayeL

    İptal dilekçesini bugün faxladım bakalım kaç gün sürecek (0212 478 0333) 7 gün içerisinde iptal dilekçeniz ulaşmazsa iptal talebiniz iptal edilecektir diye söyledi operatör
    şimdi btk ya da üye oldum ayın 30 undan önce halletmem lazım yoksa 1 fatura daha çıkarırlar
     d-smart iptal etmek
     d-smart iptal etmek

    Aynen öyle, bir fatura daha çıkarırlar. Ben PTT hızlı posta ile yolladım dilekçeyi , ''dilekçe elimize geçti'' diye sms geldi, cihazı da teslim ettim bayiye.




  • Fax hemen ulaşırda görmedik derler işlerine gelmez.en mantıklısı sanırım uyduyu götürüp bayiye bırakmak bi arkadaşta öyle söylemişti en mantıklısı o.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İllahlah ettirmeden bırakmazlar onlar
  • internetten bakıp en yakın bayiyi de aradım, merkezden mail gelmeden reciveri almıyoruz vs vs vs bahaneler üretiyorlar
    faxsı çektikten 4-5 saat sonra sms geldi iptal dilekçeniz ulaşmıştır diye 1 gün sonra size 12 aylık indirim yapalım vs vs full pakete 25 mi dedi ne hatırlamıyorum
    da 2 aydır ödediklerim ne olacak diyince ilk fatura bizden hediye dediler, neyse uzatmadım iptali başarıyla bitirdim kurtuldum
  • Arkadaşlar 10.09.2014 tarihinden bugüne kadar D Smart spor + 8 mbit internet kullanıyorum. Şuan iptal ettirmek istiyorum. En hızlı ve en zararsız bu işlemi nasıl gerçekleştiririm ?


     d-smart iptal etmek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acbold -- 27 Kasım 2014; 0:14:07 >
  • konu eski ama, bende aynı süreci yaşıyorum. iptal ettirmemek için ellerinden geleni yapıyorlar. böyle firma olmaz olsun.
  • anlatım için teşekkürler hocam
  • sparcoo kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.
  • btk üzerinden daha hızlı sonuç alınabiliyor.
  • yazılanlara bakıyorumda modüllü üyelik daha iyi gibi görünüyor süresi doldumu zaten otomatikman kartın bloke oluyor
  • Bende LG 32LN575S LED Tv var. Dahili uydu alıcı ve SI portu var diye gittim dsmart CAM Modül aldım. Bayiden 250 TL (+ 40 TL aktivasyon bedeli) 24 aylık dizi paketi. Belgeseller için. TV ye taktım. söyledikleri ne varsa yaptım. Yine de şifreli kanalları çözmedi. 2 gündür d smart merkezi, bayiyi ve LG TV servisi 20 kere aradım. herkes benle alakası yok diyor. Dsmart merkez beni ilgilendirmez bayi bilir diyor. Bayi beni ilgilendirmez diyor. Modülü alırken de bayi 15 gün içinde iadesi var demişti. Dsmart merkez iadesi yok dedi. Burası TC cayma hakkım var 15 gün içinde dedim. bizi bağlamaz dediler. Bugün bayiye gideceğim. Ya iptal edin paramı iade edin diyeceğim ya da çalışır hale getirin diyeceğim. 40 TL kesin gitti de 250 TL yi kurtarmaya çalışacağım. En büyük aptallığım ne 40 TL için ne de 250 TL için fatura aldım. Tüketici Kuruluna gitsem kanıtlamam zor olacak. İade edemezsem harici bir uydu alacağım son çare.

    Diyeceğim o ki Dsmarttan her türlü uzak durun. Cam modül de dahil olmak üzere.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fg2dc

    Bende LG 32LN575S LED Tv var. Dahili uydu alıcı ve SI portu var diye gittim dsmart CAM Modül aldım. Bayiden 250 TL (+ 40 TL aktivasyon bedeli) 24 aylık dizi paketi. Belgeseller için. TV ye taktım. söyledikleri ne varsa yaptım. Yine de şifreli kanalları çözmedi. 2 gündür d smart merkezi, bayiyi ve LG TV servisi 20 kere aradım. herkes benle alakası yok diyor. Dsmart merkez beni ilgilendirmez bayi bilir diyor. Bayi beni ilgilendirmez diyor. Modülü alırken de bayi 15 gün içinde iadesi var demişti. Dsmart merkez iadesi yok dedi. Burası TC cayma hakkım var 15 gün içinde dedim. bizi bağlamaz dediler. Bugün bayiye gideceğim. Ya iptal edin paramı iade edin diyeceğim ya da çalışır hale getirin diyeceğim. 40 TL kesin gitti de 250 TL yi kurtarmaya çalışacağım. En büyük aptallığım ne 40 TL için ne de 250 TL için fatura aldım. Tüketici Kuruluna gitsem kanıtlamam zor olacak. İade edemezsem harici bir uydu alacağım son çare.

    Diyeceğim o ki Dsmarttan her türlü uzak durun. Cam modül de dahil olmak üzere.

    hocam derler ya beterin beteri vardır diye....bende üyesi olduğum teledünya yı eleştirirken yalan yok modüllü d smarta geçmeyi düşünüyordum ama senin şu yazından dolayı büyük ihtimal vazgeçtim!!..aman sokağa atacak param yok teledünya devam benim için




  • Başlık ve ilgilenen arkadaslara tesekkurler bende iki gun uğraşmama rağmen iptal işlemi yapıldı benim tezcanliligim PTT ile posta yolladım ama gerek kalmamış. Cihaz mülkiyetide bana kaldı tabi kanallar hemen uçtu NTV spor tamamen izleyemeyecek hale gecti seviye olarak en son mega dh paketi 15 tl ye düşürdüler ama genede kabul etmedim ve illetten kurtuldum . Haftayada digiturk next kampanyası icin aldigim lig TV li paketi aktif edeceğim seneye gene faks arar dururum artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: feritergin

    Arkadaşlar normal prosedürle bu iş çok uzuyor size kendim de kullandığım örnek bir dilekçe ve işlem aşamalarını anlatayım.
    Resimdeki gibi bir sayfa olusturun . İptal nedenini kendiniz kafadan uydurabilirsiniz. İmza kısmında kendi ıslak imzanız olacak bu çok önemli bu dilekçeyi 0212 478 03 33 numaraya fax çekin
    posta yolu ile uğraşmayın. Bu işlemin ardından BTK ya girip üye olun şikayet bölümünde d-smart/ d-smartnet bölümü var oraya ''talep ettiğim iptal işlemini gerçekleştirmiyor zora sokuyor sürekli uzatarak yeni fatura yolluyorlar'' diye şikayet yazın. 5-7 gün içinde işlemleriniz hallolur.
    Bana iptal etmeyin full paket 9TL yapalım dediler ben yinede kabul etmedim.

     d-smart iptal etmek
     d-smart iptal etmek

    Dostum cok tesekkur ederim , dediklerini aynen uyguladim cok pratik oldu 2 gunde telefonla geri donduler . Kutuyu da iade edince kurtulacam tamamen .

    Bu faydali paylasima ben de bir ilave yapayim , faksi cekmek icin http://www.hellofax.com u ucretsiz kullanabilirsiniz .




  • Hayırlı olsun hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 26 Haziran'da taahhütüm bitiyor. Bu ayın faturasını ödedim. Bugün aradığımda bugün iptal ederseniz ceza bedeli çıkabilir dediler. Son ay içerisinde olduğum için ceza yansımaz diye biliyorum. Hangisi doğru acaba? 26'sını mı beklemeliyim? 26'sını beklersem iptal işlemim ay başına kadar bitmez ve 1 fatura daha ödemek zorunda kalırım diye endişeliyim. Tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
  • techturch T kullanıcısına yanıt
    Önümüzdeki haftanın başında arayıp taahhüt süremin bitiminde iptal etmek istiyorum şeklinde beyan ver. Eğer yine aynı şekilde zırvalarlarsa, dilekçeye taahhüt sürem olan 26.06.2015 sonrasında üyeliğimi sonlandırmak istiyorum şeklinde ibare düş. BTK sisteminden de aynı şekilde not düşerek şikayet oluştur.
  • Arkadaşlar üyeliği bitmiş olan modül üyeliğimi dün yeniden uzatmıştım. Bugün müşteri hizmetlerini arayıp üyelikten caymak istediğimi belirttim 41 TL cayma bedeli olur dedi. 14 gün içerisinde hakkım olan cayma imkanım bu sözleşmede geçerli değilmiş. Bu yeni bir abonelik numarası ile alınan bir üyelik olmadığı için eski üyeliğimi tekrar aktif ettiğim için cayma hakkım yokmuş. Yardımcı olur musunuz arkadaşlar? Cayma hakkım var mı, yok mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eCHoTeCH

    Arkadaşlar üyeliği bitmiş olan modül üyeliğimi dün yeniden uzatmıştım. Bugün müşteri hizmetlerini arayıp üyelikten caymak istediğimi belirttim 41 TL cayma bedeli olur dedi. 14 gün içerisinde hakkım olan cayma imkanım bu sözleşmede geçerli değilmiş. Bu yeni bir abonelik numarası ile alınan bir üyelik olmadığı için eski üyeliğimi tekrar aktif ettiğim için cayma hakkım yokmuş. Yardımcı olur musunuz arkadaşlar? Cayma hakkım var mı, yok mu?

    Aynı durum benim içinde gecerli cayma durumu yokmu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.