Şimdi Ara

D-SMART İPTAL İŞLEMİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
21.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çok teşekkür ederim bilgi için gerçekten aydınlatıcı oldu. Peki son olarak mevcut bir iptal dilekçesi varmıdır etkili olan örnek alabileceğimiz?
  • Arkadaşlar normal üyeliğim bitti bitiyor az bir süresi kaldı taahhütün dolmasına (ana cihaz) Bunun iptalini sağlasam, yan oda üyeliği devam edermi?
  • Selam arkadaşlar.
    2014 ağustos ayında ttnet'ten dsmarta geçiş yaptım.Fesih için bir çok haklı
    nedenim var sırasıyla yazıyorum.
    1) 125 tl geçiş indiriminden yararlandım,ttnet faturasını söyledikleri adrese fakslamama rağmen bu indirimi hiçbir şekilde faturama yansıtmadılar.Defalarca aramama rağmen en sonunda söylenilen şu oldu.Tarihi kaçırdınız.Oysa ki ben bu işlemi söyledikleri tarihten 1 ay önce yapmıştım.
    2)Her ay internet kesintileri yaşadım.Verimli kullananadım.
    3)04.02.2016 tarihinden 25.02.2016 tarihine kadar internet bağlantısı alamıyorum.Hala sıkıntım devam ediyor.Çağrı merkezi teknik bölümü hergün arama rağmen sonuç yine aynı.İnternetsiz ev elektriksiz ev aynı şey.Mağdur ediliyorum.Bu kadar işgüzar departmanla çalışmak istemiyorum..Şuan internetim olmadığı için mesajı telefondan gönderiyorum.Kotayı geçtiğim için ay bitmeden 100 tlyi aşan bir internet paketi çağrı merkezine aranan dakikalar hergün 15 dk. 22 günle çarpın.
    4)Uefa spor paketi ile internet kampanyasından yararlandım.Ama oda bir senedir başka bir şirkette.
    Taahütlerini yerini getirmedikleri ve hizmet veremedikleri için fesih istiyorum.5 aylık üyeliğim kaldı.Benden 630 tl gibi fahiş bir cayma bedeli istiyorlar.Bir seneyi geçen üyelikte cayma hakkımınn olduğunu düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üyeliğim 19 martta bitiyor .bugün iptal icun aradım 160 tl cayma bedeli çıkardı
    Ayın 19 unda ara dedi .tamam dedim
    Bu cayma bedelini ödememek için nezaman iptal etmeliyiz? ???

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de iptal etmek üzereyim.Yalnız HDMI kablo sanırım vermemişlerdi.Yani ben almamıştım.
    İlla ki istiyorlar mı ?
  • Beyler bende dsmart iptalini btk ile gerçekleştirdim, dsmart aradı aboneliği mi iptal etti kutuyuda en yakın bayiye bırakmamı istedi ama bayideki adamlar a4 kağıt'ına yazıcıdan çıkma eksiksiz teslim alındı diye bir yazi yazip işlem tamamdır dedi okadar yani ne kaşe var ne mühür,sizce olay tamammidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekim ayında benimde taahhüt bitiyor artık spor paketindede birşey kalmadığı için kapatmak istiyrum ama 340lira bedel istediler bunu ödemeden kapatma işlemi yapamıyrmuyuz tarifede değiştirmiyorlar boşuna para ödüyorum her ay şuan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende pazartesi günü dsmart bayisinden iptal dilekçesi yazdırdım 5 tl ye 2 gün sonra geri arayıp imza kendi imzasına benzemiyor ve kimlikte tc numarası tam okunmuyor diye yeniden dilekçe istemişler çarşamba gidip tekrar verdim ama hala arayan soran sok sanırım 7 günü dolduracak bunlar
  • benimde dün doldu tel ettim dilekçe fax falan hızlı hızlı konuşup hatta bekleyin dedi tel kapandı bende btk dilekçe yazdım bekliyorum daha arayan olmadı bakalım ne olcak dizi sinema + sınırsız 16 mbit internet 62 lira ödüyorum fiyat uygun ama değişiklik olsun.vodafonun kampanyası güzel 50 lira yalın net ona geçecem tv lazım değil.
  • evet arkadaşlar btk kesin çözüm aradılar iptal gerçekleşti modem cihaz ve hdm kabloyu bayiye teslim edin dediler bu kadar.
  • Bugün taahhütüm sonlanıyor. Btk'ya iptal şikayeti yazdım umarım çabuk sonuç alırım. Faksla uğraşmak istemiyorum.

    Güncel: Bugün aradılar 30 lirayı 19 liraya çekince kabul ettim. Modül üyesi değilim. 1 güne sonuç almak isteyenler btk'ya şikayet açabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smyrna -- 24 Mart 2016; 18:42:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim tv+ınternet + yan oda aboneliğim var.Yan oda ağustos 30 da bitiyor.Dün sabah btk ya şikayet yazdım.Saat:17.00 gibi aradılar.İnternetimi iptal ettirdim.Fakat tv hizmeti (yan oda olduğu için) mecbur ağustosa kadar 23 tl ödeyeceğiz. Dsmarta 64 tl ye 16mb+75akk yalın adsl. Superonline da fiber 25mb hız + 75 gb akk +turkcell tv 69.90 tl + 3 ay ücretsiz.
  • McLaren64 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar uygun fiyatlı dsmart mega paket+hd devir almak istiyorum. İlgilenen arkadaşlar bana mail atabilir. Devir konusunda d-smart müşteri hizmetlerinin sorun çıkaracağını sanmıyorum.Pek çok forum sitesinde bazı üyeler 15 TL’ye bazı üyeler 20TL ye bazıları ise 22 TL’ye d-smart mega Paket+hd izlediklerinin ifade etmektedirler. Çeşitli nedenlerle dsmart’tan ayrılmak istiyorsanız fakat 150-200 TL. civarı iptal cezası ödemek istemiyorsanız aylık 15 TL-22 TL aralığında d-smart mega Paket+hd üyeliğinizden kalan süreyi devir alabilirim. (24 aya yakın kalan üyelikler tercih nedenimdir) Devir etmek isteyenler bana mail atabilirler. Müşteri temsilcisi için cep numaram ve adresim gerekirse mail ile verebilirim. (örneğin fazla televizyon izlemeye vaktinizin olmaması, neredeyse tüm ulusal kanalların ücretsiz hd yayın yapması, televizyon başında fazla vakti harcandığından işlerinin veya derslerinin aksaması, müşteri temsilcileriyle yaşanan sorunlar, d-smarttaki filmlerin kendisine hitap etmemesi belgesellerin hep tekrarlarının yayınlanması, Süper Lig maçlarını izlemek için digitürk’e geçme isteği ve ilave olarak 2. Bir platforma d-smarta para vermek istememe, aynı anda iki platformdan yayın izlemeye uygun bina tesisatının olmaması, tv başında hareketsiz kalmaktan sağlık sorunları yaşamaya başlanması vb.) Üyesi olduğum digitürk aboneliğim var, digtürk ve d-smarttaki pek çok belgesel kanalı + eurosport’lar vb. ortak olduğu için d-smarta fazla para vermek istemiyorum. Dsmart’ı digitürk’te olmayıp izlemek istediğim birkaç tv kanalı için istiyorum. Geçen sene işlerim yoğun olduğundan Türksatttaki ulusal kanallar fazlasıyla yeterliydi, bu sene işlerim rahat ve boş vaktim çok olduğundan vakit geçirmek için d-smart’ı izleyebilirim.
  • Ben de bu şekilde hallettim BTK'ya yazdıktan bir iki saat içinde aradılar ve hemen kapattılar aboneliği.

    Yalnız şunu merak ettim yaklaşık 2 yıldan fazladır kullanıyordum taahhüt felan da bitmişti yani uydu alıcısını vermek zorundamıyız her şekilde.Modem de iade etmem istendi ama modem vermemişlerdi.İade belgesinde modem seçeneği de vardı doğal olarak o teslim alınmadı işaretlenmişti.

    Uydu alıcısının daha işime yaramayacağı için ve uğraşmamak adına çok kurcalamadım bu konuyu ama aklıma takıldı
  • bu gün iptal işlemi için başvurdum. iptal eden arkadaş ben gerekeni yapayım diyor. 86 tl ödüyorum. 4 yıldır d smarttayım. 56 tl ye kadar indi. şu paralı sattıkları kanallarıda açayım diyor. Yok güzel insan ver mektuparımı al mektuplarını dedim. Şu dilekçeyi ister posta yolu ile isterseniz en yakın bayiye verebilirsiniz dedi.
  • DSMART PİŞMANLIKTIR - UZAK DURUN !!!!!

    2017 ARALIK AYINDA İLK ABONE OLDUĞUM BU KURUM BANA BİR TÜRLÜ MODEMİ TESLİM ETMEDİĞİNDEN DOLAYI 3. GÜNDE ABONELİĞİ SONLANDIRDIM SONRA ÖZÜR DİLEYEREK MODEMİN HAZIR OLDUĞUNU ÖZÜR DİLEMEK İÇİNDE FATURA TARİFESİNİ 57 TL YE DÜŞÜREREK TEKRAR ABONE ETMEK İSTEDİKLERİNİ MAĞDURİYETİMİ GİDERMEK İSTEDİKLERİNİ SÖYLEDİLER BENDE TAMAM DEDİM 57 TL DEN BENİ TEKRAR ABONE YAPTILAR FAKAT İLK İPTAL ETTİĞİM ABONELİKTEN BANA TESLİM ETMEDİKLERİ MODEM İÇİN OCAK 2018 DE FATURA KESMİŞLER ZATEN MODEMİ TESLİM ETSELER ABONELİĞİ NİYE İPTAL EDİP TE 2 GÜN SONRA YENİDEN ARANILIP ÖZÜR DİLEYİP YENİDEN ABONE ETMEK İSTESİNLER BUNU BİLE ANLAMAKTAN ACİZLER YADA ANLIYORLAR AMA İŞLERİNE GELMİYOR. DEFALARCA ARAMAMA ANLATMAMA SES KAYDI OLUŞTURULMASINA RAĞMEN BİR SONUÇ ALAMADIM ÜSTÜNE ÜSTLÜK BİRDE ASLA TELEFONLARINA BAKMAYAN EROL HUKUK ADINDA İĞRENÇ BİR TAHSİLAT OFİSİNDEN TEHDİT DOLU MESAJLAR ALMAKTAYIM DSMART DENİLEN BU KURUM SAHTEKAR BİR KURUM VERMEDİKLERİ ÜRÜNE FATURA KESİP HAKSIZ KAZANÇ ELDE ETMEK İSTİYORLAR , ARTIK TAAHÜDÜM DOLDU BENİ BU SAHTEKAR KURUMDAN ABONELİĞİMİN SONLANDIRILMASI İÇİN YARDIM EDEREK KURTARIN LÜTFEN BİR DAHA DSMART IN ADINI DAHİ DUYMAYA TAHAMMÜLÜM KALMADI
    SAYGILARIMLA
  • crueldarklord kullanıcısına yanıt
    Btk ya yazın.
  • Bugün bayisine dilekçe verdim. Aramaları beklemek veya BTK'ya da şikayet yazma konusunda kararsızım. Zaten bu ay için faturayı kitleyecekler kaçış yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TITAN291

    Bugün bayisine dilekçe verdim. Aramaları beklemek veya BTK'ya da şikayet yazma konusunda kararsızım. Zaten bu ay için faturayı kitleyecekler kaçış yok.
    Bayiye dilekçe vermek ile fax yollamak arasında pek fark yok, arama tacizlerine başlayacaklardır yakın zamanda.

    Btk'ya başvursaydınız anında iptal edilirdi.
  • Netspeedden dsmarta geçtim. 12 gün oldu hala net aktif olmadı. Hergün bahane üretip duruyorlar. 1 günde halledilecek işi bile beceremediler. Üstüne bugün fatura çıkarmışlar. Şimdi ben bunları kime şikayet edeyim? Var mı sonuç alan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.