Şimdi Ara

Dahili bileşenler dolarla nasıl başa çıkmayı düşünüyor? 1 Dolar = 4.85TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kıçı kırık GTX 1050 bile 950 liraya tırmanmış durumda, dile kolay asgari maaşın yarısı. Hemen dibimizdeki Bulgaristan'da bile çöp kabul edilen kartlara 6 ay taksit bağlayıp sırf hobi sahibi olmamız suçuyla boynumuz önde eğik ödüyoruz, zevklerimizi ve fikirlerimizi YouTube videolariyla, resimleriyle tatmin etmeye çalışıyoruz. Videoda bir dayım diyor ekmeği dolarla mi alıyoruz, ne olduysa geçen aylarda 3 lira olan erik 6-7 lira olmuş sebebine dolar diyorlar pazarda. Allah sonumuzu hayır etsin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • kampanyalara bakın.örneğin şuan hepsiburada da kampanya var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ONY86

    kampanyalara bakın.örneğin şuan hepsiburada da kampanya var.
    Bazı fiyatlar Amazonla aynı diğerleri 1-2 tık daha pahalı, tek avantajı TR garantili olması bence

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugünleri öngörerek sistemi almada biraz aceleci davrandım. İyi ki de yapmışım. işlemci anakart ram üçlüsü 5.5 ayda 1300TL artmış fiyatı. Ekran kartını saymıyorum, o tam bir düşüşe getirmiştim ve şu anda 4000 liraya vurmak üzere sıfırı...
  • Geçen yıl galiba muhabbeti geçti, yani bu nesil işlemci, ekran kartı vesaire almayacaksanız bile paranızı dövize yatırın. Kazanç olmuyor bu haliyle, elindeki parayı koruyorsun sadece.

    Ben böyle 1k dolar köşeye attım, sırf ekran kartı yenileme durumum olur diye (arıza çıkarması ihtimali). 16/12nm'den sonra gelecek kartları bekliyorum o yüzden madenci furyasında da sabrımı bozmadım.

    Ülkenin hali 2001'i hatırlatıyor, bir farkla. O dönem bir gecede herşey patlak verdi. Ertesi gün kimse aksini iddia edemiyordu, şimdi halen inkar için olanlar var. Bir gecede çok iş yeri kapandı, benim çalışığım yayınevi de dahil. Bankacılar işsiz kaldı, nedense hep bundan bahsedilir, belki o zamanlar bankacı olmak biraz prestijli bir işti, öyle hatırlıyorum.

    2019'da ülkemin durumu ne olur bilemiyorum. Yakın zamanda kimi firma batmamak için epey indirimle ürün satmaya başlar, TL biriktirmiş olan için halen zarar, dövizin varsa bir nebze az zarar. Durum iyi değil yani.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.