Şimdi Ara

Dahili SD kart kaldırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Şu an elimde Vestel Venus 5.0 V cihaz var. Defalarca kez yazılımının çökmesi ve factory resetin işe yaramaması üzerine cihaza yazılım attım ve ayarlardan depolamaya baktığımda cihazın dahili hafızasının ikiye bölündüğünü fark ettim. Cihazın 8 GB'lık dahili belleğinin 3 GB'ı "dahili sd kart" adında bir bölüme ayrılmış. Cihazın içinde de fiziksel bir sd kart yok. Sorum şu ki, bu ayrılmış 5 ve 3 GB'lık bölümleri birleştirme şansım var mı? SD Kartı sil seçeneğini denedim, sadece içindeki veriler silindi. Verilerin silinmesi problem değil her şeyin yedeği var. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Android sürümü: 4.3
    Dahili SD kart kaldırma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Cihazinizdaki MMC Kart yani yazilim yuklenen kisim toplamda 8 gb 2.91gb sistem yazilimi yani isletim sistemi geriye kalan kismida uygulamalarin ve ornegin whatsapp gibi programlarin datasini kayit etmek icin ayrilmis ikisini bir bellek haline getirmezssiniz bilginize.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • by_erdal kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim ama kastettiğim şey o değildi. Fotoğrafta gördüğünüz dahili sd kart bölümü yazılım atmamdan sonra ortaya çıktı ve cihazın hafızasının 3 gb'ını aldı. Bu bölüm şu anda tıpkı bir sd kart gibi davranıyor oysa cihazın içinde sd kart yok. Benim istediğim şey dahili sd kart denen bu bölümü yok etmek.
  • Rica ederim,Yani yazilim atmadan once toplam bellek 8 gb'mi gorunuyordu?bu durum general mobile discovery cihazlarda da mevcut oluyor iki farkli bellek dahili depolama olarak gorunuyor net uzerinden bi goz atin derim saygilarimla..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • by_erdal kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Cihaza yazılım atmadan önce dahili sd kart diye bir bölüm yoktu. Dahili sd karta ayrılmış o yaklaşık 3 GB'lık alan boş alan olarak görünüyordu. İnternette Türkçe ve İngilizce kaynakların altını üstüne getirdim ama işe yarayan hiçbir şey bulamadım maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestelin frimware sitesinden telefona uyumlu olan yazilimi indirdiginizden eminmisiniz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • by_erdal kullanıcısına yanıt
    Bir zamanlar gayrıresmi olarak vesteldriver.com diye bir site varmış ama sanırım bu yılın başlarında kapanmış. Ama archive.org üzerinden sitenin eski bir snapshot'ından indirme linkini bulup indirdim. Bu yazılımın da firmware olduğu iddia ediliyordu ama bilemiyorum. Vestel sanırım resmi olarak firmwarelerini internette sunmamış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.