Şimdi Ara

Damacana Su Fırsatları (19lt.) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.371
Cevap
132
Favori
811.433
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: salvador dali

    nestle erikli nin yeni sahibidir.yani eriklide artık türk değildir.korusu tad açısından en iyisidir 4,50ytl.
    fakat gecen hafta nestleye verdim damacanasını 2adet dolu nestle verdiler ve damacana ücretide yok.sadece bir tanesinin su parası olan 4,25ytl yi ödedim.bunlar bitsin nestle damacanasını korusuya verip devam edicem.bursada yaşayan biri oldugum için değil fakat türkiyenin en iyi suyu bursanın suları.uludağın eriyen kar sularından oluşan kaynak suları oldugu için...



    bravo walla hocam...memleketenin de bu arada reklamını yaptın ha...
  • Bende çok su değiştirdim , son zamanlarda kapıya gelen elemanların tipini beğenmediğimden ve suyun herseferinde farklı gelmesinden dolayı 5YTL ye I.B.B nin suyu Hamidiye su ya geçtim. Çok memnunum , içimi yumuşak kokmuyor ve özelliklede damacanaları temiz, elemanları güler yüzlü.

    Hatta bir seferinde suyu söyledim ama beklemeden çıktım evden , eleman suyu bırakmış gitmiş kapıya , birdahaki istediğimde verdim parasını tabiki :)
  • Ben alıcak olsam saglıklılar arsından erikliyi ve hayatı ayrı tutarım,onlar gercekten her halukarda bir ust sevıye sudur.ben erikli bulamadıgımdan hayat kullanıyorum ve belli aralıklarla kontrol ettiriyorum temiz.Dediğim gibi neyi seçerseniz seçin yılda enazından 2 defa bahar aylarında kontrol ettirin halk sağlığı laboratuvarlarında.
  • Hamidiye çok kaliteli su...

    Bunun dışında bi de erikli var ki, kaliteli su olarak, o da fiyat konusunda; litresi kurşunsuz benzinle aynı fiyat
  • Şırlan suyu biliyormusunuz bilmiyorum ama 3.25 ytl. Tadıda hiç fena değil.
    Aslında musluk suyuda hiç fena değil :)
  • valla piyasadaki pahalı sulardan birisi korusu ama herkesin denemesini tavsiye ederim
  • bakıyorum su konusunda herkes ağzının tadını biliyor ben genelde yerel marka'ları tercih ediyorum genelde 3.5 ytl civarı güzelpınar ve kemersu bazen rekabet oluyor aralarında 3 ytl'ye satan oluyor onlardan alıyorum öyle 5-6 ytl su'mu olur ya paramı dayanır ona hele yazın ayda 50 ytl su parası tutar giderim toptan'cıdan 1.5'luk pet şişe alırım bundan ucuz olur ya en son hatırladığım 3.5 ytl idi toptan fiyatı spot'çularda 2 tane 10 litre yada 4 tane 5 litre 1.5 litre ve 0.5 litre'lerin adedini tam bilmiyorum onlarında fiyatı aynı'da
  • Zamanında aldığım depozitosuz tek kullanımlık 19 lt lik damacanaları dayıyorum çamlıca çeşmesinim önüne hem tadı güzel hem fiyatı(beleş)...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: anzubesti

    Zamanında aldığım depozitosuz tek kullanımlık 19 lt lik damacanaları dayıyorum çamlıca çeşmesinim önüne hem tadı güzel hem fiyatı(beleş)...



    işte benim insanım...işte benim topraaam...hLL olsun kanka sana walla devam...keşke bizede atabilsen kardeşş...
  • Damacana Su Fırsatları (19lt.)



    Korusu Eryaman 1-2-7 bayisiyiz. 5+1 kampanyamız var. Ayrıntılı bilgi için: 312 280 8848 'i arayabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servispack -- 1 Nisan 2008; 2:41:07 >
  • Bugün ulusal su pazarında 11 adet 19 lt. ana bayi, 50’ye yakın bayi ve 300’ün üzerinde bayi statüsünde olmayan Hizmet Noktası faaliyet göstermektedir.

    Uluslararası alanda ise başta Almanya olmak üzere, İngiltere, Hollanda, Belçika, Danimarka, BAE gibi bölgelere ana bayiler aracılığıyla ihracat gerçekleştirilmektedir.

    eriklinin sitesinde bunlar yaziyor.

    Arkadaslar belki klasik türk komploculugu olacak ama, bu her gun yüzlerce ton su yapar.Ve ben bu kadar suyu erikli firmasının doğal kaynaktan alabildiğine inanmıyorum.Nasıl bir doğal su kaynağı bu kadar çok su verebilir?Bence arıtıyorlar sonrada doğal diye bize satıyorlar..

    Ha tabi söylediklerim sadece erikli için değil!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isem -- 1 Nisan 2008; 1:50:59 >
  • BİZİM SUCU EN İYİSİ..TEL AÇMADAN GELİYOR...VERDİĞİ TEL NUMARASINI ÇALDIRIP KAPATIYOZ..O YARIM SAATTE GELİYOR...ÇENE SU...BU ARADA SICAK FIRSATLAR NE HALE GELDİ..SICAK FIRSATLAR TÜKENİNCE SU OLAYINA SARDIK

    NOT: caaps acık kalmış.
  • Suya çok para verdiğini düşünenler için

    TERS OSMOS NEDİR?

    Ters osmos, suyun içindeki istenmeyen tüm mineralleri sudan ayıran ve saf su ve içme suyu teminine yönelik olarak kullanılan membran filtrasyon prosesinin adıdır. Bu sistemler çapraz akışlı olarak çalışırlar. Bilinen anlamda filtrasyon prosesi değildir. Çünkü membran üzerinde suyun geçişine izin veren gözenekler son derece ufaktır. (Yaklaşık 1 mm'nin 2.000.000'da biri delik çapi). Böyle ufak bir gözenekten sadece su molekülleri ve bazı çok ufak inorganik moleküller geçebilmektedir. Diğer moleküller ise konsantre su fazında sistemden dışarı atılır.

    Başa Dön

    TERS OSMOS SİSTEMLER NASIL İÇME SUYU ÜRETİR?

    Ters osmos üniteler genelde ön filtrasyon aşamaları sonrasında kullanılır. Su önce partikül filtreden geçirilir. Partikül filtrasyon, suyun içinde bulunan 5 mikrondan daha büyük olan tüm partikülleri tutar. (1 mikron = 0.001 mm) Partikül filtrasyon membranların tıkanmasını engellemek amacı ile kullanılır. Partikül filtrasyondan sonra su aktif karbon filtreden geçirilir. Aktif karbon ile suda istenmeyen koku, tat ve klor tutulur. Aktif karbon filtreden geçirildikten sonra su, tekrar 1 mikron filtrasyondan geçirilir. Burada daha ince taneciklerin tutulması sağlanır. Bu ünitelerden geçen su ters osmos membrana verilmeye hazırdır. Ters osmos membran suyun çözünmüş iyonları tutar. Suyun içindeki bu iyonlar arasında, ağır metaller, sodyum, kurşun, arsenik, nitrat, asbest ve diğer bir çok zararlı iyonlar bulunur. Su ters osmos membrandan çıktıktan sonra ikinci bir tat düzenleyici post aktif karbon filtreden geçirilir. Ters osmos üniteden çıkan su son derece güvenilir içme suyudur.

    Başa Dön

    TERS OSMOS SİSTEMLE EVİMDEKİ TÜM SUYU ARITABİLİR MİYİM?

    Aslında olabilir, ancak ters osmos çok yavaş bir prosestir. Ev tipi içme suyu sistemlerinin çogu, 150 Lt/gün kadar su verir. Çok büyük bir sistem ancak tüm evin genel su ihtiyacını karşılayabilir. Sistemin kompleksliği ve pahalılığı bu tip ticari kullanımları sınırlamaktadır. Ayrıca, bir çok evsel kullanım için bu kadar yüksek kalitede su gerekli değildir.

    Başa Dön

    TERS OSMOS İÇME SUYU SİSTEMLERİNİN BAKIMA İHTİYACI VAR MIDIR?

    Sistem içindeki partikül filtreler ve aktif karbon filtrelerin belli bir ömrü vardır ve periyodik olarak değiştirilmelidirler. Genellikle bu filtrelerin yılda bir değiştirilmesi yeterlidir. Değişim sıklığıi, ham su kalitesi ve arıtılan su miktarına göre değişebilir. Ters osmos membran ise düzenli bakım ile en az 3-4 sene dayanacaktır. Membran değişim zamanının gelip gelmediği konusunda uzmana danışılması gereklidir.

    Başa Dön

    TERS OSMOS SİSTEMDE TUTULAN MİNERALLERE İNSAN VÜCUDUNUN İHTİYACI YOK MU?

    İnsan vücudunun bazı minerallere ve vitaminlere olan ihtiyacı doğrudur. Ancak, bu minerallerin istenen seviyede alınması için en dogru yol iyi ayarlanmış bir diyettir. Sözkonusu faydalı mineraller suda o kadar az miktarlarda mevcuttur ki, bir insanın günlük mineral ihtiyacını ne kadar çok su içerse içsin karşılayabilmesi mümkün değildir.
  • Hayat su = 4 Lira
  • su konusunda benm de biraz tecrubem var..
    nestle, hayat, hamidiye, erikli, saka ve bilimum mahalle sularını denedim.

    öncelikle erikli içim ve tat konularında neredeyse 1 numara. eriklinin tadını hiçbir suda bulamadım. ancak fiyatı nedeniyle bırakmak zorunda kaldım. sürekli zamlanıyor. nestle ile birleştiler, son durum nedir bilmiyorum.

    nestle gayet güzel, içimi hoş, pahalı.

    hamidiye'nin fiyatı normal, kalitesi hakkında pek güzel haberler almadım, onu da bıraktım.
    yalnız hemidiye'nin bardak şeklindeki küçük suyunun çok kalteli olduğunu öğrendim.

    mahalle sularına güven olmayacağı artık aşikar.

    son olarak da saka su.. hiç sevemedim. boğazımdan zor geçer. ancak detaylı araştırmalarım sonucunda kaliteli içme suyunun içerisindeki mineraller açısından yumuşak olamayacağını, saka nın bu açıdan en kalitelisi olduğunu öğrendim. inanmadım, firma denetimlerini yapan birini buldum, danıştım, onayladı. eh, ne yapalım, içiyorum.

    servis konusunda artık hepsi hızlı...

    yine de gidakontrol nickli arkadaş bu konuda bir açıklama yaparsa çok iyi olur.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: servispack

    Damacana Su Fırsatları (19lt.)



    Korusu Eryaman 1-2-7 bayisiyiz. 5+1 kampanyamız var. Ayrıntılı bilgi için: 312 280 8848 'i arayabilirsiniz.


    İşte beklediğim andır üstadım bu...sonunda forumdan sucuda çıktı......walla nelere kadirsin be DH...
    Herşey bir yanada hocam şimdi bizi ara bize gel kampanyamız var demekle bırakmayalım işimizi isterseniz...Gelin güzel güzel ayrıntılı olarak olayınız nedir tam olarak açıklayınızda vatandaşda bilsin neyin ne olduğunu...DH'ye güzel, yakışacak bir şeyler olsun ama...Yüzümüzü kara çıkartmazsın artık...Hadi bakalım...Yanıt bekliyoruz sizlerden...
  • bizde korusuya yeni geçtik.4.5ytl.fakat 5.1 kampanyası falan söylemediler.kaç watt kaliteli bişiymi bu verdiğiniz

    quote:

    Orjinalden alıntı: servispack

    Damacana Su Fırsatları (19lt.)



    Korusu Eryaman 1-2-7 bayisiyiz. 5+1 kampanyamız var. Ayrıntılı bilgi için: 312 280 8848 'i arayabilirsiniz.
  • Beleş damacanayı veren

    su fırması varmı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: _Riven_

    bizde korusuya yeni geçtik.4.5ytl.fakat 5.1 kampanyası falan söylemediler.kaç watt kaliteli bişiymi bu verdiğiniz

    quote:

    Orjinalden alıntı: servispack

    Damacana Su Fırsatları (19lt.)



    Korusu Eryaman 1-2-7 bayisiyiz. 5+1 kampanyamız var. Ayrıntılı bilgi için: 312 280 8848 'i arayabilirsiniz.





    evet yav...5+1 olayı nedir anlayamadıkki bea...5+1 ses sistemimi yoksa damacana sistemimi???
  • çenesuyu çok lzettli bir su çok yumuşak. ama piyasaya iyi giremiyorlar her yerde yok. bi ara dia da 1,5 lt liği35 kuruşa satılıyordu dolduruyordum ordan sona bulamadım bi daha. bulsam elle taşımaya razıyım 1,5 lukları
    quote:

    Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

    BİZİM SUCU EN İYİSİ..TEL AÇMADAN GELİYOR...VERDİĞİ TEL NUMARASINI ÇALDIRIP KAPATIYOZ..O YARIM SAATTE GELİYOR...ÇENE SU...BU ARADA SICAK FIRSATLAR NE HALE GELDİ..SICAK FIRSATLAR TÜKENİNCE SU OLAYINA SARDIK

    NOT: caaps acık kalmış.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.