Şimdi Ara

Dark r30 kasa hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • alan kullanan bir arkadaş var ise görüşlerini almak isterim fiyatına göre özelikleri çok iyi bir kasa bana göre fakat kullananları görüşleri önemli



  • Hocam ben 1 aydır kullanmaktayım.Kasadan memnunum bir eksikliğini hissetmedim.3 tarafının cam olması kasayı çok şık gösteriyor soğutması gayet iyi önde fanların hava alması için yeterli boşluk var.Çoğu kasada nedense önüne fan koyup hava girişi koymuyorlar bu bakımdan kasa iyi istersen resim koyarım.Ben 400 liraya aldım fifyatı biraz yükseldi ama yinde de bence fiyatını hak ediyor.
  • diavolo16 D kullanıcısına yanıt
    Hocam bende kasayı çok beğendim. Şuan dark n10 kullanıyorum onu satıp R30'a geçmeyi istiyorum. Görünüş olarak muazzam lakin soğutması nasıldır. Beni tedirgin eden ön tarafta bulunan 3 fanın önünde cam var tamam yanları acık oradan hava alıyor ama cam sonuçta yine o hava akışına bir nebze de olsa engel oluyor mu bu çok aklımı kurcalıyor. Dark n10 biliyorsunuzdur önde ki fanlarının önünde filtre var bir tek lakin onunda diğer yerleri full kapalı, r30 camlı olduğu için aralarda boşluklardan kasa + olarak daha ferah mıdır acaba aklımda deli sorular hocam ya lütfen beni bilgilendir. Dark N10 dan R30 a geçilir mi ? Dark n10 un artık görünüşü hiç beni çekmiyor kendine.
  • Dezert kullanıcısına yanıt
    Hocam kasanın hava akımı gayet iyi pc boşta iken içi gayet serin zaten elinizi arkaya üste koyduğunuzda bunu belli ediyor. Yük altında da kulandığınız bileşenlere ve oynadığınız oyuna bağlı genelde işlemci sıcaklığı 50 derecelerde sadece battlefield 1 de kasa biraz ısınıyor onda da dışarıya atma konusunda gayet başarılı. Oyunda iken kasanın içi gayet serin kalıyor bunu denedim. Kısacası ben memnun kaldım hocam tavsiye ederim ama n10 u bilmiyorum o yüzden geçmeye değer mi bilemem ama görsellik olarak kesinlikle değer. Fikir olması açısından 1 2 fotoğraf attım 3 saat battlefield1 multiplayer oynadıktan sonraki durumu bu iyi akşamlar...Dark r30 kasa hakkında bilgi Dark r30 kasa hakkında bilgi




  • diavolo16 D kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam vermiş olduğunu bilgiler için, resimler açılmıyor yav
    Edit: Tamam hocam açıldı resimler eline sağlık, kesin alacağım bende.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dezert -- 16 Mayıs 2018; 8:23:45 >
  • diavolo16 D kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de dark r30 düşünüyorum.

    Acaba fanlar %100 yani tam güçte ne kadar ses yapıyor sonuçta fan sayısı fazla rahatsız edici gürültü oluşuyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fanın 2 ayarı var kumandasında biri düşük biri tam devir tam devirde ses oluyor tabi ama düşük devirde de iyi hava üflüyor çok gerek kalmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark R30 mu, Dark N10 Advanced mi soğutmada iyidir ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.