Şimdi Ara

Dark Souls III (2016) [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.539
Cevap
34
Favori
50.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dark Souls III (2016) [ANA KONU]


    https://store.steampowered.com/app/374320/
    ___________________________________________


    Platform: PC, PS4, XONE
    Geliştirici: From Software
    Dağıtıcı: Bandai Namco
    Tür: Action RPG
    Çıkış Tarihi: 24 Mart 2016(Ps4-Xbox one için)


    Dark Souls III (2016) [ANA KONU]Dark Souls III (2016) [ANA KONU]Dark Souls III (2016) [ANA KONU]
    Dark Souls III (2016) [ANA KONU]Dark Souls III (2016) [ANA KONU]Dark Souls III (2016) [ANA KONU]
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Oyun Yayını kanalı Dark Souls serisi için güzel işler yapıyor, takip etmenizi öneririm.

    Co-op ile ilgili bir kaç bilgi yazdım:

    Dark Souls 3’te kaç kişi online co-op oynanabilir?
    3 kişi online co-op oynayabilir.
     
    Dark Souls 3’te co-op oynamaya nasıl başlanır?
    “White Sign Soapstone” gereklidir. Fire link shrine’daki sandelyede oturan yaşlı hanımefendiden alıyorsunuz. “white soap stone”u kullandığınız zaman yere “summon sign” yazılır. Bu işareti gören diğer insanlar sizi kendi dünyalarına çağırırlar. Yardıma çağıran kişinin insan “human” yada “lord of cinder” formunda olması gereklidir. Öldüğünüzde “human” yada “ember" formu kaybolur. Bu forma geçmek için Ember kullanmak veya Boss kesmek gereklidir.Yerde “summon sign” gördüğünüzde üstüne gelip “summon player”’i seçerseniz kendi dünyanıza yardıma çağırırsınız.

    Dark Souls 3’te co-op ta arkadaşım ile oynamak için ne yapmalıyım?
    Arkadaşınızla oynamak için bir level yada silah upgrade sınırlaması yok. Network ayarlarından “Password Matching” kısmına arkadaşınız ile aynı şifreyi ayarlamanız gerekli, bunu yaparsanız level sınırlaması olmadan arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz. Oyun zevkini bozmamak için, oyun otomatik olarak çok güçlü olan oyuncuların vuruş güçlerini evsahibi oyuncuya göre ayarlıyor. Tahminimce aranızda 15-20 levelden fazla varsa bunu yapıyor.

    Dark Souls 3’te co-op oynamak için “summon sign” nereye yazılmalı?
     Boss kapısının hemen önüne koymak yerine boss’a en yakın bonfire yazmak daha uygundur. Yardıma çağıran kişi boss’a gidene kadar ölmemek için genelde bonfire yakınlarından yardım çağırır.

    Dark Souls 3’te co-op ta oyun neleri kaydeder?
    Başkasının dünyasına yardıma given kişinin kendi oyun durur ve “summon sign” koyduğu yerden diğer kişinin dünyasına girer. Yapılan işlerin kaydı yardıma gidenin dünyasına etkisi yoktur.(mini boss, açılan kapılar, açılan merdivenler) Sadece soul kazanılır ve bolum sonu Boss kesilirse insan “human” forma gelir ve ember kazanır. 

    Dark Souls 3’te co-op ta yüksek level oyuncuları yardıma çağırabilir miyim?
    Soul level +-10 sınırlaması vardır. Kendi levelinizin 10 üstü yada altı oyunculara yardıma gidebilirsiniz. Yardım çağırırken de aynı. Bunun yanında silah upgrade sınırlaması da var. Yardıma çağıran oyuncunun silah upgrade seviyesinden +2 fazla olan oyuncuları yardıma çağıramaz. Silahı kullanıp kullanmadığının önemi yoktur. Elinde tutmasa da yüksek seviye bir silahı varsa düşük silah seviyeliler gelmez. Eğer bölümün Boss unu kesmiş iseniz normal summon sign’ları görmezsiniz. Sadece “small summon sign”lar görünür.
     

    Dark Souls 3’te co-op ta covenant’ların etkisi var mı?
    Bazı covenantlar co-op ta ufak değişiklikler yapıyor.
    “Way of the Blue covenant”’a dahil olan oyuncular aynı covenantta olan ve dünyasına invader(düşman) giren oyunculara otomatik olarak summon olup yardıma giderler. Size de aynı şekilde yardım gelir.
    (“Red eye Orb” kullanarak başka birinin dünyasına düşman olarak girebilirsiniz. )
    “The Warriors of Sunlight” covenantında level sınırlamanız +-20 olarak genişler. Bu covenantta Boss kesmeye yardım ederseniz “Sunlight medal” ile ödüllendirilirsiniz.

    Phantom:
    Yardıma giden oyunculara “Phantom” denir. Normal Phantomlar beyaz renkte olur. Covenantına göre mavi yada sarı da olabilir.
    Veya Kırmızı Phantomlar sizin dünyanızı basan “invade” eden, amacı sizi öldürmek olan diğer oyunculardır.

    Yardıma giden Phantomlar:
    -Estus sayıları yarıya iner.
    -Başkasının dünyasında yardımda iken düşma phantom öldürüldüğünde yada dost phantomlardan biri öldüğünde estus bir tane dolar.

    Edit: yardıma gittiğiniz yerde evsahibini koruyun, Sonuçta sizi yardıma çağıran o.
    Gesture ları kullanın, ilk sizi çağırdığında el sallayın, bow yapın, diğer phantomlara selam verin.
    Hatta Bazı sizi öldürmeye gelen kırmızı Phantomlar önce selam verir sizin selamınızı bekler sonra dövüşe başlar. Böyle centilmen bir oyun bu. :)
    Yardıma gittiğiniz ev sahibini gözden kaçırmamaya bakın herzaman standart yoldan ilerlemeye bilir, ve sizden başka bir yardım isteyebilir.
    Yada yardıma çağıran evsahibi oyuncu yolu bilmiyo olabilir bazen biliyorsanız ona yol göstermeniz gerekebilir.

    Herkese Kolay gelsin
    Bu oyunun online özellikleri oyuna çok şey katıyor, kimse kaçırmasın.
    2 o kadar zor değildi (dlc leri saymazsak ) ama ben 2 deki o o atmosferi o yalnızlığı uçsuz bucaksız lanetli diyarlarda bir umutla gezme hissini serinin başka oyunlarında alamadım yani dark souls 2 çok farklı bir oyundu benim için. hatta hiçbir oyunda bu oyunda hissettiğim gibi hissetmedim. dark souls 3 daha çok böyle cıvıl cıvıl pek olmamış gibi geldi bana. dark souls 2 deki o umutsuz o karanlık atmosfer bu oyunda yok maalesef.

    buda aşağıda dursun resim anlatıyor zaten herşeyi. müzikte öyle.
  • Çok iyi ya heyecanla bekliyoruz valla inşallah önceki oyunlar kadar iyi olur. II güzeldi ama ilki hep daha hoşuma gitmişti benim. Bloodborne'dan sonra tekrar seriye dönmeleri iyi olmuş bence
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 1 oyundan başladım oynamaya (bilgisayar) bu nasıl kontroller böyle aman tanrım oynuyamıyorum çözemiyorum..
  • O kadar övülen bir oyunu oynamak için hevesle konsoluma kuruldum ama oynamayı beceremedim. 2.oyuna hiç bulaşmadım zaten. Sanırım hikaye vurucu olmayınca zevk alamıyorum. RPG'ye Witcher'la başlayınca sonuç böyle oluyor. Bir de öldün diye soulslar gidiyor ya orda koptu film. Hadi gözünüz aydın diyelim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında bu oyunların hikayesi baya vurucu ve derin ama fazla derin ne yazık ki. Tüple, denizaltıyla dalmak lazım çıkarmak için. NPCleri yaşatmak lazım, kıyıda köşede gizli yerleri bulmak lazım v.b.
    Çok geniş hikaye var ama çok uğraşı ve araştırma gerektiriyor.
  • Senin düşüncen bu oyundaki hikaye işlenişine karşı en büyük ön yargı. Genel konuşuyorum insanlarda beklenti haline gelmiş ekranda birkaç tane cevap seçeneği çıkması, araştırmaya kimse tenezzül etmiyor. Demon's Souls, Dark Souls 1-2 ve Bloodborne'un hikayelerinin hepsi farklı, vurucu ve çok derinler. O hikayede ilerleyip, çözüme ulaşmak için herkesin yaptığı gibi cevap seçeneklerine boğmaz seni, didik didik araştırmanı ister. Konuştuğun her npc'den öldürdüğüne, bulduğun tüm eşyaların hikayeye bir etkisi var. Oyunu bitirdiğin de dahi hikayeyi çözemezsin, araştırıp teorileri okuyup parçaları bir araya getirmen gerekir. Bu seriyi güzel yapan zaten bu unsurlar.
  • Beklentim düşük. Koyu bir Souls fanı olarak söylüyorum bunu. 2. oyunu hiç ama hiç açmamıştı beni. Umarım ilk oyundaki gibi karanlığa hapseder de ışığa çıktığımızda derin bir oh çekeriz. Anor Londoya adım attığım anı hatırlıyorum da.
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Bu kadar çabuk duyurulması, oyunu DkS2 ekibinin yaptığını düşündürüyor. Direktörün bu sefer Hidetaka Miyazaki olması sevindirse de, Demon's Souls ve Dark Souls 1 kalitesinde bir oyun beklemiyorum.


    @Zebercet

    Ben de Demon Ruins'i gördüğümde etkilenmiştim.


    Birinci çan gibi, ikinci çandan sonra da yol beklemiyorken, bambaşka diyarlara açılması. Tomb of the Giants'tan Demon Ruins'i tekrar görmek.. Bu serinin atmosferi ve combat hissinden sonra, Witcher çekilmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 11 Haziran 2015; 18:19:43 >
  • Dark Souls III (2016) [ANA KONU]
  • 2 iyiydi de online oynamak şarttı. Bazı bossları bir kaç kişi öldürmek gerekiyordu ve sen 30 lvl ken yandakinin 100 den fazla olup desteklemesi gerekiyordu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elkarun E kullanıcısına yanıt
    Hangi boss'lar?
  • şu ilk boss tan sonra yukarda varya böyle ok var onu atıp öldürebiliyosun o boss

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. oyun zaman öldürmelikti ve serinin hakkını vermeyen, verilen birçok sözün yerine getirilmeyen ortalama bir üründü. Oyunu büyük umutlarla bekliyordum ama bir yandan da tilkiler dolaşıyordu kafamda çünkü Miyazaki takımın başında yer almayacaktı; DkS 3'ün, ilk oyuna sağdık kalacağı beklentisindeyim Miyazaki olduğundan, ilki kadar büyük ölçekli etki yaratmasa bile.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 13 Haziran 2015; 11:15:38 >
  • Adım başı bonfire, oyunun başından itibaren warp imkanı, çok geniş ve aydınlık mekanlar, ds ye göre soluklaşan renk paleti, son anda gelen downgrade'in oluşturduğu hayal kırıklığı falan derken 1. oyunun baya bi gerisinde kaldı 2. oyun.
    Tomb of giantsdaki ya da blight towndaki çaresizliği yaşatacak bi bölüm yoktu oyunda. Akılda kalıcı boss ve mekan dizaynı da pek yoktu. Bi de gereksiz yere düşman sayısını arttırmışlar scholarda. Absürt bi zorluk olmuş. Dark souls a yakışmaz bu durum.
    Nerde Havel, black knightlar. 10 tane trash mob koymakla olmaz bu işler.
    Yine de günümüz oyunlarına göre iyi bi oyundu.
    Ama 1. oyunun yeri ayrıdır hepimizin bildiği gibi.
    Champions covenantında no shield run yapıyorum bu aralar. Özellikle dragon shrine tam bir saçmalığa dönüşmüş.
    B takımı elini sürmesin 3. oyunun yapımına, mümkünse tabi




  • DS2'nin beğenilmemesinin başlıca sebeplerinden biri ana ekip tarafından, özellikle de Miyazaki'nin yönetmemiş olmasından kaynaklanıyor. İkinci bir sebep ise bu oyunu multiplatform olduktan sonra ne yazık ki daha geniş kitlelere hitap edebilme çabası içerisine soktular. Burada Sony'nin de salaklığı söz konusu, Form Software'e yeterli desteği vermedikleri için durum bu halde geldi. Mesela seriye Dark Souls 1 ile başlayanlar, Bloodborne'da afalladı, çünkü Bloodborne, Demon's Souls baz alınarak yapılmış bir oyundu. DS1'de bonfire'a oturup her işlemi gerçekleştirmeye alışmış biri Bloodborne'da tüm işlemler için Hunter's Dream'e dönmeyi eleştirdi ama aslında o sistem Demon's Souls'daki Nexus sistemidir. Bu serinin özü Demon's Souls'dur ve DS1-2'de seriyi bu oyunun çizgisinden kaydırdılar. Dark Souls 1 şahane bir oyun olmasına rağmen Demon's Souls kadar iyi ve zor bir oyun değildi. Şahsen bazı oyunların platforma özel kalması taraftarıyım, bunu şuna benzetebilirsiniz. Crytek, Crysis 1'de teknik açıdan çığır açmıştı ama Crysis 2-3'de onu beklentiyi karşılayamadı. Benzer bir durum, Crytek'in de sadece PC'ye oyun yapması lazım. Ancak tabii işe firmaların tarafından bakıldığı zaman maddi yön ne yazık ki ağır basıyor.




  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Bloodborne'daki lamp'ların, bonfire'dan pek farkı yoktu bence.
    Open world ve lamp sayısı fazla olduğu için, bonfire'ın yükleme süreli versiyonuna dönüşüyordu.

    Warp da, yükleme süreli olarak, oyunun başından itibaren mümkün. Bu yanıyla, Dark Souls 1'den geri olduğu da söylenebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 13 Haziran 2015; 20:48:42 >
  • Lamba ve bonfire'da Demon's Souls'un Archstone sisteminden geliyor. Bloodborne'daki lamba sayısı da o kadar fazla değildi, DS1'den daha azdı mesela, ayrıca yükleme süresi olarak eleştirdiğin kısım zaten Demon's Souls'a yönelik bir hareketti. Aynı DeS'de yaptıkları gibi bölgeleri farklı taşlar aracılığı ile böldüler, bu warp olarak nitelendirilemez çünkü bir taş aracılı ile gidebileceğin yer sınırlı, ayrıca önce ki mesajımda bonfire'ın kolaylığına alışanlar Hunter's Dream'e dönme olayını eleştirdiler derken bunu kast ettim. Bu oyunun yarattığı gizeme destek veren bir sistem Nexux, Hunter's Dream gibi unsurlar ve çok önemliler. Bonfire'a oturup ayak üstü her şeyi yapabilmek bu oyuna fazlasıyla hakaret, geniş kitlelere hitap edebilme çabası derken de anlatmaya çalıştığım buydu.
  • Son oyun olacaksa sağlam bir final yaparlar. Miyazaki de var işin içinde. Beklentim düşüktü ama şu an için görünen sağlam bir oyunun gelmekte olduğu.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.