Şimdi Ara

DAYAN ANKARAGÜCÜ (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
7.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Legend1910

    quote:

    Orijinalden alıntı: esrar006

    Ankaragücü yeni yönetim getirmiş sanırım ilgili arkadaşlar bilgi versin yükselişe geçermi ?

    Yeni gelen Yönetim Ankara esnaf ve sanatkarlar odası başkanı aynı zamanda söförler odasınında başkanlığınıda yapıyor. Mehmet Yiğinet Kızılcıhamamlı olup Ankaragüçlüğü ilede bilinir. Melih Gökçek ve ekibinden sonra gelen Başkanlar arasında en iyisi ve daha güçlü olduğu kesin ama bu demek değil ki başarılı olabilir.

    Nedenine gelicek olursak Mehmet Bey bu iki odanında Başkanlığını yaptığına göre Melih Beye yakın olduğu aşikar nitekim Ankaragücüne talip olduğu zamanlarda Melih Beyin icazetini alırsak göreve gelirim diyordu. Şuanda yaptığı işler olumlu görünüyor yanlız geçmiş dönemde ödenmeyen futbolcuların borçlarından dolayı transfer yasağını kaldıramadılar umarım en kısa sürede bu problemi çözerler. Şuan için bulunduğumuz ligte'de kalıcı görünmüyoruz umarım 2.ligde mevcut kadroyu bozmayıp 1-2 genç takviye ile eski günlerimize döneriz

    Insallah düzelir bende oyuncu maaşlarinin taksit seklinde odeme yapilicagi haberini duymustum
  • Bir Beşiktaş taraftarı olarak yazıyorum buraya;

    Öncelik ile kendini bilmez bazı kişiler yüzünden aynı ülkede yaşayan insanların sadece rakip takımı tutuyor diye birbirlerine kan davası gütmesini anlamıyorum ve bu duruma üzülüyorum. Ne olur ise olsun bir kaç kendini bilmezin yaptıkları koca camiaları bağlamaz diye düşünüyorum.

    Evet Ankaragücü Kenan EVREN in torpili ile çıkmıştır birinci lige, bizim aklımızda o dönemden sadece ankaragücünün 1. lige çıkması kaldı ise vah halimize zaten. Şimdi burda torpil ile ankaragücü 1.lige çıktı diyenlerin tuttuğu takımların vergi borçları birer birer silindiğinde ve bu silinen paralarda tüyü bitmemiş yetimin hakkı ile transferler yapılıp şampiyonluklar kazanıldığında bizler kimden torpilli oluyoruz.

    Ankaragücünün durumuna gelince bir ata sözümüz derki "gülme komşuna gelir başına", ankaragücünün sorunu aslında hepimizin sorunudur. en basit örnek ben beşiktaştan vereyim, Y.Demirörenin bol keseden harcadığı paralar ve yaptıklarında ötürü bu sene avrupa kupalarına katılamadık. Bir kişinin hatasını koca camia çekti ve o zat şu an federasyon başkanı. Ankaragücünde ise iş bilmez yönetimler ve menfaat kavgalarından ötürü bu duruma düşen bir klüp örneği var. Şimdi yarın Beşiktaşın, fenerin ve Gs nin bu duruma düşmeyeceğinin bir garantisi varmıdır.

    Severiz sevmeyiz nefret ederiz o ayrı bir olay ama düşene bir tekme atmakta bizim kanımızda yok ne yazık ki. Arkadaş burda tuttuğu aşık olduğu renklere destek olmak adına bir konu açmış altına açılan yorumlar hiç yakışık almamış. Umarım tez zamanda hem ekonomik sorunlarını çözer, hemde taraftar kisvesi altında serserilik yapanları içlerinden temizleyerek o güzel tribünleri ile bir an önce tekrar 1.lige çıkar ankaragücü.
  • Galatasaraylı üyeler konuya fazla yorum yazmasa iyi olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkeagle66

    Bir Beşiktaş taraftarı olarak yazıyorum buraya;

    Severiz sevmeyiz nefret ederiz o ayrı bir olay ama düşene bir tekme atmakta bizim kanımızda yok ne yazık ki. Arkadaş burda tuttuğu aşık olduğu renklere destek olmak adına bir konu açmış altına açılan yorumlar hiç yakışık almamış. Umarım tez zamanda hem ekonomik sorunlarını çözer, hemde taraftar kisvesi altında serserilik yapanları içlerinden temizleyerek o güzel tribünleri ile bir an önce tekrar 1.lige çıkar ankaragücü.



    Hocam sizin gibi taraftarlığın ne olduğunu bilenler azınlıkta kalıyor.
  • Doğduğumdan beri Ankara'lıyım, bu Ankaragücü taraftarı kadar pislik bir tayfa bilmiyorum. Köklü bir kulüp, önemli bir değer ama hiç sevmiyorum Ankaragücü'nü bu tipler yüzünden.
  • İstisnasız her takım taraftarı arasında sizin beğenmediğiniz Ankaragücü taraftarı kadar pislikleri mevcut merak etmeyin.

    Fakat görüyorum ki herkes kendi taraftarının yaptığı pislikler konusunda balık hafızalı ya da işine gelmiyor sanırım...
  • Sıktınız artık galatasaraylılar konuya girmeyin adam akıllı yorum yapmayacaksanız. İki pankart açtınız bi sneijder getirdiniz adam mı oldunuz. bi yere kadar. mikrop gibi yayıldınız konuya !!
  • Yaklaşık 2 sene Ankaragücü tribünlerinde takıldım , yaşımda küçüktü . Dostluk arkadaşlık herşey güzeldi ama işin içine esrar , eroin girdi o gün bıraktım tribünü..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: General .

    Yaklaşık 2 sene Ankaragücü tribünlerinde takıldım , yaşımda küçüktü . Dostluk arkadaşlık herşey güzeldi ama işin içine esrar , eroin girdi o gün bıraktım tribünü..

    maalesef geçen bende oğlumla gecekonduya gittim aynı durumla karşılaştım hemen oradan uzaklaştım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: celebic

    quote:

    Orijinalden alıntı: General .

    Yaklaşık 2 sene Ankaragücü tribünlerinde takıldım , yaşımda küçüktü . Dostluk arkadaşlık herşey güzeldi ama işin içine esrar , eroin girdi o gün bıraktım tribünü..

    maalesef geçen bende oğlumla gecekonduya gittim aynı durumla karşılaştım hemen oradan uzaklaştım

    Öyle hocam , böyle gelmiş böyle gidiyo ..
  • Kötü yönetimler yüzünden arzu edilen taraftar grubu benim gibi maçlara gitmemeye başladı. Ortalıkta bunlara kaldı yoksa ankaragücü taraftarı bu değil.

    Bu grup 1980'lerde de vardı ama azınlıktaydı. Seyirci kötü yönetimler yüzünden stadlarda uzaklaşınca bunlar Ankaragücü seyircisinin modeli gibi gözüktü ama işin aslı böyle değil. Ankaragücü seyircisi bu değil.

    Bu tip seyirci daha önceden niye haber olmuyor niye daha önce kimse bir şey demiyordu? Çünkü gerçek seyirci bunlara müsaade etmiyordu.

    Toplasan 500-1000 kişi olmayacak küçüklükteki bir grup bir takımın hele ki tarihi bir asırdan fazla olan klubün taraftarını temsil edemez.
  • Ankaragücü'nden bir cacık olmaz beter olsunlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayın GÖKÇEK ailesi ben ve çevremde bildiğim 20 kişiye yakın grubun takımımızı terk etmemize neden olmuştur.
  • Neler Oluyor arkadaşlar açıklarmısınız ? Anadolunun köklü klüpleri,Taraftarları meşhur olan Takımlar yerlerde sürünüyor ? Bakıyorum süper lige Akhisar,Kasımpaş,İBB,Gençlerbirliği vb. Takımların adam gibi Taraftarları yok.Diğer Takımlara bakıyorum; Kocaelispor, Sakaryaspor,Ankaragücü,Altay,Samsunspor,Göztepe,Karşıyaka vb. gibi takımların Taraftarları çok ve ateşli ama takımlar sürünüyorlar ve bazıları ölüm kalım mücadelesi veriyorlar...Yazık çook yazık..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Körfezli89

    Neler Oluyor arkadaşlar açıklarmısınız ? Anadolunun köklü klüpleri,Taraftarları meşhur olan Takımlar yerlerde sürünüyor ? Bakıyorum süper lige Akhisar,Kasımpaş,İBB,Gençlerbirliği vb. Takımların adam gibi Taraftarları yok.Diğer Takımlara bakıyorum; Kocaelispor, Sakaryaspor,Ankaragücü,Altay,Samsunspor,Göztepe,Karşıyaka vb. gibi takımların Taraftarları çok ve ateşli ama takımlar sürünüyorlar ve bazıları ölüm kalım mücadelesi veriyorlar...Yazık çook yazık..

    Futbol bir şov oyunu diyorlar ama yukarıda saydığınız ekiplerin seyircisi bile yok. Ben ne yapayım o takımı süper ligte? İBB filan ne gereksiz bir takım.
    Sen belediye olarak spora yatırım yapacaksın takıma yabancı fubolcu alarak değil.

    Belediye takımlarını tamamı kapatılmalı. Belediye iline yada ilçesine spor yatırımları yapsın. Yap kardeşim yüzme havuzları, basket sahaları, tenis kortları. Vatandaş faydalansın. Sonra olimpiyatlarda sıfırı çekiyoruz.

    Teniste niye İspanyollar başarılı? Allah vergisi yetenek mi? Alakası yok teniz yetenek istemez sadece çalışma ister. Yüzme yetenek istemez, çalışmak ister, antrenman ister.

    Djokovic'in şampiyon olacağı bundan 5 sene önce belliymiş. Nereden belliymiş? Çünkü adama uzun vadeli bir program hazırlamışlar. Buna uyunca tenis no# 1 ister istemez olunuyor.

    Niye Çin'liler en az Amerika kadar madalya toplamaya başladı? Çünkü madalay alacak çocuklar 4-5 yaşında seçilip bir programa tabi tutuluyor.

    Bizim belediyelerde takım kurup yabancı futbolcu alıyor

    Köklü kulüpleri büyük şehirlerin takımları maalesef süper lige çıkamıyorlar veya tutunamıyorlar. Adana'dan zamanında iki takım süper ligteyen şimdi bir takım yok. Göztepe, Altay, İzmirspor yok.

    103 yıllık Ankaragücü siyasi emellere kurban olup kapısına kilit vurma noktasına geldi. Yazıklar olsun...
  • Kimse bizi sevmez, umrumuzda değil / No one like us, we don't care


     DAYAN ANKARAGÜCÜ
  • Gururluyuz Güçlüyüz ANKARAGÜÇLÜYÜZ
  • Esrar muhabbetleri falan dönmüşte o işlerde olmayan tribün var sanki Türkiye'de, azıcık gözünüzü açın.

    Herkes burada atıp tutuyorda hanginiz Ankaragüçlü o serseri diye tabir ettikleriniz kadar taraftarsınız, takımınıza bağlısınız. Sanaldan takım tutmakla olmuyor bu işler. Sonuna kadar saygı duyulacak bi tribündür Ankaragücü. Adamların kümede kalma şansları mucize ama herşeye rağmen saatlerce yol tepip her deplasman tribününü fullüyorlar. Sizin o sözde ölümüne taraftarı olduğunuz takımlarınız Ankaragücünün durumuna düşse kaç otobüs yaparlar acaba deplasmanlara..

    Bu zor zamanların ardından tekrar hakettiğiniz yere geleceksiniz elbet yakın zamanda. Dayan Ankaragücü !
  • dakika 06 yı gösterdiğinde Ankaragücü ...

    Sevgili kardeş takıma başarılar umarım bu hazin ve acı dolu günlerinden kurtulup bir an önce aramıza yani 1 nci lige dönersiniz özledik kardeş takımla maç oynamayı ...

    sevdiğim bestesinden biri aklıma geldi şimdi yazasım geldi :) lise yılarımda bursasporlu olmama rağmen söylediğim bir bestedir
    Biz Ankaragüçlüyüz Korku bilmeyiz Kızlar bize Hastadır Biz pas Vermeyiz Dünyada 3 tane sevdiğimiz var Bir Allah Bir Başkent Bir de Rus Kızlar !!! :):)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: son_samuray

    Gururluyuz Güçlüyüz ANKARAGÜÇLÜYÜZ



    BURSANKARAGÜCÜ
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.