Şimdi Ara

DC Comics Fan Club

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
720
Cevap
29
Favori
29.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • DC COMICS

    DC Comics Fan Club


    DC Comics en büyük ve en çok tanınan ABD'li çizgi roman şirketlerinden biridir. 1934 yılında National Allied Publications adıyla kurulmuştur. 1969 yılından beri Warner Bros. Entertainment alt kuruluşlarından biridir. DC Comics birçok iyi tanınan karakter yaratmıştır. Bunların arasında; Superman, Batman, Wonder Woman, Flash, Green Lantern gibi karakterler vardır.

    DC adı, şirketin popüler serilerinden biri olan Detective Comicsin başharflerinden gelmektedir. Zamanla Detective Comics adı şirketin resmi adlarından biri haline gelmiştir.


    DC Comics Fan Club


    DC 30 lu yıllar da başlattığı çizgi romanlarıyl büyük ilgi toplamıştı özellikle işin içine detective comics, action comics gibi isimler girince dc ye olan iligi iyice arttı.Batman, Superman derken zamanla bunlara Wonder Woman, Flash(Jay Garrick), Green Lantern(Alan Scott) gibi isimler katıldı.Ama karakterler de fazla derinlik yoktu.Karakter tanıtılır ve macera başlardı.1945 te yayınlanan more fun comics in 101. sayısın da superboy diye bir karakter tanıtıldı.zamanla bunu yeni karakterler ve mekanlar izledi.1956 da Flash yeni bir isimle ''Barry Allen'' olarak tanıtıldı.Haliyle neden bazı karakterlerden iki tane var sadece isimleri farklı gibi sorular sorulmaya başlandı.DC de bu duruma bir açıklama getirmek istedi ve Flash ın 123. sayısın da(1961)multiverse ü okurlara tanıttı.

    Flash hikayenin bir kısmın da o kadar fazla derece de hızlı gitti ki hızından golayı başka bi evrene geçiş yaptı.Bu evrende ilk tanıtılan Flash, Jay Garrick ile karşılaştı ve okuyucular anladı ki bu yeni karakterlerin tanıtılma sebebi aslında başından beri paralel evren temasını işlemek ve erath one ı oluşturmak içinmiş.Ve diğer çoğu karakter de earth two ya ait altın çağ kahramanlarıymış.Yani dc başından beri yeni bir devamlılık istiyormuş bunu da yava yavaş yapmak istemiş ve sonun da paralel evren temasını ortaya atmış.

    Kafanız büyük ihtimal Batman e takıldı.Batman in 62.sayısında da(1950)Earth one hali aslında tanıtılmış sadece ''earth one'' isim olarak geçmemişti.1961 e kadar bu şekilde zemin hazırlandı ve en sonunda tüm kafa karışıklığı ortadan kalmıştı

    Hikayeler artık earth one ve earth two hikayeleri olarak ayrı ayrı devam ediyorlardı.Earth one da ki Batman mücadelerine devam ederken, earth two da ki Batman yaşlanmış, emekli olmuş ve komiser Bruce Wayne olmuştu.Earth two da ki Batman neden diğer Batman den önce yaşlandı diyecek olursanız.Onu da açıklayayım.Sonuçta iki evrende de zamanlar farklı ve altın çağ daha önce başladığı için haliyle orada ki kahramnalar da gümüş çağda ki kahramanlardan daha önce yaşlanacaktı.


    DC Comics Fan Club



    Gümüş Çağ demişken o da 50li li yıllar da kabul edilmiş çağdır.Farklılığı ise artık karakterlerin kişiliğine inilmesi ile başlanan süreçtir çizgi romanlar derinlik kazanmıştır ve bir çok yeni olay olmuştur.Yeni karakterlerin tanıtılması da buna eklenebilir.

    1945 te sadece earth one tanıtlmamıştı örtneğin earth s diye bir evren de vardı.Gizliden gizliye tanıtmışlardı.Hepsi zamanla ortaya çıktı ve düğüm 1961 çözüldü.Zaten 61 den sonrası farklı evrenlerde geçen maceraları anlattığı için herhangi bir kafa karşıkılığına yol açmıyordu her karakterin evrnei belliydi.60 lar 70 ler zamnında da earth x earth three gibi bir çok evren tanıtıldı.ve 86 da crisis on inifinte earth ile olan oldu.

    6 sayılık bu macerada anti matter universe te yaşayan ve adı da anti monitor olan evrenin en tehlikeli kötüsü tüm evrenleri yok etmeye çalışıyordu.Çok büyük kayıplar yaşandı tüm evrnelerdne gelen kahramanlar anti monitor ü durdurmaya çalışıyordu.Sorunun en başına dönüp her şeyi toptan yok etmek isteyen anti monitor zamanda yoluculuk paralel evrenlerin ortaya çıkmaısnı engelleyecekti.
    Bu arada monitor ve anti monitor paralel evrenlerin içinde doğmuş iki kardeştir fakat biri madde biri anti madde boyutundadır bu boyutlar çoklu evrenlerinde ötesindedir.


    DC Comics Fan Club



    Anti monitor ün bu planını öğrenen JLA ekibi be monitor onu drudurmak için onlar da zaman da yolculuk eder ve paralel evrenlerin nasıl ortaya çıktığını onlarda görür böylece spectre ın da yardımıyla anti monitor ün planları suya düşer ve geriye kalan tüm evrenler tek bir evrende toplanır.Yeni evrenin adı new earth dür.New Earth ü de yok etmek isteyen anti monitor e karşı koymak için earth two dan gelen superman lois lane alexandre luthor un çocuğu olan bir evrenden gelmiş olan luthor jr. gibi karakterler kendilerini feda eder

    Peki gerçekten çoklu evrenler gerçekten nasıl oluşmuştu ? Zamanın başlangıcın da Guardians of the Universe den Krona bu evrenin nasıl yaratıldığını görmek için bir maikne yapar fakat bu makine doğru çalışmayınca bir patlama olur ve evren sonsuz paralel evrene yayılır..

    New earth'ün oluşmasıyla Moder Çağ başlar.Artık tanıdığımız Batman daha karanlık bir Batamn e dönüşmüştür.Batman in başlangıcı yeniden yazılmıştır(Year One)Joker ın geçmişini anlatan The Killing Joke çıkarılır.Elseworlds adlı ayrı serilerden farklı Batman verisyonları tanıtılmaktadır
    Bunlardan biri de Frank Miller ın yazmış olduğu Dark Knight Returns dür.Devamında Death of Superman, Knightfall gibi eserler gelmiştir.Fakt bu eserler evrende devamlılık sorunlarını da beraberin de getirmiştir.


    DC Comics Fan Club




    Aynı evrende birden fazla versiyonu bulunan kahramanlar yüzünden anlam karmaşası oluşmuştur.Bunu ortadan kaldırmak isteyen DC Zero Hour(1994) adında bir event ini tanıtır.Bu hikayede kontrolden çıkıp parallax a dönüşen Hal Jordan ın durdulması gerkiyordur Hal deliye dönmüş ve Guardians of the Universe konseyini dağıtmıştır sadece 1 tanesi hayatta kalmıştır(Guardians of the Universe evrenin ilk yaşam formlarıdır, ilk yeşil feneri yaratmışlardır.Güç yüzüğünün de enerjisi burdan gelmektedir.Ek olarak Martian Manhunter ın ırkı olan Manhunter ların da yaratıcılarıdır.)Geçmişten geleceğe doğru gelen zaman kavramını yok etmeye çalışan parallax ı durdurmanın tek yolu evreni başa almaktır.


    DC Comics Fan Club





    Spectre adlı tanrısal güçlere sahip kozmik varlık evreni sıfırlar ve big bang yeniden yaşanır.Bugüne kadar olan tüm devamlılık yok olmuştur.New Earth olduğu gibi kalmış fakat temizlnemiş bir haldedir.Yani bu macera new earth e bir zaman çizelgesi hazırlamıştır.Crisis on infinte earth ün yol açtığ new earth karmaşasını ortadan kaldıran Zero Hour ''Crisis in Time'' olarak geçmektedir

    Artık 10 yıl boyunca bunun gibi bir kriz yaşanmayacaktır 2004 e kadar bu devamlılık böyle sürer.Bu süreçte Kingdom Come adlı eser çıkarılır ve DC tek evrenler gidilmeyeceğini anlar Elseworlds romanları da aynı devamlılık süreci içerisinde sayılacaktır.Devamın da gelen Zatana nın Batman in hafızasını silmesi ve Batman in JLA ya olan güveninin azalmasını konu olan OMAC Project ve Identity Crisis gelir.Bu dönemlerde Batman JLA ile çok ters düşmektedir.OMAC adlı gözcü kulelerini inşa eder ve JLA yı her an izlemektedir.


    DC Comics Fan Club



    En sonunda 2005 te Infinite Crisis gelir.Infinite Crisis te yeniden paralel evrenler ortaya çıkar ve başka boyutlardan gelen kahramanlar birbirleriyle savaşmaya başlar.Crisi on Infinite Earths de kendini feda eden earth two kahramanları aslında başka bir boyuttan bu bouyutu izlemektedirler.OMAC projesinin kontrolden çıkması Batman Wonder Woman ve Superman in aralrında olan çatışmalar.Kahramlar arası aşırı şiddet Altın Çağ ve Gümüş Çağ karakterleri'nin sinirini bozmaktadır gerçek kahramanlığı öğretmek için mücadeleye girerler.Bunların sonucunda evrenin devamlılığı yok olur ve paralel evrenler geri döner.Bu sırada ölmüş olan Flash Barry Allen geri döner(Şu ana kadar Walley West di)


    DC Comics Fan Club




    ''52'' adlı haftalık yayınlanan maceralarda bu 52 adet evren tantılır.Elimizde 52 adet evren vardır ve DC yoluna böyle devam eder.Final Crisis e kadar olan Batman and Son, Batman: The Black Glove, Batman R.I.P, Batman:Battle for the Cowl gibi hikayeler yayınlandı.

    Final Crisis(2008) Darkseid e karşı olan mücadeleyi anlatır.Darkseid evrenin tek hakimi olmak istemektedir ve tüm evreni kontrol edebilecek bir güç keşfeder.Bu güçten yararlanmak isteyen Darkseid in yaptığı faaliyetler evrende farklı değişimlere yol açar.Bunun sonucunda evren tek bir noktada kendi içine çökücektir.Bunu önlemek isteyen Superman evrenler arası dolaşarak bir çözüm yolu bulur.En nihayetin de hem evrenin çökmesini önler hem de çoklu evren i karmaşasını ortadan kaldırır.Bu sırada Darkseid durdurmank isteyen Batman radion kurşununu Darkseid e sıkar.Fakat tam o anda Darkseid omega ışınlarını Batman e yönlendirmiştir bile.Final Crisis'in son sayfaların da Batman'in iskeleti ile karşılaşırız.Fakat gerçekten Batman ölmüş müdür ?

    Bunların devamın da Green Lantern hikayelerini temelin de bulunduran Blackest Night ve sonrasında Brightnest Day adlı iki macera yayınlanır.Blackest Night da Batman in ve o sıralar ölü bir çok kahramanın cesedini zombi olarak görmek unutulmayacak cinsdendir.


    DC Comics Fan Club



    Bunlardan sonra Return of the Bruce Wayne yayınlanır.Bruce Wayne doğru yönelen Omega ışınları aslında onu öldürmemüş sadece zamanda geriye taş devrine yollamıştır.Bu hikaye Bruce un zaman atlamalarıyla günümüze kadar gelişini anlatır.O sırada yayınlanan Batman and Robin adlı seri de Batman Dick Grayson dır Tim Drake de Batman in yokluğun da Red Robin olmuştur.Batman in partneri ise Bruce un oğlu Damian dır.

    Bu arada Damian ile de bir bilgi vereyim aslında Damian 1985 te Son of the Demon adlı eserde Ibnal Xu'ffasch ismiyle tanıtıldı Infinite Crisis sonrası devamlılıkta adı Damian olarak değiştirildi.

    Return of the Bruce Wayne in de bitmesiyle Flashpoint adlı Flash ın kendini aşıp zaman dan da hızlı koşarak tüm geçmişi değiştirdiğini anlatan bir macera yayınlanıyor.Tüm DC evreni'nin temelini sarsan bu olay sonucun da New 52 başlamış oluyor.


    DC Comics Fan Club




    Wally West ve Barry Allen karmaşasına ne oldu diye soracak olursanız, Wally West arada kaynadı diyeiblirim çünkü zaman da hızlı koşarak geçmişi değiştiren Flash Barry di.Geçmişte sıfırlanınca Wally hiç olmamış gibi sayıldı New 52 da 52 adet evrenimiz tekrardan bizimle ve artık içinde bulunduuğumuz devamlılık earth prime adlı evrene ait.Tamamen baştan yazılmış tertemiz bir evren.
    Ve evet DC nin gerçekten karmaşık bir tarihi var ve kim bilir bundan 10 20 yıl sonra neler göreceğiz.


    Alıntıdır.



    İMZALAR


    DC LOGOLU İMZALAR



    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/ae/2f/d3/ae2fd3bf357f990910c7865e8c3e9ee3.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]





    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/6d/f5/86/6df586b3a66604537c4b54f54bd1cd8b.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]






    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/cf/3a/42/cf3a429fc1f05bbad42f8f5c7e945daa.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]






    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/f1/e1/71/f1e171ad3e56204a92427bc347f78400.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]






    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/ec/ad/da/ecadda6de9462cbdd764844502d2a2cd.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]






    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/7e/1b/1d/7e1b1dd5f96118a41eb6df2bf76caf49.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]






    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/67/82/b0/6782b0567557f0c82696343d27dbdf52.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]






    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/f5/fa/c7/f5fac75967c86969820c363d17782f36.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]






    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/e9/0f/2e/e90f2e60af43baa3c189656a70302eda.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]






    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/23/fe/28/23fe28e2f055489ad09b1e1bdef26c10.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]






    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/a7/84/d3/a784d35fe8e03e2976fa84513a985c8d.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]






    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/f0/ac/2c/f0ac2ca96e0c30bd9d6bc2576706f04c.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]







    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/58/76/3c/58763ccf4d867882880f8b67ca1e5481.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]






    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/fc/a2/07/fca2073a0306594f76ac28965bcd3aed.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]






    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/fa/94/14/fa94142224e4453c44c90a44fcb69898.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]






    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/78/e5/6b/78e56bbb607c6f12477da6df171cb79f.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]






    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/96/35/22/963522a151c27d102e15f4531cc9b40c.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]






    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/04/db/05/04db05a8eac7dc096fad1aaa803bacd9.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]






    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/fb/bb/35/fbbb352282b992ed6d7d8bd34a6897c5.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]






    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/81/d8/63/81d86342dfe7914258b150bb76a037f0.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]






    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/ab/dd/41/abdd415e426aa33b3463df9752562bc4.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]






    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/17/1b/13/171b1318a2236ddb7d7afcc41dcef343.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]






    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/56/59/4b/56594b7947f736c18dcd46bdab7ff6db.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]






    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/11/2a/a9/112aa9b2263c225e531623d3244cb981.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]






    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/73/a7/db/73a7db37b194d347e8a023d6bda141b2.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]






    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/c0/02/98/c0029857a14fd153bd58b0e5eea1bf90.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]






    KARAKTER İMZALARI


    THE FLASH


    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/13/9f/19/139f19785203b30975e88913b6039d10.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]




    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/1a/b7/2a/1ab72a503f74a4ae67193d425a5e126f.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]




    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/e1/b4/1a/e1b41a5c0194ea96a7a9d45ccfedbcb3.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]




    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/46/21/43/4621438bdb844b6b5387f5646a728f34.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]




    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/0a/d2/10/0ad210ab6beb88ee259238589c8c75f7.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]




    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/05/75/3f/05753f2f623075a9e433b1240398c88d.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]




    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/f3/b4/17/f3b4178c0ebe8e8e53ba4fd2ef45acec.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]




    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/82/d7/69/82d7694b4352e797f8f01306ba0467c8.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]




    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/30/9d/b1/309db1af9f8db7ca8efde1a369ac1b4b.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]




    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/6e/05/04/6e050411b8646962c940674461c1cf11.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]




    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/00/88/84/00888455c75d60df4a9e60a716953595.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]




    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/09/d2/11/09d2119c29f24dd14c4bbc32f4d52ff4.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]




    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/4d/b5/9f/4db59f66dc952a6d0865edc6192ad463.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]




    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/ae/64/e5/ae64e5f4598e7b63d6d226ef5d5060fd.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]




    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/22/7e/39/227e399050a25a08cfb7291e7e9aa811.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]




    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/80/ba/7d/80ba7d0f6a25a10d9b06492b2730d3ea.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]




    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/db/1e/80/db1e80da1c1c1e9f278540f1523e70cd.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]




    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/4a/52/8a/4a528ad66bd244d886f35ec1f44eb57c.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]




    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/9e/7c/74/9e7c74b733e1ab983cdbe184b117f130.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]




    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/03/00/8e/03008ec327d9adc5a1b579f412882998.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]




    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/95/21/69/952169277d02bce48b7f6dad5e108686.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]




    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/7d/3b/16/7d3b16a6005776867ea9afff728bdbf0.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]




    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/9b/55/6d/9b556df2b7b40abfa28ef81b5a9ec6a6.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]




    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/42/c0/dd/42c0dd6a9521cda2802f43cc1b76bd3b.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]




    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/ec/1f/94/ec1f94e6a2cc6ad019d53b2361b7a9b0.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]




    SUPERMAN


    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/28/96/1b/28961b83a710e172cca254fb6bdeb148.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]




    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/32/fb/8b/32fb8be644113a7cb44ef7407fed3aab.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]




    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/b4/a4/4e/b4a44ee3494b29f72cee21210daebc89.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]




    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/c6/63/88/c663884ce6910bd9df08b4e63a716c4f.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]




    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/2c/f5/c2/2cf5c24b1c63f1fea78885375d6496e8.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]




    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/03/76/a7/0376a79ac04e5de98bb5c6ca66467478.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]




    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/e8/18/b2/e818b2d89329a63da585708e41f2272e.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]




    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/62/02/39/6202399c1055c6e5705ec14983b45139.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]




    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/46/20/5a/46205ae1ec16374a8220da6a861741f5.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]




    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/86/33/c1/8633c125abbac934cbc6ca551b85fb30.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]




    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/2e/cd/c1/2ecdc1f02c0ce65e71d696213cb5208e.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]




    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/f4/4e/a1/f44ea13eab93b17223023f5d468bcb9f.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]




    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/65/0d/3d/650d3d23bb90b73b5d655a3d7e1cdc33.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]




    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/ca/12/45/ca1245d818142b693d558b6ac2a1c190.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]




    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/ed/74/d2/ed74d2c25367f63ef47ee8cbca062731.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]




    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/f9/47/71/f947713567bca21cd8c800775e340dfa.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]




    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/c7/6d/2a/c76d2a9c82628caab6533dd123ee9eb6.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]




    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/45/29/76/4529763188d27bc92921a2948d720fe4.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]




    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/fd/37/38/fd373837271939a937e2c73060424bd6.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]




    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/fe/9f/ca/fe9fca60bd586d4bb52f1b8a8a2bb282.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]




    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/eb/c6/5a/ebc65a76ebae446aebfb627a5dc198f5.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]




    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/87/66/b8/8766b88862590029eba4b2132920646a.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]




    DC Comics Fan Club

    DC Comics Fan Club


    [center][link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][image]https://store.donanimhaber.com/d1/04/c5/d104c50959c437e53c01acdd2fdb67d2.png[/image][/link]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_79311947/f_//tm.htm#79311947][b][size=2]DC Comics Fan Club[/size][/b][/link][/center]









    ÜYELER

    ★ bLackMumbLe

    ★ Death52

    ★ SonictheHedgehog-MZ

    ★ Heisenberg61

    ★ Holy Templar

    ★ LIFPitbull

    ★ OneEighty

    ★ KillerGhost

    ★ !!Serious!!

    ★ Jim Carrey

    ★ B&LueMans

    ★ IEfsaneyim

    ★ SenJi

    ★ cannycvs

    ★ Cihani Sultan

    ★ The Silver Surfer

    ★ Dru-Zod

    ★ Erwin

    ★ denn1s33

    ★ Psikososyal

    ★ Bakan Oğlu

    ★ afyonkarahisarlılastirama

    ★ Özgür1616

    ★ tnuviel37

    ★ Xalley

    ★ Batman

    ★ rainbow05

    ★ Celtic Warrior

    ★ Margu

    ★ In My Remains

    ★ Dependet

    ★ B&LueMans

    ★ Ongunus

    ★ Capaldi

    ★ cmklmc

    ★ Ginga Bishounen

    ★ R.Light

    ★ Romulus Remus

    ★ cin

    ★ Selras

    ★ animecigenc

    ★Jackal98TR

    ★ sush0kcusu

    ★ Gizli Ajan

    ★ Not Afraid

    ★ farti

    ★ AnGeLus_44

    ★ zeqqqqq

    ★ emriva12

    ★ Poyri

    ★ Bat-Man

    ★ Spread

    ★ NaneLimoni

    ★ biggiesmalls1

    ★ benis

    ★ the phantom of the opera

    ★ RedBearded

    ★ Ahmi524

    ★ pacaveli

    ★ HanGamer

    ★ sezer0706

    ★ baranakin12

    ★ hamzakar

    ★ Beşiktaş

    ★ ComicerPrime

    ★ Carnage86

    ★ CloneTrooper

    ★ Bruce Wayne_

    ★ TheBatman

    ★ Mr.Skywalker

    ★ Atreides52

    ★ redkitinatı

    ★ █Loading...

    ★ Evdeki Sinek

    ★ tunlab

    ★ Tremors

    ★ WonderWoman

    ★ LucasAuAn

    ★ dwain

    ★ Kabukage

    ★ kaptanadem

    ★ regalangel

    ★ bostonceltic

    ★ difficult1

    ★ ipekhayalet

    ★ Fast_Tortuga

    ★ Big Father

    ★ Rift

    ★ Zad Prime

    ★ ByRaven

    ★ hzyato

    ★ maxim2

    ★ Gothamlı Serseri

    ★ J. R. R. Tolkien

    ★ Scarlett Johansson

    ★ sucukluyumurta_

    ★ MixeliusTR

    ★ Bronze Boy

    ★ .Spinoza.

    ★ thor1080

    ★ Ricky.McFloyd

    ★ emrtrcn

    ★ LostDay2

    ★ BerkayOzcelik

    ★ yapiyolite

    ★ Run&Gun

    ★ ozguner

    ★ Crime

    ★ ESAras

    ★ Ki-Kibou

    ★ Dantery

    ★ Supermannn

    ★ Caped

    ★ Dr. Flash

    ★ Supersnake95

    ★ JoffreyBaratheon

    ★ 90mami90

    ★ hasomen

    ★ Drive for Lucifer

    ★ Reverse_Flash

    ★ umbeba

    ★ biryeregitmiyoruz2

    ★ BlackSenSei

    ★ powersmachine54

    ★ Özge2135

    ★ umutcantezcan

    ★ A.T.O.M.

    ★ Emple

    ★ husochamp

    ★ Bloo.

    ★ xgny58x

    ★ ReXXon

    ★ Necrophiliac.

    ★ TrolcuJojuk

    ★ robin_nightwing

    ★ DrivingMatterss

    ★ Charles Bartowski

    ★ cetinodinson

    ★ bill54

    ★ PlayerX

    ★ Be4die

    ★ hhornek

    ★ AssasainTurk

    ★ c-ronaldo42

    ★ You Filthy Casual









    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLackMumbLe -- 15 Ağustos 2017; 14:22:43 >







  • Ekle hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni de ekler misin?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Heisenberg61

    Beni de ekler misin?

  • Benide ekle hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Batman Ben Affleck

    DC Comics Fan Club


    Batman ile Superman'i karşı karşıya getirecek olan filmde Yarasa Adam'ı canlandıracak olan aktör Ben Affleck olarak açıklandı. 41 yaşındaki yıldızın rol arkadaşı ise İngiliz aktör Henry Cavill olacak. Bu açıklamanı ardından, sosyal medya bu haberle çalkalanmaya başladı. 'Son Batman Christian Bale'den sonra Affleck olmadı' yönündeki yorumlar ağırlıkta.

    Warner Bros Başkanı Greg Silverman yaptığı açıklamada, "DC Comics'in en sevilen süper kahramanlarından birini canlandırmak için sıradışı bir aktöre ihtiyacımız olduğunu biliyorduk ve Ben Affleck de bu tabloya yakışan bir isim" dedi.

    Filmin yönetmeni Zack Snyder ise Affleck'in oyunculuk becerisiyle, 31 yaşındaki Cavill'in canlandıracağı Clark Kent karşısında, Kent'ten "daha olgun ve akil bir portre" çizerek "ilginç bir denge unsuru" olacağını, onunla çalışmak için sabırsızlandığını ifade etti.



    Affleck, geçen yıl hem yönetmenliğini yaptığı hem de başrolünü üstlendiği Argo filmiyle, İngiliz Film ve Televizyon Sanat Akademisi (BAFTA) ve Altın Küre de dahil olmak üzere çok sayıda ödül almıştı.

    İki süper kahramanı aynı filmde buluşturacak olan filmin çekimlerine gelecek yıl başlanması, filmin vizyona 2015 yazında girmesi bekleniyor.



    Filmin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler; Amy Adams (Lois Lane), Laurence Fishburne (Perry White) and Diane Lane (Martha Kent).



    Daha önce Michael Keaton ve George Clooney'in canlandırdığı Batman'i son olarak Christopher Nolan'ın "Dark Knight" (Kara Şövalye) üçlemesinde Christian Bale canlandırmıştı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

    Yeni Batman Ben Affleck

    DC Comics Fan Club


    Batman ile Superman'i karşı karşıya getirecek olan filmde Yarasa Adam'ı canlandıracak olan aktör Ben Affleck olarak açıklandı. 41 yaşındaki yıldızın rol arkadaşı ise İngiliz aktör Henry Cavill olacak. Bu açıklamanı ardından, sosyal medya bu haberle çalkalanmaya başladı. 'Son Batman Christian Bale'den sonra Affleck olmadı' yönündeki yorumlar ağırlıkta.

    Warner Bros Başkanı Greg Silverman yaptığı açıklamada, "DC Comics'in en sevilen süper kahramanlarından birini canlandırmak için sıradışı bir aktöre ihtiyacımız olduğunu biliyorduk ve Ben Affleck de bu tabloya yakışan bir isim" dedi.

    Filmin yönetmeni Zack Snyder ise Affleck'in oyunculuk becerisiyle, 31 yaşındaki Cavill'in canlandıracağı Clark Kent karşısında, Kent'ten "daha olgun ve akil bir portre" çizerek "ilginç bir denge unsuru" olacağını, onunla çalışmak için sabırsızlandığını ifade etti.



    Affleck, geçen yıl hem yönetmenliğini yaptığı hem de başrolünü üstlendiği Argo filmiyle, İngiliz Film ve Televizyon Sanat Akademisi (BAFTA) ve Altın Küre de dahil olmak üzere çok sayıda ödül almıştı.

    İki süper kahramanı aynı filmde buluşturacak olan filmin çekimlerine gelecek yıl başlanması, filmin vizyona 2015 yazında girmesi bekleniyor.



    Filmin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler; Amy Adams (Lois Lane), Laurence Fishburne (Perry White) and Diane Lane (Martha Kent).



    Daha önce Michael Keaton ve George Clooney'in canlandırdığı Batman'i son olarak Christopher Nolan'ın "Dark Knight" (Kara Şövalye) üçlemesinde Christian Bale canlandırmıştı.



    Bide gözü mavi olsaydı iyiydi de olsun Armie Hammer olmadıktan sonra gayet iyi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: the deadpool


    quote:

    Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

    Yeni Batman Ben Affleck

    DC Comics Fan Club


    Batman ile Superman'i karşı karşıya getirecek olan filmde Yarasa Adam'ı canlandıracak olan aktör Ben Affleck olarak açıklandı. 41 yaşındaki yıldızın rol arkadaşı ise İngiliz aktör Henry Cavill olacak. Bu açıklamanı ardından, sosyal medya bu haberle çalkalanmaya başladı. 'Son Batman Christian Bale'den sonra Affleck olmadı' yönündeki yorumlar ağırlıkta.

    Warner Bros Başkanı Greg Silverman yaptığı açıklamada, "DC Comics'in en sevilen süper kahramanlarından birini canlandırmak için sıradışı bir aktöre ihtiyacımız olduğunu biliyorduk ve Ben Affleck de bu tabloya yakışan bir isim" dedi.

    Filmin yönetmeni Zack Snyder ise Affleck'in oyunculuk becerisiyle, 31 yaşındaki Cavill'in canlandıracağı Clark Kent karşısında, Kent'ten "daha olgun ve akil bir portre" çizerek "ilginç bir denge unsuru" olacağını, onunla çalışmak için sabırsızlandığını ifade etti.



    Affleck, geçen yıl hem yönetmenliğini yaptığı hem de başrolünü üstlendiği Argo filmiyle, İngiliz Film ve Televizyon Sanat Akademisi (BAFTA) ve Altın Küre de dahil olmak üzere çok sayıda ödül almıştı.

    İki süper kahramanı aynı filmde buluşturacak olan filmin çekimlerine gelecek yıl başlanması, filmin vizyona 2015 yazında girmesi bekleniyor.



    Filmin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler; Amy Adams (Lois Lane), Laurence Fishburne (Perry White) and Diane Lane (Martha Kent).



    Daha önce Michael Keaton ve George Clooney'in canlandırdığı Batman'i son olarak Christopher Nolan'ın "Dark Knight" (Kara Şövalye) üçlemesinde Christian Bale canlandırmıştı.



    Bide gözü mavi olsaydı iyiydi de olsun Armie Hammer olmadıktan sonra gayet iyi..

    Fotoşoklu hali maske giydirmişler baksana adam tam Batman yav

    DC Comics Fan Club




  • eklerseniz sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

    quote:

    Orijinalden alıntı: the deadpool


    quote:

    Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

    Yeni Batman Ben Affleck

    DC Comics Fan Club


    Batman ile Superman'i karşı karşıya getirecek olan filmde Yarasa Adam'ı canlandıracak olan aktör Ben Affleck olarak açıklandı. 41 yaşındaki yıldızın rol arkadaşı ise İngiliz aktör Henry Cavill olacak. Bu açıklamanı ardından, sosyal medya bu haberle çalkalanmaya başladı. 'Son Batman Christian Bale'den sonra Affleck olmadı' yönündeki yorumlar ağırlıkta.

    Warner Bros Başkanı Greg Silverman yaptığı açıklamada, "DC Comics'in en sevilen süper kahramanlarından birini canlandırmak için sıradışı bir aktöre ihtiyacımız olduğunu biliyorduk ve Ben Affleck de bu tabloya yakışan bir isim" dedi.

    Filmin yönetmeni Zack Snyder ise Affleck'in oyunculuk becerisiyle, 31 yaşındaki Cavill'in canlandıracağı Clark Kent karşısında, Kent'ten "daha olgun ve akil bir portre" çizerek "ilginç bir denge unsuru" olacağını, onunla çalışmak için sabırsızlandığını ifade etti.



    Affleck, geçen yıl hem yönetmenliğini yaptığı hem de başrolünü üstlendiği Argo filmiyle, İngiliz Film ve Televizyon Sanat Akademisi (BAFTA) ve Altın Küre de dahil olmak üzere çok sayıda ödül almıştı.

    İki süper kahramanı aynı filmde buluşturacak olan filmin çekimlerine gelecek yıl başlanması, filmin vizyona 2015 yazında girmesi bekleniyor.



    Filmin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler; Amy Adams (Lois Lane), Laurence Fishburne (Perry White) and Diane Lane (Martha Kent).



    Daha önce Michael Keaton ve George Clooney'in canlandırdığı Batman'i son olarak Christopher Nolan'ın "Dark Knight" (Kara Şövalye) üçlemesinde Christian Bale canlandırmıştı.



    Bide gözü mavi olsaydı iyiydi de olsun Armie Hammer olmadıktan sonra gayet iyi..

    Fotoşoklu hali maske giydirmişler baksana adam tam Batman yav

    DC Comics Fan Club


    Suan heycanlandim..Arkham dakinin aynisi be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

    En guclu GL Hal jordan mi hocam?

    Evet
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik


    quote:

    Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

    quote:

    Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

    En guclu GL Hal jordan mi hocam?

    Evet

    New 52 deki Hal jordan miydi?

    Anlamadım ama yinede şöyle diyim gelmiş geçmiş en güçlü GL Hal Jordan'dır. Green Lanter War of Light serisini okursanız anlarsınız




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

    quote:

    Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

    quote:

    Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik


    quote:

    Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

    quote:

    Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

    En guclu GL Hal jordan mi hocam?

    Evet

    New 52 deki Hal jordan miydi?

    Anlamadım ama yinede şöyle diyim gelmiş geçmiş en güçlü GL Hal Jordan'dır. Green Lanter War of Light serisini okursanız anlarsınız

    Simdi New 52 serisi karakterleri en bastan anlatmaya baslamisti. O serideki GL hal jordan miydi?

    New 52 Green Lantern serisinde olaylar en baştan başlamadı. Green Lantern Savaşı serisinden sonradevam etti. Sıra olarak verirsek

    Green Lantern Işığın Savaşı Üçlemesi

    1- Yeniden Doğuş

    2-Sinestro Birliği Savaşı

    3-En Karanlık Gece

    Bu üç seriden onra sırasıyla

    4-En Aydınlık Gün

    5-Green lantern Savaşı

    Ve Son olarak

    6-New 52 Green Lantern.

    Yani New 52 GL kaldığı yerden devam ediyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik


    quote:

    Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

    quote:

    Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

    quote:

    Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

    quote:

    Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik


    quote:

    Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

    quote:

    Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

    En guclu GL Hal jordan mi hocam?

    Evet

    New 52 deki Hal jordan miydi?

    Anlamadım ama yinede şöyle diyim gelmiş geçmiş en güçlü GL Hal Jordan'dır. Green Lanter War of Light serisini okursanız anlarsınız

    Simdi New 52 serisi karakterleri en bastan anlatmaya baslamisti. O serideki GL hal jordan miydi?

    New 52 Green Lantern serisinde olaylar en baştan başlamadı. Green Lantern Savaşı serisinden sonradevam etti. Sıra olarak verirsek

    Green Lantern Işığın Savaşı Üçlemesi

    1- Yeniden Doğuş

    2-Sinestro Birliği Savaşı

    3-En Karanlık Gece

    Bu üç seriden onra sırasıyla

    4-En Aydınlık Gün

    5-Green lantern Savaşı

    Ve Son olarak

    6-New 52 Green Lantern.

    Yani New 52 GL kaldığı yerden devam ediyor.

    Anladim fakat sorumun cevabini tam olarak alamadim.

    New 52 serisinde devam eden GL Hal Jordan mi degil mi?

    Evet Hal Jordan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLackMumbLe -- 26 Ağustos 2013; 15:06:35 >




  • ekleyin hocam DC nin yanında marvel neymiş marvelin düzgün kahramanı yok arkadaş yok tanrıymış yok evreni yutarmış geçin arkadaşlar bunu
  • Ekle hocam
  • Benide ekle hocam baya DC comics okurum :)
  • Al abi benide Görememişim bunu
  • Eklersen sevinirim hocam
  • benide yazabilirsin
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.