Şimdi Ara

Debian 9, Ubuntu 16, Fedora 25. Hangisini tavsiye edersiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Üstünden bayağı zaman geçmiş ama başka kararsız kalan kullanıcılar için şunu belirteyim fedora kullanmadım o yüzden birşey diyem lakin kali, mint, ubuntu, pardus, ve yeni olarak debian kullanıcısıyım. Şuanda da ubuntu 18 den yazıyorum :) İçlerinde en hafif ve kararlı sanırım debian. En alışık olduğumda debian tabanı. 3 makinam var 2 si performans biri home. home olanda debian, performans olanlarda ubuntu ve mint kurulu. masaüstü olarak mint cinnamon, ubuntu gnome, debian xfce.

    //Bilgisayarın sorunsuzluğu stabilitesi konusunda takıntılı biriyimdir. Bir sistemi seçmeden önce günlerce araştırırım. Bu verdiğim kararlarda en az 4-5 günlük araştırmaların ve denemelerin sonucudur. Sorunsuzluk(uyum), paket bollluğu ve dil desteği, performans, destek ve güncellik gibi bir çok etkeni göz önünde bulundurmuşumdur.
  • Pardus kullanan var mı :) Geçenlerde Pardus 2011.2 'yi indirmek istedim hiçbirşeyde ISO yok. Torrentte 2 seed buldum ama onlar da aktif değildi. Yok indiremedim, şu "dünyayı sallayan" sistemi deneyemedim :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halefi PiSi Linux. Onu deneyebilirisin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wolf_263 kullanıcısına yanıt
    Yine de Pardus 2011.2 versiyonunu indirebilmeyi isterdim...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.pardus.org.tr/eski-surumler/



    Burda var işte. Kendi sitesine bakmamışsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wolf_263 kullanıcısına yanıt
    Of sanırım ararken ancak Cnet, vs sitelerde bulurum diye düşündüğüm için onu es geçmiş olmalıyım. dediğin gibi var :) Thanks bro.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben :) cihazlarımın birinde pardus 17.3 xfce yüklü :)https://www.pardus.org.tr/ kendi sitesinde bütün isoları bulabilirsiniz. Pisi malum tamamen özgündü sonra ki sürümler debian tabanlı ama güzel gelişmeler var forumda güzel destek var gıcık kaptığım bir ekip elemanı olsada :D Bu arada 2017 yılında karar verebildiniz mi dağıtıma :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.