Şimdi Ara

dell 5379 2in1 laptop hakkinda

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar bu urun almayi dusunuyorum. ozellikleri sunlar;

    i7-8550u
    8gb ddr4 2133 ram
    intel uhd620
    256gb ssd
    FHD ekran
    1.62 kg

    bu cihazi 2.el olarak cok cok temiz halde 2800e buldum. garantisi yok cunku yurtdisindan gelmis.

    var midir bu cihazi kullanan sahip olan birileri ? olumlu, olumsuz yanlari nelerdir ? sifiri 6000 lira civarinda sanirim, yari fiyatina ve cok temiz sifir kondisyonda bulmusken almak mantikli mi ?



  • Merhaba ürünü 3 aydır kullanıyorum, özellikleri yazdığınız gibi, 2800 tl gayet iyi kaçırmayın derim,750 dolar artı kdv ye almıştım.
    Olumlu tarafı çok hem tablet hem bilgisayar olarak kullanabilirsiniz, bilgisayar gayet başarılı hızlı pil süresi sizi baya götürüyor,kalem ile de kullanabiliyorsunuz(uyumlu kalem), olumsuz yanları ;panel daha iyi olabilirdi, tablet olarak kullanacağınız zaman ekranı ortadan tutup öyle çevirin aksi durumda bende yandan plastikleri çıktı elimle tekrar tutturmak zorunda kaldım, bilgisayarı biraz kastığınız zaman fanı cok ses çıkarabiliyor işlemcisi yüksek olduğundan ısınma var,ısınma problemi demiyorum çünkü bana göre problem değil alırken tahmin etmiştim böyle bir işlemcinin ısınabileceğini, ufak olması hızlı olması size ısınma ve fan sesini unutturuyor, sesi mükemmel ötesi bas aramayan birisi olarak tizler beni tatmin ediyor,ses olayı beklentimin üstünde cıktı, bilgisayar kapalıyken usb girişinden telefonu şarj edebiliyorsunuz, yanımda power bang taşımıyorum bu sayede,bunun dısında ekleyeceğim son bir şeyde plastik aksamı güzel fakat dikkat etmenizde yarar var aksi durumda benimkisi 4. gününde cizilmeler ve sürtünmeden dolayı siyahlasma oldu.Umarım bilgiler birilerine yardımcı olmustur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.