Şimdi Ara

DELL INSPİRON 5537 NOTEBOOK ALINIR MI ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
17.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu ürünü kesinlikle tavsiye etmiyorum. Koçsistem denen zırva ile ömrünüz geçer ve gerçekten sorunlu makina modeli. Dell marka olarak kaliteli "idi" ama artık bitik durumda....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hotkey

    Aynen katılıyorum, üstelik benim makinanın harddiskini sorunlu sanırım. Makina kapanmıyor bir türlü ve çok çok geç açılıyor (2.5 dk da) iade 1 hafta içerisinde yapılabilir sanırım. Ben alalı 1 ay oldu. Sen ne kadar sürede iade ettin.

    Aldıktan 40 gün sonra biosu arızalandı. Gönderdim onayım olmadan anakartını değiştirdiler. Değişim için itiraz etmeye hazırlanırken laptopu bana geri gönderdiler ama kasaya hasar vererek. Hasarlı kısmı fotolayıp Dell'e itirazımı (onarımdan sonra geçen 10 gün içinde) yapacakken onları ikna ettiğim gün "Doa" raporunu maille gönderdiler. 2 gün içinde de Dell laptopu iade edip yerine Asus laptop alarak tüm stres ve sıkıntılardan kurtulmuş oldum. Darısı sizlerin başına. Unutmadan yazayım bende bir tane daha 2 yıllık Dell laptop var. Onda ise hiçbir sıkıntı yok. Hardware ve software olarak tıkır tıkır çalışıyor.




  • 2014 Şubat ayında i7 8GB Ram'li versiyonunu satın aldım.
    Gayet memnunum. Herkese tavsiye ederim. Win 8.1 ile kullanıyorum.
    Kullanımımda pek fazla oyun oynamadığımı ifade etmeliyim. Pilini tam dolana kadar şarjda bırakıp, dell uzatılmış pil ömrü seçeneğini seçince 6 saat gidiyor pil. Bu harika bir şey.
    Aynı zamanda miracast gibi seçeneklerle görüntüleri ve videoları TV'me kablosuz aktarabilmek de çok ciddi bir kolaylık.
  • Bunun ekran kartı değiştirilebilir mi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de merak ediyorum acaba ekran kartını değiştirebilmemiz bu pc de mümkün mü?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soruya cevap vermek gerekirse: Ben aşağı yukarı 5 yıldır 7/24 kullanıyorum (hiç kapatmıyorum). Gayet memnunum. Şimdiye kadar 1 kere pil değiştirdim, 2 kez harddisk değiştirdim. Ekranında bazı yerlerde minik parlak kısımlar var, normal kullanımda dikkat çekmiyor ama dikkatli bakılırsa anlaşılıyor. Touchpad'inin butonları artık aşınmış durumda (bayaa çöküntü var), fakat herhalde bu kadar bin tıklamaya o da normal. Touchpad butonlarının sesi çok fazla olduğu için içini açıp butonların içindeki yuvarlak metal kısmı karga burunla ezmek suretiyle daha sessiz bir buton elde etmiştim, birkaç ay önce (bu operasyondan 2 yıl sonra) artık buton basmamaya başlamıştı, butonu değiştirince o da halloldu. Artık plastik parçaları gevremeye başladı, daha dikkatli tutmam gerekiyor, CD sürücü olan tarafındaki plastik kısım ince olduğu için 2 sene falan önce kırıldı, onun dışında bir sıkıntı yok. Alüminyum aksamı daha dayanıklı olmasına yarıyormuş, onu anlamış olduk.

    Bendeki modeli i7 işlemcili olanı. Eğer bu modelden olan varsa ve satmak isterse yedek bulunsun diye almak istiyorum. Ekranı kırık olabilir, bazı parçaları problemli olabilir; bana öncelikle anakartı lazım. Bir sonraki önemli kısım, ekranı. İletişim için ceremcem at ceremcem net adresine mail atarsanız sevinirim.




  • Bende 7 sene evvel buraya yorum yapıp o yıl almıştım. Bayağı dayandı. Batarya 5 yıl rahat gitmiştir. 1 yıl kadarda elektriğe bağlı kullandım. Son 1 yıldırda netten sıfır batarya alıp ile kullandım.. Ne varki 2 ay evvelde Laptop beyaz güç ışığı yanıyor ama Laptop açılmıyor.(Fan Sesi var). Beyaz ışık yandıktan sonra ve kapatırken Güç düğmesine uzun sürede bassam dahi beyaz ışık sönmüyor. Sadece bataryasını çıkarınca ışık sönüyor ;)) Bu tanıma Kuzey Köprüsünün arıza yapmış olabileceğini öğrenebildim. Tabi henüz bir servise/tamirciye göstermedim pandemiden dolayı. 8 GB Ram 1 TB disk 2 GB Ekran kartı i5 Özelliği vardı ve halada güçlü bir laptop konumunda. Büyük ihtimalle yaptıracağım. Oyun çok oynadığım için olsa gerek 7-8 tuşun hangi harf olduğu görünmez hale geldi. Ama kasa taş gibi. 7 yıldır hiç arıza yapmadı. Günde ortalama 10-12 saat kullandığımı bilirim. Şimdilik ise yedek olarak beklettiğim 2015 te aldığım Dell i5 5557 + 500 GB + 4 GB RAM + 1GB Ekran kartlı laptopu kullanmaya başladım. Dell marka sağlamdır 3-5 fazla verin alın derim. Birde bendeki arıza durumunun başkasında gerçekleşip gerçekleşmediği, gerçekleşmiş ise ne gibi bir işlem yaptırıldığını öğrenmek isterim. Teşekkürler




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BREAKHEART06 -- 29 Mayıs 2021; 12:59:5 >




  • Oğluma 2012'de Dell N5110, Intel Core i7-2670QM işlemci, 8GB ram, 2GB ekran kartı, 500GB disk laptop almıştım. 2014'ün sonunda hard disk birdenbire çöktü. Acronisle aldığım yedek de içindeydi. Silicon Power SSD S60 240GB Sata3 diski taktım. Yeni Win7 64bit kurunca makina fişek gibi oldu. Klavye aksamında tuşlar sorunsuz, diğer donanımlarda hiçbir sorun yok. Ekran ise taş gibi görüntü veriyor. Batarya 6 sene sonra pert oldu. 2018'de 1. sınıf muadil batarya ile değiştirdim. 2021'in martında da tekrar değiştirdim. Yani bir batarya iyi kullanımla 2-3 yıl gidiyor. 3-4 yıldan beri de aşırı ısınıyor, fan kısmı ve kasanın alt tarafı ateş gibi oluyordu. Geçen hafta laptopu tamamen söküp temizliğini yaptım. Ekran kartı ve işlemci termal macununu yeniledim. Şİmdi ısınma diye birşey kalmadı. Bakımdan önce işlemci ısısı 65 dereceye kadar çıkıyordu. Şimdi 49-52 derece arasında ve buz gibi.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 30 Mayıs 2021; 12:42:10 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.