Şimdi Ara

DELONGHİ TRD-1025 DRAGON 10 DİLİM YAĞLI RADYATÖR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
3
Favori
67.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • infrared ısıtıcının verimli olacağını düşünmediğim için uzun bir araştırma sonucu DELONGHİ TRD-1025 DRAGON 10 DİLİM YAĞLI RADYATÖR almaya karar verdim

    hepsiburda.com dan 2 gun once sipariş ettim

    hepsiburadahepsiburada

    bugun elime geçti

    made in P.R.C
    görünüş şık
    2500 W

    45 - 75m2 gibi bir alanı ısıtacağı bilgisi mevcut 40 mt2 bir alanda kullanmayı dusunuyorum ilk tecrubeme göre istediğim verimi alacağımı düşünüyorum çabuk ısınıyor bariz ısı veriyor

    yanlız ilk yakışta açık alanda yakmak faydalı olur

    1 saat maksimumda yakarak tüketimini 2,3 buldum ama biz 2,5 diyelim saatte 0.6-0.7 ykr yakar sanırım







  • ustam bu 40 m2 lik alanı ısıtma fantazisini deneyip paylaşırsan sevinirim,
    ben gidip ucuz diye kumtelin infrared ısıtıcısını aldım.
    istanbulda hava daha soğumadığı için performansını ciddi olarak test etme fırsatım olmadı ama alet termostattan kapatınca bi anda yorganı üstünüzden almışlar gibi hissetme durumu oluyo.
    bu sebeple odadaki havayı ısıtmak en mantıklısı gibi görünüyor.
    duvar tipi fanlı ısıtıcı almak niyetindeyim ama karar veremedim bir türlü zira tavan yüksek doğramalar ahşap tek cam salon 40 m2 ye yakın yani en az 2 fanlı ısıtıcı gerekecek bu da faturayı durduk yerde 2 ye katlayacak o sebeple hayırlı haberlerini bekliyorum:)))
  • quote:

    Orjinalden alıntı: süldürzade

    ustam bu 40 m2 lik alanı ısıtma fantazisini deneyip paylaşırsan sevinirim,
    ben gidip ucuz diye kumtelin infrared ısıtıcısını aldım.
    istanbulda hava daha soğumadığı için performansını ciddi olarak test etme fırsatım olmadı ama alet termostattan kapatınca bi anda yorganı üstünüzden almışlar gibi hissetme durumu oluyo.
    bu sebeple odadaki havayı ısıtmak en mantıklısı gibi görünüyor.
    duvar tipi fanlı ısıtıcı almak niyetindeyim ama karar veremedim bir türlü zira tavan yüksek doğramalar ahşap tek cam salon 40 m2 ye yakın yani en az 2 fanlı ısıtıcı gerekecek bu da faturayı durduk yerde 2 ye katlayacak o sebeple hayırlı haberlerini bekliyorum:)))


    Merhaba,
    fanlı ısıtıcı almayın sakın.işinizi görmez.Yaglı radyatör daha mantıklı olur.Gerçi arkadaş 40 m2 ısıtıcakmış ama bence çook zor.Ama dogalgaz zammından sonra elektrikle ısınmak birazda mantıklı gibime geldi.Isınamk istiyorsanız öncelikle yalıtıma önem verin.Yalıtımı iyi olan bir dairenin ısınması çabuk ve kalıcı oluyor.




  • made in P.R.C demek çin malı demek oluyor değil mi?
    Bu ısıtıcının servisi nerelerde var acaba.
    Çalışma performanssı hakkında biraz daha bilgi verirseniz sevinirim.

    http://www.hepsiburada.com/delonghi-kh771225-12-dilim-yagli-radyator/productDetails.aspx?categoryid=17111&productid=evdelkh771225

    birde bu ürün var 10 dilim 12 dilim hangisi daha avantajlı aralarındaki farklar neler.
  • Bu tür yağlı radyatörlerde dış ısı durumu nasıl oluyor acaba bizim yaşında bir kızımız var. radyatöre dokunsa yanma gibi bir durum olmaz değilmi.
  • yüksek ayardeyken ciddi sıcaktır.dikkat etmek lazım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cemusta

    quote:

    Orjinalden alıntı: süldürzade

    ustam bu 40 m2 lik alanı ısıtma fantazisini deneyip paylaşırsan sevinirim,
    ...
    40 m2 ye yakın yani en az 2 fanlı ısıtıcı gerekecek bu da faturayı durduk yerde 2 ye katlayacak o sebeple hayırlı haberlerini bekliyorum:)))



    sende haklısın

    ama gecen 4 yıl boyunca 40 mt2 lik alanı bir katalitikle ısıtabildik katalitigin ısıtma yuzeyi bunun 10 de bir kadar yoktu ayda en az 5 tüp gidiyordu kokusuda cabası

    belki çok soğuk havalarda destek atmak gerekir ama 2 infrarede para vermektense 2 radyatöre para vermeyi yeğlerim




    iyide iki radyatör ile ısınmakda biraz abartı olmuş vereceginiz elektirk parası canınızı yakar klima alın daha iyi ve az para gider.




  • Arkadaşlar bende bu sene nasıl ısınacağım sorusuna cevap arayanlardanım ben hepsiburada.com da bir ürün gördüm sunny at-3001 ve at 3002 sizce bu iki ürün nasıl bileniniz var mı ben 20 m2'lik bir alanı ısıtmaya çalışacam da sizce hangisinden randıman alabilirim.
  • Merhaba,
    almışken sunny at-3001 modelini almanız yararlı olur.Digerinin gücü düşük.Yeterli gelmez.Aldıktan sonra ne kadar elektrik yapıyor ve performansı hakkında bilgi vermeyi unutmayın.



  • iyide iki radyatör ile ısınmakda biraz abartı olmuş vereceginiz elektirk parası canınızı yakar klima alın daha iyi ve az para gider.


    düzgün bi klimaya verilecek parayla evi bi sene ısıtırım
    hani ev kendi evin olsa klima düşünülebilir ama kirada klima aklıma yatmadı.
    cemusta şu 40 m2 yi ısıtma fantezisi gerçekleşti mi haberlerini 4 gözle bekliyorum
    birde delonghinin garda diye çok şık bi sobası var 2400 watt mış görüntüsü de gerçekten çok şık, yani yazın dahi salonda aksesuar gibi durabiilir, onu veya bu dragon modelini alıcam artık
    cem ustadan haber bekliyorum
  • Hocam aynı üründen bende aldım ve 1 ay ha bugün düzgün çalışır ha yarın iyi çalışır diye bekledim fakat inanki az soğuk havalarda bile hiç verim alamadım.Ancak 20 dk da kendini ısıtıyor ondan sonra yukarıya biraz sıcak hava veriyor ama hiç faydası olmuyor.Bugün iade ettim hepsiburadaya, paramı geri aldım.Heralde ufo alacam gibi görünüyor.Yazılan teoriler ne yazıkki uygulamada hiçde dedikleri gibi olmuyor.25 metrekare odayı ısıtmadı daha ne diyeyim.Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
  • çocuk odasının iç cephesinde " DOW XPS" yalıtım ve yeni takılmış Salamander pvc pencere var,fakat kalorifer sönünce çabuk soğuyor bu oda.

    oturduğumuz apartmanda,akşam 10 dan sonra kaloriferleri kapatıyorlar.(akılsızlar tasarruf yaptıklarını sanıyorlar ama anlatmak ne mümkün)
    16 m2 lik bir odaya bu DELONGHİ den alsak ,sabaha kadar aynı ısıda tutarmı,yani bu termostat da derece ayarı var mı?

    bu delongi belli bir ısıda sönüp yeniden çalışır değil mi? veya başka bir ısıtıcı mı almalıyım?
  • benim evde iki adet klima var bir tane de ZASS elektrikli radyatör aldım diğer odalar için.geçen gece yatarken kullandım zass'ı,3 kademenin ilkini açtım.termostat ayarını yaptım,gayet güzel ısıttı odayı sabaha kadar.dereceyi bulunca termostat yaptı,petekler uzun süre sıcak kalıyor dolayısıyla tekrar devreye girmesi odukça uzun sürüyor,tavsiye ederim size de....
  • DELONGHİ TRD-1025 DRAGON 10 DİLİM YAĞLI RADYATÖR
    Bu ürünü bende düşünüyorum ama teknolojisi biraz geri zaman ayarı yok rezistans sanki tümü tek hamlede çalışıyor gibi görüntüsü öyle görünüyor ürünün kendi sitesinde daha gelişmişi var dragon serisinin bulunsa o daha ergonomik olur kanısındayım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasimoz -- 23 Kasım 2008; 8:43:32 >
  • Ayak aparatı çok kullanışsız, bir yerden biryere sürüklerken ayağı çıkabiliyor artı tutacak yerde yok, radyatör ısınınca taşımak için zorlanıyorsunuz.Dediğim gibi radyatörü iade ettim şuan ufo nun kumandalısını aldım çok iyi.Saat ayarlı, sabah 6:30 ayarlıyorum otomatik ben kalkmadan oda ısınıyor, kapatmayıda ayarlayabiliyorsunuz.Kara sizin, ben tecrübemi aktardım.Burdaki yazılanları okuyup yorumlamak size kalmış.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: garagulli

    benim evde iki adet klima var bir tane de ZASS elektrikli radyatör aldım diğer odalar için.geçen gece yatarken kullandım zass'ı,3 kademenin ilkini açtım.termostat ayarını yaptım,gayet güzel ısıttı odayı sabaha kadar.dereceyi bulunca termostat yaptı,petekler uzun süre sıcak kalıyor dolayısıyla tekrar devreye girmesi odukça uzun sürüyor,tavsiye ederim size de....


    Sevgili garagulli sen zassın hangi modelini kullanıyorsun ? Kaç wattlık ? Kaça aldın ? Yağlı radyatörde zass ve delonghi dragon arasında verim kalite fiyat mukayesesi nasıl yapabiliriz ?

    Birde ısıtma verimi kadar elektrik tüketimiden de bahsedersen sevinirim.
  • cemustam bu delonghi ile ısınma durumu ne alemde bilgi verir misin?
    özellike havanın iyice soğuduğu ve muhtemelen faturanın da geldiği bu günlerde tekrar bi yorumunu bekliyorum, istanbulda da artık kış geldi ve infrared ısıtıcılar kifayetsiz kalıyor! evde yılbaşı eğlencesi tertip etmek için 40 m2 fantezisi hakkında tekrar son durum rica ediyorum:)) başarılı diyosan hemen alacam bu dragonu!
  • arkadaşlar nette en ucuz 200 ytl civarları geziyor fiyatları yanılmıyorsam, ben bauhaus ta tesadüfen gördüm, 150 ytl hemde 5 taksit axcess e, en ucuz yerden 50 ytl daha ucuz (bir hayır duanızı eksik etmezsiniz inşallah bu kış günü)

    40 m2 fantazisine gelince sadece bunu yakarak 20~m2 yi ancak ısıtırsınız, ancak takviye yaparsanız mesela bir infraredle, o zaman 40~m2 yi güzel ısıtırsınız...

    kerata iyi ısınıyor yalnız üstüne el koymak imkansız...
  • bende zassın 2500 lük modeli var 3 kademe ısıtma 3 de fan var.kullananların çok memnun olduğunu duydum,özellikle bu markayı aradım.tesadüfen izmir şemiklerde buldum 125ytl.cihaz oldukça sağlam,delonghi ile kıyaslama yapamam,görmedim çünkü.mutfakta,salonda ara ara kullanıyorum hemen ısıtıyor ortamı,kısa süreli kullanımlarda ideal bana göre.ZASS arayan varsa çanakkale yolundan şemiklere inerken sağda özer ticaret var,bitmediyse bulabilirsiniz orada.
    selamlar....
  • 40 mt2 oda, duvarlar taş, hatta devamlı soğuk kalsın diye işveren bir personel tuttu, taşıma su ile 24 saat buz gibi suyla ıslatıyor duvarları.
    Arkada ofisin fabrikaya açılan deposuna açılan kapı var 7/24 açık, kuzey cepheli, alt üst boş (taş), kuzeyden rüzgar esti mi vuuu diye kaçacak delik arıyoruz, tavan yok evet yanlış duymadınız tavan yok! ama gel görki kereta şu mübarek kış günü sımsıcak yaptı ofisimizi, hepimiz çok memnunuz iliklerimize kadar ısıttı valla...........


    not: ofisin batıya bakan cephesinde pencere yok, duvar örtülü komple , kuzeye bakan taraf boydan boya tek cam ..
    (arkadaş zaten hasbel kader batıya bakan bu duvarı devamlı soğuk tutmakla görevli....)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraksaınsen -- 26 Aralık 2008; 1:06:37 >




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.