Şimdi Ara

DELONGHİ TRD-1025 DRAGON 10 DİLİM YAĞLI RADYATÖR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
3
Favori
67.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: buraksaınsen

    40 mt2 oda, duvarlar taş, hatta devamlı soğuk kalsın diye işveren bir personel tuttu, taşıma su ile 24 saat buz gibi suyla ıslatıyor duvarları.
    Arkada ofisin fabrikaya açılan deposuna açılan kapı var 7/24 açık, kuzey cepheli, alt üst boş (taş), kuzeyden rüzgar esti mi vuuu diye kaçacak delik arıyoruz, tavan yok evet yanlış duymadınız tavan yok! ama gel görki kereta şu mübarek kış günü sımsıcak yaptı ofisimizi, hepimiz çok memnunuz iliklerimize kadar ısıttı valla...........


    not: ofisin batıya bakan cephesinde pencere yok, duvar örtülü komple , kuzeye bakan taraf boydan boya tek cam ..
    (arkadaş zaten hasbel kader batıya bakan bu duvarı devamlı soğuk tutmakla görevli....)


    Bu ne yaaa ? Birşey anlayan varsa beri gelsin
  • quote:

    Orjinalden alıntı: koko69

    quote:

    Orjinalden alıntı: buraksaınsen
    not: ofisin batıya bakan cephesinde pencere yok, duvar örtülü komple , kuzeye bakan taraf boydan boya tek cam ..
    (arkadaş zaten hasbel kader batıya bakan bu duvarı devamlı soğuk tutmakla görevli....)


    Bu ne yaaa ? Birşey anlayan varsa beri gelsin


    arkadaş insanlar doğru duzgun bir kıyaslama yapsın diye biraz ayrıntılı verdiğimiz bilgide yurdum insanı esprisi yakalamıs inceden inceye geyik geyiyor

    ben çok guldum

    forum mizahçılıgı zordur maharet ister
  • merhabalar sunny at-3001 modelini aldım ürün mantıklı görünüyor tasarruf modu var ve 20 dereceye ayarlanmış olarak geliyor tasarruf mode 600 wattaçalışıyor tam performans donma önleme modları dışında dereceye 38 e kadar çıkarabiliyorsunuz. 7 gün ayar yapılabilmesi kumanda artı özellik gibi duruyor fakat elektrik tüketimi hakkında ilerleyen günlerde bilgi verebileceğim.
  • Delonghi radyatörden ben de aldım kullanıyorum, düşüncelerimi genel yağlı radyatörler kısmına yazmıştım tekrar kopyala yapıştır yerine linkini vereyim:

    http://forum.donanimhaber.com/m_9846375/mpage_3/key_/tm.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MelihTR -- 3 Ocak 2009; 15:11:01 >
  • 2 ay önce aldım, garantisi faturası kutusu aksesuarları vs. mevcut. 250 tl ye aldım piyasasıda 250 tl civarında, ihtiyaç fazlası olduğu için pazarlıksız 140 tl ye satiyorum.
  • Arkadaşlar koçtaşdan 250 tl DELONGHI, TRD-1025, Radyatör aldım 9 metre kare odada kullanıyorum bu ürünü almadan önce kipadan fakir marka yağlı radyatör aldım o ürüne hiç ısınamadım kipadan almış olduğum ürünü iade ettikten sonra bu ürünü aldım
    odayı gayet güzel ısıtıyor resmen sıcak hava üflüyor kesinlikle tafsiye ederim


    Yanlız bi sorunum var sizlerle paylaşma gereği duydum termostatı herhangi bir kademeye ayarlıyorum ama termostat atmıyor 3.kademede maximumda çalıştırıyorum sabaha kadar çalışıyor hiç termostat atmıyor yağlı radyatör açııkken termostatı çevirdiğimde tık sesini oda derecesını bulduğumda (demirciler kaynak yaparken çıkan ışığa) benzeyen bişey çıkıyor ürünüm arızalı olabılırmı ? cevaplarınız için şimiden tşk ederim
  • ben bu ürüne hiçbiryerde rastlamadım izmirde , koçtaşa bakmamıştım ama . acaba siz koçtaşın hangi mağazasından aldınız ?
  • falcon 12 dilimi sanalpazarda ucuzlukavm kullanısı satıyor buda link

    http://www.sanalpazar.com/Delonghi-Elektrikli-12-Dilimli-Yagli-Radyator-Isitici__isp2339056

    239 lira kargo dahil bulabildiğim en ucuz fiyattı.
  • link için teşekkürler , bu ürün 12 dilimli olan ve dragon 10 dilimli seriden farklı sanırım. ben 10 dilimli dragon 1025 modelini arıyorum.
  • bende var 2 hafta kullandım şuan boşda isterseniz gönderebılrım denizli koçtaş dan satın almışdım
  • arkadaşlar delonghi trd-1025 arıyorum varmıdır temiz bi ürün alacağımda malum soğuklar tam oturmadan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hanibene

    arkadaşlar delonghi trd-1025 arıyorum varmıdır temiz bi ürün alacağımda malum soğuklar tam oturmadan

    ikinci el ile uğraşma bence, 279 tl ücretsiz kargo ver siparişi kapına gelsin ;) ben yeni verdim siparişi inşllh yakında gelir sobam :))
    http://www.hepsiburada.com/liste/delonghi-trd-1025-dragon-10-dilim-yagli-radyator/productDetails.aspx?productId=evdeltrd1025&categoryId=17111



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talk_an -- 17 Kasım 2012; 3:07:37 >
  • kullanıcıları performansını ve elektrik giderinin aylık faturaya ne kadar eklendiğini belirtebilirler mi?
  • soba gerçekten şahane odanın içi sıcacık , iyiki ufo almamışım, kapalı mekanlarda ufo hikaye. sobayı düzenli olarak çalıştırmadığımdan elektrik faturası için şimdilik bişey diyemiicem.. ama tekrarlıyorum bu soba bir şahane dostum
  • Yaglıda Delonghinin TRD 1025 modelinin yorumlları almış yürümüş forumda.
    Memnun olanlar çok ama kaç metrekarede memnunsunuz arkadaşlar?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cocazola

    Yaglıda Delonghinin TRD 1025 modelinin yorumlları almış yürümüş forumda.
    Memnun olanlar çok ama kaç metrekarede memnunsunuz arkadaşlar?

    Ben 2 gün önce aldım. Küçük odaları iyi ısıtıyor (~10 m2).
    Salona gelince (26 m2) fanlı ısıtıcı yardımıyla ısıttım önce, sonra tek başına çalıştı salonun ısısını korudu.
    Tek başına salonu ısıtması büyük ihtimalle çok uzun sürerdi diye tahmin ediyorum. Bizim daire zaten yan dairelerin ısınması nedeniyle zaten çok da soğuk sayılmaz. Esas İzmir'e kar geldiği zaman belli olur ısıtması.
    Birde herkesin sıcaklık algılayışı farklı, kimisi 20 derecede kendisini rahat hisseder, kimisi 25 derecede.
    Eğer büyük oda için hamam sıcaklığı istiyorsanız uzak durun :D
    Ama benim işimi görüyor ben memnunum.
  • delonghi dragon 3 yağlı radyatör aldım. (2500 w) 12 metrakere odamda 1 aydır kullanıyorum. dışarıda kar, yağmur, ayaz olmadığı günlerde odayı ılıtması gerçekten iyi. iliklerinize kadar ısınamazsınız. akşam işten eve gelince günde 5 saat kullanıyorum. ilk bir saat 3. kademede sonra 2. ve 1. kademelere alıyorum. bu halde iken aylık elektrik faturası 102 TL geldi. Bir aydır it gibi titriyorum. hastalıktan kurtulamadım bir türlü.2 paket peçeteyi sadece burnumu silmek için kullandım. üstünede bu kadar fatura ödedim. gün itibariyle radyatörü öteledim. ufoyu tekrar kurdum. o değilde internette araştırma yaparken aşağı yukarı herkesin bu ürünü övmesi ya da ufoları yerin dibine gömmesi beni en çok yanıltan taraf oldu. alınmış alınmıştır diyorum. üzerine 1 bardak su içiyorum.
  • 6 sene ufo kullandım yaklaşık 3-4 haftadırda delonghi dragon 3 kullanıyorum. ben de yağlı radyatoru aldiktan sonra ufo ile bosuna vakit kaybetmisim diyorum.
    bir kere ufo sadece yanarken guzel sondu mu bir espirisi yok, yağlı radyatorun yandigi sondugu anlasilmiyor. 3. kademesi cok guzel isitiyor, 1 ve 2 nin cok bir farki
    yok hele su soguk gunlerde 1 ve 2 de termostat hic devreye girmiyor cunku odayi o seviyede bir sicakliga ulastiramiyor, sadece icerdeki isiyi koruyor.
    kullandigim oda 15 metrekare yalıtım cok iyi sayilmaz. makina 24 saat fiste cok supriz bir elektrik faturasi ile karsilasmamayi diliyorum.
  • 1 Aylık Delonghi trd1025 garantisi faturası herşeyi mevcut.Sıfırdan farksız.280tl ye hepsiburada dan alınmıştır dogalgaz aldıgım için satıyorum.


    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-dekorasyon-isitma-sogutma-delonghi-trd1025-yagli-radyator-2-yil-garanti.1-aylik-108358764/detay/
  • urun hızlıalda ki fiyatı ilgilenenler hepsiburdaya fazla kaptırmasın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.