Şimdi Ara

DELONGHİ TRD-1025 DRAGON 10 DİLİM YAĞLI RADYATÖR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
3
Favori
67.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hog_hoggen kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler iyi oldu bu videoyu görmek. Bende bugün tekrar deniycem bu kadar yüksek miydi hatırlamıyorum. ama ksinlikle 1. kademede hiç bi ses yok. 2. ve 3. de var. Bakalım servis ne diycek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lamettrie -- 10 Kasım 2013; 14:12:57 >
  • lamettrie kullanıcısına yanıt
    Benim cihazı İstanbul'u arayıp telefonda dinletmişler. Adamlar bir şey yok deyip geri verdiler. Servis hizmetleri kesinlikle mükemmel. Ayrıca bende 1. 2. 3. kademe hiç fark etmiyor hepsinde ses yapıyor istisnasız ama dedikleri genleşme sesiymiş. Pazartesi kendim arayıp görüşeceğim bakalım başka bir şey diyecekler mi ? Bu da Fişin bir fotoğrafı


     DELONGHİ TRD-1025 DRAGON 10 DİLİM YAĞLI RADYATÖR




  • Ürünü geçen seneden beri kullanıyorum, diğer radyatörlere göre daha az yakıyor. Isınma konusunda ise 27 m2 odada kullanıyorum ve memnunum.
    tamam odayı hamam yapmıyor ama, oturabilecek seviye getiriyor. Yeni çıkan TRD41025 i ise arkadaşım tavsiyem üzerine aldı ve çok memnun kaldı. 35 M2 odada kullanmasına rağmen.
    Çıt çıt yada çat çat sesleri genleşmeden benim ürünümde de oldu ama bir müddet sonra durdu. İlk kullanımda da ısınmadan boya kokusu oluyor.
  • ercihes E kullanıcısına yanıt
    bir müddet dediğiniz süre kaba taslak ne kadarlık bir zaman dilimi bilgilendirebilir misiniz ?
  • Uzun araştırmalarım sonucu delonghi almaya karar verdim, fakat hepsiburada herzaman ki gibi uçuyor fiyat konusunda. Elden nereden alabiliri bu firmanın ürünlerini.
  • Sizlere uydun aldim bakalim pisman olmam ins :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben de geçen hafta dragon 4 modelini aldım. Fakat bu çat çat seslerinden ben de rahatsız oldum. Özellikle termostat devreye girince çat çat sesleri başlıyor ve uykudan uyandıracak kadar yüksek. Acaba zamanla azalır mi yoksa bende değişim mi talep etsem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihaz çok pahalı. Yarı fiyata olan benzerlerinden 20 liralık daha artısı yok.

    Elektrikli yağlı radyatör başlığına yazdığımı kısaca tekrar edersem, bu sizi daha ucuza ısıtmayacak. Ucuz modellerinde, bununda elektriği, yani parayı, ısıya çevirme verimi veya oranı aynı, %100.

    Klimanın aksine bunlarda verim hep aynı. Baştan çok para verdiniz diye kullanımı daha ucuza gelmeyecek.
  • slm arkadaşlar, 2. elektrik faturası da geldi 160 tl :) valla faturayı dört gözle bekliyordum miktarı görünce çok sevindim :))
    daha önce de yazdığım gibi kömüre vereceğim parayı elektriğe vereyim temiz temiz kaloriferli evde gibi otururuz mantığından hareketle 400 tl'ye kadar faturayı göze alıyorum. şunu da ekleyeyim bu 2 dairelik elektrik faturası 2 adet dragon4'ün yanı sıra evde ekstradan çamaşır kurutma makinası + elektrikli battaniye + mutfakta sabahları kahvaltı esnasında yanan ufo ısıtıcı da mevcut.... yine havaların bu yıl Çanakkale'de sıcak devam etmesini de bu sebeple sürekli ürünün açık olmadığını da parantez içine ekleyeyim.

    ürün hakkında yorumlarım: 2 oda 1 mutfak ve banyonun kapısı sürekli açık olarak kullanıyorum. çat çat seslerinden şikayet eden arkadaşlarımın aksine bizde böyle bir sorun olmadı. boya kokusu zamanla sıfıra indi. performans açısından: ürünü odun - kömür sobası ile karıştırmamak lazım "hemen yakayım 10 dk. sonra ısınayım" yok öyle.... en azından 1 saat önce açmanız lazım. ben bunun için dijital zamanlayıcı aldım 16:30'da "tık" açılıyor 17:30 - 18:00 eve geliyoruz ev ılımış. oturma odası ve çocuk odası 19 - 20 derece. ısı kontrolü için dijital termometreli saatlerden aldım sürekli kontrol ediyorum.

    kısacası: memnunum. doğalgaz imkanı olmayan herkese tavsiye ederim.




  • Arkadaşlar 11 kasımda aldığım Delonghi Dragon 4 model ısıtcıyı satıyorum

    http://forum.donanimhaber.com/m_84833005/f_//tm.htm#84833005



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_Robin -- 6 Aralık 2013; 13:37:47 >
  • Delonghi TRD-1025 mi Delonghi KH771225 C.W mi almalıyım arkadaşlar ? daha önce KH771225 kullandım memnundum sanırım bu C.W li olanı yeni çıkmış ama dragon da çok popüler.
  • dragon satmak isteyen olursa talibim...
  • cengizumur C kullanıcısına yanıt
    Bu yaklaşım çok yanlış bir yaklaşım... Sadece ısıtıcı değil tüm alanlarda... Bu mantıkla tüm ihtiyaçlarımızın en ucuzlarını almak ihtiyaçlarımızı kolaylıkla çözebilirdi.

    Kesin ifadelerde bulunabilmek için ya konuya hakim olup teknik analizini yaparsın atıyorum dersin ki '' x marka ile y marka kullandıkları ısı transfer yağı aynıdır, malzeme alaşımları dolayısıyla ısı iletim ve dayanımları aynıdır, elektriksel donanım aynı kalitedir, güvenlik parametreleri aynıdır, dizayn etkisi aynıdır... '' yada kıyas petekleri yaşlandırma ve performans testine sokarsın sonucunda yönlendirme yaptığın sonuç çıkarsa ancak bu ifadeyi kullanabilirsin.

    Yönlendirmende tek doğru olabilecek ifade bu cihaz olması gerekenden pahalı olabilir olur ancak.

    Yaptığım araştırmalar sonucunda Delonghi global anlamda kullanıcı yorumlarından ( Amerika, Avrupa... ) bu işin önde gelen tercih edilenlerinden olmuş. Benim ana tercih nedenim de ( Dragon 4 ) bu oldu. Yağlı radyatörde maksimum verimliliği alabileceğim ürün gerek kalitesi gerekse de dizayndan kaynaklanan verimlilik ( % 25 daha fazla olduğunu iddia ediyor ki reel anlamda gerçekse ? bu bile başlı başına çok ciddi bir oran ) ile zaten yağlı radyatörlerin dezavantajı olan geç ısınma ve büyük hacimlere uygun olmamalarını bir nebze bertaraf edebilsin.

    Yorumlardan çıkardığım yine Zass ve Fakir gibi markalardan memnun kullanıcıları. Dolayısıyla ülkemizde 1 ürüne olan talep arttığında yada fazla olduğunda fiyat olması gerekenin üzerine çıkabiliyor. Yinede ısınma çözümü olarak yağlı radyatör seçilecekse ve ihtiyacın niteliğine göre benim öncelikli önerilerim Delonghi, Fakir, Zass vb. markalar olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Victory_5 -- 1 Kasım 2015; 11:00:45 >




  • Saat bazlı kaç kw yaktığı bilen varmı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet sitesinde olmasına rağmen şu modelin satıldığı herhangi bir yer bulamadım. Acaba bu model henüz daha piyasaya çıkmamış bir ürün mü. Yoksa eski bir ürün mü

    http://www.delonghi.com/tr-tr/urunler/konfor/tasinabilir-isitma-sistemleri/yal-radyatorler/dragon4-trd4-0820e-0110838301
  • güzele benziyo dijital göstergeli sanırım türkiyeye gelir ve alınası bişi
  • Aldım beklentilerimin üstünde çıktı normalde kombi çalışırken sabah kızımın odasına girince yüzüme soğuk vuruyordu bugün kapıdan içeri girerken sıcaklıgi hissettim elektirik olarak da son ayar da 2.5 kw yakiyor Muş tam bir saat çalışırsa ama ben en düşük ayarla bide Termostatli kullanıyorum tahminen günlük 1 2 tl felan yansıyacak faturaya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isa_001453 İ kullanıcısına yanıt
    bende bu ürünü almayı düşünüyorum.kullanıcı yorumlarını okuduğumda kablosunun kısa olduğunu, çat çat sesler çıkardığını ve kötü koku yaydığı söylenmekte.kablosunun uzunluğu kaç cm?sizde de bu söyledıklerım oluyor mu?birde ben şuan 1800-2000 w değerınde ufo kullanıyorum.sizce bundan daha mı çok yada az elektrık tüketir?
  • jomily J kullanıcısına yanıt
    1000 w eşittir 1 kw yani yaklaşık .35 kr felan yağlı radyatör odayı ısıtıyor ama infrared ısıtıcı anlık yani kapaninca işi bitiyor kesinlikle tavsiye ederim kablo uzun değil ama kısacık da değil yaklaşık 1.2 metre civari kaliteli oda buz gibi idi artık sıcacık Termostatli ho gayet tasarruflu olacak gibi aksama kadar tam olarak 3 saat çalış sa 1 lira yakar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.