Şimdi Ara

DEMİRDÖKÜM ADEN KOMBİ ANAKART ARIZASI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
2
Favori
54.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 3 gun once petekler isinip sicak su devreye gecmiyor diye servis cagirmistik gelen servis 3 yol vanada sorun oldugunu icindeki plastik parcanin kirildigini ve parcanin bikac gun icinde gelecegini ozaman takacaklarini soylemisti simdi siz boyle soyleyince icime kurt dustu...acaba bu mudahaledemi oldu olanlar "((

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rcakil

    3 gun once petekler isinip sicak su devreye gecmiyor diye servis cagirmistik gelen servis 3 yol vanada sorun oldugunu icindeki plastik parcanin kirildigini ve parcanin bikac gun icinde gelecegini ozaman takacaklarini soylemisti simdi siz boyle soyleyince icime kurt dustu...acaba bu mudahaledemi oldu olanlar "((

    işin içinden çıkamayınca tüm parçaları tazeleme yoluna gitmiş gelen adam
  • bısey tazeleyemedık kombı oldugu gıbı duruyor tavsıyenız nedır veya sızde servıs ve tamır hızmetı verıyormusunuz
  • Merhaba 1999 yapımı Valliant VCK TR 242-1 E kombim normal yanıyor fajat sıcak su ateşlemesi yapmıyıor yani su ısıtmama gibi bir problem oluştu servisi aradım geldiler anakart arızası dendi değişmesi gerek bu modalin tamiri olmaz dediler ve 380 tl servsis almayız 350 tl dediler anakartıda söküp götürtüler ne diyorsunuz kandırılmış olmuyayım..anakartı tamir edip değiştirdik şeklinde getirmeve kandırma olmaz mı? yorumlarınızı bekliyorum özellikle bu işten anlayan arkadaşlardan..anakrt 350 TL midir?
  • Demirdöküm nitron kombimiz var. 1 yıl önce filtrelerden kaynaklanan problem yarattı. servis gelip halletti. şimdi kart problemi oluşmuş. hata verdi ve garantiside bitttiğinden 345 tl verip kart değiştirildi. henüz 3 senelik kombi. kesinlikle önermiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dt_metin

    Demirdöküm nitron kombimiz var. 1 yıl önce filtrelerden kaynaklanan problem yarattı. servis gelip halletti. şimdi kart problemi oluşmuş. hata verdi ve garantiside bitttiğinden 345 tl verip kart değiştirildi. henüz 3 senelik kombi. kesinlikle önermiyorum.

    o hangi se4rvisse resmen itelemiş kartın sıfır 210 tl ayrıca tamiride mümkün kartın
  • Demirdöküm H24 atron kullanıyorum ve 1 aydır kombi bir yanıyor bir yanmayor sanırım anakart arızası ankaradan ne yapılabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kombiustası kullanıcısına yanıt
    keşke daha önce yazsaydım kardeşim. ne bileyim geldiler. değişmesi gerek dediler bende çok araştırmadan taktırdım işte. yine de teşekkürler. bu arada karabük demirdöküm servisi.
  • 70 derece lambası yanıp sönüyor.
    ilk açışta motor sesi geliyor (su devirdaim sanırım),
    rölelerden tık - tık ses geliyor, çekip bırakıyorlar. ama ateşleme yapmıyor.
    bu arada sırası ile,
    baca motoruna yeniden elektrik verdim çalışıyor,
    su motoruna elektrik verdim çalışıyor.
    bu suyun orada kontakları açıp kapayan içinde dişli mekanizması olan malzeme çalışıyor. (https://www.youtube.com/watch?v=5OHYQSv7Zww )
    gaz emniyet valfi sanırım adı onuda yanma odasına kibrit yakıp koyup ona da elektrik verdim alevlenme oldu, yani gazı açıp kapatıyor.

    SONUÇ:
    70 derece lambası yanıp sönüyor.






  • KOMBİ ELEKTRONİK KART TAMİRİ YAPILIR

    0538 899 02 78 kocaeli gebze

    DEMİRDÖKÜM ARİSTON BOSCH BAYMAK ECA TÜM MARKALARIN ELEKTRONİK KARTLARI ANAKARTLARI ONARILIR,

    KOMBİ ARIZA YAPTIĞINDA EKRANINDAKİ ARIZA KODUNU BİR KAĞIDA YAZARAK ELEKTRONİK KARTLARINIZI ADRESİMİZE GÖNDEREBİLİRSİNİZ,

    EKRANLI KOMBİLERDE ARIZA IŞIĞINI NOT ALMANIZ YETERLİDİR.

    ELEKTRONİK KARTLARINIZ KURCALANMAMIŞ VE AŞIRI HASALI OLMAMASI GEREKMEKTEDİR.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzman2 -- 29 Şubat 2016; 2:11:29 >
  • Arkadaslar sıcak su devreye girmediği için servisi çağırdım.Üç yollu vana revizyonu ve bakım için 280 tl fiyat verdi.
    Parça değişimi 60 tl dedi.Ama ona garanti vermedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eklc1922

    Arkadaslar sıcak su devreye girmediği için servisi çağırdım.Üç yollu vana revizyonu ve bakım için 280 tl fiyat verdi.
    Parça değişimi 60 tl dedi.Ama ona garanti vermedi.

    sıcak su hiç devreye girmez ise 3 yollu vana kel alaka ya türbin yada sensör bozulmuştur buda maks 80 ila150 tl tutar
  • kombiustası kullanıcısına yanıt
    Revizyon yapılması gerek dedi.Yarın revizyon edilmiş bir parça getirecekmiş.Değişim yapacak.Sıcak şu hiç bir şekilde devreye girmiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar demirdöküm kombim sıcak su vermediği için bir kaç kez tamirci çağırdım uğraştılar yapamadılar. Telefonla bir kaç kişiden yardım aldım çok büyük bir ihtimalle anakart arızası dediler. Anakartı revizyonlu başka bir kartla takas ederek kullandım, çok randıman alamadım. Ara ara yine sıcak su vermedi. Bu sefer bu işi iyi bilen bir arkadaşımdan yardım istedim geldi baktı ve boşta kalan bir kablo tespit ettik yerine takılmamış dedi. İşin ilginci kart üzerinde takılacak yerde bulamadık. Kart üzerinde boşta kalan konnektör var ama yuvalar uyuşmuyor. Kısaca Demir döküm Aden kombisi olan arkadaşlardan bana Anakartın tüm fişleri ve kabloları takılı vaziyette bir fotoğrafını yollayabilirler mi? boşta olan kablo ve konnektörün fotoğrafını ben yüklüyorum.
    Bu mesaja eklenen görseller:

     DEMİRDÖKÜM ADEN KOMBİ ANAKART ARIZASI




  • quote:

    Orijinalden alıntı: b.omur

    Arkadaşlar demirdöküm kombim sıcak su vermediği için bir kaç kez tamirci çağırdım uğraştılar yapamadılar. Telefonla bir kaç kişiden yardım aldım çok büyük bir ihtimalle anakart arızası dediler. Anakartı revizyonlu başka bir kartla takas ederek kullandım, çok randıman alamadım. Ara ara yine sıcak su vermedi. Bu sefer bu işi iyi bilen bir arkadaşımdan yardım istedim geldi baktı ve boşta kalan bir kablo tespit ettik yerine takılmamış dedi. İşin ilginci kart üzerinde takılacak yerde bulamadık. Kart üzerinde boşta kalan konnektör var ama yuvalar uyuşmuyor. Kısaca Demir döküm Aden kombisi olan arkadaşlardan bana Anakartın tüm fişleri ve kabloları takılı vaziyette bir fotoğrafını yollayabilirler mi? boşta olan kablo ve konnektörün fotoğrafını ben yüklüyorum.
    Bu mesaja eklenen görseller:

     DEMİRDÖKÜM ADEN KOMBİ ANAKART ARIZASI

    dostum senin kartta eksik takılan soket yok öncelikle o işratlediğin uzaktan kumanda soketi boş olacak senin ya kart yada flow sensör termistör arızalı servisi ara




  • kombiustası kullanıcısına yanıt
    kombiustası hızlı cevabın için teşekkür ederim. Şu iki konnektörü boşta görünce bundan bir arıza çıkarmaya çalıştım. Zaten sıcak su biraz veriyor, sonra soğuyor. Veya hiç sıcak su gelmiyor. Zaten eski bir kombi olduğu için istemeden de olsa değiştirmeyi düşünüyorum. Anakart revizyonlu takas yaptım bilmiyorum arıza bundan olabilir mi? Gerçi değiştirdikten sonra yaklaşık bir ay sorunsuz çalıştı şimdi tekrar aynı problemleri çıkarmaya başladı.
    Bu mesaja eklenen görseller:



     DEMİRDÖKÜM ADEN KOMBİ ANAKART ARIZASI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b.omur -- 29 Mart 2016; 16:23:01 >




  • kombiustası kardeşim şu üç ayaklı kabloyu nereye takmam gerekir. Kart üzerinde bunun takılacağı yer yok. Bu konuda yardımcı olursan sevinirim. (bir önceki fotoğrafta işaretli)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b.omur -- 5 Nisan 2016; 8:49:25 >
  • Türbin kare dalga okuyucu kablosu o karta takılmıyor türbünün üstüne

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar elimde demir döküm aden kombi var 5 ay önce gaz valfini degiştirdim ozamn ama gaz gelmiyordu sorun cözülmüştü şimdi ise petek veya sıcak su actıgımız zaman ateşleme yapıyor yanma başlıyor ama cok uzun sürüyor ateşleme cıt cıt diye sesler geliyor 15 sn yanıyorsa 10 sn feln ateşeme devm ediyor sonra sönüyor yanma ve 85 derece arıza lambasını yanıp yanıp sönüyor calışmıyor bidaha, nedendir sorunum acaba şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crematex -- 17 Nisan 2016; 12:14:10 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.