Şimdi Ara

derin dondurucularin kullanilmasiyla ilgili bir soru ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba
    hotpoint 753322 dikey nofriat derin dondurucu dusunuyoruz.
    musterii hizmetleri ile gorustum. kafam karisti.
    bu dolabon 24 saatte 20 kg dan fazla sogutma kaoasitesi var, fakat musteri hizmetleri der ki bu dolaba mesala et koymak istersen donmamis(sicak) 1-2 kg et den fazla koyamazsin, koyarsan dolap belli sure sonra alarm vermeye baslar.
    oda sicakliginda belli sure beklemis en fazla ne kadar et koyup dondurdunuz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • soru sorulalı baya olmuş ama yine de yazayım merak eden olabilir. müşkteri hizmetlerinin söylediği sizin modele has bir özellik değil. bazı dolaplarda ısı yükselmesini algılayıp alarm verebiliir. bu et konulmaz demek değil. dolabın içine büyük kütleli bir şeyler koyduğunuzda dolabın iç ısısı yükselir. bu daha önceden donmuş olan diğer gıdaların çözülmesine neden olabilir. bunu engelylemek içzin uyarı verebiler. özellikle kurban zamanı dolaba çok şey koyacağınızda bir iki gün öncesinden dondurucu kısmın derecesini olabildiğince düşük dereceye ayarlayın. dolap içindekileri iyice soğutsun ve yeni koyacaklarınızı eskilere temas etmeyecek şekilde aralarında boşluk bırakarak dizin.
    biz bunu kötü bir demeyim ile öğrendiğimiz icçin yazmak istedim., kıymaları paketleyip çekmeceli derin dondurucunun bir çekmecesine silme doldurduk. dolap oda sıcaklığındaki eti kısa sürede donduramayınca etlerin iç kısımda kalan paketleri morararak bozuldular.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l.a.c.i.w.e.r.t -- 31 Ekim 2018; 8:45:2 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.