Şimdi Ara

Detay Maxinet Hakkında.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
10
Favori
71.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadinvsaglik -- 31 Mayıs 2018; 6:53:14 >
  • arkadaşa katılıyorum bende okudum birçok yerde şikayet var direkt şirketten para talep edenler bu ay özellikle almakta sıkıntı çekmişler(kendi arlarında para bozdurarak alanlar zaten şirketten değil kendi arlarında al ver yapıyor) direkt şirketten muhatap bulamıyorlarmış sanırım .artık şikayetler çoğalamaya başladıysa sıkıntı yakındır gibime geliyor
  • şöyle yazayım, çalıştığım iş yerinde 20-25 kişi bu sisteme üye.
    değişik sayıda paketleri var (19-11-9-6-3-2 vs.)
    toplam paket sayısı sanırım 80'in üzerinde...
    en yenisi bu gün 3 paket ile sisteme girdi ( bankadan kredi çekerek)
    en eskisi 5-6 aylık üye.

    altına hiç bir üye bulmamış olan birisi, 2 paketin masrafını 2,5 ayda çıkardım diyor.
    1,5 aydır kâr ediyormuş.

    bana akıllıca gelmedi, o yüzden girmedim.
    bir soruma cevap veremediler............

    mesela;
    1-şirketten paranı istersen %20 iskontolu veriyorlarmış parayı. sebebi ise gelir vergisi kestiklerini söylüyorlarmış.
    a) gelir vergisi kesiyorsa sen onun çalışanı mısın?
    b) çalışanı değilsen, ücretinden kaynakta kesme yapamaz, yapmamalı. çalışanı değilsen nesin?

    2-Tc kimlik no ile kayıt oluyorsun, hesaplar üzerinden her türlü para hareketi kayıtlı olması gerek. Maliye gün gelir bunu tespit eder. sonra sıkıntı olabilir...

    3- günlük gelir, bir havuzda toplanıyormuş. bu para havuzda nasıl birikiyor? şirket, bu parayı senin adına hangi gerekçeyle havuza atıyor. parayı nasıl çıkış yapıyor? faturalandırıyor? havuzdan paraları bir birinize %10 iskontolu nasıl transfer ediyorsunuz (şirketten isteyince %20 iskonto, bir birinize satınca %10 iskonto) faturalarınız nerede?

    4- altına yeni üye bulunca, sana gelen prim ne olarak yatıyor? tipik bir piramit satış, ponzi sistem gibi görünüyor.

    5- üye olanların araştırmasına göre, şu anda sistem çok büyümüş, bir kaç ay önce 7000 makine aktifken, şu anda 40.000 civarı makine aktif. her gün ortalama 10 dolar (düşük paketleri de hesaba katarak) ödense, 400.000 dolar her gün para dağıtan bir sistem. katılanların verdiği üyelik paralarıyla dönmeyeceğini söylüyorlar.
    şirketin, müşterileri (internet sitelerinin tıklanmasını isteyenler) ne kadar para veriyor ki, bu sistem hala dönebiliyor?
    bir bilgisayar (bir altın paket) 14 saat açık kalacak, yani günde 840 dakika. her site tıklama sitede kalma için 3 dakika hesap etsek, 240 tıklama ve site ziyareti olur. bu şirketler kaç ziyaret için kaç para veriyorlar ???





  • Para kazandigini idda eden cok.
    Ama ne hikmetse herkesi nakit para yerine sitemde kal altın-platinium paket al gunde 14saat acik kalsin 5 dolar degil 10-15 dolar kazanın diye ikna ediyorlar.
    ■Para ayda belli tarihte odeniyor.mesela ayın 15i para istediniz size her ayin 5i kusura bakmayin diyecekler..
    ■20%kesinti guya vergi oduyorlarmis buda yalan ve imkansız
    ■Asil soru 1 yil kalinca yeni paketi 500-550 $ kalacak mı?
    Seneye adamlar baslangic paketi 700$ derse kim alacak..
    ■Simdiden 9 sikayet var
    Program kitleniyor para gelmiyor diyen
    Para cekim istiyenlerden 20% vergi kesinti neden diyenler!
    ■Ayda 150 dolar cok degil,riskli hele gaza gelip arabasini satip ust paket alanlar para alamayinca kafayi yiyecekler..
     Detay Maxinet Hakkında..
    ■Niyetleri belli adet 5000-50.000 adet en ust paket platinyum satip kaybolacaklar.
    ●Para istiyene arkadasini uye yap diyecekler.
    ●Yeni uyelerden alacaklari para ile eski uye olup para istiyenlerden -20% kesinti ile odeme yapacaklar.agizlarina bal calacaklar tadimlik..
    bence yaptiklari is mining bitcoin.Aslanlink tiklamak filan degil bunu aciklamiyorlar.guclu bir masa ustu pc ile sizde evde yaparsiniz
    ■Sistem yeni uyeler geldigi surece ayakta kalir.
    7000 kisi ile baslamislar turkiye geneli 45.000 olmus ama 60-70.000 kisiye odeme yapamazlar veya ayda 1 gün derler mesela ayin 5 i isiniz yoksa 1 ay bekleyin!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 11 Şubat 2018; 12:58:31 >




  • yazarÖmer Y kullanıcısına yanıt
    TAMAMEN YASAL DİYORSUN AMA HEMEN ARKASINDAN DA 7 KATMANLI PRAMİT SİSTEMİ İLE ÇALIŞTIĞINI YAZMIŞSIN BU NE PERHİZ BU NE LAHANA TURŞUSU TÜRK KANUNLARINDA YASAL OLMAYAN PRAMİT SİSTEMİ İLE ÇALIŞTIĞINI SÖYLEYİP SONRA TAMAMEN YASAL DEMEK BİRAZ CAHİLCE YADA GÖZÜNÜZÜ KÖRELTMİŞLER BUNU BİLE GÖREMİYORSUNUZ.HADİ KANUNLARI BİLMİYON DİYELİM TİCARET BAKANI GEÇEN AY AÇIKLADI PRAMİT SİSTEMİ TÜRKİYE DE YASAL DEĞİL DİYE EN AZINDAN O HABERLERİ OKUSANIZ
  • EXUBERT kullanıcısına yanıt
    Direkt altın paket alamazsın. Sana verecek olan referansla üyeliğini doldurduktan sonra gümüş paket için ödeme yapıyorsunuz. 3 gün içinde üyelik hesabına düştükten sonra gümüş paketini satın alıyorsunuz. O gün altın paket almak için 944 dolar daha göndererek yine de 3 gün içinde hesabına düşünce altın paketini alabilirsiniz. Eğer üye olmuşsanız sana referans veren kişiden yardım isteyiniz. İyi günler.
  • orchidem O kullanıcısına yanıt
    Sistem ne kadar gider bilinmez ama, girme niyetin varsa da erteleme elini çabuk tut.
    Yoksa sil at kafandan işine gücüne bak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemax81 -- 22 Şubat 2018; 17:6:3 >
  • Ponzi network olduğunu tartışmaya bile gerek yok! %100 Ponzi olduğu ortada olmasına karşın bazıları yatırdığı parayı kurtarmak için eşini dostunu pisliğin içine çekebililecek kadar düşebiliyor.

    1- Gerçekten bilgisayarı kullanarak sana para kazandırıyorsa neden evimdeki 4000 liralık bilgisayar değilde bana 2400 liraya sattığı 800 liralık hometech bilgisayarı kullanıyorum?
    2- Bilgisayarı neden günün sadece 8 saati açık tutuyorum? Eğer gerçekten bir iş gücüne ihtiyacınız varsa bilgisayarı mining cihazları gibi 24 saat çalıştırmam gerekmiyor mu?
    3- SEO yaptıklarını vurgulayan bu şahıslar "Türkiye'nin her ilinden ayrı ayrı organik 10 bin görüntülenme sadece 100 $ başlayan deneme fiyatlarıyla." deniyor lakin aynı hizmeti 30 liraya satan şahıslar mevcut ki gerçekten böyle bir durum söz konusu değil!

    Arkadaşlar hiç kendinizi kandırmayın, kimseyi aldatmayın! Adamlar tüm insanların kısa yoldan zengin olma hevesini kullanarak dolandırıcılık yapıyorlar.

    Bunlar benim şahsi fikirlerimdir.

    NOT: Bu gönderdikleri bilgisyarlar ile bitcoin madenciliği yapmak imkansız gibi birşey. 0,0001 BTC üretmen için o bilgisayarın 180 yıl çalışması gerekir. Ayrıca madencilik yapıyor olsalar o bilgisayar 24 saat açık kalırdı. Madencilik falan hikaye.




  • Ya arkadaş bilgisayarı açık bırak para kazan şeklinde sürdürülebilir bir iş tanımı olabilir mi hiç ? Çevremde bunu yapan iki kişi var ikiside parasını aldı şu ana kadar. Ama son kullanma tarihi olan bir iş orası kesin. Sistem işlememeye başladığı zaman altın vuruşu yapıp kaçarlar. O zamana kadar kazanan kazanır. Ha kesinlikle yapılmaz dolandırılacaksınız da denmez, riski alabiliyorsanız girin ama o paranın çöp olma ihtimalini de gözardı etmeyin.
  • djtomcat kullanıcısına yanıt
    Dizüstü bilgisayarla bitcoin madenciliği yapılmaz ayrı. Bitcoin zaten uzun zamandır gpu ile yapılamıyor cihazlardan edinmek gerekir. Yani 180 yılda bile kazamaz. Belki içindeki ekran kartıyla 2 3 liralık coinlerden kazarsın o da aylık harcadığı elektriğin yarısını karşılamaz.
  • canavarcafer C kullanıcısına yanıt
    Zaten bende onu diyorum :)

    Adamlarınki tamamen dolandırıcılık bana göre. Sen ne diyorsun? Aklına yatmadı değil mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: djtomcat

    Zaten bende onu diyorum :)

    Adamlarınki tamamen dolandırıcılık bana göre. Sen ne diyorsun? Aklına yatmadı değil mi?

    Hocam bu tarz işlerde zamanlama çok önemli ben evveliyatına bakmadım şirketin. Bu işler standart çalışır vitrinde her zaman bu işten çok para kazanan adamlar vardır. Bu adamların facebook adresinde lüks arabalarla, lüks otellerde çekilmiş fotoğraflar olur kodaman havası vermek için. Burda telefon numarası verenleri facebooktan ekleyin görürsünüz. Ortalama iq seviyesi 45 olan insanlar üzerinde oldukça etkilidirler. Tek faktör zamanlama doğru zamanda bu işlerde gerçekten para kazanılır genelde ilk girenler olur bu paraları kazananlar. Şuan çevremdekiler hala paralarını almaya devam ediyorlar ama patlayacak bu sistem orası garanti. Köşede işletmek için tuttuğun bi 5000 tl varsa işletilebilir. Ama ekonominin olağan akışının üstünde para kazanmak istiyorsan naparsan yap risklidir. Atıyorum bir bitcoin al 3 ay sonra belki paran 3e katlanır belki 3 kat düşer bu da öyle. Kendi içinde yeterliliği olmayan sistemler yeni müşteriler gelmeyi bıraktığı an tüyerler. Çiftlikbank gibi orda da eleman çinde bitcoin tesisi kurmuş milletten topladığı parayı orda işletip, orda işlettiği parayla milleti finanse ediyor hayvanlar falan hayali ama bu sistemden daha giderli. Tabi kripto para sektörü çöktüğü an o elemanda tüyecektir çünkü kurdukları yapı kendi içinde para kazanamıyor :D




  • Parayı buna vereceğinize alın 2 tane gtx 1080 ti.Tanesi 760 sol veriyor. Kazın zcash şuanki ölü kurlarda günlük ortalama 7 dolar kazancınız olur Kurlar düzelince aylık ortalama 350-400 dolar arası para bırakır. Vazgeçmek istersenizde kartı satmanız 1 hafta maksimum:D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canavarcafer -- 25 Şubat 2018; 22:34:31 >
  • detaycılar burayıda basmış
  • Detay maxinet aslında çiftlik bank gibi sistemlerden daha tehlikeli. Botnet tarzı bir yapısı var. Kapatacağı zaman bunu yasadışı iş yapan bir gruba zombi ağı olarak satsa ve o kişiler bunu ddos saldırısı olarak kullansa kullanıcıların alacağı belanın haddi hesabı yok. bilgisayarım ele geçirilmiş bilgim yoktu diyebilirsin ama bunda kasti olarak bilgisayar kuruyor ve programı çalıştırıyorsun. Avukat avukat koşar bir de avukat parası bayılırsın. Çiftlik bankta paran giderken burada ciddi bir suçlama nedeniyle gündüzlerin gecelerin kabusa döner.
  • bir yazılımcı ve bilgi işlem uzmanı olarak söylüyorum.Sistem ponzidir. Türkiyede bir çok örneklerini görebilirsiniz. sanal çiftlik,kairos, a kazancplus anadolu farm, mobilon vs...... satılan paketlerden ödemeler yapılıyor, gelen para gideni karşılamamaya başladığında oyun bozulacaktır. herhangi bir seo ve reklam sözkonusu değildir. Google gibi büyük firmalar arama algoritmasını detay maxinet gibi naylon firmalara asla kaptırmazlar, bunu düşünmek bile saçmadır. ayrıca para aldıklarını söylüyorlar dekontlarını gösteriyorlar tabiki azar azar para alacaklardır, bir kişi bile ödeme alamasın sistem durur. oyun birden bozulacak kimse ödeme alamayacak zaten bunun başlangıcını anlayacaksınız. sistem ödemelerini zamanla aksatmaya başlayacaktır ve ödeme yöntemlerini sürekli değiştirecektir(paysera,leupay,papara vs bir sürü ).. lütfen böyle dolandırıcı sistemlere itibar etmeyin, aldanmayın, paranıza yazık olacak. sistemde olanlar var ise başka paket almayıp paranızı kurtarmaya çalışın..




  • djtomcat kullanıcısına yanıt
    kesinlikle haklısın. sistem yüzde 100 ponzidir. ayrıca sattıkları 800 tl lik tablet pc leri, çinden konteyner ile getirenler 200 tlden fazla ödemiyorlar.
  • Bilmediğim için soruyorum, sistem diyelimki ponzi. Şikayet edenler, denetlenmesini isteyenler bu şirketi zaten bimere şikayet etmiş. Bimerde şirketi denetleyerek herhangibir suç veya suç unsuruna rastlanmamıştır cevap vermiş. Youtube da bu cevabı yayınlayanlar var. Koskoca bimer neden şirkete sen ponzisin diyemiyor ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Very intense

    sanıyorum ocak şubat 2017 de sistem açılmış,
    çevremde o kadar çok tanıdıgım bana bu sistemi sordu ki, hepsine ponzidir, piramittir dedim sokmadım hiç birini.
    bu akşam aklı basında bi arkadasım anlattı beraber girelim dedi. genellikle referansla üye toplayan daha fazla kazanç vaadeden sistemler bi yerde patlıyor.
    keşke ilk açıldıgı zamanlarda haberım olsaydı o zaman girerdim. çogu kişi böyle sistemler için 1 yıldır ödeme yapıyor sağlam, işte 2 yıldır ödeme yapıyormuş sağlam diye över ama bana göre bu sistemlere ne kadar geç başlanırsa o kadar risk taşıdıgını düşünürüm. çünkü illa patlayacak. bunu sende biliyorsun bende biliyorum. ömrünü ne zaman tamamlayacak asıl soru bu. ben girdikten sonra yatırdıgımı amorti ettikten sonra daha ne kadar devam edecek. veya amorti edebilecek mi?
    bunun benzeri binbir türlü sistem çıktı ve kapandı, kimi 6 ay dayanbildi, kimi 2 yıl dayandı.
    şimdi sisteme baktıgımda gerçekten çalışıyor adamlar. bize bilgisayarı verdiklerinde bilgisayarı kullanıyorlar, işlemler yapıyorlar. bu güzel amma, kendilerinin belirli bir iş yükü var, şu anda bu iş yükünü karşılıyorlar veya karşılamıyorlar bilmiyorum, ama elinde iş olmayan biri işçi almaya neden devam etsin? veya calıştıkları firmalar ben artık senle çalışmayacam derse işten atmalar nasıl olacak????
    laptop gönderiliyor, istesende istemesende. bu kötü. ben kendi pc mi kullanmak istiyorum sadece program ücreti vermek istiyorum diyebilmeliyim. laptopu size sistem fiyatına satmış gibi gözüküp hapse girmeden fıyabilirler.
    sistemin adresi vs var. gidenler olmuş görüşenler olmuş. bunun pek etkisi yok aslında. daha önce benzer sistemlerinde vardı ama sadece iş ponzi oldugu anlasılınca hapse girebilecekler.
    referans ile piramit kuruluyor, daha fazla ek kazanç sağlanıyor. bu kötü. bir sistemde bu olay varsa o sistemin belirli bir ömrü olduğu anlaşılıyor. ve birbini seven değil s***n kazanır mantığı ortaya çıkıyor.
    diğer yerlde araştırdığım kadarıyla 2-3 ay önce bi devir işlemi gerçekleşmiş şirkette.
    şirket daha önce kendi adına paraları gönderirken şu an paparayı kullanıyor sanırım [bu papara da ne kadar benzeri sistem varsa aracılık sağlıyor bddk onayı verdikten sonra şunu ayda 1 kontrol edeyim neler yapıyor demiyor sanırım, güzel ülkemin buglarından birisi]
    turkcelle felan anlasması var bilgisi dolanıyor ortalıkta, bunu bahane ederek sokmaya calısanlar olabilir cevrenızde. turkcelle anlasması olan firma detay telekom. ki olsa bile bu ponzi olmadıklarını belırtmez. detay telekomun web sıtesı vs farklı ve kapalı su an.


    arkadas zaten bunlar şirket degıl mı? şirket.
    bankadan faizle para çekilse kendi kendini 5-6 ayda ödeyip kara geçebilecek bir sistemden bahsediyoruz.
    alsın o zaman kendisi şirketi adına krediyi. insanın başında durması gerekiyor mu? gerekmiyor.
    kursun kendi sistemini.
    farklı şehirler farklı bölgeler mi gerekiyor. farklı şehirlerde kursun sistemini. çok mu zor?
    alsın 10.000 tane bilgisayar, kursun programını. her 100 bilgisayarın başında açıp kapatsın diye 1 er adam koysun.
    ne diye milletle ugrasıyor bu adamlar. ne diye bize adam getirin size fazladan kazanç sağlayalım diye yırtınıyor.


    İNSAN GÜCÜ GEREKTİRMEYEN, KENDİ KENDİNİ 4-5 AYDA AMORTİ EDEN BİR SİSTEMDEN BAHSEDİYORUZ.
    NEDEN ŞİRKET OLARAK KENDİLERİ YAPMIYOR BU İŞİ....


    26 ocakta bu mesajı yazmıştım, ve şu anda bende dayanamayıp sisteme girdim, 3 adet paket aldım.
    ama şu an gelipte sistem ponzi değildir, şöyle böyle, turkcelle felan anlaşmalı vs. diyerek referans linkimi paylaşmıyorum :D çünkü milleti dikmeye çalışmıyorum. eşime dostuma da sorarsa söylyorum ve risklerini anlatarak gireceksen gir diyorum.
    bu orda burda 2 satır saçmalayıp referans linklerini paylaşanlar midemi bulandırıyorsunuz.
    şu an 3 paketim var ama riskini düşünürek girdim ve halen daha diyorum, sistem ponzi ve her an adamlar yok olup gidebilir, para ödememeye başlayabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Very intense -- 7 Mart 2018; 23:19:55 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: harun26180

    Bilmediğim için soruyorum, sistem diyelimki ponzi. Şikayet edenler, denetlenmesini isteyenler bu şirketi zaten bimere şikayet etmiş. Bimerde şirketi denetleyerek herhangibir suç veya suç unsuruna rastlanmamıştır cevap vermiş. Youtube da bu cevabı yayınlayanlar var. Koskoca bimer neden şirkete sen ponzisin diyemiyor ?

    Hocam burası Türkiye, biraz billurların büyük olduğunda herşeyi yapabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.