Şimdi Ara

Detroit: Become Human [ANA KONU] - TÜRKÇE - 25 Mayıs 2018

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.853
Cevap
35
Favori
96.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yeni video geldi




    -

    quantic dream'in yeni oyunu




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 3 Mart 2018; 0:23:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • Son günlerde aldığım en iyi haber Artık TR altyazı olduğuna göre kutulu alabilirim hatta ön sipariş bile verebilirim... Dublaj lükse kaçıyor biraz, olursa ne alâ olmazsa şikayet etmeyiz ama en azından TR altyazılı oyunlar geldiği sürece desteğimizi kesinlikle esirgemeyiz!

    Üstelik bu oyun ihtimaller denizi, en az 2-3 kere oynanabilirliği vardır diye düşünüyorum. Tam da Ramazan ayına denk geliyor, sahura kadar oynar oynar forumdan paslaşırız ohhh Keyfim yerine geldi, bi çay koyim kendime
    Arkadaşlar birisi oyunlarda hep aynı şeyi yapıyorsunuz, alıyorsun eline silah vura vura ilerliyorsun işte,çok çocukça kocaman adam oldun. Derse bu oyunu gösterin. Oyunlar sanat değil insanları öldürmeye mahkum ediyor derlerse yine bu oyunu gösterin. Oyunlardan ne öğreniyorsun diye sorarlarsa yine gösterin.



    Şunu söylemek lazım ki oyun inanılmaz etkiledi beni. Kaç defa gözüme yaş doldu bilmiyorum. 2 gündür aralıksız oynadım. O kadar güzeldi ki kalkmak mümkün olmadı oyundan. Oyunda vereceğin kararlar bazen terletiyor. Sonucunu net görmüyorsun üstelik. Oyun gerçekten çok güzel. Animasyonlar çevreyle etkileşim... Programcı, grafik ve motion capture ekibini tebrik etmek lazım.



    Önceden David Cage'in yönetmenliğini yaptığı herhangi bir oyun oynamadım. Bu ilk oluyor ve kendisine de teşekkür etmek lazım ki hem single player oyunlara destek olduğu için(Sony'ye de ayrı bir tebrik.) Hem de bize böyle bir oyun sunduğu için. Herkes birbirini sürekli taklit etmeye çalışırken böyle "özgün" bir oyun sundukları için çok teşekkür ediyorum. Keşke bu yorumu gösterebilsem Cage'e ve ekibine.



    Oyun elbette kusursuz değil. Yine biraz eksiklikleri olduğuna inanıyorum. Özellikle bazen seçim yaptığın fark etmiyor veya mantık hataları gibi şeyler de var. Bunları oyunun sunduğu kurgu hikaye yüzünden görmezden geliyorum. Puan verilir mi? Puan 10 üzerinden belirlenen bir şey ben açıkçası puan versemde gerçek duygularımı aktarmaz. Daha çok şunu demek isterim. PlayStation sahibi iseniz mutlaka tatmanız gereken bir deneyim. Bunu en içten samimiyetimle söylüyorum. Far Cry gibi sürekli aynı şeyleri yaparak ilerlediğimiz hikayeli oyunlardan bıktım. Bu gerçekten bana bir ilaç gibi geldi. Diğer firmalara da umarım ders olur bakın yapılınca nasıl oluyor?(Mesela A way out EA için büyük ders oldu bence, iyi yapılınca nasıl satılıyormuş görmüş oldular.)



    PlayStation gerçekten her "oyuncunun" sahip olması gereken bir alet.



    Neyse benden bu kadar umarım hissettiklerimi iyi aktarabilmişimdir sizlere. Cage idolum gibi oldu biraz. Umarım ileride böyle şeyleri bende yaparım.
    Arkadaşlar Merhaba! Detroit Become Human'ın son yayınlanan E3 videosunu Türkçe olarak çevirdim. İzlemek isteyenler bu linkten izleyebilir:



    İyi seyirler dilerim.
    3 saat oynadım ve BA YIL DIM. David Cage yine döktürmüş, vakit nasıl geçti anlamadım, hele seçimler cidden etkiliyor hikayeyi, bir seçimde yanlış yaptım bölüm inanılmaz bir sonla bitti, ulan değiştirsem mi diye ana menüye döndüm, jennifer lawrence cosplayi abla "valla beni tasarlayanlar ne olursa olsun hiç değişiklik yapmadan oyunu bitirmeni tavsiye ediyorlar ama yine de sen bilirsin" demesin mi. Seni mi kırıcam güzellik diyerek devam ettim tabi
    Fahrenheit ve Heavy Rain hayrani olarak Detroiti yillardir bekledim ve hicbir gameplay izlemedim bir kac goze takilma disinda. Bugun oyuna girerek ilk defa karsimda gordum diyebilirim. Hayran kaldim. Heavy Rain'in o harika konsepti aynen devam ediyor ve uzerine cok cok cok eklenmis. Hareketlerin tamami motion capture. Inanilmaz bir emek var. Grafikler muthis. Hikaye ilerleyisi zaten oyunun en vurucu yani. Resmen resital sunuyor Quantic Dream. Kara ile oynarken resmen benimsiyorsunuz karakteri. Iste bu asil onemli nokta. Heavy Rain ve Fahrenheit gibi iki efsanenin yapimcisindan ufacik suphelenmezdim zaten. Oyun ile alakali neredeyse hicbir sey gormeden haftalar once on siparis verdim.

    Bir oyun Sony exclusive ise ve onceki oyunlardan da referansi varsa o oyun hakkinda hicbir sey izlemeyin arkadaslar. Izleyince ne olacak ki. Birakin kendinize surpriz yapin o oyuna ilk defa kendiniz girerek. Zaten efsane olacagi belli, bir sey izlemenize gerek yok ikna olmak icin.

    Iki ayda iki cok cok ust kalite oyun ile PS4 bana gore PS2 donemini yakalamis bulunmakta. PS3 fiyaskoydu benim icin. Ama PS4 bu nesil gorevini su andan itibaren tamamlamistir ve efsane nesil arasinda yer almistir gozumde. Su andan sonra gelecek olanlar "ekstra" ya girecek. Ve bu ekstralar arasinda cocuklugumdan beri en sevdigim super kahraman Spider Man ve simdiye kadar oynadigim "en iyi oyun" un devami Last of Us 2 var. Boyle ekstra olabilir mi? Bu iste PS4'un bu nesil ne derece buyuk patlama yaptigini gosterir derecede. Last of Us 2 PS5'e ertelense gocunmam. PS5 de istedigi an duyurulabilir artik. Gider aliriz.

    Sozun ozu, o derece bir oyun olmus Detroit :)
  • Yeni bir efsane oyunu geliyor heavy rain beyond two soulsdan sonra bakalm nasıl bir oyun olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senaryo çok farklı ve çok güzel bence. Bayağı umutlandım.
  • humans adlı diziyi hatırlattı bana

    tavsiyemdir mutlaka izleyin

    hatta önce ex machina adlı filmi sonra diziyi izleyin

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quentic dream ne yaparsa oynarım. Oyun Değil sanat yapıyor adamlar.

    Sony e3 den iyi sunum yaptı desek garip olmaz sanırım.

    Untildawn bu türde bana iyi geldi ama türün ustası yapıyor oyunu şimdi. Umarım eski tarzlarında devam ederler.

    Özellikle fahrenheit tadında oyun isterim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel görünüyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 27 Ekim 2015; 21:48:32 >
  • Adamlar durdu durdu en sonda bombayı patlattı. Uncharted 4ten sonra en büyük ps4 exc bu. Grafikleri enfes.

    Horizon falan hikaye bunun yanında. Ps4 alma nedenim naughty dog ve quantic dream firmalarıydı. İki firmada yine mükemmel bir oyun çıkaracak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer konu kapansın Sipahi'nin açtığı. Bu konudan devam edelim. Adam daha oyun bile duyurulmadan gitmiş konu açmış. Unc 5 diye konu açıp ana konu yapayım Onuda ben o Zaman. Nasıl olsa duyurulacak bir gün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mükemmel gözüküyor, david cage adamdır :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fragmanda gözüken bayan karakter "The Following" dizinde oynayan "Valorie Curry"
  • Detroit gercekten büyük bir ex oyun olacak gibi duruyor üstelik Türkçe

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu olarak yeni bir fikir değil, daha önce; "I, Robot" ve "A.I. Artificial Intelligence" filmlerinde gördüğümüz robotun bir bug sonucu kendini insan sanması, insan gibi davranması ve duyguları olmasının hikayesi... Ama Quantic Dream eminim ki gene bir efsaneye imza atacaktır. Hatta bu filmlerden çok daha güzel bir hikaye sunumu oluşturacağından eminim. Oynanabilirlik bu sefer nasıl olur bilmiyorum ama grafiksel açıdan da doyuma ulaşacağımız kesin. He bir de unutmadan; bu oyun Sony exclusive, yani PS4'e özel, yani Türkçe içerik garanti adamım İşte bu yüzden bu oyun tadından yenmez!
  • Yeni bir sanat eseri geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni bir efsane daha
  • Gerçektn merak ettim oyunu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • One shot one kill!
    Efsane olacak
  • Çok fena ilgimi çekti bu oyun. Güzel görünüyor. Çıkışı çok gecikmez umarım.
  • Oynanış tarzı yüksek ihtimal fahrenheit, heavy rain, beyond gibi olur. Adamların tarzı bu. Belki yenilik katılabilir, düzeltmeler olabilir ama bambaşka olması zor.

    Zaten adamlara bu tarz gidiyor şikayet eden yok. Oyuncuyu biraz daha oyun içinde tutsunlar yeterli olur.

    Hardcore oyun yapıyor adamlar. Şiddet, sex, hikaye anlamında korkak çalışmıyorlar. David Cage alır götürür yine her türlü. Bize düşen beklemek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açık dünya havası sezdim cok fena.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıllar once Kara'nın vıdeosunu paylasmıslardı sanırım .o zaman mıllet mukemmel vs dedıgınde oyun olmadıgı sadece tanıtım ıcın yapılmıs bırsey oldugu soylenmıstı yıllar sonra oyun olarak karsımıza cıktı ben cok etkılendım bu hıkayeyı begenıyorum ustune bu fırma bos oyun cıkarmadı bugune kadar ben cok heveslendım kısacası bekleyelım gorelım
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.