Şimdi Ara

Devasa Çok Oyunculu Rol Yapma Oyunu Arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Büyük bir rpg tutkunuyum. Fakat şu zamana kadar beni içine çekebilen bir mmorpg oyunu olmadı desem yalan olmaz. Aylık bedeli ödeyemediğim için warcraft denemelerim pek olumlu gitmedi, private serverlarda da neredeyse tek başıma oynuyordum hiç haz almadım. Bana gerçekten çok oyunculu ve bu oyuncuların aktif olarak birbirini görebildikleri oyunlar önerebilir misiniz? Tek seferlik ödeme ile oyunu alabilirim o sıkıntı değil, türkçe olup olmaması da hiç önemli değil. zindan usulu olmasın yeter. yani tamam zindan olur ama tüm mapın zindan zindan ayrıldığı oyunlar çok rahatsız etti beni illa bir tür adı vardır ama bilmiyorum. ben daha çok başkentler olan insanların o başkentlerde zaman geçirdiği, bölgelerde level veya altın kazandıkları oyunları seviyorum. bir arkadaşıma anlattığımda metin2 tarzı dedi ama hiç oynamadım. insan görmek istiyorum zindanda tek başıma slot kesince online olmuş olmamış bir anlamı kalmıyor.



  • Black Desert oynamadıysan deneyebilirsin. Oyuncu sayısı fena değil.
  • milesari kullanıcısına yanıt
    şu anda rpg mo ve guild war 2 deniyorum, yazdım bunuda. teşekkür ederim öneriniz için.
  • Elder Scrolls Online var. Dediğin kriterlere uyabilen bir oyun. Şuanda oynuyorum ve adımı attığım haritada muhakkak birileri ile karşılaşabiliyorsun ki. Pve kısmı ve pvp kısmı gayet güzel ve başarılı. Dungeonlar, trialler(raid), battlegroundlar büyük ırk savaşları, crafting ve gathering sistemi güzel eğlenceli. Bir kereye mahsus para verip oynayabiliyorsun ama içerik olarak dlc lere ulaşabilmek için ya satın alman gerekiyor bir kere yada aylık üyelik ile tamamına ücretsiz erişebiliyorsun. Oyunu incelerken başlarda tuhaf gibi gelsede kontroller ( ben bundan dolayı çok çekinerek yaklaşmıştım. ) çabuk alışılabiliyor.
  • deadlords kullanıcısına yanıt
    indirimdeyken bir şans verilir mi hocam? birde aylık üyelik konusunda pek bilgi bulamadım, aydınlatmanız mümkün mü acaba?
  • cetinodinson kullanıcısına yanıt
    Bence verilmesi gerek. Aylık plus üyelik var. Steam üzerinde aylık 45 lira civarı olması gerekiyor yanılmıyorsam. Ama almadan da çok uzun süre seni idare edebilecek içeriğe sahip oyun. Normal oyunu alıyorsunuz yanında morrowind ile beraber geliyor. Birde ayrıyetten summerset diye bir büyük yaması var onuda satın alabiliyorsunuz. Diğer dlc ler için ise aylık plus üyelik ile beraber ücretsiz oluyor onlar. Ama ben 1 sene kadar plus üyelik almadan oyunu çok ciddi zevk alarak oynadım. Ayrıca plus üyelik alınca oyun size ayrıyetten crown diye bir para veriyor 1600 kadar ve bunlarla dlcleri ve diğer materyalleri satın alabiliyorsunuz.
  • deadlords kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakmayın çok geç denkleştirme şansı buldum parayi, indirim bitti diye üzülüyordum tekrar indirime girmiş yarın alıyorum oyunu. Umarım oyun içinde de görüsme görüşme şansımiz olur. Çok teşekkür ederim yanıtlariniz için.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cetinodinson kullanıcısına yanıt
    Elbette muratmutaf35 nickim ekleyebilirsin. Sana elidmen geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Zaten yapman gereken ilk etapta 50 level olup ondan sonra kasman gereken champion point ( CP ) max 810 oluyor ve sana talent point gibi özellik vermeni sağlayan puanların. Benim şuanda 600 + ve çok rahat ilerliyorum. Ama dediğim gibi en son seviye itemler 160 CP olan itemler. Ondan sonra korkmadan ilerliyorsun. Craft ve bazı özelliklere bir kaç siteden yararlanarak bakabilirsin. Bunlardan ilki ve en önemlisi eso fextralife, alcasthq ve esoui . Bunlar sana çok yardımcı olucak. Bende sürekli buralardan yararlanıyorum. fextralife bir wiki sitesi ve neyin nereden düştüğü veya nasıl yapıldığı konusunda yardımcı olucak. Esoui ise addonlar konusunda yani oyun içi eklentiler konusunda yardımcı olucak. Alcasthq ise rehberler konusunda ve buildler konusunda sana yardımcı olucak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.