Şimdi Ara

DGS İÇİN DERSHANE TAVSİYESİ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
40.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ben bu yıl Kadıköy Yargı Akademiye gittim.Dgs için kesinlikle tavsiye ederim.Hem matematik hocaları hem de Türkçe hocası çok çok iyi.Matematikte temelim zayıf olduğu halde matematik hocaları Yunus hoca ve Hami hoca sayesinde matematikte çok iyi net yaptım.Hocaları uzun yıllardır Dgs işiyle uğraştıkları için çok tecrübeli.Hocalara birebir rahat soru sorulabiliyor,öğrenciyle ilgileniyorlar.Ben kursun çok faydasını gördüm ve Marmara Hukuku kazandım.O yüzden herkese de tavsiye ediyorum.
  • D kullanıcısına yanıt
    Kadıköy dekine gitmeden zor. Ama hala düşünüyorsan sorarım.
  • Yedi iklim dershanesi nasıldır acaba bilgisi olab

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende dgs için Tasarıya gitmek istiyordum ama fiyatı bana biraz pahalı geldiği için kadıköy Yargı akademiye kayıt oldum.3 aydır kursa devam ediyorum.Şunu söyleyebilirim,matematikte çok sıkıntılıydım ama matematik hocası Hami hoca sayesinde matematik sorun olmaktan çıktı benim için çünkü hoca baya deneyimli ve dgs konusunda çok çok iyi.Özellikle kısa yoldan soru çözümleri ve verdiği taktikler süper.Hoca sayesinde matematik dersini sevdim ve matematik çok eğlenceli geliyor artık bana.Dgs için kadıköyde kesinlikle Yargı akademiyi öneriyorum.
  • Dgs için kadiköy murat ı öneren olmuş sakın ha sadece binası güzel eğitimi berbat ne anlattıklarını onlar bile bilmiyor hepsi ezbere farklı bi soru sorunca hocalar bile çözemiyor, eğitim konusunda tasarının ayakkabılarını taşır ki zaten Murat Dgs kursu değil onu da sıkıştırmışlar araya zaten fazla fiyat farkıda yok illa dershaneye gidecekseniz bari iyi yere gidin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mourinholu

    Bende dgs için Tasarıya gitmek istiyordum ama fiyatı bana biraz pahalı geldiği için kadıköy Yargı akademiye kayıt oldum.3 aydır kursa devam ediyorum.Şunu söyleyebilirim,matematikte çok sıkıntılıydım ama matematik hocası Hami hoca sayesinde matematik sorun olmaktan çıktı benim için çünkü hoca baya deneyimli ve dgs konusunda çok çok iyi.Özellikle kısa yoldan soru çözümleri ve verdiği taktikler süper.Hoca sayesinde matematik dersini sevdim ve matematik çok eğlenceli geliyor artık bana.Dgs için kadıköyde kesinlikle Yargı akademiyi öneriyorum.
    Arkadaşlar zorlu bir dgs hazırlık sürecini geride bırakarak İstanbul Üniversitesi Makine Mühendisliğini kazandım. Dgs için gittiğim Kadıköy Yargı Akademiyi dgs için rahatlıkla öneririm. Ben kurstan çok faydalandım çok memnun kaldım.Umarım sizler de hayalinizdeki yeri kazanırsınız.
  • Tasarı berbat. Resmen ticarethane. Bana üstüne para verseler oraya gitmem. Seninle ilgilenmiyorlar çünkü. Paraya bakıyorlar. Para bazlı eğitimden hiçbir şey olmaz. Murat ya da Yedi iklimi öneririm.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.