Şimdi Ara

Diablo 2 Yapımcısı: 'Blizzard Artık Oyuncuları Anlamıyor'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Diablo 2 yapımcısı eski Blizzard çalışanı Mark Kern, kişisel twitter hesabı üzerinden Blizzard Entertainment hakkında, özellikle Diablo Immortal duyurusuna ilişkin, bazı açıklamalarda bulundu.
     
    "Söylemekten nefret ediyorum ancak gördüğünüz şey Blizzard'ın artık oyuncuları anlamadığı."
     
    "Diablo'nun bir mobil versiyonuna sahip olmakta yanlış bir şey yok. Doğrusu, ben de böyle bir seçenek olmasını isterdim. Ancak oyunun tanıtılma şekli ve Blizzard yönetiminin tepkiyi tahmin edememesi beni şaşırttı. Blizzard eskiden gerçekten oyuncu odaklıydı."
     
    Mark Kern ayrıca "Diablo 4 olmayacağını bilsek bile PC oyuncularına bir PC oyunu görecekleri şeklinde bir beklenti" yaratıldığını ve Blizzard'ın Diablo Immortal duyurusu ile oyunculara "sağ gösterip sol vurduğunu" belirtti.
     
    Bethesda Softworks de E3 2018 basın konferansında The Elder Scrolls: Blades adlı bir mobil oyun duyurmuştu ve çok fazla bir olumsuz tepki almadı. Çünkü şirket sadece bu oyunu duyurarak tepki çekeceğini bildiği için çıkmasına daha çok zaman olan The Elder Scrolls VI'yı erkenden duyurdu. Blizzard ise BlizzCon 2018 açılış seremonisinin sonuna sakladığı duyuru mobil Diablo oyunu oldu ve oyuncuların asıl beklediği Diablo II'nin remaster sürümü ve Diablo IV hakkında hiçbir şey söylemedi. Buradaki haberde bahsettiğimiz üzere de oyunculardan çok sayıda olumsuz tepki aldı. 
     
    NetEase ortaklığıyla geliştirilen ve hikaye olarak Diablo 2 ile 3'ün arasında geçecek mobil devasa çok oyunculu çevrimiçi aksiyon rol yapma oyunu Diablo Immortal iOS ve Android cihazlar için çıkacak. Çıkış tarihi açıklanmadı.

    Sinematik duyuru fragmanını ve oynanış fragmanını buradaki haberden izleyebilirsiniz. 








  • Adam hakli beyler simdi daglin ...

    Mobilin yaninda Diablo 4'ü duyursalardi belkide istediklerine kavusurdu Blizzorrrrt.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bllizard Activision ile birleşince çöp bir firma oldu. Online odaklı amacı belli olmayan ergen veletlerin sevdiği firma haline geldi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Sayın Kern çok haklı.Diablo 3'ten kötü ne olur derken birde ne görelim uyduruk çin malı mobil versiyonu çıka geldi :) Başkalarının yerine utandık,dibi gördük malesef.Kim bilir diablo 3'ü de haberimiz olmadan fason olarak çinlilere yaptırdılar,adamlar da utanma da yok :)Vay babam vay.
  • Pc’yi takan yok artık para mobilde
  • En azından oyunu pc için de oynanabilir yapsınlar. Microsoft Store'a yükleseler yeter.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • adam haklı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.