Şimdi Ara

Diablo 3 Nasıldır Alınmalı Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhabalar, belki kimilerine göre çok saçma bir soru sordum ama şunu merak ediyorum diablo 3 nasıldır ve oyun çıktığı günden beri uzun zaman oldu bu zamadan alınabilidek bir oyun mudur ?



  • Bu tarz oyunları seviyorsan, kesinlikle elinde bulunması gereken bir oyun. Eleştirecek çok noktası var ama malesef artık oyun sektörü böyle. En baba oyun bile belli zaman sonra sıkmaya başlıyor. Diabloda bunlardan biri, lakin blizzard oyunu pathclarla hep sıcak tutma amacında bence bunu geçte olsa başarıyor. Malesef bana göre tek hatası patcların geç çıkması. Bana göre çıkan patchlarda yeterli yenilik getiriyor ve oyuna daha cok bağlıyor.

    Eğer hiç bıkmadan oynıacağım bir oyun arıyorsan diablo tam böyle bir oyun değil.. 3 ay oynarsın 1-2 ay patch ile yenilikler gelmesini beklersin. sonra yine 2-3 ayda yenilikleri tüketir yeni patch beklersin.. Ben bu şekil olması biraz hoşuma gidiyor aslında. Oyunda istediklerini yaptıktan sonra ara verme fırsatın oluyor ve bu fırsattan istifade beğendiğin diğer oyunlara zaman kalıyor..

    Ben diablo ve gta 5 oynuyorum.. 2 oyunda kısa süre ayırarak oynanacak oyun değil. tüm vaktinizi harcamak zorunda kalabiliyorsunuz.. Bu yüzden patch aralarında gtaya devam ediyorum.. Sende bu tarz düşünürsen, yani patch beklerken iyi olur baska oyunlarıda oynama fırsatım olur diyorsan.. Kesinlikle kacırma
  • yusufoz31 Y kullanıcısına yanıt
    evet aynı anda bir sürü oyun oynayan biriyim. mmorpg olsun fps olsun moba olsun. bir keresinde starter edition olarak denedim Diablo'yu aslında oynanış biçimi first person veya third person olmayışı bana çok değişik geldi diğer oyunlardan farklı olarak ve hoşuma da gitti. ve gerçekten hikayesi içine dahil olabilirsem kesinlikle zevkle oynayacağımı düşünüyorum aslında ama ben aynı zamanda single player oyunlardan çok multiplayer-online oyunlar sevdiğimden dolayıda birazcık kararsızım aslında.
  • yorum için teşekkürler. lunu sormak istiyorum herhangi bir online modu var mı insanlarla savaşabileceğimiz gibi yada yani sürekli ıoyunu bitirip başa dönmekten mi ibaret ?
  • Arkadaşım oyun güzel, insanlar sıkıldı oyundan (ben de dahil) onun için böyle sormak yanlış olur. Kendin gameplay falan izleyip karar vermelisin. Doğası gereği diablo böyle bir oyun zaten. Mesala skyrim'in senaryosunun kısacık olduğunu düşün ve bir çok itemle oyun bitseydi, ortalıkta daha iyi item için gezindiğini düşün. İnsanların bu oyundan sıkılmaması için çok uzun senaryo ya da birçok görev lazım, onu da yapmıyorlar. Şahsen patch yerine sürekli yeni görevler gelse sıkılmazdım.
    Ama yine de sürekli patch geliyor, diablo hastası bir insansan, bu tarz oyunları (hack&slash) seviyorsan alabilirsin fakat 100+ tl kesinlikle verilmez.
  • WaapS kullanıcısına yanıt
    kkürler ama bana oyunun onlinemodundan birazcık bahseder miisinz ?
  • İnfernal arkadasın dediğinin çoğuna katılmıyorum. 1-2 hafta cok abartılı olmuş. Arkadaşımızın sanırım amacı sadece t6'da bounty yapmak. Bu oyunun amacı şuanda t6'da takılmak değil Mümkün olduğu kadar yüksel griftte seviyesinden oynayabilmek ve bunun için savasmak. ladder sıralamasına bakarsanız anlarsınız nedemek istediğimi. 61grift yapan karakter başına 10 kişiyi bile bulmuyor.. Binlerce kişinin oynağı oyunda toplam 100 kişinin en yukarda olması aslında oynayanların yeteri kadar güclenemediğinin göstergesidir.. Tabiki burdaki amaç önemli olan. Eğer amacınız t6'da bounty yada rift yapmak ise 1-2 haftada oyun sıkar.. Lakin şuan oyun sistem yüksek grift yapılabilmesi icin tasarlanmış durumda..

    Pvp konusunda kesinlikle katılıyorum İnfernal arkadaşıma, Lakin bir şeyi unutmamak lazım. Bu oyun sıcak tutuluyor yani pvpde gelicektir ve yeniliklerde yapılacaktır.. Soruyorum arkadasıma 179 tl fiyatlarda satılan bir gta 179tl olmayı hak ediyorda bir diablo 100tl etmiyormu.. Gta'da hikaye modu bitince oyun bitiyor. (amacın içinde golf oynamak değilse ) online gelince oda aynı şekilde deatmatch bile yapsan bir anlamı çünkü geliştirebildiğin bir şey yok.. Heist desen oda bir yere kadar. hep aynı seyler..

    Kısacası burdaki mesele oyun 100tl edermi değil.. Dolar 2.70 bulmuş, misal söyle düşün dolar 5.50 oldu ne olucak. oyun 100 iken 200ü geçicek ve sen diyeceksinki diablo 200tl edermi ? etmez.. ama Diablo 39dolar eder kardesim. hemde fazlasıyla :)

    Ben kesinlikle oyunu tavsiye ediyorum. Bu oyunu yapan blizzard ve hala oyuna desteğini sürdürüyor..
  • Tabiki, oyunu internete bağlı bir şekilde oynayabiliyorsun. Tek de oynasan. Oyunda 2 seçenek mevcut (privategame , public game) birisi tek başına diğeri arkadaşlarınla. En fazla 4 kişi oynayabiliyorsunuz biri çıkarsa başka biri katılabilir.
    Başka biriyle oynarken bir kaybınız yok, ona ayrı eşya düşer size ayrı. Sadece yaratığa beraber dalarsınız. Benim en şikayet ettiğim nokta ölünce de bir kaybınız yok (diablo2 öyle değildi eşyalar saçılırdı) para bile kaybetmiyorsunuz.
  • WaapS kullanıcısına yanıt
    buda oyunu bir nebzede olsa kolaylaştırıyor demek istiyorsunuz sanırım. yorum için teşekkürler.
  • uzun yıllar call of duty oynamış biri olarak ben cs go'yu 6 tl'ye aldım ve inanılmaz sardı. sadece bilmiyorum ama belki dediğiniz gibi sadece pohpohlama olayından dolayı blizzard oyunları çok ilgimi çekiyor WoW oynamak istiyorum ama aylık ücret çok fazla. Diablo'yuda konusudur içeriğidir çok merak ediyorum ama online içerik benim için çok önemli çünkü single oyun oynamayı seven biri dğeilim.
  • yusufoz31 Y kullanıcısına yanıt
    hacı gta 5i nasıl bu oyunla kıyaslıyosun ya şakamı yapıyosun

    ben diablo 3 aldım oynadım bitirdim,ekstra paket falan dediler reaper bilmem ne ,onaada oyuna verdiğim paranın aynısını verecekmişim sözde .normalini bitirdim en fazla 10 gün oynadım birdaha da oynamadım paketi de almadım sarmıyor aga verilen paraya deymez
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Infernall

    100 lira az bir para gibi konuşuluyor,gta 5le ne alaka kıyaslamanın mantığı ne onu da anlamadım.Gta 5 oynamadım,gta oyunları tarzım değil sevmiyorum ama san andreas bile diablodan daha geniş içeriğe sahipken,gta 5 gibi bir oyunu madem kıyaslıyorsun biraz insaflı ol.Kıyaslamak o oyuna hakaret olur,ki gta 5in de fiyatı fazla,ben bir oyuna okadar para verilmesine karşıyım.Ki diablo değil 100 tl,30 40 tl etmeyecek bir oyun çünkü içeriği zayıf.Son olarak konu açan arkadaş şunu söyleyeyim sana,steamde geçen gün indirimle 12 liraya cs go aldım,yine o civarlarda da borderlands 2 aldım.Zaten diabloya girmiyordum,bf4 oynuyordum arada ,cs go aldıktan sonra bf4e birdaha girmedim satmaya uğraşıyorum.Bf4 premiumlu 100 liraydı,cs go 12 lira :) ne demek istediğimi az çok anlamışsındır.

    edit: Borderlans da diablonun silahlı versiyonu gibi birşey,level kasmak item düşürmek var ama silahlı mermili yani.Ama full dlcli fiyatı 13 liraydı.Ve keşfedecek çok kısım var oyunda,item düşürmesi zor,eline ne geliyorsa onu kullanıyorsun.Diabloda rift sırasına bak,herkesin itemler aynı :)

    Malesef bu tarz pohpohlanan ve belli fanları hariç gideri olmayan oyunların fiyatı yüksek ama içeriği zayıf ve oynanırlığı düşüktür.Ha şunu diyebilirim,offline veya story modda 1 2 gün bitirmek için güzel oyun .Hani halk arasında "ilerlemeli" dediğimiz tabire tam uyan ilerlemeli süper oyun diyebileceğimiz bir oyun ama o kadar. Online kısmına alacağı puan 10 üzerinden 2.

    100 lira az bir para değil,steamde 5 liraya çok daha zevk verecek oyunlar var ,mesela geçen gün total war oyunları bedavaydı 1 tane aldım ,zaman geçirmeye birebir.Örnek veriyorum sadece zevkler tartışılmaz ama içeriği olmayan bir oyuna 100 lira verip sürekli aynı şeyi yapıp bu oyun harika kesinlikle tavsiye ediyorum demek sanki karşıdaki kişinin de bu oyunun fanıymış gibi görüp yalan atmaktan başka birşey değil.100 lira gibi bir fiyatı olmasa al dene diyeceğim ama ..

    Verdiğim örneği anlamadın sanırım.. Oyun Türkiyede pahalı. Çünkü ülkemizde dolar 2.70. Bu yüzden 100tl... Gta5 örneğini şundan verdim. içeriği fazlamı. oyunu oynamadığın belli. 3 günde senaryosu bitti. 2 haftada almadığım araba,almadığım ev, yapmadığım görevi kalmadı. Bumu içerik fazlalığı.. Ne yapıcam heistleri tekrar etmekten başka ? Şunu diyorum, oyunların %90'ı böyle. Eğer gta5 yeni patch cıkarmaz ise 179tl heba olmus olucak. Yeni patchlar yeni özellikler getirdiği icin 179 eder denilip verilebilir. Çünkü yeni patclarda süre uzatılyor ve daha fazla oynama imkanın oluyor.. Diabloda böyle.. Eğer bedava gelen yenilikler olmasa oyun dediğin gibi 100tl etmez. lakin sıcak tutulan bir online kısmı var..Ros dlc'sinden beri oyun dahada iyi gittiğini görüyoruz..

    En baba oyunu getir, o oyuna yenilik gelmediği mühletce 2-3 ayda zaten tükatirsin oyunu. Lakib olay diablo olunca hiç kimse tükenmesin istiyor..

    Edit :) : Bu tarz oyunların sorunu orda zaten. Diablo2'de aynı idi. kac tane hotosuz enigmasız hammer paladin gördün ?

    Daha fazla içerik icin wow gibi bir dünyası olan diablo yapılmalı, yoksa zaten almayın. yeniliklerle sıcak tutulan bir oyun için yeterlidir diablo..
  • madaganka M kullanıcısına yanıt
    Ben oyunları kıyaslamadım. oyanabilirlik sürelerine göre söyledim. gta5'te kac cesit heist var ? 10mu ? para kazansan ne olucak.2 araban fazlamı olucak ? 1 helikopter fazlamı alıcaksın ? 2-3 ayda zaten alıyorsun hepsini.. Yani gta'da yenilik getirmediği muhletce oda kendini tekrar ediyor... Bunu kıyasladım.
  • İnfernall güzel konuşuyorsunda. Ben eminim yeni dlc çıksın hersekten önce sen alırsın Diabloyu.. :) Ben seni az çok hatılıyorum forumdan. Büyük ihtimal oyun içindede tanışıyor olabiliriz :)
  • Yok yalnış hatırlıyorsun, Ben 2 kez gold aldım oda gg'den birinde 25lik.. Birinde 50'lik aldım ama ozaman rmah ve ah vardı.. Aldığım gold'un parasından çok daha fazlasını kazandım rmahdan...:)

    Yeni dlc paketi geldiğinde demek istedim :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufoz31 -- 30 Haziran 2015; 15:08:38 >
  • Adam gibi cıgara olmuş 10 tl :) 10 günde bitiyor.. Enazında diablo enaz 2 ay sürüyor.. 100tl bu yüzden rahat eder :P :D
  • yusufoz31 Y kullanıcısına yanıt
    yeni dlc gelecek mi peki ? 100 tl demeyelim şu anda 22 $ :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: orhunerkan

    yeni dlc gelecek mi peki ? 100 tl demeyelim şu anda 22 $ :D

    Gecenlerde burda gördüm Diablo+ros paketi ile birlikte 50tl'ye satıyorlardı.. ikinci el olarakda alabilirsin. güvenilir kişilerde satabiliyor takipte olursan yakalaya bilirsin ikinci el...

    Dlc gelicek. bu konuda herkesle iddaaya bile girerim.. Şuanda dedikoduları fazlasıyla çıktı bile.. Genelde bu dedikodular tutuyor... Zaten Diablo3 blizcon'undada belirtiler enaz 2 dlc çıkartmayı düşünüyoruz diye...

    Bak aşağıdaki linkte bir arkadaş battnet hesabını satıyorm.. Hemde içinde wow ve son dlc'si bile varmış.. Diablo+ros var diyor.. 50tl'ye veriyormus.. arkadasla bir konus, güvence alabilirsen kacırma..

    http://forum.donanimhaber.com/m_107426750/tm.htm
  • Hala pvp yokmu oyunda , oha yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyuna pvp gelsede tutmaz. 3-5 gün oynanır farma döner herkes, farm yapıncada ne oluyorsa... Ben grift 45 atabildim oo ben 44 atabildim en fazla muhabbeti.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.