Şimdi Ara

Diablo 3 Nasıldır Alınmalı Mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Benim tavsiyem ilk önce Diablo 2 LoD'u indir onu normal zorluk seviyesinde bitir. Senaryosu ve oynanış tarzı hoşuna giderse Diablo 3'ü de alırsın. Diablo 2'yi sevmezsen Diablo 3'ü sevme ihtimalin çok düşük paranı boşa harcama.
  • Oyun parasının hakkını veriyor ya.Şuan kaç para olduğunu bilmiyorum ama ben 77 Diablo 3 'e vermiştim.Ek paket çıkınca onada 100 lira verdim.1000 saate yakın gametime yapmışız.Tabi bunun çoğu eski zamanlardan kalma.O zaman oynatıyordu oyun kendini.Ah ve Rmah kalksın diye burda kavga ediyorduk.Ah ve Rmah zamanında bile daha güzeldi oyun.Bir tane adam vardı oyunun yönetmeni adını hatırlamıyorum o gitti diye sevindirik olmuştuk bu gelen daha iyi demiştik.Gelen adam habire kolaylaştırdı oyunu habire kolaylaştırdı.Bir insan bu kadar eşek olmaz yaw.(Blood shard+ramaladni+Myriam).Eskiden on numara beş yıldız itemler sırf soketi yok diye çöpe gidiyodu.Şimdi soketli gelse adam soketini %10 dmg değiştiriyor ramaladniyle soket ekliyor.Biz oyuna kolay diyoruz adam 60gr yap da göreyim diyor.Yaw gem'in var yapıyorsun.Sen 1000 saatlik karakterle 60 yapıyorsun ben 30 saatlik dh'la 50 yapıyorum.(ki dhtanda hiç anlamam aslında)

    İçimizi dökmüş olduk böylelikle.Konuya gelirsek 0'ı d3+ros 130 lira falan diyor G2Ada.hesabını satanlarada denk geliyorum bazen 50-70 arası fiyat çekiyorlar.oyunu alırsan 100 saat sıkılmadan bi game time cepte(Tek bi karakter için 100 saat değil).Ben level boostlamıycam kendim 70 olucam diyorsan dahada artabilir.Gelen sezon başınada hiç yoktan bi 20 saat ekle.Bu konuya yorum atanların çoğu oyunu ilk çıktığından beri oynayan insanlar oldukları için bıkmışlar artık bende aynı şekilde.Ztn 3 sene hangi oyunu oynayıpta bıkmazsın ki?
  • Eğer hala almayı düşünüyorsan dostum şuan diablo %50 indirimde Battle.net'te Hem diablo 3 hem RoS ikisi 20'şer Euro. Yani Toplam 40 Euro. Yeni geleck olan patch oyunu daha da güzelleştiricek. Ben Tavsiye ederim
  • Bir kamyon eksi almış mesajın arasında kendi mesajımı görememek beni hem şaşırttı hem de üzdü.

    Sonra ufak bir araştırma ile bu konuda daha önce atılmış bir mesajımın olmadığını gözlemledim.

    Sırtımdan eksileri eksik etmeyin, ablalarını terk ettiğim için benden tiksinen aaağrtıııaaağ nefret eden cariyeler, bacılar, yurttaşlar haydilili yarlar.

    Başlıkla ilişikli: İyidir, hastır, hoşaf olmasına bir mani yoktur. Alınmalı.




    Heidit: Beyler aramızda bu mesaja artı veren bazı densizler var, kültür isteseydim yoğurdu geceden açıkta bırakırdım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 14 Temmuz 2015; 13:52:09 >
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
  • WaapS kullanıcısına yanıt



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 17 Temmuz 2015; 1:06:27 >
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
  • Bence almalısın Eğerki bu tarzı seviyosan tabii ki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris7777 -- 17 Temmuz 2015; 19:35:36 >
  • Aldın mı almadın mı bilmiyorum ancak oyun şöyle anlatmak yerinde olur, hikaye için alacaksan oyunu alma ancak grinding hoşuma gidiyor item kasacam daha fazla dmg vuracam tarzı şeyleri seviyorsan diablo parasının hakkını verir. 1000 saatten fazla gameplay time var benimde 800 saati Demon Hunter ilk karakterim v her zaman main oldu. Para vermedim Diabloya Wow üzerinden aldım ben ancak parasını hakettiğini düşünüyorum. Bloodborne 10 numara oyun kabul ediyorum ancak diablodan fazla mı içeriği var ? Gta yı yere göğe sığdıramıyor millet casual bi oyun benim gözümde. Diablo hardcore gamer kitlesi olan bi oyundur. 60 level rift herkes yapamıyor. Wowda da bu böyle LoL dede böyle herkes en yüksek tier de oynamak ister bu yolda çalışır. Hardcore adamlar her daim en önde olurlar çünkü 24 saatin 16 saatini nerdeyse oyuna ayırırlar. Günde 2 saat giriyorum tier 62 rift yapıyorum diyen varsa da inanma. Oyun kolylaştı evet doğrudur ancak senin tier 60 yapacak duruma gelmen en az 1 1 bucuk ayını alır. İçerik olarak da grinding denen olay zaten. LoL ve Dota da nasıl sürekli ynı haritayı oynuyorsan bunu da öyle düşün. Sürekli random mobları kesip item kasıyorsun. Kesinlikle ama kesinlikle hikaye için alma. Kitapları var onları oku internetten bak hikayelere sararsa sni nedir bu dersen o şkilde al oyna hikaye için
  • Dostum alırsan maksimum (70'den sonra) 1 ay oynarsın. Ha, ben 1000 paragon olacağım diyorsan orası başka.
  • Günde 15 saat oynarsan bir ay oynarsın maksimum, evet. Oyunu alacaksın, ilk zamanlar çok oynayacaksın, bu casual oyuncu için üç dört ay demek, sonraları da günde iki üç saat oynayacaksın, bazen ara verip özleyeceksin, burada yeni yamayı ptr'da denemediğini tahmin ettiğim kişilerin oyun süresi tavsiyesinin aksine bir iki yıl oyun süren olacak.

    Ben bilgisayar oyunu oynamayı seviyorum. Playstation da oynarım. Bir buçuk yıldır Diablo oynuyorum. Yeni nesil oyun sonu canavarını öldüreyim bitsin diye çırpınıyor. O yüzden bitirdikten sonra oyunu bir müddet daha oynuyor. Diablo fm gibi, heroes gibi, age of empires gibi, starcraft gibi oyun. Üç sene önce oyunu almış olsan sırf şu yeni cube kombinasyonları için yine başlardın. Tabii bir ay sonra sıkılma ihtimali de var ama o ihtimal bir hafta da olabilir, iki yıl da. Bunu etkileyen etmenler sadece oyunun sunduğu yapılabilecekler listesi ile değil, oyuncunun yapısıyla da alakalı.

    Ben de toplamda uzmanlaşmadığım iki karakter hariç (barb ve crusader) tüm karakterlerle 1000-1200 saat oynamışımdır. Öyle hunharca paragon kasayım sevdam olmadı, tatsız tuzsuz cru, monk ya da wd ile full support build'lerle umarsızca hep aynı şeyleri yapıp düşen tüm item'ları ihtiyaç olmadığından çöpe atıp, tek amaç paragon almak olduğundan fellik fellik pool arayıp mala bağlamadım. Support ihtiyacı varsa onu da iyi oynarım ama işim dh ile hasar yememek için hoplayıp zıplamak, hasar vermek. Bunu dönem dönem oyuna ara versem de çok eğlenceli buluyorum. Hele oyuna gelecek yamayla oyun bambaşka olacak, karakterimizi dilediğimiz hale getirmek casual oyuncu olarak aylarımızı alabilir.

    Oynamayı düşünen arkadaşlar, oyunu bir deneyin, oyun size göreyse sonraları mızmızlık yapmaz oynarsınız. Size göre değilse oyun ne kadar kaliteli de olsa, ne kadar övsek de oyun süreniz kısa olacaktır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • UE Fire seven DH'ler, ptr'da yang'ın yayı ile tfury, cindercoat ve coe deneyin. Sabaha kadar multishot atabilirsiniz. 10 dakikada ilk denemede 57 solo yaptım ki silahım da vit'li, 3270 damage'li yang. Elleşmezlerse bu hali ile bir takımda iki UE fire demek rahatlıkla 80 ve üstü grift demek. Belki daha fazla, diğer karakterler de cube kullanacak sonuçta.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rash_x

    Aldın mı almadın mı bilmiyorum ancak oyun şöyle anlatmak yerinde olur, hikaye için alacaksan oyunu alma ancak grinding hoşuma gidiyor item kasacam daha fazla dmg vuracam tarzı şeyleri seviyorsan diablo parasının hakkını verir. 1000 saatten fazla gameplay time var benimde 800 saati Demon Hunter ilk karakterim v her zaman main oldu. Para vermedim Diabloya Wow üzerinden aldım ben ancak parasını hakettiğini düşünüyorum. Bloodborne 10 numara oyun kabul ediyorum ancak diablodan fazla mı içeriği var ? Gta yı yere göğe sığdıramıyor millet casual bi oyun benim gözümde. Diablo hardcore gamer kitlesi olan bi oyundur. 60 level rift herkes yapamıyor. Wowda da bu böyle LoL dede böyle herkes en yüksek tier de oynamak ister bu yolda çalışır. Hardcore adamlar her daim en önde olurlar çünkü 24 saatin 16 saatini nerdeyse oyuna ayırırlar. Günde 2 saat giriyorum tier 62 rift yapıyorum diyen varsa da inanma. Oyun kolylaştı evet doğrudur ancak senin tier 60 yapacak duruma gelmen en az 1 1 bucuk ayını alır. İçerik olarak da grinding denen olay zaten. LoL ve Dota da nasıl sürekli ynı haritayı oynuyorsan bunu da öyle düşün. Sürekli random mobları kesip item kasıyorsun. Kesinlikle ama kesinlikle hikaye için alma. Kitapları var onları oku internetten bak hikayelere sararsa sni nedir bu dersen o şkilde al oyna hikaye için

    Ya sorması ayıp olmasın da, yeni çıkan bir roman mı alıyoruz ? ya da film mi izleyeceğiz ? Hikayeye bak öyle al nedir abi :) Hikaye olmadan hiçbir şeye benzemez diablo ben diyeyim sana. Diablo seri şeklinde bir oyun, önceki serileri oynamadı isen onları oyna öyle al diyebilirsin bu daha uygun olur. Eski serileri oynayıp hikayesi ile birlikte d3 oynamak bir başka güzeldir. Açıkcası 1000 paragon olmadan da bırakmayın bir zahmet, ben olamadım, öyle başından kaldırmayacak bir oyun olmadığından dolayı ama bu sevilmiyor anlamı taşımamalı. Sezon4 başlasın sıfırdan hikaye modu oynayın ne kadar özlediğini fark ediyor insan. Kimseye 70 level boost yaptırmayın kendinizi.
  • alacaksan %50 ındırım al ve ayrıca benım gıbı dıablo hastası ısen deluxe edıtıon al depo sorunu oluyor
    deluxe te +3 karakter yapabılıyorsun
  • InsideR kullanıcısına yanıt
    %50 indirim 19.07.15 tarihine kadar geçerli idi. Artık öyle bir indirim yok battle.net'e özel.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusufoz31

    İnfernal arkadasın dediğinin çoğuna katılmıyorum. 1-2 hafta cok abartılı olmuş. Arkadaşımızın sanırım amacı sadece t6'da bounty yapmak. Bu oyunun amacı şuanda t6'da takılmak değil Mümkün olduğu kadar yüksel griftte seviyesinden oynayabilmek ve bunun için savasmak. ladder sıralamasına bakarsanız anlarsınız nedemek istediğimi. 61grift yapan karakter başına 10 kişiyi bile bulmuyor.. Binlerce kişinin oynağı oyunda toplam 100 kişinin en yukarda olması aslında oynayanların yeteri kadar güclenemediğinin göstergesidir.. Tabiki burdaki amaç önemli olan. Eğer amacınız t6'da bounty yada rift yapmak ise 1-2 haftada oyun sıkar.. Lakin şuan oyun sistem yüksek grift yapılabilmesi icin tasarlanmış durumda..

    Pvp konusunda kesinlikle katılıyorum İnfernal arkadaşıma, Lakin bir şeyi unutmamak lazım. Bu oyun sıcak tutuluyor yani pvpde gelicektir ve yeniliklerde yapılacaktır.. Soruyorum arkadasıma 179 tl fiyatlarda satılan bir gta 179tl olmayı hak ediyorda bir diablo 100tl etmiyormu.. Gta'da hikaye modu bitince oyun bitiyor. (amacın içinde golf oynamak değilse ) online gelince oda aynı şekilde deatmatch bile yapsan bir anlamı çünkü geliştirebildiğin bir şey yok.. Heist desen oda bir yere kadar. hep aynı seyler..

    Kısacası burdaki mesele oyun 100tl edermi değil.. Dolar 2.70 bulmuş, misal söyle düşün dolar 5.50 oldu ne olucak. oyun 100 iken 200ü geçicek ve sen diyeceksinki diablo 200tl edermi ? etmez.. ama Diablo 39dolar eder kardesim. hemde fazlasıyla :)

    Ben kesinlikle oyunu tavsiye ediyorum. Bu oyunu yapan blizzard ve hala oyuna desteğini sürdürüyor..
    "Kısacası burdaki mesele oyun 100tl edermi değil.. Dolar 2.70 bulmuş, misal söyle düşün dolar 5.50 oldu ne olucak. oyun 100 iken 200ü geçicek ve sen diyeceksinki diablo 200tl edermi ? etmez.. ama Diablo 39dolar eder kardesim. hemde fazlasıyla :)"

    Dolar 5,50
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.