Şimdi Ara

DiABLO 3 (PS4 / PS3 ANA KONU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.156
Cevap
21
Favori
84.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  DiABLO 3 (PS4 / PS3 ANA KONU)



    Mouse ile oynayamayacağınız ilk Blizzard oyunu (Video)


    Dibalo 3'ün arkasındaki isimler anlatıyor

    Şubat ayında yapılan Playstation 4 konferansında yeni konsol için Diablo 3'ü yapacağını belirten Blizzard şimdi de oyun hakkında bir video yayınladı.

    Oyunun arkasındaki üç isim olan Yapım Yönetmeni John Hight, Baş Tasarımcı Joshua Mosqueira ve Kıdemli Tasarımcı Jason Bender'ın bulunduğu videoda ayrıca oyundan pek çok görüntü de yer alıyor.

    7 dakikalık bu videonun keyfini çıkartın.





    ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


    PC çıkışına çok az bir süre kalan Diablo 3, çıkacağı platformlar arasında sadece PC'yi bulunduruyor. Ancak bu bilgiye rağmen, daha önce Blizzard ekibinden konsollara yönelik sözler duymuştuk. Bu sözler resmileşmese de Diablo 3, PS3 için listelendi.
     
    Polonya kökenli oyun satış sitelerinden Sklepe.PL, Diablo 3'ün Playstation 3 sürümüne internet sitesinde yer verdi. Oyunun PS3 sürümü adına ön siparişleri başlatan site, 199 Polonya Zlotisinden, ya da 108 TL'den ön siparişleri kabul ediyor. 

    Sitede oyunun Xbox 360 sürümü yer almazken, Playstation 3 için 1 Temmuz tarihi de dikkatleri çekiyor. Güvenelim mi, güvenmeyelim mi karar size kalmış;

    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Diablo_3_PS3_icin_Listelendi-27731.htm



     DiABLO 3 (PS4 / PS3 ANA KONU)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 17 Mayıs 2013; 10:49:15 >







  • PC'nin ruhuna fatihayı okumuş Bılizırt.
  • Bilindigi uzere herkezin dusuncesi ayni yonde DiABLO ve benzeri bir cok oyun PC de oynanir. Evet haklilik payi mevcuttur. Fakat unutmayalimki PS1 de DiABLO yu zamaninda az oynamadik, ve bence Blizzard din konsollarada destek vermesi mutluluk verici. Ayrica benim gorusum DiABLO 3 ile birlikte Blizzard konsollara kesinlikle gamepad haricinde oynanisi dahada kolay hale getirecek farkli bir konturol sistemi uygulayacaktir diye tahmin ediyorum .


    PS1 den Diablo oyun ici goruntuleri oynuyanlar animsiyacaktir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 18 Şubat 2011; 10:14:16 >




  • Blizzard'dan gelen son haber Diablo III'ün en azından PC platformu için büyük oranda hazır olduğunu gösteriyor. Nitekim firma oyunun konsol port'u için Gamasutra'ya üst düzey yapımcı alanında iş ilanı verdi.Açılan bölüm için oyun endüstrisinde en az 4 yıllık bir tecrübe gerekiyor ve adayların en az piyasaya çıkmış bir adet AAA konsol oyununda üst düzey yapımcı rolünü üstlenmiş olması gerekiyor.


    Blizzard in Konsol port'u için Gamasutra'ya üst düzey yapımcı alanında vermis oldugu iş ilanına asagidaki linkden ulasabilirsiniz.

    http://jobs.gamasutra.com/jobseekerx/viewjobrss.asp?cjid=25316&accountno=48212




  • Görmeden inanmam
  • süper haber
  • Bence yılın haberi ama millet kopya orjinal kavgası yapmaktan oyunlara vakit ayıramaz oldu.
  • Çok güzel bir haber.Dünyanın en geniş oyuncu kitlesine sahip olan bir firmanın ps3'e oyun çıkartması aklıma şu soruyu düşürdü.
    Bundle(klavye,mouse) ile birlikte wow da ps3 e gelirmi ? Eğer gelirse muhteşem olur.Bi düşünün 720p lcd ekran karşısında raidlere koştuğunuzu.Böyleliklede fps problemi ortadan kalkar.
  • Olağanüstü haber,hatta yılın haberi diyebilirim rahatlıkla.Devrin konsol devri olduğunu blizz'de anladı sonunda.
  • Arkadaslar sizlerle bir vidiyo paylasacagim. Bu vidyo Blizzard Entertainment in konsollara artik onem verdiginin kaniti niteligindedir. Diablo 3 - Beta In 2011, Console Game, Gear Sets - Purgatory Ep2 adinda bir Diablo 3 youtube vidyosu mevcut.

    http://abc-games.co.cc/console-game/diablo-3-beta-in-2011-console-game-gear-sets-purgatory-ep2/





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 18 Şubat 2011; 16:23:31 >




  • Oynayan arkadaşlar bilir. Diablo, PS1 de şimdiki değimiyle co-op yani iki kişiyle oynanabiliyordu.
    İki kişi ilerlemezse ekran gitmiyordu. Ben sindire sindire oynamayı seviyordum. Kuzenimde hızlı hızlı ilerlemeyi seviyordu.
    Kuzenimle bu oyunu oynarken her defasında birbirimize girerdik.
    Şimdi bekliyorum şöyle iyi bir PS1 emulatörü çıksada tekrar oynasak acaba gene kavga edermiyiz diye merak ediyorum.
  • Çok güzel haber
  • Hey gidi gunler hey vidyosunu buldun cartok kardesim asagida. Blizzard Entertainment den tek beklentim malum PC de oynamak daha kolay dogrudur fakat Blizzard gibi dev bir firma konsollardada oyunu daha kolay oynamak adina bir iki cozum getirir. Bu nasil bir sey olur emin degilim fakat gamepad yerine Diablo 3 e ozel bir gamepad gelirse hic sasirmayin derim. Ben cok umutluyum.





  • Eyvallah SiPAHi_ arkadaşım eski günlere döndürdün beni.
    Bu türde oynadığım ilk oyundur Diablo 1.
    İtem toplamayla geçirdiğim vaktin haddi hesabı yoktur herhalde
  • @ cartok kismetse artik item'leri Diablo 3 de toplamaya devam edecegiz kardesim. Geceler artik haram bizlere :) Diablo 3 hakkinda PC cephesinden bir gameplay vidyo paylasiyim.

  • Diablo 3'ün konsol haberi yanlış alarm mı?

    Blizzard'dan bir açıklama geldi

    Blizzard yeni yaptığı bir açıklama ile Gamasutra'da verdiği üst düzey yapımcı pozisyonu için olan iş ilanının Diablo III'ün konsol portunun duyurusu olarak kabul edilmemesi gerektiğini belirtti.

    Sabahki haberin ardından bir açıklama yapma gereği duyan firma "Şu an için Diablo ile alakalı bir konseptin konsol versiyonunu araştırıyoruz ve Diablo III'ün konsol ile alakalı üst düzey pozisyonları doldurmaya çalışıyoruz. Geçmişte de dediğimiz gibi gerekli ilgi gösterilirse oyun çok güzel bir şekilde konsola da uyarlanabilir, dolayısı ile biz de dışarılarda bunu becerebilecek yetenekler olup olmadığına bakıyoruz. Eğer Diablo ile ilgili derin bilgiye ve sizden istediğimiz yeteneklere ve tecrübeye sahipseniz iş ilanımıza başvurun.
     DiABLO 3 (PS4 / PS3 ANA KONU)

    ncak lütfen şunu bilin ki bu iş ilanı oyunun konsol versiyonunun da yapılacağına dair bir resmi duyuru değildir. Diablo III'ü herşeyden önce PC ve Mac'ler için hazırlıyoruz ve gecikmeye yol açacak veya oyunun çıkışını etkileyecek herhangi bir konsol yorumlamasına izin vermeyeceğiz" dedi.

    Kısacası her şey eski tas eksi hamam. Firma oyunu konsol için düşünüyor ancak bunu istedikleri kalitede yapabileceklerine inanmadıkları sürece denemeyecekler bile.

    Kaynak:http://www.merlininkazani.com/Diablo_3un_konsol_haberi_yanlis_alarm_mi-haber-39761p1.html




  • Asrın oyunu yuvasına dönüyor demek, Bilgisayar oyunculuğunun vay haline! PSOne'da on kere bitirdiğim Diablo'yu oynarken geçirdiğim saatler aklıma geldi bir an. Platform arasındaki fark ciddi derece olmayacaksa eğer, istemeye istemeye yapacağım Bilgisayar toplama işinden vazgeçebilirim...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ICOSolidEye

    [b]Asrın oyunu yuvasına dönüyor demek, Bilgisayar oyunculuğunun vay haline! PSOne'da on kere bitirdiğim Diablo'yu oynarken geçirdiğim saatler aklıma geldi bir an. Platform arasındaki fark ciddi derece olmayacaksa eğer, istemeye istemeye yapacağım Bilgisayar toplama işinden vazgeçebilirim...


    Play Station, Diablo için asla yuva olmadı Gerçek yuvası(platformu) her zaman Pc olmuştur
  • Kötü oldu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cartok

    Görmeden inanmam

    Ben demiştim.
    Hevesimiz kursağımızda kaldı.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.