Şimdi Ara

DiABLO 3 (PS4 / PS3 ANA KONU) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.156
Cevap
21
Favori
84.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Adamların acelesi yokki :) zaten sırf wow dan götürüyor malı. bunuda bi 10 yıl oynatmak için millete, ince eleyip sık dokuyolardır.Şahsen bende gelsin diye sabırsızlansamda bi yandanda bliz boşa bekletmez kimbilir ne manyak bir oyun olacak diyede heyecanlanıorum,gelsede bi dalsak oyuna yaw:) pc si olanlar torchlight ile idare etsinler oda baya güzel xboxada cıkmıs sanırsam...
  • bukadar beklettiler deyer umarım. sonsuz içeriklemi gelicek ne
  • Blizzard ın işi belli olmaz. Senelerce uğraşır port eder sonra iptal eder. Adamların kalite standartları çok yüksek. İnanmadıkları hiç bir işi yayınlamadılar. Bakınız Starcraft:Ghost. Senelerce geliştirildi ama iptal edildi. Konsollar açısında harika haber. Özellikle coop oynanabilecek olması. Ama PC ye önce çıkacaktır.
  • Efsane olur çıkarsa
  • Konsollara çıkmayacak büyük ihtimalle beyler. Yada çıkarsa oyun PC'ler için biz konsol sahipleride bir 5 yıl daha bekleriz gibime geliyor.
  • Diablo 3 Ekibi PS3 Yazılım Mühendisi Arıyor !!!
    .

    Diablo 3'ün konsollara da gelebileceği uzun süredir konuşuluyor. Buna rağmen oyunun PC sürümünün çıkış tarihi bile belli değil. Yine de konsollar hakkındaki söylentiler bitmek bilmiyor. Blizzard Entertainment'in kendi sitesindeki bir iş ilanında 5 yıllık deneyimi olan, 1 sınıf bir oyunda çalışmış Playstation 3 yazılım mühendisi arandığı duyurulmuş.Bu ilan Diablo 3'ün Playstation 3 için de hazırlandığı olarak yorumlanabilir.

    http://gematsu.com/2011/06/diablo-team-seeking-ps3-engineer
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Diablo_3_Ekibi_PS3_Yazilim_Muhendisi_Ariyor-16224.htm
    .

    Kuvvetle muhtemel Diablo 3 PC cephesine ciktiktan belli bir sure sonra PS3 icinde port edilicek. Bu haberler uzun suredir guncelligini koruyor.




  • Bu son haber aylar evelindede internete yansımısdı. Fakat bu sefer oyun dünyası bu son haberle birlikte diablo 3 ün pc ye cıktıktan belli bir süre sonra konsollarada cıkacagına inanmaya başladı. Hayırlısı.
  • Diablo III on the PlayStation 3 Becomes Even More of a Reality
    .

    Kaynak :http://playstationlifestyle.net/2011/06/04/diablo-iii-on-the-playstation-3-becomes-even-more-of-a-reality/
  • ömrümü yedin diablo...
  • Diablo 3'ü Konsollara Getirme Projesi Ciddileşiyor !
    .

    Genellikle PC platformu için çıkardığı oyunlarla tanıdığımız Blizzard da gözünü konsollaradikti. Firma Diablo 3'ü konsollara getirmek için bir geliştirici ekip kuruyor. Hatırlarsanız daha önce bu konuda iş ilanı verilmişti, şimdi ise büyük bir takım kurulma aşamasına geçilmiş gibi görünüyor.      Diablo 3'ün baş tasarımcısı Josh Mosqueira'nın açıklamasına göre Blizzard bu deneyimi konsol oyuncularına da yaşatmak konusunda çok ciddi. Şu an bir konsol takımı kurduklarını söyleyen Mosqueira; Diablo 3'ü konsollara uyarlama hayalinde çalışacak programcılar, tasarımcılar ve sanatçılar aramaya devam ettikleri vurguladı.
    .
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Diablo_3u_Konsollara_Getirme_Projesi_Ciddilesiyor-18749.htm




  • Şok : Diablo 3 Türkçe olabilir !!
    .

    World of Warcraft, StarCraft ve Diablo ile tanıdığımız Blizzard'a dair Gamescom'da dolaşan bir söylenti, Türk katılımcılarda ve Köln'deki milyonlarca gurbetçi vatandaşımızda büyük heyecana neden oldu. Söylentiye göre Blizzard, bundan sonraki oyunlarında desteklediği diller arasına Türkçe'yi de ekliyor.Blizzard'ın Türkiye için yerelleştirme çalışmalarına başladığı biliniyordu. Resmi duyuru için yarını beklememiz gerekiyor ancak söylenti doğru çıkar ve Blizzard henüz geliştirme aşamasında olan oyunlarına Türkçe dil desteği eklerse, Diablo 3'ü de Türkçe görmemiz işten değil. Gelişmeler için takipte kalın...
    .
    http://www.merlininkazani.com/Sok_dedikodu_Diablo_3_Turkce_olabilir-haber-43989p1.html




  • Blizzard'dan Diablo 3'ün baş tasarımcısı Josh Mosqueira nin boylesi iddali bir aciklamasi uzerine biz Diablo severlere konsollarda oyunu beklemek duser evelALLAH. Muhtemelen PC ye ciktiktan uzun bir sure sonra olsada beklemeye deger.
    .

    Diablo 3'ün baş tasarımcısı Josh Mosqueira'nın açıklamasına göre Blizzard bu deneyimi konsol oyuncularına da yaşatmak konusunda çok ciddi. Şu an bir konsol takımı kurduklarını söyleyen Mosqueira; Diablo 3'ü konsollara uyarlama hayalinde çalışacak programcılar, tasarımcılar ve sanatçılar aramaya devam ettikleri vurguladı.
    .
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Diablo_3u_Konsollara_Getirme_Projesi_Ciddilesiyor-18749.htm




  • Heleki haberdede denildigi gibi Blizzard, bundan sonraki oyunlarında desteklediği diller arasına Türkçe'yi de ekliyorsa Diablo 3 verecegi tat 2 kat artar dusunemiyorum dahi. :)
  • Türkçe blizzard oyunları ve konsolda diablo. Rüya gibi bir şey bu.
  • @ ULYSES gercekten oyle cifte kavrulmus diye buna denir sanirim insallah.
  • Mesaj yazdigimiz halde konu neden 1. sayfada gozukmuyor anlamiyorum. Bu forumda baska bir cok konudada bu sorun yasaniyor. Bu sorunu yetkililerin halletmesi lazim. Zira bu hata aylardir duzelmedi.
  • Artık beklerken sabırların taştığı, çıkış tarihi hakkında pek çok söylenti dolaşan ve çıktığında satış rekorları kıracağı kesin olan Diablo IIIiçin ilginç bir haberimiz var. Bildiğiniz gibi Diablo II, Normal, Nightmare ve Hell zorluk seviyelerine sahipti ve Hell gerçekten de oyunculara cehenemi yaşatıyordu. Peki ya bir de Inferno'yu denemeye ne dersiniz?     Blizzard'dan gelen bilgilere göre zorluk seviyelerinebir deInferno adındaçok çok zor bir ek daha geliyormuş. Bu seviyede oynayanlar çok daha zor ve fazla düşmanlakarşılaşacak ve çok daha uzun saatler boyunca Diablo III ile cebelleşeceler. Tabi bunun hediyesi olan çok daha iyi item'lar ve zırhlar ile karşılaşacaklar. Aynı zamanda Diablo II'de olduğu gibi bir item için aynı bölümleri tekrar tekrar oynamalarına gerek kalmayacak.
    .

    PC icin Diablo III'ün betası Eylül ayında başlıyormus.
    .
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Diablo_IIIe_Inferno_Seviyesi_Geliyor-18763.htm




  • Süper haberler bunlar! İnşallah haber olarak kalmaz da gerçeğe de dönüşür.
  • Diablo, konsollara gelebilir. Blizzard kararlı !
    .

    Blizzard, PC ve Mac platformları dışında başka platformlarda da çalışmaya istekli görünüyor. Gamescom'da açıklama yapan Blizzard yetkilileri, gelecekte Diablo 3'ün konsollara gelebileceğine dair sinyaller veriyor gibi. Zira "Bizi izlemeye devam edin" diyorlar. Blizzard, şu an en iyi konsol takımını kurmak için çalışıyormuş. Ayrıca Diablo'yu konsollara getirme hayali olan tasarımcılar ve programcılar da arıyormuş. Bu da gösteriyor ki, ilerleyen yıllarda Diablo'yu konsollarda görebiliriz.Peki Diablo veya farklı bir oyun, ne zaman konsollar için gelir? Bu konuda aceleci davranmamamız gerekiyor. Zira Blizzard'ın halihazırda oyun duyurularını göz önüne aldığımızda, konsollar için yakın bir zamanda duyuru beklememiz pek de mantıklı değil. Biz değil, bunları Diablo 3'ün baş tasarımcısı Josh Mosqueira söylüyor. Heyecanla bekliyoruz.
    .
    http://www.merlininkazani.com/Diablo_konsollara_gelebilir_Blizzard_kararli-haber-44116p1.html




  • test
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.