Şimdi Ara

Diablo geçmişim var poe ye başlıyım mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yabancı dilim iyi olmadığından kendime güvenemiyorum.sizce dert etmeden denemeliyim mi ? türkçe buildler var mı ?



  • Başla.zamanla ustalışırsın.http://poe-profile.info http://poe.ninja item ve build hepsini bulursun.https://pathofexile.gamepedia.com
    den ceviriyi kullanarak bilgilenmen gerekir...




  • guclu433 kullanıcısına yanıt
    sitelere biraz baktım ama hiçbir şey anlamadım açıkçası. discorddan falan bilgilendirme şansınız var mıydı acaba ?
  • Diabloya gore poe de build sistemi daha karışık.Bi talent ağacı var hayal etsen anca o kadar olur :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ArmedVictory

    sitelere biraz baktım ama hiçbir şey anlamadım açıkçası. discorddan falan bilgilendirme şansınız var mıydı acaba ?

    https://forum.donanimhaber.com/path-of-exile-rehberi-son-guncelleme-temmuz-2016--83548152

    burada biraz açıkladım mekaniğini. sitenin sorunlu oldugu zamanlardan kalma harflerde sorun var ama anlasılıyor galiba. :D

    kısaca anlatayım:

    itemlerin üstünde soketler var oraya gem yerleştiriliyor. ana gem i destekleyen support gemler var. ana gemin üzerinde yazan özelliklere göre support gemin özelliklerine bakarak o ana gemi destekleyip desteklemediğini anlayabilirsin. skiller gemlerin lvl atlamasıyla gelişiyor. birde uniqueler var. diablodan farklı buradaki unique mantıgı. unique eşya süper item demekten ziyade spesific özellikler barındaran itemdir. oyunun mekanigine direk etki eder. sana direk belki oyunda hiçbirşekilde elde edemeyecegin özellikler verir. itemin üzerinde açıklıyor zaten ne oldugu.

    oyunda item satış mantığı birebir irtibata geçmekle oluyor. AH , dükkan gibi bir sistem yok. illaki satıcı online olup elden vermeli.

    oyunda gold yok. itemleri gold karşılığı alman gibi bir durum da yok. takas var oyunda. bazı orblar değerli. genelde orblar gold gibi kullanılır oldu.

    poenin zorluğu çooook fazla unique ve çook fazla gem var. bunların karışıklıgı yetmezmiş gibi talent ağacı yeni başlayanlara karışık geliyor. bu da yetmezmiş gibi sınıf özellikleri de var. yani iyi bir build sınıf/talent/item/gem kombinasyonlarını iyi yapmaktan geçiyor. internetten hazır build guidelar var. oralardan bi build bulup onu tıpa tıp uygularsan ilk başta acemilik dönemini atlatırsın.

    ben şahsen oyunu bu karışıklık ve hep aynı yerleri yapıp durmaktan bıktıgım için bıraktım. ama diablodan daha zevkli bir oyun. iyi oyunlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 21 Mart 2018; 9:37:7 >




  • Diablo ya da benzeri oyun geçmişi olan için çabuk alışıyor. Ben çabuk öğrendim, aslında kolay oyun. Biraz netten araştırmayla sıfır sıkıntı çekersin.
  • Kesinlikle başlamalısın diabloya kıyasla çok daha güzel bir rpg ve çok daha geniş diablodan kısa sürede sıkılmak mümkün çok oynadım biliyorum. Ama poede gerçekten gerek build çeşitliliği gerek oyunun content genişliği olsun seni sıkmıyor ve her 3 ayda bir gelen sezonlar zaten inanılmaz güzel oyun hep güncel ve yeni şeyler sunuyorlar.
  • Merhaba, kesinlikle başlamanızı öneririm, açıkçası PoE herkesin beklediği asıl Diablo 3'tür; Diablo 2'nin ruhu PoE'ye geçmiş...
    Yabancı dil sorun olabilir, zira lore Diablo'ya göre daha derin ve hikaye anlatımı ve görevler biraz daha zorlu...
  • Haklısınız aradığımı poe de bulabilirDİM. Maalesef donanım el vermedi oyuna devam etmeme. Olmasaydı sonumuz böyle...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.