Şimdi Ara

Diablo III [ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37.503
Cevap
74
Favori
1.546.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şu anda WOW varken , SC 2 varken , Diablo yu çıkarmazlar... Çünkü eğer wow Lich King i çıkaracaklarsa daha 30 sene bekleriz... Çünkü eğer blizzard Diablo yu çıkarırsa WOW oyuncuları azalabilir ve para kaynağı azalır. WoW oldukça değerini kaybettiği ve eklenti paketleri çıkmamaya başladığı zaman Diablo 3 ü çıkartırlar...
  • Haberler gerçek ise bir Efsane daha geri dönüyor.Artık bekleeye başladığım oyun sayısı 2 yükseldi :)
    Red Alert 3 ve Diablo 3 olacak beklediğim oyunlar.İnş Gerçek bir haberdirde.Blizzard ortalığı D3 ile yıkar geçer.
  • Diablo 3 için son bir ay mı?



    PC Gamer dergisinin Mayıs sayısında bulunan ufak bir uyarı herkesi heyecanlandırdı. 'Sansür' adı altında hazırladıkları yazıda, gelecek sayılarında çok büyük bir haber vereceklerini, yalnız o zamana kadar konuşmalarının yasak olduğu belirtilmiş. Meraklı Blizzplanet ise bu haberin altını biraz daha karıştırarak ortaya şöyle bir tablo çıkardı:


    PC Gamer büyük ihtimalle, geçtiğimiz haftalarda 'Gaming press Magazines' içerisinde yer alarak Blizzard'ı ziyaret etti.

    Hatırlarsanız PC Gamer, 2007 Mayıs ayında StarCraft 2'nin de duyuralacağını bilmişti.

    PC Gamer önümüzdeki 30 gün konuşmak istemiyor... Çünkü Blizzard'ın Uluslararası Davet'i 28-29 Haziran tarihinde Paris'de gerçekleşecek.

    Haziran 29, Diablo II'nin Amerika'da (2000) ve ek paketi Lord of Destruction'ın Avrupa'da (2001) piyasaya sürüldüğü tarih.

    Her ne kadar dedikodu gibi gözükse de ateş olmayan yerden duman da çıkmıyor bu günlerde.



    Tr Gamer




  • yaw arkadaşlar ben bi 2. sini oyniyimda 3 sonra çıksın
  • şimdi bi diablo keseceğim geldi kurdum oynuyorum.
    daha act 2 deyiz yolumuz uzun
  • nerdesin diablo?
  • Oyun olarak kabul edemediğim bir yapım diablo benim tek istediğim diablo2'nin gölgesinde kalmasın hatta olabilirse daha iyi olsun gerçi daha iyi nasıl olur bilemiyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Pir

    Diablo 3 için son bir ay mı?



    Tr Gamer



    2012 de kıyamet kopacak blizzard hadi çabuk ol
  • quote:

    Orjinalden alıntı: blacksmoke

    şimdi bi diablo keseceğim geldi kurdum oynuyorum.
    daha act 2 deyiz yolumuz uzun


    Hakketen haa şu yazılanları okuyunca insanın diablo 2 oynayası geliyo nedense. Şimdi gidip bi necro daha mı açsam...
  • Diablo 1 de "diablo"yu kesip soulstone içine hapsedip alnımıza çaktık...
    Diablo 2 de bu çakılan soulstone'u ve diğer 2 kardeşin soulstone'larını hellforge'da parçaladık.
    Eee? Garibim "diablo"nun kuzeni felan mı olcak Diablo3'te?
    Var mı tahmin?
  • Bill Roper gitmiş olsa dahi blizzard eğer bu oyunu çıkartacaksa çok üst düzey bir oyun bekleyebiliriz kolayca. Bunu ise Blizzard'ın şirket politikasından kolayca görüyoruz zaten. Adamların çıkarttıkları sadece 3 seri var; Diablo, Warcraft, Starcraft. Ve bunların eklenti paketleri. Diablo 2, Warcraft 4, Starcraft ise - şimdilik - 1 oyun ve buna rağmen dünyanın en iyi oyun yapımcılarından biri sayılıyorlar. Çünkü belirli bir dönemde tek bir oyuna odaklaşıp herşeylerini o oyuna veriyorlar ve bu aşama genelde birkaç yıl sürüyor. Risk almayı sevmeyen bir şirket yani kısaca. Bence zaten Bill Roper'ın şirketten ayrılma sebeplerinden birisi de bu. Çünkü Blizzard onun Diablo 3'ü Hellgate London gibi FPS ve diğer onca yenilikle çıkartmasına izin vermezdi. Gelenekçi bir şirket çünkü Blizzard. Bu yüzden de asla kötü oyun çıkartabileceklerini sanmıyorum. Eğer kötü olacağına inanırlarsa hiç çıkartmazlar.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: N. Flamel

    Bill Roper gitmiş olsa dahi blizzard eğer bu oyunu çıkartacaksa çok üst düzey bir oyun bekleyebiliriz kolayca. Bunu ise Blizzard'ın şirket politikasından kolayca görüyoruz zaten. Adamların çıkarttıkları sadece 3 seri var; Diablo, Warcraft, Starcraft. Ve bunların eklenti paketleri. Diablo 2, Warcraft 4, Starcraft ise - şimdilik - 1 oyun ve buna rağmen dünyanın en iyi oyun yapımcılarından biri sayılıyorlar. Çünkü belirli bir dönemde tek bir oyuna odaklaşıp herşeylerini o oyuna veriyorlar ve bu aşama genelde birkaç yıl sürüyor. Risk almayı sevmeyen bir şirket yani kısaca. Bence zaten Bill Roper'ın şirketten ayrılma sebeplerinden birisi de bu. Çünkü Blizzard onun Diablo 3'ü Hellgate London gibi FPS ve diğer onca yenilikle çıkartmasına izin vermezdi. Gelenekçi bir şirket çünkü Blizzard. Bu yüzden de asla kötü oyun çıkartabileceklerini sanmıyorum. Eğer kötü olacağına inanırlarsa hiç çıkartmazlar.

    bunlara katılıyorum ve inanmak istiyorum




  • üzgünüm beyler

    Dün sizlerle paylaştığımız haberde PC Gamer dergisinin Ağustos sayısında çok büyük bir oyunun duyurulacağından bahsetmiştik ve bu oyunun büyük bir ihtimalle Diablo 3 olacağı dedikoduları ortalıkta dolaşıyordu. Ancak PC Gamer dergisi Voodoo Extreme sitesine yaptığı açıklamada Ağustos ayında yayımlanacak sayıda 2 tane büyük oyunun duyurulacağını ve bu oyunlardan hiçbirinin yapımcısının Blizzard olmadığını belirtti. Anlaşılan Diablo 3'ün çıkmasını daha çok bekleyeceğiz.

    kaynak :
    http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=13700




  • Diablo 3
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Fallout

    Diablo 1 de "diablo"yu kesip soulstone içine hapsedip alnımıza çaktık...
    Diablo 2 de bu çakılan soulstone'u ve diğer 2 kardeşin soulstone'larını hellforge'da parçaladık.
    Eee? Garibim "diablo"nun kuzeni felan mı olcak Diablo3'te?
    Var mı tahmin?



    Diablo 3 kitabı çıkmışdı o o kitabı alıp okuyup belki bir tahmin yürütülebilir
  • Bartuc u da konu alabilirler bence.diablo yu kes kes nereye kadar?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Fallout

    Diablo 1 de "diablo"yu kesip soulstone içine hapsedip alnımıza çaktık...
    Diablo 2 de bu çakılan soulstone'u ve diğer 2 kardeşin soulstone'larını hellforge'da parçaladık.
    Eee? Garibim "diablo"nun kuzeni felan mı olcak Diablo3'te?
    Var mı tahmin?


    Baal'ın ruhtaşı noldu bilmiyoruz. Onu da Tyrael kendi alnına çakmıştır belki.
    Tyrael: "Hacı bak şimdi siz insanlar çakmayı bilmiyonuz.. İlk oyunda çaktınız, noldu?? İkinci oyun oldu. O yüzden iyi seyret bak böyle çakacan. A-ha çakıyom ba ba ba iyi bak.." şeklinde bir maymunluktan sonra 3. oyunun yolunu böylece açmış olur Tyrael hazretleri. Sonra 3. oyunda Tyrael içine ruh kaçmış kötü melek olur ve yanına cennet-cehennem arası öyle bir yerlerde duraktan hobbidik bir yaratığı kendine yancı yapar. Sonra bunlar düşerler yollara. Yol boyunca Tyrael değişim gösterir, sonra içinden ce-eee diye Baal falan çıkar böyle uzar gider..

    Hikaye anlatış tarzı çok önemli. Zaten Blizzard oyunlarının en büyük artısı iyi düşünülmüş geniş konuları + iyi hikaye anlatımı, sbölüm arası filmler falan.. D2'yi ilk oynarken en etkileyici şeylerden bir tanesi hikayeyi izlerken tam olarak hangi zaman dilimini anlattığını ilk izlemede anlayamamış olmamdır. Bir sondan bir baştan falan derken karıştırıp öyle anlatmışlardı. Anlamaya çalışması bile zevkli olmuştu.

    O yüzden benim tahminim şöyle: Bence hem Diablo1 öncesi olaylar hem de Diablo2 sonrası olaylar anlatılacak. Gene ikisini karıştırsınlar, önce D2 sonrası olaylara bir giriş yapıp sonra D1 öncesine geriye dönmeler yapıp öyle anlatsınlar hikayeyi. Konu hazır zaten: D2'nin sonunda Tyrael büyük taşı kırarken şimdi bundan sonra olacakları ben bile kestiremiyorum gibi laflar ediyor. Çünkü Worldstone cehennem yaratıklarını uzak tutmaya yarıyordu, şimdi o yok zaten cehennem de hazır bekliyor. Konu belli yani, ama böyle olursa Diablo olmaz. Diablo'nunu olması için de D1 öncesi döneme ait olayların anlatıldığı geriye dönmelerle hikayeyi anlatıp bir yerden Diablo'yu hikayeye katarlar.




  • Orjinalden alıntı: zikaçu

    Baal'ın ruhtaşı noldu bilmiyoruz. Onu da Tyrael kendi alnına çakmıştır belki.
    Tyrael: "Hacı bak şimdi siz insanlar çakmayı bilmiyonuz.. İlk oyunda çaktınız, noldu?? İkinci oyun oldu. O yüzden iyi seyret bak böyle çakacan. A-ha çakıyom ba ba ba iyi bak.." ....

    evet Baalın taşı meydanda yok.
    ama hani diablo 3 çıkacaktı
  • blizzarddan babam çıksa yerim ama keşke yapımda emeği bulunan herkes hala kadroda olsaydı demekten de kendimi alamıyorum ...
  • Bartuc'u kestik bu arada onu da hatırlatayım, Travincal'da ya da Throne Room'daydı.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.