Şimdi Ara

DİGİTÜRK SagemPlusIQ 4K Cihaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.934
Cevap
24
Favori
152.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Konu kutunun genel konusudur. bu başlıktan devam edebiliriz DİGİTÜRK SagemPlusIQ 4K Cihaz




     DİGİTÜRK SagemPlusIQ 4K Cihaz


    Değerli üyemiz,

    *

    Ülkemizde dijital yayıncılığa yıllardır öncülük eden Digiturk ile yepyeni bir heyecanı yine birlikte yaşamaktan mutluluk duyuyoruz. Önümüzdeki dönemde 4K (Ultra HD) yayın deneyimini yaygınlaştırarak üyelerimize en iyi ve yeni teknolojiyi ulaştırmayı hedefliyoruz. Bu gelişim sürecinde test kullanıcısı olmak üzere talebinizi memnuniyetle aldık. Bu süreçte sizlerle birlikte daha iyiye ulaşacağımıza inancımız sonsuz.

    *

    Test edeceğiniz Digiturk Plus 4K uydu alıcısı üyeliğinize yan oda üyeliği olarak tanımlanmaktadır. Bu üyeliğe asıl üyeliğinizdeki paketler aynen tanımlanacak ve yıl sonuna kadar ücretsiz olacaktır.

    *

    Sizden ne bekleyeceğiz?

    -********* Test süreci boyunca bu kutuyu salonunuzda asıl kutu olarak kullanmanızı bekliyoruz.

    -********* Geliştirme süreci boyunca ilk testlerden geçen yazılımlar diğer üyelere verilmeden önce sizlerin kutularınıza yüklenecek (yazılım yükleme otomatik olarak yapılacak, sizin ek bir şey yapmanıza gerek yok)

    -********* Televizyon izlediğiniz süre içinde yaşadığınız problemleri, yazılım yüklenince yaşadığınız performans iyileşme veya kötüleşmelerini, kullanım kolaylığı ile ilgili görüşlerinizi ....................@digiturk.com.tr adresine mail olarak iletmenizi bekleyeceğiz.
    *
    *
    Hata bildirirken sizden ricamız:-**********”Bu hatayı zaten biliyorlardır” dememeniz. Sıklık hatanın önceliğini belirlerken en önemli kriterlerden biri.-**********Hata oluştuğunu sırada neler olduğu ile ilgili olabildiğince detay yazmanız. Böylece aynı hatayı burada tekrar yaratmaya çalışırken işimiz kolaylaşır-**********Hatayı gördüğünüz sıradaki yazılım versiyonunu bildirmeniz-**********Mümkünse fotoğraf ve videolarla hata bildiriminiz desteklemeniz.-**********Mailinize cevap dönemediğimizde dikkate alınmadığını düşünmemeniz. Gelen tüm bildirimler inceleniyor, yoğun zamanlarda sadece sorunu anlamak için ek soru sormamız gerekiyorsa cevap maili atabiliyoruz.

    Sizden gelen geri bildirimlere göre yazılımı üyelere verip vermeme kararı verileceği gibi, yapılacak geliştirmelerde öncelikler belirlenecek. Yazılım güncellemesi, geliştirmeler ve diğer duyurularımızı önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşıyor olacağız.*Desteğiniz için teşekkür ederiz.*Keyifli seyirler dileklerimizle,Digiturk Ar-Ge Ekibi*

    *Not: Size daha hızlı geri dönüş sağlayabilmek adına yukarıdaki e-posta adresini sadece 4K uydu alıcılarımızla ilgili konularda kullanmanızı ve başkalarıyla paylaşmamanızı rica ederiz.*
     DİGİTÜRK SagemPlusIQ 4K Cihaz DİGİTÜRK SagemPlusIQ 4K Cihaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilka -- 20 Haziran 2016; 20:49:30 >







  • Evinde 4K televizyon olmayan üyelere digiturk'un 4K test için sagem 4k uydu göndermesi ne kadar anlamsız ise 4k fiyat politikasıda o kadar anlamsız.

    4K tv kullanıcısı olduğum için aradım ve 1x35 TL kurulum + 12x33 TL aylık 4k farkı ödemem istendi = 431 TL yıllık ne için ödeyeceğim? Haftada 1 defa 4k Maç izlemek için.... teşekkürler ben almayayım.
    Selam millet...
    Valla Şöyle Bakıyorumda Bir 4K cihazına Plus IQ cihaz
    Evinde Ücretsizken Sırf 4K izlemek için 20TL ile 33TL
    Extra Fatura veriyorsak Kimse Bana Digiturk Paketleri Pahalı Mavalı okumasın ve Millette Para var Aga keşke o paranın 10TL sini uygun ihtiyacı olan bir hayır kurumuna gideceğini bildiğimiz bir yere versek diye düşünüyorum...
    Yazık vallahi yazık kardeşlerim ALMAYIN şu cihazı sabredin bakın kendimden örnek vereyim ben
    Digiturk 8yıllık üyesiyim ve başından beri Full pakete yakındır şuanda 120TL olan paket var
    Giriş+çocuk+9 Süper Lig MAÇI+Spor Extra+Avantaj Salon+Sagemcom Plus Iq hediye 119TL veriyorum.!
    Beni aradılar şikayet sonrası önce diyor 33TL sonra pakete bakıyor 23TL diyor itiraz ediyorum 20TL son diyor dedimki sizi böyle laf söz sahibi yapan bizim doyumsuz varın değerini bilmeyen bizleriz dedim ses yok kardeşim akıl var mantık var hangi çağdayız siz hala HD yayın parası alan ve 4K bile para ile satmaya çalışan bir şirketsiniz dedim haklısınız vs vs dedim ben bu Plus IQ çıktığında yine millet 15-20TL para veriyordu yine 2.5 yıl önce şikayetler ve uzun uğraşlar sonucu 25 gün sonra Genel müdürlük Test Kullanıcısı önerisi sayesinde BEDAVA verdi.!
    Yani yine diyorum ALMAYIN abi evdeki cihazların beyi var çoğu milletin amacı futbol izlemek ise neden zengin ediyorsunuz zaten talep olmazsa seve seve indirim ve hatta beleşe verecekler.!
    Lütfen yazımı Yanlış anlamayın biz tüketiciler bilinçli olursak bizden bişey alamazlar ama her şeye sazan gibi atlayıp cebinizdeki çocuğunuzun rızkını vermeyin bu sömürgecilere.!.!.!
    Hatta Dünkü Derbi Plus IQ HD ile İzledik Bir Yerimiz Eksikmedi Hatta onlara vereceğim 20-30TL ye Nevale ALDIM Yedik İçtik Amaç Futbol İzlemek Vs İse
    İyi forumlar ;)
  • Bekliyoruz.
  • Sagemcom Turkcell Tv nin de 4k cihazlarini uretiyor goruntu ve kutunun kalitesi oldukca basarili cihazlar uretiyor sagemcom
  • Bana da kurulum için cuma gününü randevu verdiler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ocean72

    Bana da kurulum için cuma gününü randevu verdiler.
    Tasarımı berbat bir cihaz HY6101 buna bin basar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AMC

    Tasarımı berbat bir cihaz HY6101 buna bin basar.

    Alıntıları Göster
    4K TV yok Digiturk u arasam bu cihazdan takarlar mı sizce ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bekkonetto

    4K TV yok Digiturk u arasam bu cihazdan takarlar mı sizce ?

    Takabilirler ama test süresi bitince olur muhtemelen.
  • halilka kullanıcısına yanıt
    Bende yarını bekliyorum kurulum için.izlenimlerinizi paylaşmanızı bekliyoruz inşallah kaliteli bi şey cıkarda yüksek fiyata receiver almak zorunda kalmayız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blackkk

    Bende yarını bekliyorum kurulum için.izlenimlerinizi paylaşmanızı bekliyoruz inşallah kaliteli bi şey cıkarda yüksek fiyata receiver almak zorunda kalmayız
    1 ay önce aranmıştım 4k test kullanıcısı olmak için bugün tekrar arandım gelip kurulum yapılacak dendi heyecanla bekliyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: guguk

    1 ay önce aranmıştım 4k test kullanıcısı olmak için bugün tekrar arandım gelip kurulum yapılacak dendi heyecanla bekliyorum

    Alıntıları Göster
    Cihazın 4k 60p desteği varmı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yuxeses

    Cihazın 4k 60p desteği varmı?

    Var hocam HDCP 2.2 desteği var ayrıca. kutu gelsin detayli inceleme paylaşırım.
  • halilka kullanıcısına yanıt
    Yıllardan beri şu hdcp saçmalığını anlamadım gitti hiç başımada gelmedi ancak bir nevi şifreleme sistemi olduğunu biliyorum yani hdmı dan veriyorsun hd görüntüyü bu illet var ise ne ses ne görüntü geliyor ekrana... ama şu ana kadar hiç başıma gelmedi şimdi tekrar yenilenerek hortlamış anlaşılan... anladığım kadarı ile bu cihazı kafamıza göre her tv ye takıp oynatamıyacağız illaki tv de hdcp 2.2 olması gerekecek anladığım kadar ile?
  • Kurulum yapıldı şimdi.


    Bu mesaja eklenen görseller:

     DİGİTÜRK SagemPlusIQ 4K Cihaz DİGİTÜRK SagemPlusIQ 4K Cihaz DİGİTÜRK SagemPlusIQ 4K Cihaz




  • Emre The Sorcerer E kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl görüntü kalitesi receiver ın eskisine göre ve 4k kanalı nasıl görünüyo?
  • Tasarim hic olmamis Turkcellin TV nin sagemcoma yaptirdigi 4kcihazlar daha hos tasarimli sagda ufak bir fan soldada flash bellek yeri var
    Bu mesaja eklenen görseller:

     DİGİTÜRK SagemPlusIQ 4K Cihaz
  • kime göre neye göre olmamış. Bence de o gösterdiğiniz cihaz hiç olmamış.
  • guguk kullanıcısına yanıt
    Bencede öyle digitürk ün ki daha güzel ve ağır duruyo inşallah görüntü kaliteside iyidir.kurulumu yapılan arkadaşlardan yorumlarını bekliyoruz..
  • Çok inceleyemedim evden çıkmak zorunda olduğum için ama 4k çok etkilemedi beni. Türksattaki trt 4k mesela baya iyiydi. Daha detaylı bakıcam eve gidince. Bu arada görüntü 2160p 60hz. Hard disk 500 gb.
  • Emre The Sorcerer E kullanıcısına yanıt
    Hocam üyelik teki durum nedir? sagemcom ip plus daki digiturk kartı çıkarıp, bu yeni 4k sagemcom a mı taktılar?
    Ocak a kadar ücret ödenmeyecekti. Mevcut cihazı kullanmamanıza rağmen onun için mi aidat ödemeye devam edeceksiniz yoksa ocak a kadar tamamen ücretsiz mi?
    usb portlar ne işe yarıyor? usb bellek takıp içindekileri oynatmak için mi yoksa 2 tb bir hdd bağlayıp 500 gb internal hafızayı arttırmak için mi?

    4k kayıt yaparsak çok yer gerekecek çünkü...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocean72 -- 9 Haziran 2016; 21:55:10 >
  • ocean72 kullanıcısına yanıt
    Yan oda olarak verdiler. Ama eski receiverı söktüm mecburen, apartmandan tek giriş geliyor çünkü. Sorun şu ki sadece giriş paketi var şu an yenisinde. Arayıp soracağım. Dizi sinema belgesel var benim ana üyelikte. 4kda bir de süper lig paketi var ücretsiz tanımlanan. Maç izlemediğim için çok ilgilenmedim.

    Usb 3.0 var, onu da denerim ilk fırsatta.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.