Şimdi Ara

#DirenDonanımHaber - 31 MAYIS- Biz Susarsak Ne Kalır Geriye ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.370
Cevap
21
Favori
85.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
165 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 28 MAYIS EDITI: IYI GELISMELER OLUYOR- Cok detaya girmeden bir bilgi vericem, bu konu icin sonuca vardigimizda, katili ulkeye getirttigimizde Istanbul ve Ankarada Adalet anıtı dikmek icin tbmm ve istanbul ve ankara belediyelerine basvuru yapacagiz. Bu anıta whatsapp uzerinden bizlerle 24 saat boyunca organizasyon plani yapan arkadaslarin isimlerini yazdirmayi dusunuyoruz gelecek nesillere bir not olsun diye. Ve evet, gece 3:00 da hala organizasyon yapiyoruz. Tarih simamizi hatirlamasa bile, adalet icin savastigimizi hep bilecek.


    Mesele sadece bi cinayetten ötesi artik.Türkiyedeki adalet dengesi

    Cem garipoglunun isledigi cinayete cok benzer bir cinayet var karsimizda. Biz bugun holding çocuklarının zevk cinayetine susarsak, Atatürkün ülkeyi emanet ettiği gençler değiliz demektir.

    Muammer gülerin yeğeni de davada yargılandığı için, dava çözülemiyor.

    Tek egemen halktır, korkak degiliz. Zenginin diktasina boyun egmeyecegiz. Biz atalarimizin ugruna canini verdikleri gençleriz !

    Adaletin gorevi halki, yani bizi korumak, Mert ZÜLFİKARI , Muammer gülerin yeğenini korumak değil.

    Dirilip ayaklanmazsak olacakları mı anlatayım size ? çok basit, biraz düşünün.

    İnanın bu konu ebru şallının tangasından çok daha önemli. Hepinizin mangal gibi yüreği var biliyorum.

    Taşıdığınız yüreğin hakkını verin.

    Whatsapp harekat grubu kuruldu, numaranizi ozel mesaj atin. mail icin mesut__@hotmail.com.tr



    eylem maddeleri - ortak sablon en asagida
    edit 31 mayis: instagram ataklari :[https://www.instagram.com/p/BUu3zOWhLPg/?taken-by=30.agustos insta1 ] [https://www.instagram.com/p/BUu7Z1WAA7I/?taken-by=gazi_mustafa_kemalpasa insta2 ] [https://www.instagram.com/p/BUu416lhHBN/?taken-by=on2ekimgunu insta3 ] [https://www.instagram.com/p/BUu6Q2-gA1T/?taken-by=ayhnngencc insta4 ] [https://www.instagram.com/p/BUu5qjFl8Nk/?taken-by=kutsal_mka insta5 ]

    1-0 216 449 32 00 oda tv -212 346 07 07 sözcü arayip ömer öztürkler cinayetini neden haber yapmadiklarini soruyoruz

    2- [https://www.instagram.com/turkiyegenclikbirligi_/ tgb1 insta ] - [https://www.instagram.com/cagdas.cengiz/ tgb genel başkan ] [https://www.instagram.com/tgbizmir/ tgb izmir ] [https://www.instagram.com/tugvatr/ tgv ]
    [https://www.facebook.com/istanbultgb/?fref=ts tgb2 ] - [https://www.facebook.com/nihadagenc/ nihat genç ] [https://www.facebook.com/yozdilsozcu/ yılmaz özdil ] mesaj atalim

    3-dayaz@sozcu.com.tr ; sakgun@sozcu.com.tr ; yenimedya@aa.com.tr ; whatsapp@aa.com.tr ; net@sozcu.com.tr ; info@halktv.com.tr ; admin@ulusalkanal.com.tr ; nese.toptas@showtv.com.tr ; habermerkezi@sol.org.tr ; ziverbeymsm@gmail.com ; info@odatv.com ; editor@cumhuriyet.com.tr ; istihbarat@iha.com.tr ; tv@haberturk.tv ; ugur.dundar@ugurdundar.com.tr ; tgbgenelmerkezi@gmail.com ortak sablonu mail atin


    23 mayis 22:00 da #katilmertzülfikar hashtagiyle 2.kez tt organizasyonu yaptik ve 02:00 a kadar 4 saat boyunca top3 de kaldik. herkese tesekkur ederiz.

    https://twitter.com/mesutseker1/status/867083129571463169 23 mayıstaki tt baslangic twiti


    edit: 20 mayis 22:00 da twitter tt etkinligi yaptik. 02:00 a kadar #ömeriçinadalet hashatagi ile tt de kaldik. tt de bulundugumuz 4 saatin buyuk kismini 1.sirada gecirdik.




    chp.org haberi







    EDIT : 10 MAYIS : MECLISTE YAZILI SORU ONERGESI VERILDI.

    edit: 8 mayis : bugunku durusmada, tutuklu saniklardan recep adli sahisin babasi, mert zülfükara bıçağı muammer gülerin yeğeni mehmet gülerin verdiğini söyledi.

    avukatlarin talebi uzerine dava 18.07.2017 tarihine atti. 5 tutuklunun tutukluluk halllerinin devamina karar verildi.


    olayin seyrini degistirecek edit- 6 mayis

    - muammer gülerin kardeşinin oğlu, yani yeğeni mehmet güler davada yargılandığı için hiçbir şekilde olay haberlere yansımıyor, eski istanbul valisi ve eski içişleri bakanı kendisi
    [https://hizliresim.com/YD7nq2 mehmet güler'in tutanagi]

    - mert zülfükarın babasının adı, tuncer zülfükar , odin inşaat ve sun inşaat isimli bir şirketi mevcut.

    - davada çok zengin bir inşaatçının çocuğuda var. savaş özyurtalı çocuğun adı, özyurtlar inşaatın sahibinin oğlu.

    - ömer kardeşimizin babasını ölümle tehdit ediyorlar.

    - davanin ilk tutuklusu recep g yi,suçu üstlenmezse ailesini öldürmek tehdit etmişler, recep g ifadelerinde buna yer vermiş.

    - babamiza kan parasi teklif edilmis, kabul etmemis, etmeyi dusunmuyor

    - davaya bakan savcımız, sinan coşar.

    - katilin babasi tuncer zülfükari 2000 li yillarda kaciriyorlar, fidye almak icin, sonra birakiyorlar. kaciran 9 10 kisinin tamami ölü bulunuyor bir sure sonra, faili mechul olarak kaliyor davalar.

    - katil mert zülfükar in 2011 yılından kalma adli sicil kaydı varmış, yargılanmış ve ceza almis.

    - müge anlı denilen kadın, evlat acısı çeken ailemizi kapısından kovmuş. bu kadından yardım istemeyi kesiyoruz.

    - katilin avukati, katil elimizde, ama hasta, kendini cezavine girmeme garantisi veriyorsaniz getirelim ulkeye demis, hakim, bizimle pazarlik mi ediyorsun sen diyip kabul etmemis.

    - davada 10 kişi var, 7 tanesi ağır cezada,5i tutuklu,mert zülfükar firari, 3 ü yaşından dolayı çocuk ağır cezada.

    - 8 subat 2015 de ömer öldürüldü. recep g. o gece tutuklandi. 10 sanik icerisinden sadece recep g tutuklu kaldi cok uzun zaman. 2017 yilinda 4 kisi daha tutuklandi ve tutuklu sayisi 5 e cikti.2 sene boyunca tek tutuklu vardi.


    edit: 7 mayıs : bize destek olmak istiyorsanız fenomen twitter hesaplarının bu konuyu #ömeriçinadalet hastagi ile paylaşmasını sağlayın, tek bunu istiyoruz.

    SIKAYET DILEKCESI


    2015 yılında ataköy'de siyasi ve maddi gücü yüksek mert zülfikar isimli şahsın, arkadaş grubuyla beraber, önce dövüp sonra öldürdüğü ömer fatih öztürkler için adalet arayışındayız. firari katilin yurt dışında olduğu düşünülüyor ve 2,5 yıldır adli birimlerimiz ne kendisine, ne de ailesine ulaşabilmiş değil. eğer istenilirse bu davada ilerleme sağlanabileceğini düşünüyoruz.

    katilin avukatı, katili teslim etmelerinin tek şartının cezaevine girmeme garantisi olduğunu sölüyor ve hakimden cezaevine sokulmama karşılığında katili ülkeye getireceklerini söylüyorlar. yetkili birimlerden isteğimiz, cinayet işleyip, tatil yaparcasına yurt dışında hayatını sürdürmekte olan ve davanın zaman aşımına uğramasını bekleyen bu firari katilin ivedi bir şekilde yakalanıp ülkemize geri getirilip, yargılanmasıdır.

    olayın içinde olan şahıslardan birinin muammer güler'in yeğeni olması, bu olayın üzerine gidilmemesi noktasında bizi ciddi kaygılara sürüklemektedir.

    hiçbir maddi ve siyasi güç, ağlayan bir annenin gözyaşından daha değerli olamaz. hiçbir şey adaletten önemli değil. sonucu ne olursa olsun bu olayın üzerine gidilmesini ve katilin adalete teslim edilmesini istiyoruz.
    https://goo.gl/WKCmKI

    bakirkoy 13 agir ceza mah 2015/208e.
    bakirkoy 1.cocuk mahkemesi 2015/216e




    Peygamberimiz (asm) bir hadislerinde şöyle buyurur: “Bir kötülük gördüğünüz zaman elle düzeltin. Buna gücü yetmezse dilinizle düzeltmeye çalışsın. Buna da gücü yetmezse kalben buğzedin. Bu ise imanın en zayıf derecesidir.”

    Videoyu izleyin. 3.03 den sonra anneye kulak verin.




    KATILDEN SOK SOZLER: Şahsı 10-15 yerinden bıçakladım. BIÇAK ÇOK KOLAY GİRİP ÇIKTI

    http://www.sabah.com.tr/yasam/2015/02/24/katilin-sozleri-soke-etti


    Eksi sozluk konusu acildi
    https://eksisozluk.com/10-15-yerinden-bicakladim-bicak-kolay-girip-cikti--5354617


     #DirenDonanımHaber - 31 MAYIS- Biz Susarsak Ne Kalır Geriye ?



     #DirenDonanımHaber - 31 MAYIS- Biz Susarsak Ne Kalır Geriye ?










    .


    (
    )







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acabuco -- 31 Mayıs 2017; 16:53:32 >



  • Arkadaşlar merhaba ben Ahmet. Bildiğiniz üzere Adana Milletvekili İbrahim Özdiş'in forumda bir hesabı var. Bazen vekil bey bazen de ben bu hesaptan burayı takip ediyoruz, birlikte kullanıyoruz.
    Gerekli görüşmeleri ve çalışmaları yapıp elimizden ne gelirse, hangi kuruma hangi bakanlığa gitmemiz gerekirse gideceğiz. Konu takibimizde, önemli detaylar olursa dm atmaktan çekinmeyin. Biz de her türlü gelişmeyi sizinle paylaşacağız.
    Arkadaşlar merhaba ben Ahmet. Bildiğiniz üzere Adana Milletvekili İbrahim Özdiş'in forumda bir hesabı var. Bazen vekil bey bazen de ben bu hesaptan burayı takip ediyoruz, birlikte kullanıyoruz.
    Gerekli görüşmeleri ve çalışmaları yapıp elimizden ne gelirse, hangi kuruma hangi bakanlığa gitmemiz gerekirse gideceğiz. Konu takibimizde, önemli detaylar olursa dm atmaktan çekinmeyin. Biz de her türlü gelişmeyi sizinle paylaşacağız.
  • doğruysa cidden çok üzüldüm. haksızlığa, güçlüyü zengini kayıranlara lanet olsun
  • APOTHEON kullanıcısına yanıt
    Forum olarak tepki koyarsak ortaya, belki gundem yaratip olayin uzerine gidilmesini saglayabiliriz
  • Bro şikayet dilekçesini buraya yaz. Biz de ona göre atalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cumhurbaşkanlığı Halkla İlişkiler Başkanlığına göndermiş olduğunuz başvurunuz alınmıştır. Başvuru Numaranız 1208646

    Göstermiş olduğunuz duyarlılık için teşekkür ederiz. Başvurunuz yasal sürede ilgili Kurum/Kuruluş tarafından değerlendirilip sonucu e-posta/posta aracılığıyla tarafınıza bildirilecektir.

    İyi günler dileriz.

    edit:Cumhurbaşkanlığına yapmış olduğunuz 1208646 no'lu başvuru, değerlendirilmek üzere Adalet Bakanlığı Gönderilmiştir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 28 Nisan 2017; 11:7:52 >
  • Olmayan adalete güncel
  • up
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarı.
  • bir insanin hayatı bu kadar mi ucuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tam olarak ne yapabiliriz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakın yanınızda en azından bir bıçak benzeri bir savunma aleti kesinlikle taşıyın derim. Bir çakı atın cebinize gitsin. Artık karakolda kavga ettiğinizde polisler evrakla uğraşmamak için sizi sallayacaklardır, bunları söyleyeyim. Dayak yersiniz, yediğiniz ile kalırsınız. En azından canınızı kurtarın gerisine sonra bakarsınız.

    Ondan sonra böyle durumlar çok görülür. En azından ölecekseniz, birini götürmüş olursunuz insanlar da görürler ve bir daha böyle olaylara girerken iki kere düşünürler.
  • acabuco kullanıcısına yanıt
    Hocam bu konu metninde paylaştıgın bu yazının hepsini ekşi sözlük , uludağ sözlük ve kızlarsoruyor.com gibi sitelerde de paylaşman daha çok kişiye ulaşmanı sağlar.Bunu da belirteyim dedim.

    Böyle bir haksızlığa , adaletsizlige boyun egmeyip cesurca davrandıgın için helal olsun diyorum. İyi insanlar , kötü insanlara göre daha cesur olmadıkça faşizmden asla kurtulamayız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adalet mi? Eğer halen varsa çıkıp kendini göstermesi yeniden tecelli etmesi için büyük bir şans...
  • Hemen mail atıyorum hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up yarın okurum inşallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarı
  • 9'u suç ortağı toplam 10 fail var. Hakim bu 9 kişinin her biri için örneğin 20 sene hapis verse fakat baş fail gelip teslim olursa bu sadece suç ortakları için 20 seneyi cok indireceğini taahhüt etse? En azından suç ortakları içerde yatacakları zamanı kısaltmak için baş faili buldurmak için daha cok caba harcarlardı belki olay bu şekilde kendi içind de çözülebilirdi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Destekledim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up Adalet yerini bulmalı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.