Şimdi Ara

Diriliş (Ertuğrul Gazi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.775
Cevap
45
Favori
88.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TRT 1 kanalında yüksek bütçeli yapımların reyting almasada devam ettiğini görmek belkide bir devlet kanalı olmasından geçiyor olabilir.Her ne kadar bir devlet kanalının yayın hayatına dizilerle devam etmesi ne kadar anlaşılabilir olmasada o büyük Türk sineması arşivinin ellerinin altında olduğunu bilmek ve hala o arşivin bizlere sunulmadığını görmek üzüyor bizleri doğrusu.Nasıl ki geçmişi dizilerle anlatmaya çalışıyor ise Türk sinemasınıda Tarık Akanlı,Kemal Sunallı ve daha saymadığım bir çok üstadın filmlerini yayınlayarak o saf duyguyu milletimize aşılayabilir.

    Şuda bir gerçekki Kemal Sunal’ın filmlerini bile yer yer sansürleyen bir zihniyetten bu denli hareketleri beklemek doğru olmaz.Birde şu var elin oğlu Obama gidiyor robot asimo ile futbol oynuyor biz ise sinemamızın baş akötürü olan Kemal Sunal’ın filmlerini sansürle izliyoruz.

    Neyse konumuza dönecek olursak yakın zamanda Trt de başlaması beklenen dizilerden birisi olan ilk etapta adı Ertuğrul Gazi olarak duyrulan daha sonra ise Diriliş diye açıklanan dizi yakın zamanda Trt ekranlarında başlayacak diye haberler yapılmaya başlandı bile.Osmanlı’nın kuruluşunun anlatılacağı bu dizide Ertuğrul Gazinin hikâyesini izleyeceğiz.Dizinin yapımcılığını Tekden Film üstleniyor. Bakalım yakın zamanda başlayacak dizilerden birisi olan Diriliş Dönem dizileri arasında kendine nasıl bir yer bulacak ve reytingleri alabilecek mi?

    İzleyip Göreceğiz..


    Açıldıysa daha önce silinebilir konu. Dünya kupasını izlerken bahsettiler eğer hayata geçersegüzel bir dizi olabilir.







  • Aynen ya sıktı artık. Ertuğrul Gazi amma entrika çevirmiş be kardeşim. Bizansta yoktur böylesi Sonra birde millet biz tarihimizi bu diziden öğreniyoruz falan gibi fanatiklikler yapıyor. Ne tarihi ya uzaktan yakından alakası yok. Politik emellere alet olması da ayrı bir şey. Goebbels gelse bunları ayakta alkışlar. Dizide Turgut Alpı oynayan oyuncu instada bir fotoğraf paylaşmış giyimi spor modern tarzda altına biri yorum yazmış bu ne abi kefereler gibi giyinmişsin. Bu nedir ya?
    Yine reyting diye ağalmaya başlamışlar her sene ağlayacaksanız ayrı bir konu açın konuyu kirletmeyin kardeşim. Bukadar canınızı sıkıyorsa bu konu sol üst köşede gizle seçeneği ile konuya ulaşamzsınız. Hazımsızlığınız ne tam olarak anlamadım gayet iyi bir dizi. Ha bizanslılar veya o kısımda olanların canını sıkacak biraz bu dizi ama bence türkiyenin en kaliteli işlerinden biri.
    Kardeş ne kadar cahilce cevap vermişsin. Damarına mı bastı adam bu kadar sert bir cevap yazdın? Bu diziyi izlediğinde milli değerlerine sahip çıkmıyorsun. Alt tarafı dizi işte. Diğer bahsettiğin diziler gibi. Yok İngiltere krallarına hakaret edilmezmiş yok kirli tarihleri falan ayrı komik Şu konuya her girdiğimde sizin gibi basit ve ezbere sözler yazan birkaç kişi oluyor. Neyse sakin olun. Ayrıca yabancı dizi izleyince medeni olunmuyor. Zaten sizin gibiler medeniyetin anlamını da bilmez. Kendince değiştirip söyler.
  • Başladı mı ?
  • Hayır eylül gibi yayın hayatına girecek sanırım.
  • Takip. Güzele benziyor
  • Önlerden yerimizi alalım. Güzel dizi olur bence. Hadi bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah güzel olacak. Çok merak ediyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel olabilir bakalım, trt'de bu aralar osmanlıya takmış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Protez Bacaklı Çekirge -- 17 Temmuz 2014; 5:43:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • hd fragman
  • TRT de Osmanlı filmi tutmamıştı bakalım bu tutacak mı
  • Ertuğrul Gazinin gençlik dönemi mi yoksa yaşlılık dönemi mi(osman gazinin ilk yılları) anlatılacak bilen var mı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kara_Kartal1903

    Ertuğrul Gazinin gençlik dönemi mi yoksa yaşlılık dönemi mi(osman gazinin ilk yılları) anlatılacak bilen var mı


    Engin Altan Düzyatan oynadığına göre gençliğini anlatacaklar.Bakalım nasıl bir dizi olacak ama ben tutacağına fazla ihtimal vermiyorum.Çok fazla devlet baskısı olacak ve tarafsız bir tarih dizisi yayınlanamaz.
  • Bazı haberlere göre bütçesi çok yüksek olacakmış; ancak ne oyuncu kadrosu (Engin Altan Duzyatan dışında) ne de ekip açıklanmadı. Hakikaten sürprizler olursa olumlu manada, izlenir bu dizi. Çünkü konu olarak da önemli buluyorum. Ayrıca iki sene önce yine gündeme gelmişti bu dizi yanlış hatırlamıyorsam ve Tuncel Kurtiz ve Robert De Niro'ya teklif götürülmüştü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sina Koloğlu, TRT’nin ‘Diriliş’ dizisi için Robert de Niro'ya ne kadar para verileceğini yazdı...

    Sina Koloğlu'nun bugünkü yazısının 'Robert de Niro gelecek mi?' başlıklı bölümü şöyle;

    Kuşadası’nda konserdeydik.

    Hoş bir kalabalık... Bendeniz de hafif şov yaptım, keyif aldım doğrusu...

    Hafif zıplayıp seyirciyi heyecanlandırmak güzel bir şey. Ee ne de olsa bir 25 yıl geçmiş... Nice konserler ve zıplamalar...

    Konser sonrası sohbette kulağıma çalındı. TRT’nin üzerinde durduğu yapımlardan biri olan ‘Diriliş’ dizisi için Robert de Niro’ya da teklif götürüldüğü yazılmıştı. Sohbet sırasında 700 bin lira fiyat ve bölüm başına 100 bin dolar gibi bir rakamın kesinleştiği yolunda bir bilgiye sahip oldum. Daha önce basında yer almış.

    Bana söylenen, bu konuda yapımcı ısrarlı ve Robert De Niro oynayacak...

    Dizide, De Niro Mevlana rolü için düşünülüyor. Daha önce açıklamayı bizzat dizinin yapımcısı Özkan İpek yapmıştı. Dizi çekimleri son sürat devam ediyormuş.

    Yine duyduğum bir başka haber dizide dekor, kostüm ve aksiyon için hiçbir masraftan kaçınılmıyormuş.




  • Fragmanı izlerken aklıma got,vikings vs. geldi kaliteli bir şeye benziyor.Dövüş sahneleri ve savaşları kalabalık ve gerçekçi çekerlerse harika birşey çıkar ortaya bekleyelim bakalım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YoungAnıL

    http://tvarsivi.com/player.php?y=20&z=2014-06-28%2020:45:00

    [simage]

    Güzel wallpaper çıkmış hemen kaptım görsellerden
     Diriliş (Ertuğrul Gazi)
     Diriliş (Ertuğrul Gazi)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • İyi para harcanmış çok özen gösterilmiş falan diyorlardı. İnşallah doğrudur, karakterler falan gerçekten güzel. Dede korkut hikayelerinden alıntılar yapılmış.

    Yerli dizi sevmeyen ben bile fragmanını beğendim. Ciddi ciddi Vikings tadı var;


  • Fragman iyi duruyor. Umarım dizi süresi abartı olmaz.
  • fragman harika aga ya
    nadir takip ettiğim dizilerden olacak
  • Takip.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.