Şimdi Ara

Divinity: Original Sin Enhanced Edition (PS4) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
1.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Senceru kullanıcısına yanıt
    D:OS 2 gibi oyunlar konsollara pek gelmediğinden PC tarafından daha fazla oynayanı bulunuyor. Oyun izometrik bir RPG oyunu ve 100 saatten fazla oynanış içeren bir deneyim sunuyor. Bu oyunun bahsettiğiniz oyunlarla pek benzeşmiyor. Oyunu tek başınıza da veya 1-2-3 farklı arkadaşınızla beraber de oynayabiliyorsunuz. Oyunda split screen desteği mevcut bu sayede aynı alette bir arkadaşınızla beraber de oynayabilirsiniz. Oyunda 6 adet özel hazırlanmış orijin karakteri var isterseniz bunlarla oynarsınız isterseniz kendiniz sıfırdan yaratabilirsiniz. Oyunda 10'dan fazla sınıf, 5 farklı ırk bulunuyor, karakterinizi de kendiniz yaratabildiğiniz gibi yine yanınıza aldığınız karakterleri de kendiniz yaratabilirsiniz. Oyundaki savaşlarda sıra tabanlı bir ilerleyiş mevcut, sizin partiniz düşmanlara saldırıyor onlar size saldırıyor sırasıyla. Oynanış konusunda çok yaratıcı olan bir oyun, belli limitleri yok, oyunda nasıl ilerleyeceğiniz tamamen sizin hayal gücünüze bağlı. İsterseniz düşmanınızı bir tavuğa çevirirsiniz ya da başka bir yere ışınlayarak ondan kurtulabilirsiniz ya da direk öldürebilirsiniz ki bunlar bilinenler yöntemler, bunlardan çok daha farklı ve hiç aklınıza gelmeyecek yöntemlerle ilerleyen insanlar var oyunda öyle ki görünce hayret ediyorsunuz. Oyunun hikayesi genel olarak güzel ve diyaloglar özenle hazırlanmış. Bu türün oyunlarında genelde belli karakterler seslendirilir bu oyunda ise ana karakterlerden en alakasız karakterlere kadar tüm karakterler seslendirilmiş ayrıca öyle alelade bir seslendirme de yapılmamış, her karakter güzel bir şekilde seslendirilmiş. Oyun hakkında çok fazla şey yazılabilir çünkü çok kaliteli ve güzel bir oyun, 2017'de birçok haber sitesi tarafından Yılın Oyunu seçildi, türü seviyorsanız kesinlikle pişman etmez, türe yabancıysanız da farklı bir deneyim yaşatır.




  • 2.Oyunu önerir misiniz çok güzel yazdiginizi okuyunca heves ettim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lyldz -- 10 Eylül 2018; 19:51:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lyldz kullanıcısına yanıt
    2. oyun (gelmiş geçmiş en iyi RPG'lerden birisi bence) her yönden daha iyi ama ilk oyunu çok daha ucuza alabilirsiniz. Bu iki oyun her ne kadar iyi olsada başlıktaki mesaj sayına bakarsanız herkese hitap etmediğini görürsünüz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lyldz kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle öneririm. Çok dolu ve kaliteli bir oyun, oynarken her an keyifli geçiyor. Karakterler, hikaye, diyaloglar, dünyası her anlamda çok kaliteli bir oyun. Oyun hakkında çok fazla şey yazabilirim çünkü 141 saat oynadım ve hakkında yazacak çok şey gözlemledim. Oyunu bitirdikten sonra Steam'de kendi incelememi yazmıştım, birçok başlığa genel olarak değinmiştim. İsterseniz ona bir göz atın, aklınızda soru işaretleri kalırsa yardımcı olmaya çalışırım.

    https://steamcommunity.com/id/CheKratosdrake/recommended/435150/

    Şu da bonus olsun.

     Divinity: Original Sin Enhanced Edition (PS4)




  • Dos1 indirimlerle 179,00 TL'den 44,00 TL'ye düşmüş ps4 tarafında. Almayı düşünenler kaçırmasın derim.
  • On numara oyun, PC de bitirmiş, yaklaşık yüz saat gömmüştüm. Dayanamadım PS4 te başladım, kırk saat devirmisim, resmen akıyor oyun.

    İkinci oyunu da yurtdışından getirttim, buralarda kutulu bulmak neredeyse imkansız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.