Şimdi Ara

Dogecoin Boğa Koşusu Beklentisi Artıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dogecoin Boğa Koşusu Beklentisi Artıyor

    Haftanın ilk iş günü tüm kriptolar yeşile boyanmış durumda. Her ne kadar bugünkü kazançlar çok düşük seviyelerde seyretse de Dogecoin boğa koşusu beklentisi artmaya devam ediyor.

    Yine Yeşillendi Dogecoin
    Dogecoin kripto topluluğu içinde ilgiyi her daim çekmeyi başaran o popüler karşı cins gibi. Ne ondan kopabiliyorsunuz ne de tam olarak büyüsüne kapılıp içine düşecek kadar çekiliyorsunuz. Son birkaç yıldır ilk 50 listesinin ortalarında yer alan Dogecoin son haftalarda ise en stabil coin görüntüsü sergiledi.

    Son 24 saatte ise hanesine %1.52’lik kar yazdırmayı başardı. Bu elbette dikkate değer bir artış değil. Lakin Doge değer kaybedecek gibi de gözükmüyor. 0.0056 dolar seviyesine kadar tırmanan kripto paranın bundan sonraki ilk hedefi 0.0060 dolar seviyesi. İşlem hacminde ise inanılmaz bir daralma görülüyor. Bu işlem hacmiyle kısa vadede ne yukarı ne de aşağı gidebilmesi pek mümkün değil zaten. 0.0060 dolar seviyesi için Doge’nin ihtiyacı olduğu tek şey işlem hacminde gözle görüşür artış.

    Sosyal medyada çoğu kripto para için dikkat çeken öngörü ve tahminlere şahit olursunuz. Aktif spekülasyon grupları vardır. İşin ilgini bu gruplar Doge’yi odağa almazlar pek. Hakkında çok konuşulan ama çok da spekülasyona tabi olmayan ender paralardandır Doge.

    https://koinmedya.com/dogecoin-boga-kosusu-beklentisi-artiyor

    Dogecoin Boğa Koşusu Ne Zaman?
    Roosgar Doge hakkında konuşmayı sevenlerden biri. 2018 Temmuz ortaları için Doge’nin moon yapacağını (sektörde fırlayıp gitmek manasında kullanılan tabir) iddia etmişti. Aradan aylar geçtikten sonra iddiasını zamana göre yeniden güncelleyen Roosgar yakın gelecekte bunun gerçekleşeceğini söylüyor.

    Bir diğer Doge sevdalısı ise Tradingview analisti ChristianReinhartSingarimbun. Analist bu yılın geri kalan kısmında ya da en geç 2019 başlarında Doge’nin önündeki iki kritik direnç seviyesine de ulaşacağı konusunda emin. İlk kritik hedef 0.00696 dolar seviyesi. Bundan sonraki hedef ise 0.00962 dolar hattında Dogecoin’i bekliyor. İnanın her iki hedef de ulaşılmaz değil. Yeter ki Doge önce 0.0060 dolar seviyesini sağlam bir desteğe çevirsin. Ancak ondan sonra Dogecoin boğa koşusu beklentisi gerçeğe dönüşebilir.

    Kripto dünyasında daha önce onlarcasına şahit olduğumuz gibi kazanç ve kayıplar çoğu zaman ortada hiç sebep yokken oluşur. Her ne kadar şu ana dek sürdürülebilir bir fiyat grafiği çizse de Dogecoin de bu kuralın dışında değil. O yüzden kar elde ettiğinizde bunu realize etmesini bilin. Nakite çevrilmemiş kazanç kazanç değildir. Hırslarınıza ve psikolojinize hakim olmayı başarırsanız uygun yerden kar alarak çıkmasını da öğrenirsiniz.







  • Tam bir troll coin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.