Şimdi Ara

Donanımhaber’e Özel TurkNet Kampanyası: İlk 100 Kişiye 1 Ay Bedava İnternet (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
1
Favori
7.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, 15.08.18 den beri internet hizmeti alamıyorum Ağustos ayının yarısında internetim yoktu.

    Sıkıntı elbette olur, ama büyük firmaların büyüklüklerini bu sıkıntılı durumlarda attıkları adımlarla göstermeli diye düsünüyorum. Malesef TurkNet bu konuda sınıfta kaldı. 15.08 den beri bir allahın kulu telefonla aramadığı gibi ben de bir allahın kuluna ulasamadım. Herseyi otomatiğe alıp otomatik cevaplarla sorunları cözebileceklerine inanmışlar ama yanlış yapıyorlar.



    Özetle ben yandım, siz yanmayın. Neyse ki tahahütüm yok en kısa sürede bu rezillikten kurtulacağım.
  • Ocak ayının başından beridir hep böyle Allah nazardan ve telekomdan saklasınhttp://www.speedtest.net/result/7589106786.png Bu arada aklınıza takılan ve cevabını bulamadığınız bir soru varsa pm den yürüyebilirsiniz. Olur da üye olmak isteyenler için şunu da şuraya bırakayım. Web üzerinden kredi kartı ile abonelik yaparsanız yeni aboneliklerde 60 tl olan kurulum ücretine 30 tl ödersiniz ;)
  • Adsl'de aldığım 14 vdsl geçiş yapıldı bana verilen hız 9mb 7-8 yıldır turknet üyesiyim ama bundan sonra yapacağım ilk iş başka bir isp ye geçmek olacak.
    Donanımhaber’e Özel TurkNet Kampanyası: İlk 100 Kişiye 1 Ay Bedava İnternet
  • Bende donanımhaber koduyla üye oldum ama arkadaş davetiyle türknete üye olma arasında bir fark yok heralde , keşke ilk 100 üyeye en fazla 35mbit değilde hattının desteklediği hızı verseydiniz o zaman daha bi ayrıcalıklı olurdu dh üyesi 100 kişi , bu şekilde arkadaşını getir kampanyasından bi farkı yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-15814DA30

    hocam Turknet tavsiye etmiyorum çünkü Turknet borçum olmadığı halde beni icraya verdi sonra fark etdiler özür dilediler
    arada mesaj geliyor turknet borç yasal takip vs gibi şimdiler gelmez oldu
    Aynen benim de şu anda otomatik ödendiği halde geçen yıla ait iki faturam gözüküyor sistemde. (Birden bire meydana çıktılar.) Kırk kere başvurup anlattım ama anlama kapasiteleri yetmiyor. Bana "Ödenmemiş borcunuz yok," diyorlar, ama yeni gelen faturada gecikme zammı ve ödenmemiş faturalar yazıyor. Her firmada bu tarz sorunlar olabilir ancak insan gibi anlatıp, ekran görüntüsü paylaştığın halde neden bahsettiğini bile anlayamayan adamlarla bu iş olmaz. İki aydır şu sorunu çözemediler. Atla deve değil ya... İnsanı çıldırtırlar iş bilmezler.

    Netspeed sanırım yeni limanım olacak benim de, insanlar çok daha memnun gördüğüm kadarıyla.




  • Keşke kendi altyapınız olsaydı bizim evde alt yapı 12 mbts destekliyor.Yapa var ama 12 mbts için de geçmek işime gelmiyor ;(

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ReSpAwN_22 kullanıcısına yanıt
    inşallah göndermemişsindir... ben ettim sen etme... nasıl beter bir firmaymış bu... veremedikleri hizmetleri veriyormuş gibi pazarlıyorlar...
  • abdullah_macun kullanıcısına yanıt
    1 hafta gecikmeyle de olsa hizmet almaya başladım 8 mbit adsl'den sonra 75 mbit vdsl ilaç gibi geldi. Şimdilik herhangi bir sorunum bulunmamakta. Normalde bu tarz işlerde oldukça şanssız biriyim ama nasıl olduysa bu sefer rast gitti işler. Açıkçası ben de şaşkınım :)
  • ReSpAwN_22 kullanıcısına yanıt
    Senin adına sevindim. Ben burada saç baş yoluyorum yemin ederim...
  • abdullah_macun kullanıcısına yanıt
    Hocam Türknet ile mi sıkıntınız var Netspeed ile mi ?

    Ben Netspeedteyim şu anda yaklaşık 1 aydır. Türknetten sonra iyi ki geçmişim dedim. Az önce facebook üzerinden fatura ile ilgili olarak bi mesaj attım. Ödeme yaptım ancak sisteminizde hala fatura ödenmemiş olarak görünüyor diye. Yaklaşık 5 dakika sonra çağrı merkezinden aradılar. Beni memnun etti açıkçası bu durum. Türknette karşınızda hiçbir muhatap yok ki yaklaşık 15 gün dondurduğum hizmeti açmaları için kimseye ulaşamamıştım.
  • nobody1 kullanıcısına yanıt
    12 yıl boyunca ttnet kullandım daha bi kere arayıp da sorun vardı ama çözüldü dediklerini hatırlamıyorum çünkü hiçbirşeyi çözemiyorlardı. 1 buçuk yıldır türknet kullanıyorum bu süre zarfında 2 kere internetim kesildi biri 5 dk. sürdü diğeri 10 dk hatta mobil uygulamadan arıza kaydı açana kadar internet geri gelmişti
  • Bugün TTnet’ten kurtulup Turknet’e geçtim. Yalnız kurtuldum demek erkenmiş zira Turknet geçmek ‘Attan inip Eşeğe binmişim’ Ping: 8’de 50-60’lara, Dow 45-50’den 3-11Mbps’lere düştü. @TurkNet tam bir hayal kırıklığı malesef. Netfilix ve youtubeyi 1080p unutun.
    Allah’tan taahhüt yok tek tesellim bu şimdilik. Ee ne demişler ucuz etin yahnisi nasıl olacaktı ki! dediğinizi duyar gibiyim haklısınız. Bu arada taşrada falan değilim İst- Bahçelievler’deyim. @TurkNetDestek @Turknet @1ayTurknet

    Donanımhaber’e Özel TurkNet Kampanyası: İlk 100 Kişiye 1 Ay Bedava İnternet




  • Ben de Türk Net'e geçecektim burdaki yorumlardan sonra vazgeçtim. 3-5 lira fazla olsun sağlam olsun

    😍

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.