Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 5 Nisan 2023; 12:33:10 >



  • Yok maalesef. Bende 4gb500dk + 50 mbit 200akn kullanıyorum. 9unda bitiyor taahhutum. Pek istemeden de olsa lerden birine geçeceğim.2017 de kotali internet kullanamama kusura bakmasinlar
  • Bende Dört Dörtlük VDSL Paket Kampanyasında 50MB + 200 GB Akk ve teleronumda da 4GB 1000DK 1000SMS kullanıyorum.



    Bu tarifeye 24 ay boyunca 115tl ödedim. Bu ayın 24ünde taahhütname süresi bitiyor. Yeni paketlere baktım Dört Dörtlük paketler çok kötüydü. 50GB 200 normal kotalı yapmışlar. Ben buna büyük terbiyesizlik diyorum. 2018 yılında insanları kotalı internet kullanmaya zorluyorlar.



    Bu zamana kadar çok bir sorun yaşamadım Superonline'da eğer paket ve fiyatlandırma iyi olsaydı VDSL hizmetinde devam edecektim.



    CS:GO, BF1 ve PUBG sürekli olmak üzere online oyun oynuyorum. Ping süresi benim için inanılmaz önemli. CS:GO'dan örnek vermem gerekirse Superonline'da 60-70 arası pingte oynuyorum. Tabii ki iyi bir değer değil ama benim işimi görüyor.



    TTnet Hipernet 50MB + 300GB AKK' li ve modem ücreti dahil 3 ay bedava olmak üzere 115tl ye veriyor. TTnet' e geçsem mi diye düşünüp duruyorumz.



    Ping süresi sorunu yaşar mıyım? Aynı kutudaki portum değişecek sadece.. Sorumu cevaplayabilecek birisi olursa sevinirim. 3 gün içinde yeni bir abonelik alacağım..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Can Coşkun kullanıcısına yanıt
    Son verilen teklifte kota (akk bile değil!) var ise superonline benim içinde artık bitmiştir,tek artısı müşteri desteği idi zaten.Sana tavsiyem taahhütün bitince internetini sakın tamamen kapattırma direk olarak başka bir internet servis saglayıcısına transfer et,aksi diğer firmalarda (turknet,netspeed vs) sorun çıkarabilir.(port tahsisi açısından)
    turknet,netspeed(online oyunlarda ping sorunu yaratabilir diyorlar,foruma bir sor),oris,millenicom deneyebilirsin.Ben bunları deneyeceğim.2 yıl taahhüt vermektense dener dener değiştiririm.
  • curky C kullanıcısına yanıt
    Hocam bulunduğum bölgede port sorunu yaşayacağımı sanmıyorum. Aslında VodafoneNet geçecektim. VodafoneNet altyapıyı değiştiriyor sanırım ttnet altyapısı ile vermiyor kablonet altyapısı ile veriyor.

    Samsunda mahallemde uydunetin ilk kullanıcılarındanım. 512kbps hızdan 2yıl öncesine kadar kullandım ama ping sorunu yüzünden iptal ettirdim. Superonline'a geçişim böyle olmuştu. O yüzden vodafoneNet' i elemek zorunda kaldım.

    3 ay sonra AKK kalkacak ama herkes +24mbps interneti (Turknet vs. hariç) 120tl nin altında satmayacak. Herkesi kotalı internete zorlayacaklar gibi düşünüyorum. Bu durumda nasıl yapacağız bilmiyorum. Kafamın içi kazan oldu. Pazartesi günü taahhütname bitiyor. Ben daha ne alacağıma karar bile veremedim.

    TTNET tek korkum ping (CS:GO - PUBG - BF1) . Bölgemden ve santrale yakınlığımdan dolayı Download/upload sorun yaşacağımı sanmıyorum.
  • Can Coşkun kullanıcısına yanıt
    Bulundugun bölgede superonline fiber altyapısı var ise superonline ve vodafonenet firmalaarından hizmet alabilirsin(fiber olarak)
    Kablonet altyapısında sadece kablonet firmasından hizmet alabildigini biliyorum.(paylaşımsız onların altyapıları)
    Türk telekom vdsl altyapı var ise her firmadan hizmet alabilirsin.
    Bu yılın sonunda akk kalkacak taahhütlü mevcut aboneler bile ne olacagını bilmiyor.Superonline zaten kotalıya geçmiş, bu noktada dedigin gibi aldıgın hız miktarı ile fiyat dogru orantılı olacak. Online oyun oynamadıgım için ping konusunda saglayıcıların durumunu net olarak bilmiyorum.Forumu bir incele ping olayı için.
  • curky C kullanıcısına yanıt
    Netspeed e geçeceğim hocam. Taahhütsüz olduğu için 2-3 ay takılcam. 2019 dan sonra çıkacak paketler neticesinde yönlenirim bi issye. yada netspeedden memnun kalırsam devam ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam konuyu bulandırmak gibi olmasın benim de taahhüt sürem dolacak şu anda dondurduğum için uzatmaları oynuyorum.

    Taahhüt bitince farklı fiyatlardan yeni pakede geçmemizi istiyorlar değil mi? Yoksa taahhüt bitince otomatik olarak farklı bir fiyattan aynı paket taahhütsüz olarak devam mı ediyor? Nasıl oluyor?
  • Ben aranmadım. 26sında bittiği için önceden arayıp önlemlerimi aldırttım. Bugün gittim dört dörtlük kampanyasına dahil olan gsm hattımı feshettim. yani dört dörtlükten de çıkarmış oldum şuan tek muahatabın superonline kaldı. Pazartesi günü arayıp sinyal kestireceğim ki ayın 26sı olduğu zaman taahhütsüz fiyattan bana internet kitlemesinler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Can Coşkun kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkürler. Ben de aranmazsam o halde mecbur arayıp soracağım.
  • Benden sana tavsiye kesinlikle aranmayı bekleme. 3-4 gün öncesinden önlemini al. Tabii bu Superonline' da kalıp kalmayacağına da bağlı. Ben kalmak istemediğimden dolayı öncesinden önlem aldım.

    Tarifelerde sana uygun bir paket vs varsa düşünceni etkilemek istemem
  • curky C kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgi açısından

    ping lux.valve.net
    ping vie.valve.net

    ve

    tracert lux.valve.net
    tracert vie.valve.net

    çıktılarını iletebilir misin? Bilgi olarak dursun elimizde :)
  • Can Coşkun kullanıcısına yanıt
    Yok hocam kesinlikle düşünmüyorum elini veren kolunu kaptırıyor diyorlar. Ayrıca şu anki tarifelerle kalma ihtimalim yok. Adamların en ucuz pakedi 70 liradan başlıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.