Şimdi Ara

Dota 1 türk serverı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eurobattle net te sizin için türk botlarımız mevcuttur arkadaşlar. Eurobattleda tekrar eskisi gibi türk birliğini oluşturuyoruz. Bütün dota tayfasını türk serverına bekliyoruz.
    www.dotatr.com sadece türklere özel dota forumumuzdur.
    ve sadece türk kullanıcılarımıza özel stats sayfamızda mevcuttur.
    http://dotatr.com/stats/?top

    İyi günler dileriz
    Dotatr AİLESİ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackdeath1385 -- 3 Ocak 2016; 1:56:11 >







  • Beklediğimden iyi sitesi bi gelip bakayım botlar nasılmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba, şuan bende geliyorum bakalım nasıl olacak
  • Artık burdaym başka yere gitmem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz 3 arkadas Weplada oynarken crep salmadık diye banlandık.Dotatr.com adlı siteyi bulduk.Allah bunu yapandanda yaptırandanda razı olsun.Wepladan sonra burası bize ilac gibi geldi gerek ortam gerekse sistem olarak weplayı 100 e katlar diye düsünüyorum.Adamlar istatistik sitesi yapmıs o bizim cok hosumuza gitti birde nasıl kuracagımızı bilmiyorduk foruma konu actık anında yanıtladırlar.Dotatr.com/stats sayfası + botlardaki sıfır delay ve en önemlisi egolu adminler olmadıgı icin okadar mutluyuzki anlatamam.Biz 3 arkadasız ve 3 müzde isimizde gücümüzde hatta 1 arakdasım evli cocuk sahibi fakat düsünebiliyormusunuz wepladaki WEST adlı seref yoksunu admin karımıza kızmıza sovdu sebep ise crep salmamak.Biz artık DOTATR.Com serverındayız sizde wepla gazisi iseniz server nickim luciferdiablo beni ekleyebilirisniiz.Ama teknik destek almak istiyorsanız dotatr.com forum adresinden ^blacklotus^ nickine w atın size yardım edicektir.Birde 1 tane arkadasımda dota yoktu kac gündür arıyorduk adamlar forumlarına warkey dotanın son guncel mapi ve tek link dota indir koymuslar.Support DOTATR.COM CCCC




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lol_Tus

    Biz 3 arkadas Weplada oynarken crep salmadık diye banlandık.Dotatr.com adlı siteyi bulduk.Allah bunu yapandanda yaptırandanda razı olsun.Wepladan sonra burası bize ilac gibi geldi gerek ortam gerekse sistem olarak weplayı 100 e katlar diye düsünüyorum.Adamlar istatistik sitesi yapmıs o bizim cok hosumuza gitti birde nasıl kuracagımızı bilmiyorduk foruma konu actık anında yanıtladırlar.Dotatr.com/stats sayfası + botlardaki sıfır delay ve en önemlisi egolu adminler olmadıgı icin okadar mutluyuzki anlatamam.Biz 3 arkadasız ve 3 müzde isimizde gücümüzde hatta 1 arakdasım evli cocuk sahibi fakat düsünebiliyormusunuz wepladaki WEST adlı seref yoksunu admin karımıza kızmıza sovdu sebep ise crep salmamak.Biz artık DOTATR.Com serverındayız sizde wepla gazisi iseniz server nickim luciferdiablo beni ekleyebilirisniiz.Ama teknik destek almak istiyorsanız dotatr.com forum adresinden ^blacklotus^ nickine w atın size yardım edicektir.Birde 1 tane arkadasımda dota yoktu kac gündür arıyorduk adamlar forumlarına warkey dotanın son guncel mapi ve tek link dota indir koymuslar.Support DOTATR.COM CCCC

    anladık hacı siz 3 kişiymişsiniz. bedirhan, nazlican, ve sen. Güzel yapmışsınız iyi hoşta bu kadar spamlamaya gerek yok forumu..




  • Seninde karına kızına durup dururken crep salmadık diye küfür ederse sende bol bol yazarsın hocam..
  • Loltus arkadaşımız haklıdır. Weplada devam etmeme sebebimiz bacımıza anamıza sevgilimize sövmeleridir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackdeath1385 -- 3 Ocak 2016; 2:01:28 >
  • S.a. ben offline dota oynuyorum botlarla wc 3 te yalniz bottleye rune dolmuyor sag tiklayip alinca acaba farkli sekildemi almak lazim birde numpad olan kisayollari degistirmenin yolu var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam önce bottle a tıklayıp ardından rune tıklarsan olur diye dusunuyorum
  • www.dotatr.com adresine üye olursanız bütün sorularınızı oraya sorabilirsiniz.
  • Internette gezerken gordum. Konuyu hortlatiyorum ama suan galiba tek server weplaes. Dota 1 ya da diger haritalari oynamak isteyenler varsa haberleselim.
  • onurcandmt kullanıcısına yanıt
    İccup eurobattle rgc var

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iccup fun olmuyor diye biliyorum, eurobattle icin de 1.29 resmislessin o zmn katilicam muhtemelen.
  • onurcandmt kullanıcısına yanıt
    İccupta oto botlar sürekli fun map kuruyorlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • herkese Ranked Gaming Client'i yani RGC'yi tavsiye ederim, olur da LOD oynayan varsa şiddetle tavsiye ederim, oynamayan varsa bir gelip baksın derim :)

    http://www.rankedgaming.com/
  • Gençler yeni türk serveri açılsa katılım nasıl olur sizce? Geçenki adminlerden bağımsız düşünün lütfen. Şuan yeni bir server açılsa katılırmıydınız??  

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.