Şimdi Ara

Dota1 nereden öğrenilir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle Dota 2 demeyin eski dizüstümde moba oynamak için Dota 1'i seçtim. Bundan önce 250 saatlik bir Dota 2 geçmişim -Oracle gelmeden önce- var ama hep botlarla haftada 1-2 kez.

    Daha önce hiç WC3 ve Dota1 oynamadım. Nasıl öğrenilir bu? 2. oyun gibi değil bir sürü market var ve tavsiye eşya alımı falan yok her şey manuel. Bir de oyunun atmosferi değişik geldi pek bir şey anlaşılmıyor kim hangi renkte falan, kahramanlar zaten değişik (ama orjinal modelleri daha güzel bence). Bir de QWER/1234 vb. olayını, ekranı kahramana sabitleme olayını nasıl halledeceğim?

    Son olarak oyunun en güncel sürümü nedir? Elimde 6.83d ve 6.8AI var.



  • youtube thebaltazartv yaz onun videoları baştan sona izle. İzlemeden öğrenemezsin. Oyun eski olduğu için herkeste azami oyun bilgisi var dolayısıyla seninle kimse oynamak istemez. 1234 qwer olayını warkeys+ programıyla halledebilirsin. Ekranı kahramana sabitleyemezsin zaten sabitleme ama heroyu kaybetmemek için ctrl 1 yaparsın oyun başı sonra 1 tusuna bastıgında heroyu bulursun. Şu an güncel sürüm diye bir şey yok rus serverlerinde 6.83d oynanıyor diğerlerinde 6.85k mapı oynanıyor

    6 aydan önce öğrenemezsin oyunu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.