Şimdi Ara

Dragon Age 3: Inquisition (ANA KONU) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
7.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Taktik kamerayi nerdeyse kullamiyordum.ogrendigim iyi oldu.tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saitates kullanıcısına yanıt
    Takımındakilerin yediği damage e göre doluyor işte rakibi daha size vuramadan keserseniz dolmuyor. Skill ağacını şuan için çok önemsemeyin derim. Sanırım mage açtınız. Spiritte bariyeri ve bariyer güçlendirmesini açıp hemen sağ altındaki skill i açın. en önemli skillerinizden birisi bariyer. Doğru kullanımla takımınıza vuramazlar bile. Inferno da sağdaki skill i (immolate) ve güçlendirmesini kesinlikle açın. Alan etkili çok güzel hasar veriyor. Stormda Chain lightning ve güçlendirmesini açın. Bu iki skill ile birlikte alan etkili çok yüksek hasar verebiliyorsunuz. Ben şuan cold kullanmıyorum. İnfernoda Clean burn ve fire mine skillerini açmanızı tavsiye ederim. Fire mine kullanmayı öğrenince çok güzel hasar veriyorsunuz. Specialiation olayına girmeden önce bunlar sizi çok rahat idare edecek skiller. Skilleri rakibinizin defansına göre kullanırısınz. Genelde Storm insanlara Fire hayvanlara lightning de rift canavarlarına güzel vuruyor. Cold kullanmadığım için ne yazık ki bilgim yok




  • Tesekkurler.önemli bilgiler icin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: saitates

    Taktik kamerayi nerdeyse kullamiyordum.ogrendigim iyi oldu.tesekkurler.

    eyv ayrica party deki diger karakterleride yonetebiliyorsunuz. cogu kisi sonradan ogreniyor bunu sizde kacirdiysaniz bunuda hatirlatayim eglenceli oluyor cunku..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün war tabledan iki önemli storyline questini bitirebildim. Feci uzun questlerdi.

    Spoiler vericem oyunu bitirmeyenler okumasın


    Wicked Eyes Wicked Hearts questi çok uyuz olmuş. Şatoda balo ortamı, soylu aileler, dans sahnesi falan şahane ama politik oyunların bi tarafına su kaçırmışlar. Nerdeyse hiç aksiyona girmeyen tamamen diyalog odaklı uzun bi questti. O, onu önceden kolluyormuş sonradan düşman olmuşlar, başkası bu ikisinin arasını açık görünce ikili oynamış, öbürü buna ihanet etmiş ama aslında korumak istediği için yapmış, bi başkası bilmemkimi öldürmüş suçu başkasına atmış ama sonradan pişman olmuş vs. vs. vs. Bir süre sonra sıkıldım takip etmedim diyalogları skipleyip geçtim. 30 küsür saat olmuş ilk kez bu questte sıkılıp diyalog skipledim. Fakat bugün yaptığım Here Lies The Abyss questi tek kelimeyle efsaneydi. Kalede kuşatma altında geçen kısım Lord Of The Rings'i aratmıyordu. Sonrasında riftin içinden geçip korkularımızla yüzleştiğimiz kısımda feci iyiydi. Oyunun başına dair birsürü soru cevap buldu bu quest ile..


    Rpg sevenlerin kesinle ve kesinlikle oynaması şart



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 1 Ocak 2015; 3:08:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Buradan birisi oyun daki Attributes leri turkce cevire bilirmi..
  • http://dragonage.wikia.com/wiki/Attributes_(Inquisition)

    sayfayı sağ tıkla türkçe diline çevir de chrome da türkçeleştiriyor.
  • Yilin en iyi acik dunya oyunlarindan mutlaka oynuyacagim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam multide uniq bir şey çıktı kutudan bitiremeden elektrik kesildi sinir oldum ya:(
  • Arkadaşlar merhaba ALINIK "Dragon Age Inquisition" 2nd hak arıyorum. Bende kredi kartı yok sahip oldukları oyunun bir hakkını satmak isteyen arkadaşlarımdan Pm bekliyorum.
  • Ana gorevler haritada ne diye belitiliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaslar burdaki yardimlarinizdan sonra oyun dahada kolaylasti özellikle barrier ve taktik kamerayi kullanmaya baslayinca.tekrar tesekkurler ama bir kac sorum daha olucak sizlere.
    1-18 lvl oldum en son 40 power li yeri gectim acaba oyunun yarisi bittimi daha nekadar var tahmini?
    2-Bu knight enchanter actim fakat cokta kullanmadim yakin dovuse alisamadim heralde mage ile uzaktan takilmak daha iyi gibi ama bu skilli en onmeli ozelligi nedir?neyi acmami tavsiye edersiniz??
    3-sadece ilk haritada dragon gordum bidaha denk gelmedi yerlerini bulurum ama onlari kesmek icin kac lvl ideal olur?
    Tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saitates kullanıcısına yanıt
    knighth enchanter oyundaki en çok damageyi seri bir şekilde vurabileceğiniz; iyi oynadığınız takdirde en sağlam classtır. oyunun tamamı en kolayda 100 saat 2. zorlukta 125 saat felan sürüyor sadece hikaye değil tabiki tüm görevleri ve yan görevleri kastediyorum. ona göre % kaçını bitirdiğinizi siz hesaplayın. dragonları kesmeniz için lvliniz fazlasıyla yeterli şuanda bile 9 dragonu zorluk sırasıyla kolaylıkla kesebililmeniz gerekir son dragon için birşey diyemem sizin becerinize kalmış birşey.

    bu linkten (knight enchanter)arcane warrioru ortalığı dağıtırken görebilirsiniz en zor olan perilous zorluğunda multi kısmını tek başına bitirebilen bildiğim tek class.
    http://www.youtube.com/watch?v=afc9oluQvR4



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warmkitty -- 6 Ocak 2015; 11:47:08 >




  • saitates kullanıcısına yanıt
    http://www.reddit.com/r/dragonage/comments/2o6375/knightenchanter_minmaxing_guide_xpost/

    Bu linkteki klavuzu takip edersen god mode karakter yaratabilirsin

    Knight enchanter oynarken en önemli özelliğin ofansa abandikca defansin da yükselmesi. Vurdukca bariyerin doluyor bariyerin yükseldikçe ise özellikle fire skillerini açtıysan acayip hasar veriyor fire büyüleri ve hasar verdikçe tekrar bariyerin doluyor. Sonsuz döngü resmen mana oldukça.

    Mana azalınca da spirit blade var eğer bir de storm skillerinde mana azaldıkça hasarı arttıran özelliği aldıysan tamamdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pazer89 -- 6 Ocak 2015; 12:24:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tesekkurler ozaman deniyeyim bi bakalim..magede uzak dovuse alisinca yakinda kilicla biraz itici gelmisti ama videolara bakinca bayagi guzel:))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • knight enchanter sadece savunmak icin yoksa surekli ofans yapayim onunla olmaz. bu skill in amaci mage icin yanina hizli gelen dusmanlari savusturmaktir..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dragonbornx

    knight enchanter sadece savunmak icin yoksa surekli ofans yapayim onunla olmaz. bu skill in amaci mage icin yanina hizli gelen dusmanlari savusturmaktir..

    Doğru skiller ile ofansif oluyor özellikle fire mine açarsanız oyundaki en çok damage vuran alan etkili büyü. İnferno ağacında bir skill var bariyerin yarisini hasar olarak fire büyülerine ekliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam yalnız knight enchanter sadece savunma değil perilous zorluğunda savunma yaparak birşeyi kesemezsin vurduğu critic damagelere bakabilirsiniz 2 mesaj üstte paylaştığıma. sadece defans yapmak yetmez o zorlukta bakınız sadece defans yapan bir elemanın perilous macerası linklediğim şekilde olurdu. Başka bir classın yaptığını gördüyseniz paylaşın lütfen ben çok araştırdım bulamadım. O zorluk için life per kill iteminin olması lazım açığı kapatmak için bol bol kesmeli sadece arcane warriorun barieri yeterli olmuyor. oyunda gördüğüm kadarıyla reaverin vurdukça %1 canımızı azaltan skili damage per sec en yüksek olan skill hem çok seri hemde yüksek hasar veriyor ancak reaver çok dayanıksız arcane warriora göre değil perilous da 2. zorluk seviyesini bile bitiremez tek başına.

    http://www.youtube.com/watch?v=RAzkAIWnEi0




  • multiplayerdan bahsetmiyorum single player icin mage in knight enchanter i savunma icin kullanilir bu nedenlede mage icin yapimci tarafindan verilmis bir skill.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veterangamer -- 6 Ocak 2015; 16:24:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyundaki Quarries & Logging Stands yerleri

    http://game-maps.com/DAI/DAI-Quarry-Logging.asp
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.