Şimdi Ara

Dragon's Dogma: Dark Arisen gibi kaliteli bir oyunun Türkçe yamasını yapabilecek bir ekip var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere yaması iptal edilen bir oyun fakat gameplay videolarını izleyince gerçekten kaliteli bir oyun olduğunu söyleyebilirim.



    Size oyunun grafiklerini eleştirmeden önce bu oyunun birkaç yıl önce konsola özel olarak piyasaya sürülmüş bir yapım olduğunu hatırlatmak isterim. Gerçekten hikayesi ile sürükleyici bir oyun.
    Dragon's Dogma: Dark Arisen orijinal Dragon's Dogma'nın tüm içeriğini ve zorlayıcı yeni düşman ve görevlerle dolu Bitterblack Isle alanı ve ilave üst düzey silahlar ve zırh setleri de dahil olmak üzere neticesinin ek içeriğini içeriyor. Şaşırtıcı derecede yüksek çözünürlüklü grafik ve tam Steam platform desteği ile birlikte, bu, PC oyuncuları için nihai franchise deneyimi.

    Detaylı klasman ve dövüş sistemi, bol miktarda görevler, akla sığmayacak kadar zırh ve silahlar, detaylı ve farklı canavarlar, keşfedilecek yerler ve internet üzeri piyon takas etmek oyunun içreğini çok zengin olduğunu gösteriyor.

    Büyük bir açık dünyada, Dragon's Dogma: Dark Arisen, ödüllendirici bir mücadele deneyimi yaşatıyor. Oyuncular, palyaço olarak bilinen üç AI arkadaşıyla zengin, yaşayan bir dünyada epik bir maceraya başlarlar. Bu ortaklıklar, bağımsız olarak savaşmakta, her oyuncu tarafından öğrendikleri özelliklere dayanarak geliştirdikleri yetenek ve beceriyi sergilemektedir. PC kullanıcıları bu Rehineleri çevrimiçi paylaşabilir ve korkunç düşmanları çökertmek için hazine, ipuçları ve strateji ipuçlarını kazanabilirler. Farklı zorlu görevleri tamamlamak için belirli becerilere ihtiyaç duyulduğunda, piyonlar da ödünç alınabilir.

    Oyun Türü: Rol Oynama (RPG), Macera

    Desteklenen Platformlar: PC (Microsoft Windows), PlayStation 3, Xbox 360

    Dragon's Dogma: Dark Arisen Minimum Sistem Gereksinimleri
    İşlemci (CPU): Intel Core i5 660 CPU veya eşdeğer
    RAM: 4 GB
    İşletim Sistemi: Windows Vista veya daha yenisi
    Ekran Kartı: Radeon HD 5870 veya eşdeğer
    Ses Kartı: Evet
    Boş Alan: 22 GB



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wishyouwereheree -- 28 Ağustos 2018; 5:38:58 >



  • yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.