Şimdi Ara

DÜĞÜN KASETİM BOZUK VHS KASET ACİL YARDIM :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • sLm Ark lar herkese kolay gelsin.Benim büyük bir sorunum var yakın zamanda düğünüm oldu düğün salonu kameracısı bozuk çekti.Kaseti cihaza taktıklarında görüntü var ama siyah beyaz ve enine doğru çizik çizik çizgiler var .Güya yapılamıyormuş.Adamlarla hasım olacaz nerdeyse. Allah rızası için bana birisi yardım etsin düğnü kasetimi nasıl düzeltebiliriz bu işni professioneli varmı .Ücreti ne ise verilecek yardım ltf . 0541 789 26 61



  • Şunun gibi mi:http://forum.donanimhaber.com/m_38206209/tm.htm

    Ve ben bu konuda bilgili değilim ama dediğiniz şeyin tam olarak nasıl birşey olduğunu anlatan bir resim eklerseniz daha iyi yardım alabilirsiniz.
    Ve elinizdeki kaset orijinal kaset mi? Yoksa orijinal kasetin kopyası mı? Orijinalin kopyası ise görüntüleri Firmware yolu ile mi kopyaladılar?
  • geçmiş olsun arızalı kamera ile yapılan kayıtları düzeltmenin imkanı yoktur. siyah beyaz ve çizgiler varsa öyle kalacak. sözkonusu kayıt banda o şekil yapılmışsa maalesef çözümü yok. orjinalden kopya ise orjinali görmek lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: forumnik

    geçmiş olsun arızalı kamera ile yapılan kayıtları düzeltmenin imkanı yoktur. siyah beyaz ve çizgiler varsa öyle kalacak. sözkonusu kayıt banda o şekil yapılmışsa maalesef çözümü yok. orjinalden kopya ise orjinali görmek lazım.

    Selam hocam anladığım kadarıyla bu konuda bilgilisiniz..Benimde sonradan bozulmuş bir vhs video kasetim var çocukluk görüntülerim falan var 25 yıllık bir kaset .. Görüntü ara ara iyi bazen çizgiler vs çıkıyor bazende ses var görüntü yok vs.. bu düzeltilebilirmi acaba ?
    gerçi 5 yıl geçmiş ama belki başka bilen çıkar umut dünyası
  • bozulan kayıtlar geri döndürmek imkansız mı?
  • 2018 de evlendım düğün salonunun çektiği kaset 90 lardaki gibi allahın cezaları baştan sağma iş yapıyolar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.