Şimdi Ara

DUNE Android TV Box - neo 4k - sky 4k - pro 4k (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
744
Cevap
13
Favori
37.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Seko ya not düşeyim: evet realtek, 1295 chipsetiyle eski dandik chipsetlerine fark attı kendini düzeltti ama dune nın real 1295 i seçmesinin ana sebebi bu değil, sigma media playerlar için 4k hdr bt2020 chipset üretme projesini rafa kaldırdı. Sigma çıkarsaydı dune ve benim gibi birçok kullanıcı yine sigma yı seçerdik

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fark 300-350 civarı olacaktır diye tahmin ediyorum. 500 ü bulmaz
    dune-ru da bile 15.000 ruble,http://www.dune.ru/catalog/mediapleery_1/122/
    1030 tl eder..

    rusya ya giden getirmezse başka sitelerden alımlarda kargo + gümrük riski, türkiye fiyatına gelir..

    yıllar önce bd prime 3.0 ın tükçesini hazırladığım için 8-900 tl lik cihazı bana 500 e vermişlerdi.
    şu anda böyle bir şansım yok.. buradan alacağım artık..

    dune firma olarak rus tur.. planlama merkezi aynı zamanda tayvan da..
    bd prime ve o sıralar çıkan ürünlerde çok üretim hatası çıktı ve üretimi bile sonraki cihazlarda tayvan a taşıdılar.
    şimdiki cihazları çin malı, tüm dünya çin de üretirken ucuza, daha pahalı üretmek rekabetçi olmazdı. sonuçta çin malı ürünler 5 dolara da var 50 dolarada. siz ne kadar kalite isterseniz adamlar öyle üretim yapıyor.

    dune bd prime 3 ün kondansitörleri 2 yılda bir şişti..20-30 tl ye bazen bedava değiştirttim..
    bilader de tayvan işi olan var. ekranı sapıttı.. değişti.. bir daha hiç arıza yapmadı

    ** birde pro 4k nın yanında bulunan sata girişi ne işe yarayacak. kaç kişi kullanır orayı.
    kasayı az geniş yapsalardı da oraya dahili hdd bağlayabilseydik ya..
    pro 4k ultra ya RTD 1296 koyacaklar ki 2 tane sata girşi var 2 dahili hdd takılabilecek ama pro modele bir tane bile yer olmayacak.
    çok saçma bir yapı aslında.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 2 Nisan 2018; 22:45:1 >
  • Varmı bir gelişme Dune Pro 4k hakkında yurtdışı dönüşü yanınızdagelicek mi acaba teşekkürler. Alman sitesinde halen ön satışta, Nisan ayının ilk haftası bekleniyor demiş ama çıkmadı. Yeğenimde yarın geliyor tatile benim getirme işi Temmuza kaldı maalasef.
  • Dune Hd Pro 4K ile yeni gelişmeler. Resmi kendi sitesinden alıntıdır. Yapılan testler aşşağıdaki gibidir Netflix 4K desteklediği resmileşmiş oldu. Yakında ses ve iptv test sonuçları ile ilgili sonuçları gelir.

    DUNE Android TV Box - neo 4k - sky 4k - pro 4k
  • Artık bu cihazı yurtdışından almak farz oldu malum € uçtu. Dune hd pro 4k pazartesi günü 1.346 tl idi şimdi oldu 1.394 tl maşallah.https://www.sesvegoruntusistemleri.com/urun/pro-4k-hd-media-player
    Önceki firma Sancak bilgisayar şimdi adresi hdtech olan burada forumda gündemi takip ediyordu. Ve foruma uygun fiyat veriyordu kesin alacak kişilere ilk satışta hd base 3D kampanya yapıyordu 700 tl den vermişti buraya özel hatırladığım kadarı ile. Cihaz ne destekliyor kaç tb destekliyor vs vs şimdikinden ses yok bilmiyor yada tok satıcı. Yurdışı fiyatı halen 200€ burda tutupta asla 1.500 vermem bu cihaza hakkı değil o parayı haketmiyor. Cihazı kötüleme değil amaç.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzunserdar -- 12 Nisan 2018; 12:50:15 >
  • Yahu kimse kalkıp bu distrübitöre 1500 lira felan vermesin, 1000-1100 aralığında satsınlar arkadaşlar alır zaten eğer zidoo dan daha daha iyiyse, eski distb sancak avrupa fiyatlarında satıyordu isteseler bunlar da satar da işte firmanın yaklaşımına kalmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemo62 -- 12 Nisan 2018; 13:44:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemo62

    Yahu kimse kalkıp bu distrübitöre 1500 lira felan vermesin, 1000-1100 aralığında satsınlar arkadaşlar alır zaten eğer zidoo dan daha daha iyiyse, eski distb sancak avrupa fiyatlarında satıyordu isteseler bunlar da satar da işte firmanın yaklaşımına kalmış.
    Zaten 200€ içinde resmi distribütör olarak en az 30-40€ kazanıyor ama doymuyorlar. Yanarım yanarım geçen hafta kuzen geldi Almanyan'dan bi satışa çıkaramdılar gitti. Artık haziran ayını bekliyecem 2. parti gelen olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzunserdar -- 12 Nisan 2018; 13:43:8 >
  • demiştim 229 euro + kdv fiyat bu türkiyede maalesef..
    dune sitesine göre en-core ithalatçı, sancak ise yetkili satıcı olarak belirtiliyor.
    sancak ise dune u pahalı olduğu ve müşteriler pek sormadığı için satışı düşünmüyoruz demişti aylar önce. sonrası için ne olur bilemem.

    sonuçta bu cihaz bir yerde 200 dolarsa diğer yerde neden 200 euro tartışmaya açık bir durum. italyan bir firmanın sitesinde ise 177 euro



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 12 Nisan 2018; 19:12:2 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mdmrx

    demiştim 229 euro + kdv fiyat bu türkiyede maalesef..
    dune sitesine göre en-core ithalatçı, sancak ise yetkili satıcı olarak belirtiliyor.
    sancak ise dune u pahalı olduğu ve müşteriler pek sormadığı için satışı düşünmüyoruz demişti aylar önce. sonrası için ne olur bilemem.

    sonuçta bu cihaz bir yerde 200 dolarsa diğer yerde neden 200 euro tartışmaya açık bir durum. italyan bir firmanın sitesinde ise 177 euro
    Yabancı ülkede mantığı anlarım bir derece avrupa birliği üyesidir kendi para birimi ile satmak ister euro olarak satar. Bizde farklı durum
    zaten 200 euro içinde rahat bir 30-40 kazanıyor euro olarak en düşük resmi dist. mantığında uygun fiyata alıyordur. Belkide bunu dolar olarak alıp euro olarak satıp dahada fazla kazanabilir sonuçta firmanın ne şekilde getirdiğini bilen yok. 177 euro olarak kar ettiğini düşünürsek vay bizim firmaya maşallah. Bu http://www.imundoaudio.com/categoria-producto/dune-hd/ sitede dediğiniz şekilde fiyatlar kdv dahil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzunserdar -- 12 Nisan 2018; 21:27:35 >
  • Ön inceleme bugün yapılmış ilgililere duyurulur. Ekran görüntüleri vs vs çok fazla olduğu için resim eklemedim. Aşşağıdaki linkten detaylara ulaşabilirsiniz.

    http://mediaplayers.gr/dune-hd-pro-4k/
  • Kimse bahsetmemiş ama Neo modelde yanlış görmüyorsam Ethernet 10/100, 4k medya oynatıcıya bu devirde bu bağlantıyı koymak nasıl bir mantık acaba. İncelemede bahsedilen takılmalar bu sebeple oluyordur muhtemelen. Benim gibi NAS'dan oynatacaklar için seçenek bile olamıyor, bu haliyle 1080p bile takılır ağdan oynatmalarda.
  • Normalde yeterli.. sattığım minix u9h da 1000 vardı ama wifi üzerinden o da takılma yapıyordu. Android asıl sorun. Sistemi yavaşlatan bir yazılım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eleştirmen elindeki blueray leri h.265 e iso olarak çevirmiş ve pro 4k nın blueray.iso desteklediğini yazmış

    https://www.nikktech.com/main/articles/media-players/8905-dune-hd-pro-4k-premium-compact-media-player-review?showall=&start=8

    cihazın 70 mbitlere varan tüm filmleri kusursuz şekilde oynattığı yazıyor
  • Thailand'dan kısa bir inceleme arayüz iptv özelliği vs vs.

    https://www.youtube.com/watch?v=03zcF_DMlzU
  • amazon almanya, ingiltere, amerika, ebay hepsinde satışa girmiş ve satıcı amazon olmadığı için, satış sırasında kdv düşürülüp gümrük tahsilatı yapılmadığı için ne yaparsanız yapın türkiye deki satış fiyatından daha ucuza almanız mümkün değil. en azından ilk 2-4 ayda.. ancak satışlardan memnun kalmazlar yada yeni bir ürün çıkarmaya hazırlanırlarsa ucuzlar ki dune de pek öyle bir tavır yoktur. hala eski linux 4k lar bile 300 euro üstü fiyatlarda..

    abd sitesi bile avrupa fiyatına nispet yapar-eşitleyerek 200 dolar olması gerekirken 375 dolar gibi fiyatlara satıyor.

    amazon prime satmadığı müddetçe dışarıdan ucuza almak hayal..
  • DUNE Android TV Box - neo 4k - sky 4k - pro 4k
    DUNE Android TV Box - neo 4k - sky 4k - pro 4k
    https://www.itdlplus-multimedia.de/epages/83495051.mobile/de_DE/?ObjectPath=/Shops/83495051/Products/2018010405&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

    Şu anda satın alsam 1.050 tl ye geliyor yukardaki siteden bizdeki fiyat aşşağıdaki gibi her türlü 300 tl cepte kalır.
    DUNE Android TV Box - neo 4k - sky 4k - pro 4k
  • Yukarıda linki verilen incelemelerden birinde cihazın kendi medya oynatma yazılımının bu cihazda diğer 1295'lerdeki gibi Realtek'in standart oynatıcısı olmadığı Dune ile Realtek'in birlikte çalışması ile sıfırdan yeniden yazıldığı söylenmiş. Dune farkı işte. Görüntü kalitesi mükemmel deniyor ama zaten diğer 1295'lerde de böyleydi. Ultra olan modeli 400 $ falan olsa alıp içine 2 tane 8TB disk takacaksın, sonra yıllarca kullan. Adam zaten bir sorunu varsa güncellemeyle hemen çözüyor. Ben şu dahili harddisk işine takmış durumdayım yoksa Pro'yu mutlaka alırdım. Pro ve 8 TB harici kombinasyonu da yapılabilir tabi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Seko92

    Yukarıda linki verilen incelemelerden birinde cihazın kendi medya oynatma yazılımının bu cihazda diğer 1295'lerdeki gibi Realtek'in standart oynatıcısı olmadığı Dune ile Realtek'in birlikte çalışması ile sıfırdan yeniden yazıldığı söylenmiş. Dune farkı işte. Görüntü kalitesi mükemmel deniyor ama zaten diğer 1295'lerde de böyleydi. Ultra olan modeli 400 $ falan olsa alıp içine 2 tane 8TB disk takacaksın, sonra yıllarca kullan. Adam zaten bir sorunu varsa güncellemeyle hemen çözüyor. Ben şu dahili harddisk işine takmış durumdayım yoksa Pro'yu mutlaka alırdım. Pro ve 8 TB harici kombinasyonu da yapılabilir tabi.
    Dune keşke daha önceki gibi yapsaydı prime 3.0 ve hd base 3.0 gibi bana göre tek burda hata yaptı. Zidoo birebir aynı şekilde çıkardı x20 ve x20 pro diye arada fark sadece 2gb ram 16gb hafıza x20'de proda 4gb ram 32gb hafıza ve ess dac geri kalan aynısı ve her ikisindede Realtek 1296 kullandı. Bu şekilde yapsaydı Dune turnayı gözünden vurmuştu. Aklımda zidoo geçmiyor değil ama yazılım konusunda dune cihazları açık ara çok iyi bence birde pro 8tb desteklermi belli değil şu an için.
  • Uzunserdar U kullanıcısına yanıt
    almanya dan alıp elden getirirseniz olur ama posta ile gümrükte en az 40 euro daha biner.
    19 euro da kargo istiyor türkiye ye = 1350 tl



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 28 Nisan 2018; 0:35:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mdmrx

    almanya dan alıp elden getirirseniz olur ama posta ile gümrükte en az 40 euro daha biner.
    19 euro da kargo istiyor türkiye ye = 1350 tl
    Haziran 27 gelecek olan var daha bugün konuştum sıkıntı olmaz daha öncede bd prime 3.0 getirmişti. Ben burdan alışverişi yapıyorum karşı tarafın almanyada'ki adrese gidiyor. Türkiye'ye gelirken yanında getiriyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.