Şimdi Ara

Dünyanın en büyük dolandırıcılık ve saadet zinciri sistemi olan dijital para sistemine hoş geldiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir yıldır dijital para sisteminin içerisindeyim. Gördüklerimi ve düşüncelerimi bir videoda paylaştım.
    Açıkçası bu videoyu burada paylaşarak bir çok kişiyi karşıma alacağımı biliyorum. Amacım kavga etmek değil. Düzeyli bir tartışma ortamı yakalamak ve tüm düşüncelerin paylaşılması. İyi seyirler.
    https://www.youtube.com/watch?v=xhO83eT0aDo&t=1s



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkep -- 18 Ocak 2019; 9:48:11 >



  • Tartışma yaratıp, aynı düşüncede olanların desteğini alıp ilgi çekmek için Ruhi Çenetvari uyduruk bir video yapmışsın. Video boyunca gözlerimden yaşlar gelene kadar güldüm, saol. Onun dışında söyleyeceğim şey basit: “Doğal seçilim”. Bitcoin’i 20 k + $ seviyelerinden aldığında görüşmek üzere. Pump ve FOMO ile, öpüldün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğruyu söylemek gerekirse bu cevap karşısında şok oldum. Videodaki her ifade her kelime boş değil, gerçekler. Nasıl bir Dünyan var nasıl bir bakış açısı var da böyle yazabiliyorsun anlam veremedim. Mantıklı gelmeyen ifadeleri söyle açıklamasını yapayım. Buradayım !
    Adama bak len iki dakikada bizi fomo yaptı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkep -- 10 Ocak 2019; 11:41:12 >
  • Saadet zinciri ile balon kavramları farklıdır.
    Bende kripto para sisteminin balon sistemi olduğunu düşünüyorum.Hollanda da ki lale soğanı olayı ile çok benzer.İnsanlar bir maddeye bir değer yüklüyor bu değer aşırı fazla olmaya başladığında insanlar bunun bu kadar değerli olamayacağını düşünüyor ve bum tıpkı şu an ki bitcoin olayı gibi.
  • Saadet zinciri dememin sebebi sisteme yeni oyuncular girerse paranın değerlenebilmesinden kaynaklanmakadır. Bu coinlerin hepsi ödeme aracı olarak kullanılabilir. Benim videoda bahsettiğim şey değerinin manipüle edilerek çok fazla değerinin değişmesidir.
    Ben diyorumki blockchain teknolojisinden faydalanılmalı fakat piyasadaki coinlerin değerinin hop aşağı hop yukarı çıkmasıyla zenginlerin daha da zengin olması rahatsız edici.
    Yani Ripple firması bankacılık sistemlerine entegre olarak ripple teknolojisiyle para transferi yapabiliyor. Geçenlerde haberi vardı. Akbank ripple teknolojisiyle Londra' ya para transferi sağladı. İşte bu iyi bişey. O yüzden gerçekten iyi şeyler yapılabiliyorsa bu teknolojiyle, bu onu balon yapmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.