Şimdi Ara

DURMAPLAY Müşteri Kazıklama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
6.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Boşuna bekleme cevap vermeyecektir. Bu tayfada yeni türedi , haksız duruma düştüklerinde mahkemeye verirler , süründürürler , firmayı kapattıracakmış gibi yorumlar yaparlar. Merak edersin , izlersin , cevap beklersin ama bir bakmışın tükürdüğünü yalamış ortadan kaybolmuştur. Buradaki arkadaş kazıklanmış , hakkını alamamış sonra gidip Bimex ten kutulu almış oyunu. Mesaj geçmişlerini okuyunca bazılarının çok zevkli bile olabiliyor. Hatta bazıları bayağı güldürüyor beni.
    1http://forum.donanimhaber.com/m_88464102/mpage_448/f_//tm.htm#101933963
    2http://forum.donanimhaber.com/m_88464102/mpage_594/f_//tm.htm#104966374
    @UrieI




  • İlk defa bi konuyu merak ettim sonucu ne olacak diye o da çürük çıktı. Eyvallah dostum
  • Biraz hort olucak ama değinmeden geçemedim.Firma eskisi gibi arkadaşlar , kesinlikle tavsiye etmiyorum.VİP random steam key aldık.Ürün bilgilendirilmesinde kalitesiz oyun çıkmayacağı yazıyor fakat bize gelen oyun deponia adlı boş beleş bir oyun.Oyunun kendisi 5-6 oyunla birlikte bundle yapılıp 1 dolara satılan 5 yıl önce piyasaya sürülmüş kaliteli segmentinde olmayan bir oyun.Bunu canlı destekle görüştük siteye mail attık ama deponia nın çok kaliteli oyun olduğunu savundular.Bizi kazıkladılar üç kuruş için müşteri kaybetmeye değmez ama kalite vizyonları ortadayken çok da bişey beklemedik.Umarım bir gün birisi uğraşır da şikayet eder.
  • Oyunfor siteside aynısını yaptı arkadaşlar bu salak sitelerden alışveriş yapmayalım.
  • Genel olarak TCK 155/2 ayrıca "Müşterimizin anlama yetileri sınırlı" cümlesi içinde TCK 125/2.

    125/2 için 6 ay süreniz var bu süre geçerse kovuşturmaya yer olmadığına dair karar verilir. 155/2 için ise 1 sene süreniz var. Bu süre içinde şikayetçi olmalısınız. Eğer 155/2 geçirdiyseniz. TCK 157/1 üzerinden de şikayetçi olabilirsiniz. Yada TCK 158/1.f



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 30 Mart 2017; 9:11:54 >
  • G2A Tavsiyemdir.
  • G2a kinguin gibi yerlerden de fake key çıkıyor. Özellikle son 5 liraya satılan batman ve daead risinglere baktım %99 olumlu bile olsa fake key çıkmış. Yani steam harici kimseye güvenmeyeceksin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TearsForFears

    G2a kinguin gibi yerlerden de fake key çıkıyor. Özellikle son 5 liraya satılan batman ve daead risinglere baktım %99 olumlu bile olsa fake key çıkmış. Yani steam harici kimseye güvenmeyeceksin.

    o değil de sen playerunknow battleground denedin mi :) ben oyunumu sonunda buldum. 4 gün önce aldım. oynama sürem 42 saat. ortalama günde 10 saat oynamışım. h1z1 çakması diyenlere aldırma oyun h1z1 e 1000 basar. bu oyundan aldığım tadı en son 15 sene önce CS 1.1 de almıştım.
  • Güzel oyun bende yakın zamanda alacam, h1z1 çakması diyen var mı ki? h1z1 den kat kat iyi bir oyun çünkü :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TearsForFears

    Güzel oyun bende yakın zamanda alacam, h1z1 çakması diyen var mı ki? h1z1 den kat kat iyi bir oyun çünkü :)

    aynen gel gel senide ekibe alalım. 4 kişilik squad yapıyoruz. çok eğlenceli vakitler geçiyor
  • adı üstünde DURMAplay hadi sende kazıklan

    geçmiş olsun.
  • hocam fm17 çıktığında sipariş ettim güya erken erişimdi ve 2 gün içinde teslim edeceklerdi 2 haftaya yakın beklettiler erken erişimin yani oyunun tam sürümü başlamasına 30 dk kala keyi verdiler 1 kere alışveriş yaptım daha da yapmam allah düşmanımın başına vermesin sıkıntılı firma
  • Geçen gün doksan liraya sc2 battlechest aldığım firma, başta şüphelerim vardı ama sorunsuz bir şekilde aldım oyunu.Şüphemin sebebine gelicek olursak, sistemin aldığınız ürüne oy vermeden keyinizi göstermemesi.Bu sebebpten dolayı 1 yıldız verdim. Alışveriş yapıcak varsa aynı yöntemi tavsiye ederim,belki sistemlerini değiştirmeyi düşünürler. Ve çok güzel indirimleri oluyor gerçekten.Keyiniz kullanılmış çıkarsa da yapımcı firmadan keyin kullanıldığı zaman hakknıda detay isteyip üstüne gidin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azsharax -- 23 Mayıs 2017; 21:38:58 >
  • 3 kuruş için neden uğraşayım ki... aklı olan bulaşmaz bu siteye hiç. piyasa fiyatlarından 10-20 lira düşük fiyat etiketiyle milleti avlıyorlar
  • Yıllardır alışveriş yapiyorum arada sırada yazım hatası gibi problemler oluyor düzeltiyorlar. Konu dikkatimi çekti bizzat bende bağlanıp supporttan bu durumu sordum. Adamlar sana bir önceki kişinin kodunu o kısma bakan ekip yanlış göndermiş . Sonra yenisini vermişler zaten. Fakat siz bu yapilan hatayı kapatmak yerine supporta bakan elemana hakaret etmişsin oda sana karşılıklı yazmış.
    Trt 1 in reklamı varya Yalanların sonu gelmez doğrusu ne demedikçe diyerek gerçeği araştırın:)  DURMAPLAY Müşteri Kazıklama DURMAPLAY Müşteri Kazıklama




  • mina26 kullanıcısına yanıt
    2 sene önce ki olayı aydınlattın helal sana Durmaplay la bağlantın yok zaten sadece müşterisin keşke tarihi kontrol Edip öyle kendinizi aklamaya kalksaydın hatayla bir kere alış veriş yaptım saatlerce uğraştırdılar konuyu açan arkadaşın haklı olduğuna eminim keyi verene kadar adamın bütün sinirlerini oynatmışlardır yerinden



    Sitelerden alışveriş yapanlar tercih etmesin önermem bynogame ve oyunfor kullanın çok daha iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Musteri hizmetleri cok iyi.Bana her konuda yardimci oluyor hatta kafa yapisida hosuma gitti gecen hafta o chatte 1.5 saat muhabbet etmistik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mina26 kullanıcısına yanıt
    ekip doğru vermesi gereken keyi yanlış vermiş, bu tamamen onların suçu ve bunu kabul ettirmek için müşteri bir sürü dil dökmüş. onlar da bu hatayı kabul etmemek için müşterinin üzerine gitmiş. burda mağdur olan kim? seninki nasıl bir mantıktır lütfen yazdığın cümleyi bir gözden geçir. hem müşterinin hakaret ettiği falan yok sadece hakkını aramış burda hakaret eden support.
  • Aradan 3 yıl geçmiş ama merak ettim. Battlefield v ön sipariş verecem. sıkıntı olmaz değilmi?
  • Batuhan445 B kullanıcısına yanıt
    Ben birden fazla alışveriş yaptım bir sorun yaşamadım. Fakat bu sorun yaşamayacağını garanti etmez. Şikayetvar sitesine bakarsak her site için mutlaka bir şikayet çıkar. Ben sorun yaşayana kadar almaya devam ederim ama sorun yaşarsam böyle gelir tüm sitelerde ifşa ederim o site kaybeder. Bu arkadaşın kodunda sıkıntı olmuş buda adamlara ucuz herifler falan demiş kavgaya başlamışlar. Bir daha böyle hata yapmazlar herhalde :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.