Şimdi Ara

Duvar Kağıdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
10.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar evim için duvar kağıdı bakıyorum daha önce yaptırmış olan biri varsa yardımcı olsun lütfen. Son bikaç gündür baya bi araştırdım yaklaşık 1 ay önce ithal ürünlere ciddi bi vergi zammı gelmiş dolayısıyla şimdi yerli ürünlere rağbet artmış doğal olarak. Yerli üründe de gördüğüm kadarıyla decowall iyi. 4duvar diye bi mağazaya gittim hem ithal duvar kağıdı hem de yerli decowall ürününü satıyor. Yerli ürünü çok övdüler hiçbir şikayet yaşamayacağıma garanti verdiler fiyatı da oldukça cazip. Yine 4duvar mağazasında birde Rasch markasının ürünlerini gördüm bu markayıda gerçekten beğendim Alman markasıymış ama arada neredeyse 2 katı fiyat farkı var. Gerçektende bakınca dokununca ithal ürünle yerli ürün arasında hiçbir fark göremedim ithal ürüne 2 katı fiyat vermeye değer mi bilen bi arkadaş varsa aydınlatsın lütfen. Yerli duvar kağıdı mı ithal duvar kağıdı mı? Ürünleri incelemek isteyenler mağazanın web sitesi: http://www.4duvar.com







  • soldier11 S kullanıcısına yanıt
    Uzmanından detalı bir şekilde bilgi almak istersen sana tavsiyem hocam Sanırım ankarada yaşıyorsun Bauhaus yapımarket var duvar kağıdı bölümüne gidip oradaki uzman arkadaşlardan detaylı bilgi alabilirsin ve çeşit fazlasıyla çok.
  • Hocam duvar kağıdı kadar işçilik önemlidir. Hangisini alırsan al bir kaç yılda sıkılacaksın, bu nedenle çok para verme. Ustanı iyi seç. Elin yatkın ise kendin yap. İki yıl önce tv arkasına kabartmalı taş desen yaptım, çok zor değil, kağıdı önce yerde yan yana desen takip ettirerek aç, yerde fiziğin sıraya göre yapıştır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakın ha, Bauhaus'tan usta bulmaya çalışma! Bauhaus'un taşeronu olan firma da kendi taşeronu olan serbest ustalar buluyor, o anda kimi bulabilirlerse o geliyor. Kimi iyi, kimi kötü. Daha önce iş yaptırmış olan tanıdıklar varsa git, yapılan işi gör, o ustayı bulmaya çalış arkadaşım!
  • entarhan E kullanıcısına yanıt
    Sakın Ha derken ! çok yanlış düşünüyorsunuz size şöyle mantıklı bir açıklama yapim.

    Öncelikle bauhaus içindeki evet taşeron firma ama kafasına göre dışarıdan işçi bulma veya yoldan geçen herhangibirini alıp işçiliğie göndermiyor maaşlı kendi çalışanlarıdır. Bu işin içinde olmadan yalan yanlış yorum yapmayın.

    Hadi dışarıdan buldu gönderdi hata oldu veya başka bişi yaptıran kişi kime gidip şikayet edicek ? Tabiki bauhausa koskoca bir kurumsal şirket her zaman yanındadır müşterinin her halükarda ne olursa olsun müşteri mağdur bırakılmaz müşteri memnuniyeti bu tür firmalar için çok önemlidir.

    Birde şöyle düşünün ahmet bey var boyacı tanıdık çağırdık geldi işini yaptı ama sonradan hata çıktı ahmet beyi aradık telefona bakmadı veya baktı gelcem gelcem dedi gelmedi salladıkça salladı bu müşterinin arkasında kim durucak ?

    İnsanlara bilip bilmeden yalan, yanlış yönledirme yapma.




  • Uzman Boyacılar kullanıcısına yanıt
    Kardeşim uzman boyacılar, mantıklı açıklamalarınızı iyice ufalayın ki civcivler yesin. Ben tecrübemi aktarıyorum. Bauhaus hiç de zannettiğiniz gibi büyük bir şirket değil. Hele işiniz bazı konularda müşteri hizmetlerine düştüğü zaman ne kadar küçük insanlardan meydana gelen "büyük" bir şirket olduğu ortaya çıkıyor.

    Ben ilk açıldığı günden beri (galiba 1996-1997 yıllarıydı) Bauhaus ile alışveriş yapıyorum. Güçlü ve zayıf yanlarını epeyce bilirim. Yani bir açıdan ben de "uzman müşteriler" arasında yer alıyorum. Neyin yanlış, neyin doğru olduğunu bilecek yaşa, tecrübeye, eğitime ve bilgiye sahibim (sadece boya badana değil, ahşap, elektrik, seramik ve tesisat alanları başta olmak üzere). Dolayısıyla birbirimizi kırıp dökmeyelim, eleştireceksek dahi belli sınırlar içinde kalalım.

    Yalan yanlış bende değil, çoğu zaman olduğu gibi karşısındakini bu kelimelerle itham edenlerde. Bana iş yapmaya gelen elemanların yaptığı telefon görüşmelerinden serbest çalışan olduklarını, kendilerine işlerin telefonla önerildiğini, "o gün bilmemnerede işim var, sen ahmedi mehmedi ara" diye reddedildiğini kulağımla duydum birkaç kere. İzniniz olursa ben kendi kulağıma güvenmeyi tercih ediyorum.




  • entarhan E kullanıcısına yanıt
    peki ufak bi araştırma yapıcam hangi sene ve hangi market olduğunu söylermisin bana ?
  • Uzman Boyacılar kullanıcısına yanıt
    Bu konu iyice saçma bir yola döküldü. Kırıcı olmadan konuyu kapatayım diyorum ama çok gereksiz bir ısrar içindesin arkadaşım. Sen kim oluyorsun da benim söylediğim bir şeyi "ufak bir araştırma yaparak" sorguluyorsun, daha doğrusu beni sorguya çekiyorsun? Herkes söyleyeceğini söylemiş, bu konu ikimiz için burada kapanmıştır. Elbette isteyenler konuyu açan arkadaşa yardımcı olmak için istediklerini söylerler. Gelecekte başka bir konu üzerinde karşılaş(ma)mak ümidiyle hoşça kal arkadaşım!
  • entarhan E kullanıcısına yanıt
    Bir şey konuşuyorsan ve insanlar okuyup bişi alıorsa sende yazdıklarının arkasında durucaksın. Ben 15 sene oldu halen bauhaus yapı marketlerinde çalışıorum istanbuldaki tüm marketlerinde çalıştım yıllarca hala çalışıorum.

    İftira attığın market veya insanlar bugüne kadar senin söylediklerinle alakası bile yok. Olmuşsada nalburla falan karıştırosun sanırım.
  • Uzman Boyacılar kullanıcısına yanıt
    Sen önce doğru dürüst Türkçe konuşup yazmayı öğren de ondan sonra sağa sola akıl fışkırt.
  • entarhan E kullanıcısına yanıt
    Bu şekilde cevap verip kuyruk sallayıp kaçmana gerek yok bilader :)

    içine oturduysa yazdıklarım açık açık söyle içime oturdu de. Yani senin bu yok türkçe konuşmayı öğren falan laflarını +10 yaşındaki çocuklar birbirine söyler.

    Eminim ki senden daha akıllıyım en azından olmayan şeyleri hayal kurarak buraya yazıosun element uydurmada 10 numarasın ;)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Uzman Boyacılar

    ... türkçe konuşmayı öğren falan laflarını +10 yaşındaki çocuklar birbirine söyler.

    Sen de zaten 10 yaşındaki çocuk ağzıyla konuşmaya başladın. Her ipini koparana ayıracak kadar çok vaktim yok, vaktimi işe yarar şeylere ve insanlara ayırmayı tercih ediyorum. Sana hayatta başarılar, artık ne kadar becerebilirsen.
  • entarhan E kullanıcısına yanıt
    Hocam senin fiziksel sıkıntıların var belli :) neyse sen zamanını işe yarar şeylere ayır :)))))))))))))
  • Uzman Boyacılar kullanıcısına yanıt
    Haklısın. Sana ayırdığım vakte yazık. Fiziksel sıkıntılarım olduğu doğru. Ama bazıları gibi zihinsel sıkıntılar çekmekten daha iyidir deyip katlanıyorum işte...
  • konunun içine etmişsiniz heves de kalmadı aha ben de gittim
  • geçen yaz yaptırdığımız apartmanda mimarımız edo-tex marka duvar kağıdı kullanmıştı gerçekten duvar kağıtları çok kalitelidi tavsiye ederim herkese satış sonrası destekleride kaliteli mimarımıza ve edo-tex markasına sonsuz teşekkürler incelemek isterseniz firmanın linkihttps://edofleks.com/
  • Odanızı temiz ve hoş göstermenin pratik, hızlı ve ekonomik yolu: Duvar Online
  • Ofis Duvar Kağıdı

    Ofis için genelde harita duvar kağıtları veya ofise pozitif enerji katacak manzara duvar kağıtları tercih ediliyor, sade ve klasik duvar kağıtları eskide kaldı. şimdilerde insanlar daha ileriye dönük düşünüyor ve duvar kağıdını birçok yönden kullanmak istiyorlar. DuvarOnline olarak biz net ve belirgin duvar kağıtları üretimini yapmaktayız. Bu da demek oluyor ki harita duvar kağıtları için gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bir firmayız. Ofise başka ne tür duvar kağıtları olabilir, ofis duvar kağıtlarında dikkat edilecek, düşünülebilecek kriterler nelerdir, isterseniz bunu düşünüp burada anlatalım. Devamını oku...

    blog sitemize göz atınız....

    En iyi Duvar Kağıdı Modelleri
    - Marliyn Monroe Duvar Kağıdı,
    - Şehir modelleri: ofisiniz için iyi bir duvar kağıdı seçeneği olabilir.
    - Graffiti Kadın İşyeri İçin duvar Kağıtları Ofis Duvar Kağıtları
    - Çocuk odaları için vektörlerden oluşan duvar kağıtları
    - Kahve dükkanları için özel tasarımlı duvar kağıtları
    - Kuaförler için özel duvar kağıtları
    - Hariya duvar kağıdı seçenekleri
    - 3 boyutlu efektli, kabartmalıymış hissi veren duvar kağıtları
    - orman ağaç temalı duvar kağıdı seçenekleri
    - deniz temalı duvar kağıtları

    Neden Fx Duvar Kağıdı?

    Her çeşit kaliteli görseli, kaliteli ve özel kağıtlara baskısını gerçekleştiren Gts Yapı Dizayn firması, teknolojiyi, çağın gerekliliğini sürekli takip ediyor, ev dekorasyon anlayışındaki ve müşteri beklentilerindeki değişimlere bağlı kalarak kendisini sürekli güncelliyor.

    Kendi markası olan Fx, dijital baskı duvar kağıdı markaları arasında en gözde ve bilinen marka olma yolunda ilerliyor. E-ticaret sitesi olan DuvarOnline.com, poster duvar kağıdı çeşitlerini ve fiyatlarını, diğer duvar kağıdı markalarını da sizlere sunuyor. Çeşitlerimiz sizin isteklerinizle şekillenmektedir. Evinizde kendinizi hangi duvar kağıdıyla rahat hissedersiniz o çeşidi sitemize eklemekteyiz. Her hafta birkaç yeni çeşit ekleniyor. Fxposter.com sitemizde tüm çeşitlerimizi daha kolay ve hızlı şekilde görebilirsiniz.

    Özetle Duvaronline’ın müşteri memnuniyeti vizyonuna sahip dijital baskı duvar kağıdına yönelik bir E-TİCARET sitesi olduğunu söyleyebiliriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haytintek -- 24 Nisan 2019; 13:14:45 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.