Şimdi Ara

E kitap sitesi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
3
Favori
8.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Reis, E-Devlet'ten şimdi mail geldi ... Mobil uygulama yapmışlar .. Artık E-devletten e-book oluyor Ahada mail;

    e-Devlet Kapısı üzerinden veya “Kütüphanem Cepte” mobil uygulaması aracılığıyla e-Devlet portalına bağlanarak, istediğiniz Halk Kütüphanesine “e-Üyelik” yapabilir, anında “e-kitaplara” erişebilir, katalog taraması yapabilir, ödünç aldığınız kitapların süresini uzatabilir, üyelik bilgilerinizi güncelleyebilir, kayıt yaptırdığınız Halk Kütüphanesini değiştirebilir ve bütün Halk Kütüphanelerinin hizmet bilgilerine erişebilirsiniz.

    Halk Kütüphanesine “e-Üyelik” yapmak ve Halk Kütüphanesi Hizmetlerinden faydalanabilmek için tıklayınız.
  • Hocam aynı mail bana da geldi. Uygulamayı indirdim ama beğenmedim. Yazar aratıyorum çıkmıyor kitap aratıyorum çıkmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah düzeltirler .... Bu bize çok yarar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mr.yilanci

    İnşallah düzeltirler .... Bu bize çok yarar
    İlk başta resmi olduğu için ve halk kütüphanesinin internet ortamındaki hali olduğunu düşündüğüm için hoşuma gitmişti. Lakin aradıklarımı bulamayınca pek sevmez oldum. İnternetten epub indiriyordum kafam rahattı. Büyük ihtimalle öyle devam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternette olmayan kitapları sunamayacaklarına göre gereksiz bir uygulama. Üstelik kindle a da atılıyor mu emin değilim.
    Eksilmeyen bir ürünü ha kütüphaneden almışsın ha "korsan" indirmişsin, duyar kasmaya gerek yok.
  • Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Reis emin ol ben koha üzerinden kullandım... İnternet korsan PDF olarak bulamadığım kitapları orada buldum ... Unreal Engine 4 Türkçe geliştirme kitabı var Kodlab yayın evinin ... Daha ne diyim sana ,var da var...

    Çok çeşitli kitaplar var ama Mobil uygulamasında eksikler ve hatalar var ama koha sitesinde sorun yok...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Reis, koha'nin aracı sitesi eschot yeni kitapları yayınlıyor bir çoğu koha'nin sayfasında görünmüyor , orada yeni basım kitaplarda var

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kesinlikle ve gönül rahatlığıyla bilim kitapları, tarih kitapları ve çok daha fazlasını içerisinde barındıran kitUP uygulamasını tavsiye ederim. Mobil uygulamalar üzerinden Türkiye'de yayıma girmemiş birçok kitaba dahi kolaylıkla erişebilirsin.
  • 4000'den fazla kitap barındıran E-Kitap Fuarını öneriyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elitist berdus -- 23 Mayıs 2019; 21:18:27 >
  • aradığım özellikler şöyle;
    - ergonomik olması
    - sözlük özelliği olsun veya eklenebilsin. zira ingilizce okumalarda yapacağım ve bilmediğim kelimeleri kolay bir şekilde aratabilmek isterim
    - altını çizme, not alma özelliği
    - teknoloji cahili değilim ama kullanıcı dostu bir kullanımı olmasını isterim. neblim, pc'den aktarım yapabilme, pdf okuma,e-kitap indirme veya yükleme safhaları çok komplike olmasa iyi
    - kütüphanesinin zengin olması (ücretsiz veya ücretli indirmek istediğimiz kitapları bulabilelim tabiki :) )
    - backup özelliği olsa? bu mümkünmü bilmiyorum ama arşivimin yedeklenebiliyor olması iyi olur. bozulma ve çalınma durumunda herşeyi kaybetmeyelim..

    gerçi bu saydıklarım herkesin standard aradığı özellikler olsa gerek ama tecrübesi olan arkadaşlar başka dikkat etmem gereken hususlarıda belirtebilirler belki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten güzel bir paylaşım ama sınırlı olması biraz can sıkıcı o yüzden benhttps://ekitapindirelim.org sitesini kullanıyorum sorunsuz bekleme yok direk indirebiliyoruz
  • Yıllarca bitirmek için uğraştığım kitabımı sonunda yayınladım. Zamanımın hatırı sayılır miktarını verdiğim kitabımı birilerinin okuyacağı heyecanı sayesinde hikaye yazmayı hep sevmişimdir. Ne yazık ki kısmet kapalı olduğu sürece ne yaparsanız yapın işe yaramıyor. Tuhaf gerçekten. Şimdi fark ediyorum ki ücretsiz okunacak tanınmış o kadar kitap arasında kitabımın okunmasını hayal etmek bile gülünç geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korbeyx -- 21 Mayıs 2022; 11:51:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim sürekli kitapları indirdiğim bir site var onu önerebilirim e-kitapstore.com burada baya kitap var.(pdf ve epub formatlarını destekliyor sadece)

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.